- Konu Sahibi Handandandan
-
- #22.581
Ohhhh maşallah yaaa
Menu super valla keten tohumu cok faydalı kullanmaya devam et ben salatalarada atıyorum bıraz guzel oluyr...Sen bole devam edersen 3 kılodan fazlasını vereceksın haa
evet doğru diyorsun 60 kesmez beni 58-59 arası olsam süper olurdu,neyse bi 60 olayımda daha sonra kalan 1-2 kiloyuda veririm inş
verırsın verırsın cok kararlı gıdıyorsun masallahhh
geçenlerde tayt giydim anneanneme gittim ,bana kızım daha fazla zayıflama kıçın içeri kaçmış yeter artık diye bağırdı
hoşgeldin canım..benimde bebeğim var, 2 gün sonra 1 yaşına girecek..bende takıma katıldığımda bebeğim seninki kadardı heralde yalan olmasın...ama ben 95 kiloydum o zamanlar, sen iyisin yaniiMerhabaaaa =)))
Bende aranıza katıldım..Kendim ile ilgili bilgi vermek istiyorum =)))
2009 ekim ayında çikolata kistinden amleyat oldum 60 dan 75 oldum 10 ayda..Şuan 5 aylık bir oğlum var.. Gebelikde 22 kilo aldım..14 Verdim 8 kaldı..Şuan önceliğim bu 8 kiloyu vermek..Çünkü hem görüntü olarak rahatsızlık duyuyorum hemde belim de ve ayak bileklerimdeki ağrı hiç dinmiyor..Aİle hekimine gittim tahlileri yaptırdım temiz dedi diyetisyen yönlerdirmedi..Bünyen alışık değil bundan dolayı ağrıların dedi..
Şuan 82,700 yuvarlak hesap 83 kiloyum acil yanından kilo vermek istiyorumm..
Önerilerinizi bekliyorum..
kız dur hatırlatma...daha yemek hazırlama faslına geçmedim..fırına köfte atıcam, bezelye yaptım..pilav yaparım yanına..bide hazır çorba...yeterde artar bile...akşam ne var menude hoppidick söyle bakalım...
oy yafrum ne oldu anlatsana yaa....(bu kelimeyi her yazışımda aklıma tecavüzcü çoşkun geliyo nedense...burdayımm
çok yogunum kızlar çok stresliyimm
moralim bozuk
allaaaaaammmmm...banada birileri "yeter artık zayıflama " diyecekmi acabaa:84geçenlerde tayt giydim anneanneme gittim ,bana kızım daha fazla zayıflama kıçın içeri kaçmış yeter artık diye bağırdı
eddaaaaa......bak çook meraklandım..çabuk dön ve yaz...çabbukkk...:26::26:
kız iftara sendeyiz bizim grupeddaaaaa......bak çook meraklandım..çabuk dön ve yaz...çabbukkk...:26::26:
hoş geldin aramıza bebegini ALLAH BAGIŞLASIN GÜLE GÜLE BÜYÜT KISA SÜREDE VERİRSİN .KİLOLAR DAHA YERLEŞMEMİŞTİRMerhabaaaa =)))
Bende aranıza katıldım..Kendim ile ilgili bilgi vermek istiyorum =)))
2009 ekim ayında çikolata kistinden amleyat oldum 60 dan 75 oldum 10 ayda..Şuan 5 aylık bir oğlum var.. Gebelikde 22 kilo aldım..14 Verdim 8 kaldı..Şuan önceliğim bu 8 kiloyu vermek..Çünkü hem görüntü olarak rahatsızlık duyuyorum hemde belim de ve ayak bileklerimdeki ağrı hiç dinmiyor..Aİle hekimine gittim tahlileri yaptırdım temiz dedi diyetisyen yönlerdirmedi..Bünyen alışık değil bundan dolayı ağrıların dedi..
Şuan 82,700 yuvarlak hesap 83 kiloyum acil yanından kilo vermek istiyorumm..
Önerilerinizi bekliyorum..
bana mı dedin..??kız iftara sendeyiz bizim grup
kız iftara sendeyiz bizim grup
eddaaaaa......bak çook meraklandım..çabuk dön ve yaz...çabbukkk...:26::26:
Olabılır demekkı dogum yapmadan once vucuduna cok ıyı bakacaksın...Biz bu snası kacırdık ole lop lop yaglı bı vucudum var sımdı onları erıt kılonu koru dıyene kadar evlenır bebek yapma asamasına gelırım ...Öncesı onemlı demekkı alt yapı saglam olunca ... Kımle konussam sezeryandan cok pısman o evrede onu kacıs olarak goruyorlar heralde ama sonradan baya zorlanıyorlar.Bebek saglıklı olsunda kılolar gıder cnm sen yeterkı stres yapma
hoşgeldin canım..benimde bebeğim var, 2 gün sonra 1 yaşına girecek..bende takıma katıldığımda bebeğim seninki kadardı heralde yalan olmasın...ama ben 95 kiloydum o zamanlar, sen iyisin yanii..
[/B]
hoş geldin aramıza bebegini ALLAH BAGIŞLASIN GÜLE GÜLE BÜYÜT KISA SÜREDE VERİRSİN .KİLOLAR DAHA YERLEŞMEMİŞTİR
evit sana dedim menüyü yazmışsın bende sersem gibi dolanıyorum dün halıları yıkadım kollar kalkmıyorbana mı dedin..??
hopidicike götür kız orda yemek varmışayy bi arkadaşımda biraz önce dedikii edda iftara sana gelcemm beni davet et
gel tabi dedim amaa 1 gram yemeğim yok allah sabrımı deniyo herhrladee
geldim ahh ahh eğitim veriyodum
çok bunadlım kızlar nazaramı geldim anlamıyorumkiii
yarına kadar web site yapcam düşünün 1 günde nasıl yaparım ben o derece bunaldımmm
hopidicike götür kız orda yemek varmış
kızlar şimdi szie bişey diyecem...sıkı durun...bugün benim evlilik yıldönümümm...tam 14 sene oldu evleneli...dün aklımdaydı, bugün unutmuşum...face açınca aklıma geldi...
kızlar şimdi szie bişey diyecem...sıkı durun...bugün benim evlilik yıldönümümm...tam 14 sene oldu evleneli...dün aklımdaydı, bugün unutmuşum...face açınca aklıma geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?