Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ögle:1 elma 1 dılım karpuz 1 dılım peynır 2 adet ıncır
ara:1 adet dondurma
aksam:yoğurtlu makarna 1 bardak lıght kola

bugun moralım altust hem ıs görusmesıne gıttım sartları begenmedım.hem menum duzensız 2 gundur-ve dıreksıyondan kaldım:) öpuldunuzz

sabah 10.00
-1 haşlanmış yumurta
-1 kk peynir
-1 küp helva
-1 yk patates kavurması
-1 şekersiz çay
- 15 dal incecik patates kızarması(yağsı alındı ekmek yerine yedim sayılır ama yinedee çok kötüyüm )

saat 14.00
-1 küçük sade krep üzerine çok az reçel
-1.5 kepçe mercimek çorbası
-1 bardak şekersiz çay

saat 18.10
- 2 küçük kerep arasına yine birazcık reçel
-2 kepçe yayla çorbası
-1 bardak şekersiz çay

su içesim yok bugün sadece 1 litre içtim

yatmadan önce 1 bardak tarçınlı süt içiçem

bugün pazar o yüzden biraz dikkatsiz bir menü oldu

kızlar merhabaa. söylemiştim bizde de yatılı misafir durumu vardı. çok güzel yemekler neler neler saysam bitmez. ama dayanamadım kendimi ödüllendirdim yedim hemde ne börekler ne kekler ne mısır ekmekleri ne tatlılar. kızartmalar dolmalar. valla hepsinden yedim.

bugun mısafırım vardı okdr yedım kı yazmaya utanıyorum yarın 1 saat leslıe ıle yuruyecegıme söz verıyorum izci sözü((

cumaya kadar bu haftakınden daha az cıkacagıma da söz verıyorumm18:

günaydın şükür geldin .ALLAHTAN TEK DÜGÜNE GİTTİN. BİDE TATİLE GİTSEYDİN KIŞIN ORTASINDA GELİRDİN. ÇABUK
ŞU SÜPRİZİNİ YAZ KAÇ HAFTADIR DELU ETTİN BİZİ
ah caaanımm benim..özledinmi kıs benii..vallahi ben bu kadar uzun kalmayacaktım ama eşim sağolsun..yokluğumuza dayanamamış, atlamış gelmiş...onun sayesinde biraz daha uzun kaldık...süprüzümü söyleyemem , olursa söylerim..adı üzerinde sürpürüz...

murç değme ev kadınları senin kadar düşünememiş bacım..aynen o haldeyim..çamaşır makinesi çalışmaktan iflas etmek üzere..zaten yol yorgunluğu var, birde evin işi...düşünün halimi..sürprizimi açıklayamam,,olursa ancak söylerim...gülben ergen misali ...süprüz süprüz süprüz bacımmmmm..

ben anladın süprizi kilo vericewksin bize süpriz yapıcaksın :18:demi nezaman işin biter bende bu ara çok yogunum perşembe büyük kızıma başka ev tutuk altunuzadede gelip temizledik biraz. sonra eve geldik küçük kızımla zaten yolu 2 saatlik .bütün günüm yolda geçti

Son düzenleme:

Günaydınlar .....

Herkese mutlu ve bol kılo vermeli bir hafta olsun...İyi haftalar...

Birazdan işlerimi toparlayıp gelıorum...Hafta sonu maceralarımı anlatıcam size.....

Buyrun sabah kahvaltım...

günaydınnn şekerler.....geçen hafta takımıımızın paylaşımı azdı ve motivasyonumuz düştü sanırım..o yüzden bu hafta daha çok yazalım lütfen...hadi toplaşalım artıkk:79::79::79:
ben bu gün itibariyle karatay dietine başlıyorum arkadaşlar ..umarım başarılı olabilirim...beni zorlayacak tek tarafı meyvanın günde 1 porsiyon luşu olabilir...onun haricinde gayet keyif verici gibi gözküyor...hafta sonu güzel geçti çok cidi kaçamagım olmadı ve tartı eksilerdeee

MURSH canım sen bu karata dietini bi incele istersen..senin menülerin zaten sebze ve tavuk agırlıklı..çok ciddi meyve tüketimi de dikkatimi çekmedi...belki sana da uyabilri canım..
bu diette ki püf noktalarından birisi ara öğün yapmayarak depo yağlardan kullanmak...ve akşam 8 den sonra asla çiğneyerek bişiy tüketmemek yani..yememek sadece süt ve ayran içebilriiz...çaylar ve su da tabi kiii...
amaç karbonhidratları kesmek (bunu zaten hepimiz ypmaya çalışıyoruz....ve meyvalardaki şeker olayına çok önem veriliyor ..o yüzden meyvaya yok diyebiliriz...bunlar bizim daha çabuk acıkmamıza neden oluyor..diete uydugumuz takdirde hiç acıkmayacagımız vaad ediliyor inşaallahhh..

Cnmm bı arastırayım bakalım ...Dukanda baya zorlanmıstım hıc ekmek yoktu gene eger hıc ekmek yoksa zor benım ıcın...En azından sabah kahvaltıda 1 dılım verseydı dukanda cok guzeldı ...Bugun musaıt oldugumda arasıtırıp yazarım fıkrımı.Tesekkurler bılgı ıcın

Cnmmm kesınlıkle haklısın gecen hafta katılım cok azdı ... Bu yuzdende motıvasyonumuz dustum yuksek ıhtımal....Bu hafta herkesı topıkte gormek ıstıyoruz kızlar hanı etlul ayı bızım ayımız olacaktı .... ????

mursh canım bu diette ekmek yerine kuruyemişler var..örneğin sabah kahvaltısında 1 ince belli bardak dolusu ceviz..ve bu insanı acayip tıkıyor..bn bitiremedim..ve gün içinde kavrulmamış badem tuzsuz fındık ve yine kavrulmamış fındık..dün akşam biraz badem yemiştim ve çok tok uyandım..

günaydın nurkelebek =) çok haklısın bu hafta herkes kilo vermeli. biliyormusun ben bu hafta sonu neler yedim neler ama pişman değilim bu hafta vericem kiloları allahın izniyle. birbirimize gaz verelim. şu karatay diyetine bende bakıcam.

canım afiyet olsun ben hala bir şey yiyemedim. sabah banka işleri falan vardı =(

biz geldik ortim hopiciğim nerelerdeydin bakayım senmur fadime abla ve hopidicik geri gelmişsiniz çok sevindikmurs cnm ya sende baya baya gelişme var hee resimlere bayıldık böle devam et süper görünüyosunnnherkesede çok selam söyleyinnn :79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…