- 18 Şubat 2007
- 940
- 1.384
- 333
- 53
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #238.361
yok bacım bizim kocalar ayrı fabrika üretimi kıymeti zor bilenlerden , bazılarının ki var anacım onlar fabrika hatası mı ne diyorum o kadar kıymet bilip hatta saçlarını karılarına süpürge ediyorlar yaavfTobe erkekler bizim gibi kosturup herseye yetisemez, bari kiymetimuzi bikeeler:)
Hadi bakalim yarin spor yerine dokturmek olsunsaat gecenin 2: 20 si döktürmeye kalksam bina uyanır kendimi tutuyorum , zapdediyorum yarına döktürürüm kımıl kımılll
Deme gitsin, hatunlar tam bir prenses, biz olamadik oyle kiymetli malsef. Hata buzde ben diyorum; kendi caninin kiymetini bilmeyenin baskasida bilmiyor sanki.yok bacım bizim kocalar ayrı fabrika üretimi kıymeti zor bilenlerden , bazılarının ki var anacım onlar fabrika hatası mı ne diyorum o kadar kıymet bilip hatta saçlarını karılarına süpürge ediyorlar yaavf
havalara da gerek yok benim vucutta oynak bir üşüyorum dondum diyorum, bir ayyy darlandım diye terliyorum , akşam benimkilere yemeği verdim ben aç değilim siz yiyin dedim darlandım zaten gidip duş aldım yazık benim herifte heveslenmiş hahahah spral taktırdım 10 gün bitmez benim regl havasını aldı tabiiiAynen oynak burda havalar:)) dun gunesliydi, gece kar yagmis, simdide buz gibi...
Hahaha oh iyi olsun, zavalli hevesi kursaginda kalmis.havalara da gerek yok benim vucutta oynak bir üşüyorum dondum diyorum, bir ayyy darlandım diye terliyorum , akşam benimkilere yemeği verdim ben aç değilim siz yiyin dedim darlandım zaten gidip duş aldım yazık benim herifte heveslenmiş hahahah spral taktırdım 10 gün bitmez benim regl havasını aldı tabiii
çok fedakar olursan o senin üzerine mecburiyet olarak yapışıyor bacım ben bunu 35 sene de anca öğrendim, bundan sonra da ne prenses olup kendime hizmet ettiririm , ne de canımı hiçe sayıp başkasına fedakarlık yaparım canım istiyorsa yapıyorum istemiyorsa yapmıyorum hani bir söz vardır çok da severimDeme gitsin, hatunlar tam bir prenses, biz olamadik oyle kiymetli malsef. Hata buzde ben diyorum; kendi caninin kiymetini bilmeyenin baskasida bilmiyor sanki.
Fedajarlik ruhumuza uslemis, ama kiymeti yok.
Ben hala daha yapiyorum, beceremiyorum yapmamayi. Ozgur degilim anliyacagin. Cok guzelmis bu soz, aklimin kosesine yazdim.çok fedakar olursan o senin üzerine mecburiyet olarak yapışıyor bacım ben bunu 35 sene de anca öğrendim, bundan sonra da ne prenses olup kendime hizmet ettiririm , ne de canımı hiçe sayıp başkasına fedakarlık yaparım canım istiyorsa yapıyorum istemiyorsa yapmıyorum hani bir söz vardır çok da severim
özgürlük
her istediğini yapmak değildir
özgürlük
istemediğin şeyleri yapmamaktır ...
Uyumustur, o tam gece kusumefkuremmm nere gittin yaaa
Senin bu göz hakkıda beni öldürecek heee
O hakkını yarın kullansaydın ya
Akşam perş.günü için miktar fazla geldi bana
Senin yerinde olsam eti daha fazla yer bugün için nohutu yemezdim
Diğer öğünler güzel
birden olmuyor zaten ufak dozlar da başla :)Ben hala daha yapiyorum, beceremiyorum yapmamayi. Ozgur degilim anliyacagin. Cok guzelmis bu soz, aklimin kosesine yazdim.
