- Konu Sahibi Handandandan
-
- #238.641
Ben kurbetle olayım yine oda isterse bu beni açmadi gerçek performansimi gösteremedimListeleri bugün yetiştiremicem işe gidecem şimdi
Yarın hazırlarım
Sizde rakiplerinizi belirleyin
Gece gelirim tekrar
Resmi sonuçlar açıklandı kızlar
Emek veren herkesi tebrik ediyorum
Eminim istersek daha iyisini yapabiliriz
Malesef 3 haftalık 1.liği başaramadık
Neyse 1 hafta ara vermiş olduk değilmi
Herkesden söz ve azim bekliyorum
Bu arada biz önceden kontrol edip beni listeye öyle ekledik
Yani ben girmesemde derece değişmiyordu
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 548. ETAP
( 8 Aralık - 15 Aralık )
TAKIM DERECELERİ
1..............1,293........ 7. TAKIM
2..............1,062........ 1. TAKIM
3................0.960...... 9. TAKIM
Kız geçmiş yediklerimizle kıyaslamaya kalkarsak benim yediklerimi sayfa almaz :)))
Biz artık kocaman göbekli mideli hantal şişkolar değiliz cnm
Kibar Kibar hanımefendi gibi yiyip biraz bişeyle doyuyoruz
Istersen yopurt pul biber limon kürüde yapabilirsin akşamları
Sanki akşam çok az yemiş gibi daha metoyu çalıştıracakmış :)))kız bırak mide dinlensinde vücut yağ yakmaya başlasın
Kuzum annen konusunda bişey diyemşcem ama niye seni zor durumda bırakıp huzursuz ediyor anlamıyorum
Oyyy başıma gelenler
Son haberle kalbime taş oturdu
Başımı nerelere vuram da gidemm
Canım rakibem menün çok güzel afiyet olsun arada şaka yapıyom kızmadın inşallah :)
Güzel menü afiyet olsun canım
İyi geceleri tatlım
Bende bugün lahmacun yedim afiyet olsun canım önce iki tane yetmezdi şimdi 1 lahmacunu zor yedim :)
Resmi sonuçlar açıklandı kızlar
( 8 Aralık - 15 Aralık )
TAKIM DERECELERİ
sebze çorbasıyla başla istersen gülüm, mevsim sebzelerini az suda koy tencereye kaynat içine bir çimdik tuz az z. yağı sonra blendırda bızlat bir hafta o şekilde ver 2. hafta minnacık irmik kat 3. hafta bir iki bulgur pilavının tanesinden ver çiğnemeyi öğrensin sonra da yarım çay kaşığı eğer alerjisi yoksa yumurtaya başla bu arada meyve pürelerini de 1 çay kaşığını geçmeyecek şekilde her gün ver değişik tadlara alışıp vitaminlerini alsınSaol tatlım hemde nasıl annesi gülüşüne kurban. 1yasina kadar geçebiliyomus canım inşallah öyle de olur bakalım ek gıdaya nasıl gecicez ne yiyecek bilmiorum ama süt ve türevlerini tüketememek benim için bile çok zor çünki ben peynir yoğurt hastası bi insanım ama olsun bebisim iyi olsun da yapacak birsey yok
ayy yine de şahane ilk 3 deyizResmi sonuçlar açıklandı kızlar
( 8 Aralık - 15 Aralık )
TAKIM DERECELERİ
Sen öyle diyosan tabiki sana güveniyorum pınarımAynen biraz da yogurt pulbiber yapiym bakalm o nasil gelcek.. kiz haklisin valla az yemis gbi sanki meto calissin diye dusundm bide bende kafa kalmadi valla
Annemde bilmiyorm iste.. bu konular benide üzüyüor cok moralman beni bitiriyor insallah bu sefer cözdük ama galiba..
Kizzz dikkat etcem ordada oturmasin kalbine bisey :) merak etme sen zaten 2 gece 3 gün kalcaz sali aksam evdeyim.
