Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kuzum rezene anason çayı içsen belki sakinleştirir bebeğide

Aman kimseye kulak verme cnm
Önemli olan senin kendini nasıl görmek istediğin

Hatta boyuna göre 55 de olabilir

Ah o zayıf ablalar, kız yıllardır 47-48 kg. Delirtiyor beni, çileden çıkıyorum

Yeri gelecek o dolaptaki ciciler bile büyük gelecek belki de, başaracağız

Anneler kıyamaz, çocukları hep zayıftır onlara göre... Kendini iyi hissedeceğin kiloda ol, ama bana kalırsa -2 kg daha olmalı. Nefis bu bazen hunharca yiyebiliyoruz

Kız içine koyduklarımda etkili şeyler :))
Bence duble etkisi olur :))

Sen duble etki diyorsan, kesin öyledir. Ben de başlıyorum yapmaya o zaman

Cok etkilendim hikayenden. Nede guzel yazmissin yuregine saglik. Bi umut oldun biraz daha guc verdin yazdiklarinla. Insallah senin gibi bizde basarili olup bunun gururunu yasayabiliriz

Tabii ki başarılacak, o gurur yaşanılacak. Yeterki insan gerçekten istesin. Yeterki insan kendine inansın... Önüne çıkan engeller bir bir aşılır inanıp istedikten sonra...
Sakın vazgeçmeyin, çok düşeceksiniz hedefe giderken, kalkamayacaksınız bazen düştüğünüzde... Tam o noktada kararlı olun işte.

Ben geçen sene tam 2 ay 63 kg da sabit kaldım. Detokslar yaptım, SDM diyeti yaptım, deli gibi yedim, hiç yemedim, bir sürü otlardan çay yaptım, tamamen sıvı beslendim... Yok değişmiyor sabit 63... ne 100 gr eksik, ne fazla...63 Ş.Urfa' nın plaka kodu, 6 sene orada çalıştım, çok sıkıntı yaşadım ama tamamen çalışma ortamımla alakalı. O yüzden iyi anmam Urfa' yı (Urfalılardan çok özür dilerim, sorun şehirle alakalı değil tamamen yaşadıklarımla alakalı)...Birgün bağırdım 'nedir bu Urfa' dan çektiğim kilom bile 63 te sabit kaldı' diye... Hoppp bir sonraki hafta düşüşe geçti, hem de normal beslenirken

Aklıma geldikçe bu süreçte yaşadığım ilginçlikleri yazarım sizlere, ışık olsun

Ah o zayıf ablalar, kız yıllardır 47-48 kg. Delirtiyor beni, çileden çıkıyorum

Yeri gelecek o dolaptaki ciciler bile büyük gelecek belki de, başaracağız
Anacım kadın 2 çocuk doğurdu halâ 55 kilo
Ama o yemeyen zayıflardan
Allah bütün iştahı bana vermiş heralde :))

nneler kıyamaz, çocukları hep zayıftır onlara göre... Kendini iyi hissedeceğin kiloda ol, ama bana kalırsa -2 kg daha olmalı. Nefis bu bazen hunharca yiyebiliyoru
Bende 68 e düşünce 2 günde 70 olmuştum :))
O yüzden bu sefer 65 e düşüp 68 i sınır yapıcam

Yaz bebeğim ben zevkle okuyorum :))

Gecmisi yeni bitirdm bi yandan yemek yapiyorm. Sagolun kizlar disci iyi gecti bi sorun yokmus röntgen falan cektiler, renk degisimi hafif zaten belli bellirsiz ve kanal tedavisi yapilan dislerde olabiliyormus.. icim rahatladi
Disciden geldim hemen spora basladm 4 mil leslie yaptm dus aldim derken yemege kosturdum. Birazdna yemek yicez
Gecmis alintilarima sonea cvp vercem artik

Ayyy bende hemen yapayım sporumu

Kuzum rezene anason çayı içsen belki sakinleştirir bebeğide
Abla emzirirken rezene de dahil bitki çayı önermiyolar o yüzden içmiyorum birsey. Şimdi uyudu bebisim bende leslie yaptım 20 dakka ama yetmedi akşam yemeği esimden balık yapıcak bir 15 dakika daha devam ederim :)

Abla emzirirken rezene de dahil bitki çayı önermiyolar o yüzden içmiyorum birsey. Şimdi uyudu bebisim bende leslie yaptım 20 dakka ama yetmedi akşam yemeği esimden balık yapıcak bir 15 dakika daha devam ederim :)
Kuzum yanlış olmasın ama rezene anason içiliyor diye biliyorum ben
Yeşil çay ada çayı falan içilmez

Kuzum yanlış olmasın ama rezene anason içiliyor diye biliyorum ben
Yeşil çay ada çayı falan içilmez
Abla benim takip ettiğim farklı bi grup var başka bir yerde orda içirmiyolar böyle çayları emzirme ile alakali bu grup orda danışmanlar Dr lar falan var bi sorunun olunca yardımci oluyor. Bunlarla ilgili yazı araştırma sonuçları falan var orayı takip ettiğim den beri rezene falan içmiyorum

Anacım kadın 2 çocuk doğurdu halâ 55 kilo
Ama o yemeyen zayıflardan
Allah bütün iştahı bana vermiş heralde :))

Neeee 55 kilo muuu,
Ya ben de o 55 i görecem arkadaşşşş
Ablama göre ben de iştahlıyım ama abur cubur yönünden...

Bende 68 e düşünce 2 günde 70 olmuştum :))
O yüzden bu sefer 65 e düşüp 68 i sınır yapıcam

Aynen -2 kg filan idealdir, ne olur ne olmaz can bu her gördüğü yemek ister...
Bir de bizler hemencecik kilo alıyoruz...

Yaz bebeğim ben zevkle okuyorum :))

Teşekkür ederim tatlım, aklıma geldikçe yazacağım sizlere. Hatta herkes zaman zaman hikayelerini yazsın bence, çok iyi motivasyon kaynağı olur bizlere...

Gözün aydın ve geçmiş olsun şekerim

Ayyyyy şöyle kıran kırana bi rakiplikte göremiyomki
Geçeyimde kenardan seyredeyim

Kız rakibem bak bu hafta pınarla bana iki taraflı yenilcen
3 gün çoook çalışman lazım
@Sweetyy83

Kilomda düşüş olacağına inansam direkt rakip seçecem kendime ama metom hassas bu aralar

gözlerim doldu okurken , cok siki saril kendine benim icin :)

Yok kacirmadin canim daha belli olmadi sozde dun aciklanacakti resmi olarak oyle yaziyordu ama hala birsey yok. Beklemedeyiz artik ne zaman aciklarlarsa...
panik ve mod düsürmek yok , ne olacaksa eger hakkinda hayirlisi olacak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…