Oyyy kuzum benim yaaaketen tohumu yağını geçen de bir yerde daha okudum hiç denemedim bir ara onu da deniyeyim :)
evet ya herkese aynı şey yaramıyor:)) bacımı anlatayım sana :))
kız kardeşim gebelikte sıkıntısı var diye yerinden kalkamaması gerekiyordu annem gidip baktı hatta doğum öncesi de sonrası da ağlatacak kadar ödemleri vardı velhasıl bizim kız aşırı kilo, hiç uyumayan bebesi , oğlunun okulu dersleri(2. sınıf öğrencisi) bunalıma girdi en çok da kilo yüzünden kıyafet bulamıyorum abla kolları olmuyor diye ağladı kaç kez telde , bir arkadaşı onun da bebesi var emziriyor nette satılan bir çay ve kapsülünü almış çok zayıflamış, benim bacım da kocasından gizli parayı denkleştirmiş siparişi verip almış kullandı ama yok bizim kız da işe yaramadı 2-3 kilo anca verdi zaten diyet listesi veriyorlar ona uyduğu için gitmiştir o kilolar da bizim kız iyice bunalıma girdi tabii gözünün önün de ki arkadaşı eriyip gitmiş bizimki aynı :))
kız sende de laf yok ki şu dörtlüğü ezberle zamanın da osmanlıda kastamonu valisi yazmışAma aşk olsun 10 taneden 2 ye dusurdum goz haklarını lutfen :)
Kızıcaksınız velki ama Esimin cocukluk ark. Geldi hic kopmamıslar bunca zmn hep gorusuruz birisinin karısıni sevmiyorum kendini ovup durması vs. Gecenlerde diyetteyim dedim aaa diyettemisin bak bana 2 cocuk dogurdum fitim diyor evet diyebilirde kadin kadınken de onca erkeklerin esimin yanında deme açık yakalamaya calısıyor sacma sapan rekabet icinde esimin samimi ark. Karisi olmasa hic gorusmicem esimle ark. hatrına gorusuyorum bugunde sırf hala diyettemisin dicek die yedim ha bu hata biliyorum ama bıktım övmesinden kendini kuru tahta nolcak biz gene etine dolgunuz :)
Valla enerji süperrrrben benim burada havaları söyliyim miii
oynak havalar var benim burada
(ek bilgi)
gece 12 yi geçtikten sonra arada tozutabiliyorum
hadi gülüm yandan yandan yandan biz korkmayız ondan bundaaannn
Yasam kocum ol sen benim..birden olmuyor zaten ufak dozlar da başla :)
mesela her gün sofrayı sen tek mi kuruyorsun bir gün masaya bardak koyması için yardım iste bir gün çamaşır sepeti çok doluysa banyodan sereceğin yere taşımasını iste ufak dozlarlaaaa:)
dedim dedim hatta kilo versen de bak sonra hızla geri alma, fazlasıyla geri alma olabilir dedim de çaresiz hissediyor kendiniOyyy kuzum benim yaaa
O duyguları çok iyi biliyorum
Kız bide emzirirkenmi kullanmışlar ne kadar zararlı
Tek çözüm boğazı tutmak diyeydin
Her önüne geleni yiyince malesef kilo verilmiyor
Bu bacim hic bisey anlamadim:)))kız sende de laf yok ki şu dörtlüğü ezberle zamanın da osmanlıda kastamonu valisi yazmış
kara karı kuru karı keçi eti donuk at
mazarratul mazarratul mazarrat(zararlıdır demek)
beyaz karı şişman karı koyun eti doruk at
faidatun faidatun faidat ( faydalı yaralıdır demek )
bunu söyle daha da bir şey deme :))
Niye diyetteyim diyosunki kimseye hesap vermek zorunda değilsinAma aşk olsun 10 taneden 2 ye dusurdum goz haklarını lutfen :)
Kızıcaksınız velki ama Esimin cocukluk ark. Geldi hic kopmamıslar bunca zmn hep gorusuruz birisinin karısıni sevmiyorum kendini ovup durması vs. Gecenlerde diyetteyim dedim aaa diyettemisin bak bana 2 cocuk dogurdum fitim diyor evet diyebilirde kadin kadınken de onca erkeklerin esimin yanında deme açık yakalamaya calısıyor sacma sapan rekabet icinde esimin samimi ark. Karisi olmasa hic gorusmicem esimle ark. hatrına gorusuyorum bugunde sırf hala diyettemisin dicek die yedim ha bu hata biliyorum ama bıktım övmesinden kendini kuru tahta nolcak biz gene etine dolgunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?