Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben biraz önce dayanamayıp tartıldım. 96.700 acaba stres hastane cenaze yol bunların hepsi bana kilo olarak mi geldi çok üzüldüm.

Günaydınnnnnnnnnn

Güzel eksilermi geldi acaba

Bu hafta kendi adıma güzel şeyler olacak gibime geliyor

Umuyorum hepimiz için öyle olur

Kizz eksimi gördünnn

Bende gördümkii bugunn hihihiii

Günaydın canım geçmiş olsun umarım birsey çıkmaz

Sagol cnm hersey yolundaymis sükür, sen naptin nasilsin..
Sigarayi birakmaya calisiyormussun okudum canim insallah birakabillirsn. Annemde kardesimin astim hastaligi ortaya ciktiginda birakmisti seneler önce ama tek kalemde bidhada sürmedi agzina, konu saglik ve cocugu olunca :))
Sende katı olmalisin canim..

Yok tatlım 60 kiloya kadar burdayım bende size çok alıştım. İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız.

Geçmiş olsun canım inşallah iyi haberle gelirsin rakibem :)

ohh ne mutluu bende cok alistim herkeze valla hic mezun olmak istemiyorm ama olsamda burda olucam insallah

Kizz bu hafta yenicemmi seni yoksa

Hahahha discideki o aletler cok gicik ediyo beni disime degdigi an ürperiyormm

Oo güzel bir eksi var ortada süpersin canim iyiki devam edebiliyorsun
Bizde seni özledik valla insallah su isleri toparlsyip en kisa zamanda aramiza dönersinn

Spor yapmaya çalıştım canim 2 mile de takili kaldım persembe yapmıştım en son 4 mile yapacaktim ama olmadı. Sol kolum omuzdan cok fena ağrıyor o engel oluyor spora odaklanamiyorum

Aa cok gecmis olsun cnm bence bi doktora git Allah korusun kötu bisey varsa.. biraz dinlen cnm ozaman kolunu zorlama fazla

Cok güzel bi hikayen var canim.. ama cok güzel azim edip zayiflamissin süpersin herkese senin gbi kararlilik azim lazim :)

En cokda zayiflayip hic catlak o bu olmamaskna sevindm cnkü 100kilodan vermek baya büyük rakam ama tabi sen herdaim sporunu yapmissin, Masallah :)

Kendimi coook mutlu hissediyorm zayifladikca sanki yeniden doguyorum ve ben kendimi bildil bileli 77 nin altini görmedim genelde hep 85lerdeydim..
Suanda 75i görmek dahada eksilmek beni okadar cok mutlu ediyorki :)
Esimde hep diyor resmen süzüldün baya inceldin falan..
Hayatimin her aninda farkediyorm yürürken ederken artik okadar kolay yorulmuyorum..
Sonra kendimi ince hissediyorm mesela kalktigimda genel olark büyül bi göbüsüm yok artk cok mutlu edici seyler bunlar valla.. kendimi 65 oldugumda düsünemiyorm bi kuguu gibi süzülücem ayy cok hirslandim gene valla

Ayyyyy şöyle kıran kırana bi rakiplikte göremiyomki
Geçeyimde kenardan seyredeyim

Kız rakibem bak bu hafta pınarla bana iki taraflı yenilcen
3 gün çoook çalışman lazım
@Sweetyy83

Banada öle geliyoo

Ayyy bende hemen yapayım sporumu

Lesliemi yapcan cnm, kolsy gelsinnn

Sagol canimm

Ben biraz önce dayanamayıp tartıldım. 96.700 acaba stres hastane cenaze yol bunların hepsi bana kilo olarak mi geldi çok üzüldüm.

Canim biraz önce tartildiysan aksam oldugundna onun farkida vardir.. sabahla aksam arasi en az 1 kilo oynar unutma.
Aksam yemegni yemismiydin?

Canim biraz önce tartildiysan aksam oldugundna onun farkida vardir.. sabahla aksam arasi en az 1 kilo oynar unutma.
Aksam yemegni yemismiydin?
Hayır yemedim. Bir kilo fark etmez ben de zaten bugün yoğundu ve az yemiştim. Geceleri uyuyamiyorum maskeyle acaba onun da etkisi var mi bilemedim yarın sabah tartılacağım

Menüm:

10:45 1hurma, 1kuru kayisi,1 kuru incir
Ayran soda kürü

11:30 1tb ekmek, 3zeytin, 1hasl.yumurta, 1kk peynir, az salca, domates salatalik

16:00 1fincan sütlü kahve

17:30 1kepce domates corbasi, 1tabak ispanak yemegi (yaklasik 8yk), 4yk yogurt, Salata

19:30 ( belki 1/8 kadar Ayva)

2 fincan beyazcay
2,5lt Su
4mil leslie + 40dk n.t yürüyüs = 220puan

Hayır yemedim. Bir kilo fark etmez ben de zaten bugün yoğundu ve az yemiştim. Geceleri uyuyamiyorum maskeyle acaba onun da etkisi var mi bilemedim yarın sabah tartılacağım

Uykusuzluk da yapabillir canm tabi, bencede hic moral bozma sabah tartil daha dogrusunu ögrenmis olursun canim

Menüm
Sabah 09:00
1 yumurta
Öğle 12:00
6 yk kabak yemeği
3 yk barbunya
2 yk bulgur
Salata
Akşam 18:00
2 adet hurma
1 lt su
3 adet kahve
Hareket sıfır
+ alınan kilolar
Bu şekilde kilo veremezsin balım, vücudun kıtlık zamanı olarak algılayıp minimum enerji harcar. Ve böyle yersen her an en zararlı karbonhidratlara saldirman an meselesi olur. Berbat bir beslenme olmuş
Ama morel lütfen bozma. Bak hepimizin ortak sınavı bu. Birlikte verip gecicez
Merhaba, hosgeldin

______ SPOR LİSTESİ ______

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/

Zey-has _ 90 + --- + 120 + --- +
Sweety _ 45 + 120 + 90 + 120 +
Pnrr-20 _ 135 + 195 + 60 + 204 + 220 +
KocasininNartanesi _ 105 + 120 + 80 + 80 +
Gelecektenmutluyum _ 60 + --- + --- + 255 +
Eyledi _ 30 + --- + --- + --- +
Trudi-Canaven _ 200 + 200 + 200 + 320 +
Nanekekik _ 180 + 140 + --- + 180 +
Mer_4260 _ 105 + --- + 70 + 105 +
MelegimveBen _ --- + 205 + 90 + --- +
Mefkurem _ --- + 105 + 285 + --- +
Ponibon _ --- + 120 + --- + --- +
Kurbet _ --- + --- + 195 + 225 +
Mehlikatun _ --- + --- + --- + 180 +
Ekim2009 _ --- + --- + 30 + --- +
Asfarovski _ --- + --- + --- + 30 +
Tugcekrblt _ --- + --- + --- + 220 +

Eveeet bugunde bitti ve kaldi 2 gün daha
Son 2 günü güzel degerlendirelim kizlarrrr

Kosalim zipliyalim yürüyelimm

Spor yapalimki cuma günü tarti bizi mutlu etsinn Mutluluktan dans edelimm

Yeppoyi yepo yepo yeeee

Yavrusu bana 200 puan ekleyebilirsin. 50 dakika eliptik

Şimdi arkadaşlar benim planım şöyle sabahları sirkeli ballı kür içmek karbonhidrat kesmek bol su içmek lesli 3 mil mutlaka yapmak başka ne yapabilirim artık hafif çevik hareket edebilen genç görünen anne olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…