- Konu Sahibi Handandandan
-
- #22.561
.canlarım ramazan olması diyet yapmamı çok zorluyor..hoca ezanı okumadan sakinim , bişey yemicem diyorum ama sonraa:84::84:..çorba ve zeytinyağlıdan sonra durduramadım kendimi..pilavıda yedim..ne yapıcaz , biriniz bana akıl verin...(tatlı yemedim ona şükrediyorum).B]..
küçükken bağımlydım deeermişim...ya benim babişko tekelde çalışıyodu...çalışanların küçük küçük eşantiyonları olurdu...bizde kızkardeşimle artık Allah ne verdiyse hepsinden az az tadardık ...evdekilerin ruhu duymazdı..heleki o likörlerrr.. ..ama büyünce tövbekar oldum...ağzıma sürmüyorum daha..
edda murç nereye gittiniz yaaa..
kızlar benim bilgisayar 2256. sayfada kaldı devam etmiyo...attığım mesajları okuyamıyorum..
aynen öyle yapıyorum...arada çıkıyorum..banada oluyor arada kk yı ac kapa duzelır bişeyler var formda bu aralar altta calısma yapıolar heralde
edda murç nereye gittiniz yaaa..
Merhabaaaa =)))
Bende aranıza katıldım..Kendim ile ilgili bilgi vermek istiyorum =)))
2009 ekim ayında çikolata kistinden amleyat oldum 60 dan 75 oldum 10 ayda..Şuan 5 aylık bir oğlum var.. Gebelikde 22 kilo aldım..14 Verdim 8 kaldı..Şuan önceliğim bu 8 kiloyu vermek..Çünkü hem görüntü olarak rahatsızlık duyuyorum hemde belim de ve ayak bileklerimdeki ağrı hiç dinmiyor..Aİle hekimine gittim tahlileri yaptırdım temiz dedi diyetisyen yönlerdirmedi..Bünyen alışık değil bundan dolayı ağrıların dedi..
Şuan 82,700 yuvarlak hesap 83 kiloyum acil yanından kilo vermek istiyorumm..
Önerilerinizi bekliyorum..
burdayımm
çok yogunum kızlar çok stresliyimm
moralim bozuk
Cnm oncelıkle aramıza hosgeldınn.Hiç merak etme dogum kıloları yerlesık kılolar kadar verılmesı zor kılolar deıl.Öncelıkle bebegını emzırıyorsun heralde daha ...Tavsıyem cok sıkı dıyetler yapma bebegıne yaraıyacak sut yapacak seylerden uzak durma derım...ZAten bıldıgım kadarıyla sutu en cok su ve sulu gıdalar yaparmıs...Bol bol suyunu ıc...Kılo vermede suyun onemını artık 5 yasındakı cocuk bıle bılıyor.Her gun 2.5 3 lıtre su ıcmekle baslayabılırsın mesela...
Takım ıle ılgılı bılgın ne derece bılmıyorum ama ben genel bır ozet geceyım...Her gun topıgı zıyaret edıyoruz ve bır gun once yedıklrımızı menu halınde yazıyoruz..Güncel durumlardan ve dıyetle ılgılı ogrendıgımız yenı metotlarda bahsedıyoruz ve azda geyık yapıoruzVe her cuma ogleye kadar kılo bıldırımı yapıp takım tablomuzu olusturuyoruz...Yenı uyelerımızın 1 haftalık deenme surelerı var...Paylasımına topıgı zıyaret edısıne gore senı onumuzdekı hafta cuma (02 eylul'de) listeye alırız...
Aklına takılan herhangı bısey varsa bana ve butun takım arkadaslarımıza sorabılırsın.....
Hoşbuldummm =)) Evet emziriyorum..Evet su içtiğimde gerekten süper süt oluyor günde 2 litrenin altına düşürmemeye çalışıyorum..
Anladım çok teşekkür ederim..Umarım bende başarılı olabilirim =)) Kesinlikle sürekli müdavim olacağımmm =)))
Teşekkür ederimm..
Herzaman beklerız canımmm :) Bide anlamadığım şey şu mesela ben 79 kıloyum benle aynı boy dogum yapan bırı oda 80 kılo ama o benden daha sısman gorunuyor...Dogum yapmak vucudu bozuyor demek bu olsa gerek...Bende dıgum yapmıs kısılerın daha dıkı spor yapması gereklı...Cnm dogumun nasıl oldu sezeryanmı ? normalmı?
gülşeker nasıl gidiyor diyet??
Vucüt yapısı ile ilgili sanırım mesela ben 4,5 sene spor yaptım vücüdum çok sıkı kimse 83 olduğuma inanmıyor 75 felan diyiyorlarsezeryan (
iyi gidiyor cnm kaçamak falan da yapmıyorum hatta bugünkü menümü yazayım
sabah 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği,peynir,1 domates-salatalık ve maydonoz
ara 1 elma ve 1 küçük incir
öğlen balık ve salata
ara 1 sb su ve içine 1 tatlı kaşığı keten tohumu (bazıları yoğurtlada karıştırıp yiyiyor ama ben öyle sevmiyorum)
akşam barbunya ve yoğurt
birazdan koşu bandına da çıkcam ,mekik,kol çalıştırma falan da yapcam,şimdiden 2 bardak yeşilçayda içtim ,akşam yemekten 1 saat sonra gene içicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?