Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen biraz da yogurt pulbiber yapiym bakalm o nasil gelcek.. kiz haklisin valla az yemis gbi sanki meto calissin diye dusundm bide bende kafa kalmadi valla

Annemde bilmiyorm iste.. bu konular benide üzüyüor cok moralman beni bitiriyor insallah bu sefer cözdük ama galiba..

Kizzz dikkat etcem ordada oturmasin kalbine bisey :) merak etme sen zaten 2 gece 3 gün kalcaz sali aksam evdeyim.
Carsamba gnü oruc tutmayi dusunuyorm, Persembede gene Ananas pro yaparm güzel bi sonuc gelir diye dusunuyorum

Yok canimm kizarmiyim hic canimsin

3 üncülükte güzel benceee
Ama tabi haftaya insallah gene 1 cilik gelicekkk

Tbrkler kizlarr

sebze çorbasıyla başla istersen gülüm, mevsim sebzelerini az suda koy tencereye kaynat içine bir çimdik tuz az z. yağı sonra blendırda bızlat bir hafta o şekilde ver 2. hafta minnacık irmik kat 3. hafta bir iki bulgur pilavının tanesinden ver çiğnemeyi öğrensin sonra da yarım çay kaşığı eğer alerjisi yoksa yumurtaya başla bu arada meyve pürelerini de 1 çay kaşığını geçmeyecek şekilde her gün ver değişik tadlara alışıp vitaminlerini alsın
bazısı bilmez diye hatırlatma olsun en az 1-1.5 yaşına kadar asla bal vermiyoruz ciddi alerji yapabiliyor
yarın olsun hayır olsun bakalım miniğin nelere alerjisi varmış ona göre dikkat edersin annesi

ayy yine de şahane ilk 3 deyiz
emeği geçen herkesi tebrik ediyorum canlarım

menümü yazsam mııı yazmasam mıı diye düşündüm düşündümm sonun da yazayım gitsin dedim , nasıl olsa herkes dağılmış uykuya gitmiştir hehehehe:)
12 :30
2 ceviz 2 sarımsak ve suyu

14:00
1 haşlama yumurta
2 d. kaşar

18:30
6 çiğ fındık 6 kuru üzüm

20 :00
1 servis çatalıyla sade haşlanmış çubuk makarna
5 köfte
2 kaşık sarımsaklı yoğurt
1 lokma haşlama karnıbahar
1 lokma komşunun getirdiği börek
3 kornişon turşu

su 2.5 lt
öğleden sonra komşumla sade kahvede vardı da saat kaçta içtim bakmadım

spor toplam 10 dk kol ve bacak kası çalıştırma

Sen öyle diyosan tabiki sana güveniyorum pınarım
ama sporların aksıcak biraz

Bide bu hafta ananas yapmasanda başka şey denesek
Bişeyi sık yapınca etkisi azalıyor

Kuru meyvelerede ara versen
Istersen sabahları 1 armut ye 1 kş.zeytinyağı iç
Keten tohumu yağı alırsan o da çok etkili wc için
Yada 1 kş Keten tohumunu bşraz ıslat sıcak suyla beklesin onuda yiyebilirsin
3 üncülükte güzel benceee
Ama tabi haftaya insallah gene 1 cilik gelicekkk

Tbrkler kizlarr
Bence gelmeli canikom

Çünküüü 9.takıma 1.lik yakışırrrr

Biz 3.lükle tatmin olacak bi takım değiliz

Ben 2 yaşına kadar bal verilmez diye biliyorum

Heee Heee benden kaçarmı sence 

Hep lokma dolmuş zaten canısı
Listedeki kızlar görmesin duymasın
Ama senin vücut şaşırmıştır bence
Çoğunlukla az yiyosun

Anaaa yine kimse kalmamış

Kızlar güzeller bitaneler lütfennnn haftasonu dikkat edip pazartesi eksi çıkmaya çalışalım
Biliyosunuz artıyla başlayınca işimiz daha zor oluyor

Yarın herkesi daha motive bekliyorum

Iyi geceler diler hepicinizi öpücüklere boğarım

Ins mayis sonu gibi, elazig, ankara
Iple cekiyirum bu taz gelemedim hsmikelikten dolayi, burnumda tutuyor inanki :/
Oh tam bahar ama bu defa da senin oğlan emeklemeye başlamış olur kucakta Allah kolaylık versin gezmesi zor. Uçakta aktarma falan baya sürer bebisle okyanus üzeri ben korkarım valla. Amerika eğitimine gitme durumum vardı vize falan almıştım şükür başka sıkıntı çıktı istifa ettim de kurtuldum okyanus üzeri uçmaktan

Ben de senin gibiydim ama eşim ağzıma tükürdü artık hasta değilse karnı tok gazı yok bezi temizse eline oyuncak verip yalnız bırakıyorum çünkü küçücük sıpa beni parmağında oynatmaya başlamış da benim haberim olmamış

Ay canim ya kıyamam çok geçmiş olsun mervecim

Helalll kuzum sana

Bende yarın 5 mil yapayım bari :)))
Hatta ben ip atlarken kocam arkamdan dalga geçiyordu ama ben sevdim ip atlamayı daha kısa zamanda bitiyor Bi de ara vermeden 120 ye kadar çıktım şükür

Ben spor olarak hep ip atlasam nasıl olur abla ben hiç sevmedim leslie ya

Menüyü de sabah yazayım yarın coooook isim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…