Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tobe erkekler bizim gibi kosturup herseye yetisemez, bari kiymetimuzi bikeeler:)
yok bacım bizim kocalar ayrı fabrika üretimi kıymeti zor bilenlerden , bazılarının ki var anacım onlar fabrika hatası mı ne diyorum o kadar kıymet bilip hatta saçlarını karılarına süpürge ediyorlar yaavf

Deme gitsin, hatunlar tam bir prenses, biz olamadik oyle kiymetli malsef. Hata buzde ben diyorum; kendi caninin kiymetini bilmeyenin baskasida bilmiyor sanki.
Fedajarlik ruhumuza uslemis, ama kiymeti yok.

Aynen oynak burda havalar:)) dun gunesliydi, gece kar yagmis, simdide buz gibi...
havalara da gerek yok benim vucutta oynak bir üşüyorum dondum diyorum, bir ayyy darlandım diye terliyorum , akşam benimkilere yemeği verdim ben aç değilim siz yiyin dedim darlandım zaten gidip duş aldım yazık benim herifte heveslenmiş hahahah spral taktırdım 10 gün bitmez benim regl havasını aldı tabiii

Hahaha oh iyi olsun, zavalli hevesi kursaginda kalmis.

Deme gitsin, hatunlar tam bir prenses, biz olamadik oyle kiymetli malsef. Hata buzde ben diyorum; kendi caninin kiymetini bilmeyenin baskasida bilmiyor sanki.
Fedajarlik ruhumuza uslemis, ama kiymeti yok.
çok fedakar olursan o senin üzerine mecburiyet olarak yapışıyor bacım ben bunu 35 sene de anca öğrendim, bundan sonra da ne prenses olup kendime hizmet ettiririm , ne de canımı hiçe sayıp başkasına fedakarlık yaparım canım istiyorsa yapıyorum istemiyorsa yapmıyorum hani bir söz vardır çok da severim
özgürlük
her istediğini yapmak değildir
özgürlük
istemediğin şeyleri yapmamaktır ...

Ben hala daha yapiyorum, beceremiyorum yapmamayi. Ozgur degilim anliyacagin. Cok guzelmis bu soz, aklimin kosesine yazdim.

Ama aşk olsun 10 taneden 2 ye dusurdum goz haklarını lutfen :)
Kızıcaksınız velki ama Esimin cocukluk ark. Geldi hic kopmamıslar bunca zmn hep gorusuruz birisinin karısıni sevmiyorum kendini ovup durması vs. Gecenlerde diyetteyim dedim aaa diyettemisin bak bana 2 cocuk dogurdum fitim diyor evet diyebilirde kadin kadınken de onca erkeklerin esimin yanında deme açık yakalamaya calısıyor sacma sapan rekabet icinde esimin samimi ark. Karisi olmasa hic gorusmicem esimle ark. hatrına gorusuyorum bugunde sırf hala diyettemisin dicek die yedim ha bu hata biliyorum ama bıktım övmesinden kendini kuru tahta nolcak biz gene etine dolgunuz :)

Ben hala daha yapiyorum, beceremiyorum yapmamayi. Ozgur degilim anliyacagin. Cok guzelmis bu soz, aklimin kosesine yazdim.
birden olmuyor zaten ufak dozlar da başla :)
mesela her gün sofrayı sen tek mi kuruyorsun bir gün masaya bardak koyması için yardım iste bir gün çamaşır sepeti çok doluysa banyodan sereceğin yere taşımasını iste ufak dozlarlaaaa:)

Oyyy kuzum benim yaaa
O duyguları çok iyi biliyorum

Kız bide emzirirkenmi kullanmışlar ne kadar zararlı

Tek çözüm boğazı tutmak diyeydin
Her önüne geleni yiyince malesef kilo verilmiyor

kız sende de laf yok ki şu dörtlüğü ezberle zamanın da osmanlıda kastamonu valisi yazmış

kara karı kuru karı keçi eti donuk at
mazarratul mazarratul mazarrat(zararlıdır demek)
beyaz karı şişman karı koyun eti doruk at
faidatun faidatun faidat ( faydalı yaralıdır demek )
bunu söyle daha da bir şey deme :))

Yasam kocum ol sen benim..
Ise yariyomu peki, gercekten zamanla alisirmi dersin. Bennhemen surat yaparim, artik bi ise yaramiyo surat yapmak. Adamin umrunda degil))tavsan daga kusmus dagin haberi olmamis misali gibi. Calisirkende oyleydi, cani isterse yapardi.. ama ben mecburdum yapmaya. Acma bu konu cok soyletir beni. Bakiyorum esleri ev hanimi adamlar daha cok yardim ediyor.

Oyyy kuzum benim yaaa
O duyguları çok iyi biliyorum

Kız bide emzirirkenmi kullanmışlar ne kadar zararlı

Tek çözüm boğazı tutmak diyeydin
Her önüne geleni yiyince malesef kilo verilmiyor
dedim dedim hatta kilo versen de bak sonra hızla geri alma, fazlasıyla geri alma olabilir dedim de çaresiz hissediyor kendini
düzensiz yiyor ve gece atıştırmaları var bir gelsin ben ona hızlandırılmış ders verecem hemen :)

Bu bacim hic bisey anlamadim:)))

Niye diyetteyim diyosunki kimseye hesap vermek zorunda değilsin
Herkes kendi midesinden sorumlu

Bide bahane uydurma kızzz
Yok kadın diyettemisin diyecek diye yemiş miş.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…