- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.901
kızlar saatlerdir karatay dietini okuyorum..sanırım başlıycam...meyvasızlık hariçdiüer herşey süper
hoşgeldın cnm herkes kendı lıstesını uyguluyor belırlı bı lıstemız yok kılo bıldırımlerını burdan yapıyoruz...
ah caaanımm benim..özledinmi kıs benii..vallahi ben bu kadar uzun kalmayacaktım ama eşim sağolsun..yokluğumuza dayanamamış, atlamış gelmiş...onun sayesinde biraz daha uzun kaldık...süprüzümü söyleyemem , olursa söylerim..adı üzerinde sürpürüz...günaydın şükür geldin .ALLAHTAN TEK DÜGÜNE GİTTİN. BİDE TATİLE GİTSEYDİN KIŞIN ORTASINDA GELİRDİN. ÇABUK
ŞU SÜPRİZİNİ YAZ KAÇ HAFTADIR DELU ETTİN BİZİ
murç değme ev kadınları senin kadar düşünememiş bacım..aynen o haldeyim..çamaşır makinesi çalışmaktan iflas etmek üzere..zaten yol yorgunluğu var, birde evin işi...düşünün halimi..sürprizimi açıklayamam,,olursa ancak söylerim...gülben ergen misali ...süprüz süprüz süprüz bacımmmmm..fadıme sen hoppıdıkten 3 4 gun daha umudunu kes ....Şimdi yoldan gelde yorgun camısırları vardır kırlı evı pıslenmıstır kac gundur evde yoklar alısverıse gıder eve yemek yapar vs vs vs derken 4 gun daha kayıp ama gelsınde şu süpriz neymiş söylesin gitsin demi ama ?
ah caaanımm benim..özledinmi kıs benii..vallahi ben bu kadar uzun kalmayacaktım ama eşim sağolsun..yokluğumuza dayanamamış, atlamış gelmiş...onun sayesinde biraz daha uzun kaldık...süprüzümü söyleyemem , olursa söylerim..adı üzerinde sürpürüz...
murç değme ev kadınları senin kadar düşünememiş bacım..aynen o haldeyim..çamaşır makinesi çalışmaktan iflas etmek üzere..zaten yol yorgunluğu var, birde evin işi...düşünün halimi..sürprizimi açıklayamam,,olursa ancak söylerim...gülben ergen misali ...süprüz süprüz süprüz bacımmmmm..
MURSH canım sen bu karata dietini bi incele istersen..senin menülerin zaten sebze ve tavuk agırlıklı..çok ciddi meyve tüketimi de dikkatimi çekmedi...belki sana da uyabilri canım..
bu diette ki püf noktalarından birisi ara öğün yapmayarak depo yağlardan kullanmak...ve akşam 8 den sonra asla çiğneyerek bişiy tüketmemek yani..yememek sadece süt ve ayran içebilriiz...çaylar ve su da tabi kiii...
amaç karbonhidratları kesmek (bunu zaten hepimiz ypmaya çalışıyoruz....ve meyvalardaki şeker olayına çok önem veriliyor ..o yüzden meyvaya yok diyebiliriz...bunlar bizim daha çabuk acıkmamıza neden oluyor..diete uydugumuz takdirde hiç acıkmayacagımız vaad ediliyor inşaallahhh..
günaydınnn şekerler.....geçen hafta takımıımızın paylaşımı azdı ve motivasyonumuz düştü sanırım..o yüzden bu hafta daha çok yazalım lütfen...hadi toplaşalım artıkk:79::79::79:
ben bu gün itibariyle karatay dietine başlıyorum arkadaşlar ..umarım başarılı olabilirim...beni zorlayacak tek tarafı meyvanın günde 1 porsiyon luşu olabilir...onun haricinde gayet keyif verici gibi gözküyor...hafta sonu güzel geçti çok cidi kaçamagım olmadı ve tartı eksilerdeee
Günaydınlar .....
Herkese mutlu ve bol kılo vermeli bir hafta olsun...İyi haftalar...
Birazdan işlerimi toparlayıp gelıorum...Hafta sonu maceralarımı anlatıcam size.....
Buyrun sabah kahvaltım...
Eki Görüntüle 258654
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?