Carsamba gnü oruc tutmayi dusunuyorm, Persembede gene Ananas pro yaparm güzel bi sonuc gelir diye dusunuyorum
Yok canimm kizarmiyim hic canimsin
Bence gelmeli canikom3 üncülükte güzel benceee
Ama tabi haftaya insallah gene 1 cilik gelicekkk
Tbrkler kizlarr
Ben 2 yaşına kadar bal verilmez diye biliyorumsebze çorbasıyla başla istersen gülüm, mevsim sebzelerini az suda koy tencereye kaynat içine bir çimdik tuz az z. yağı sonra blendırda bızlat bir hafta o şekilde ver 2. hafta minnacık irmik kat 3. hafta bir iki bulgur pilavının tanesinden ver çiğnemeyi öğrensin sonra da yarım çay kaşığı eğer alerjisi yoksa yumurtaya başla bu arada meyve pürelerini de 1 çay kaşığını geçmeyecek şekilde her gün ver değişik tadlara alışıp vitaminlerini alsın
bazısı bilmez diye hatırlatma olsun en az 1-1.5 yaşına kadar asla bal vermiyoruz ciddi alerji yapabiliyor
yarın olsun hayır olsun bakalım miniğin nelere alerjisi varmış ona göre dikkat edersin annesi
Heee Heee benden kaçarmı sence menümü yazsam mııı yazmasam mıı diye düşündüm düşündümm sonun da yazayım gitsin dedim , nasıl olsa herkes dağılmış uykuya gitmiştir hehehehe:)
12 :30
2 ceviz 2 sarımsak ve suyu
14:00
1 haşlama yumurta
2 d. kaşar
18:30
6 çiğ fındık 6 kuru üzüm
20 :00
1 servis çatalıyla sade haşlanmış çubuk makarna
5 köfte
2 kaşık sarımsaklı yoğurt
1 lokma haşlama karnıbahar
1 lokma komşunun getirdiği börek
3 kornişon turşu
su 2.5 lt
öğleden sonra komşumla sade kahvede vardı da saat kaçta içtim bakmadım
spor toplam 10 dk kol ve bacak kası çalıştırma
Ben de sağlam işkoliktim evlenince kocam kızdı geç gelmeme değilse 11-12 de çok çıktım geceleri fabrikadanÇalışmak iyidir yaaa, bakma arada isyan ettiriyorlar işte. Ben işkoliğimdir yoksa
Gece uykuları tam düzene giremedi canım dişi belli sıkıntısı yazık çırpınıyor bugün pırasa verdim eline köpürttu resmen ama pazartesi salıdan çok daha iyiOyy kiyamam, uyku duzeni nasil, yine uyumuyomu.
Oh tam bahar ama bu defa da senin oğlan emeklemeye başlamış olur kucakta Allah kolaylık versin gezmesi zor. Uçakta aktarma falan baya sürer bebisle okyanus üzeri ben korkarım valla. Amerika eğitimine gitme durumum vardı vize falan almıştım şükür başka sıkıntı çıktı istifa ettim de kurtuldum okyanus üzeri uçmaktanIns mayis sonu gibi, elazig, ankara
Iple cekiyirum bu taz gelemedim hsmikelikten dolayi, burnumda tutuyor inanki :/
Valla yaptım cezamı ablam 500 ip atladım bugünMillet bildirimleri yapınca bi kabuğuna çekildi heralde
Bu arada çoğunluk hedefini tutturamadı heralde
Cezalar yapılsın litfennnn
Listeleri sonra yaparım
Başka kimler rakip olmak istiyor
Şöyle meydana çıksınlar bakalım
Ben de senin gibiydim ama eşim ağzıma tükürdü artık hasta değilse karnı tok gazı yok bezi temizse eline oyuncak verip yalnız bırakıyorum çünkü küçücük sıpa beni parmağında oynatmaya başlamış da benim haberim olmamışSurekli ilgiye alistigindan yapiyor gibime geliyor bana da. Uyanikken surekli oyun halindeyiz azicik baska bisey yapayim desem ya somurtuyor ya mizmizlaniyor. Inan bugun yemegi bile nasil yaptim bilmiyorum. Yine Allahim saglik versin de bu hallerine sukurler olsun
Tebrikler @emoslanddRAKİPLERRRRR!!!!
Mefkurem
@Sweetyy83
KazanannnnnMefkurem
@Sweetyy83
@Pnrrr-20
Kazanannnnnn @Sweetyy83
@melegimve ben
@Poni Bon
Kazanannnnn @melegimve ben
@nanekekik
asfarovski
@emoslandd
Kazanannnnnn @emoslandd
@eyledi
@Zey-has
@KocasininNarTanesi
Kazanannnnnn @Zey-has
kurbet
M mer_4260
Kazanannnnnkurbet
@Gelecektenumutluyum
@Trudi Canavan
@canan456
Kazanannnnnn @Gelecektenumutluyum
Ay canim ya kıyamam çok geçmiş olsun mervecimOncelikle herkese merhaba yorgunluktan bittim sabah 9dan akşam 8 e kadar disardaydik kızımın randevusu vardı bugün oda pert oldu 8 30 dan beri ağlıyor yorgun düştü ve uyudu eşimde saatlerce başını beklediğimiz kaka tahlilini hastaneye götürdü. Allah hem yokluğunu vermesin hemde hastanelere düşürmesin. Kızimin çoklu alerjisi varmış ne olduğunu ancak deneme yanılma ile öğrenicez kanda inek sütu alerjisine bakıldı sonucu yarın alicaz 3 hafta sıkı sut ürünleri diyeti dışarda yemek de yasak artık. Kızım dan kan almaları için masaya yatırdilar daha kolunu aciyorlardiki ben başladım ağlamaya. Attilar beni odadan ben dışarda devam ettimAllah başka dert vermesin bildirim i bile güç bela yazdım tel bi kapandı bi daha açılmadı maalesef
Helalll kuzum sanaValla yaptım cezamı ablam 500 ip atladım bugün
Hatta ben ip atlarken kocam arkamdan dalga geçiyorduHelalll kuzum sana
Bende yarın 5 mil yapayım bari :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?