- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.881
kızlarr evimi milföy börek kokusu aldı verdiiiiii..yememek için cebelleşiyorum..eşime yapmıştım pişman oldumm
çok saol canımm..
tebrik ediyorumm çok güzel vermişsin kilo darısı başımaaa
1 haftada ateşsizprenses 54.8 den 52.3e düşmüş ,gerçekten süper vermiş ama yağları değil bence kas kaybetmiş
iyi dayanıyorsun benim zayıf noktam börekler tatlıya hayır derim ama böreklere diyemedigim için böyle oldum .pazartesi yeni bir gün benim için inşallah bakalım okul açılınca kendime çeki düzen vermem lazım sporu düzenli yaparım yoksa kiloların gidecegi yok
günaydınnn mursh ve fadimeee
kızlar yaa benim tartı delii...aynı anda tartılıyorum farklı çıkıyo..digital..siz hangi baskülleri kullanıyorsunuz...ben yenilesem iyiolucak sanırım..
kızlarr evimi milföy börek kokusu aldı verdiiiiii..yememek için cebelleşiyorum..eşime yapmıştım pişman oldumm
kızlar üyeye ihtiyacınız varsa azimli sürekli paylaşımda bulunacak ve iyi bir öğrenciyim 64 ten 59.5 a düştüm
-boyum 163
-kilom 59.5
-hedef önce 55 sonra 50
açımmm çok açımm...diete uygun ne yapsam acaba kendim pratik tarafından...
açımmm çok açımm...diete uygun ne yapsam acaba kendim pratik tarafından...
nur bence yumurtasız menemen yapıp yanında biraz peynir ye ve şekersiz çay iç. hem çok lezzetli oluyor hem de kolay.
az yağ ile biber domatesi kavuruyorsun. gerçekten peynirle harika oluyor. ama salata yerim dersen o ayrı =) salata da peynirli olsun =))
canım çok iyi fikir..3 tane çörek otlu dietbisküvi yhedim ve sekersiz çay içiyorum..çayımı bitirince dediğini yapayım..çünü acıkırım gene..hem de öğün atlamak istemiyorum emzirdiğim için:)
Günaydın kızlar ...
Herkese mutlu neşeli az kaçamaklı süper bi hafta sonu diliyorum...
Dünkü menüm ;
Sabah ;
1 kupa ballı sırkelı ılk su
1 lıtre su
Öğle ;
1 porsıyon haşlanmış sebze
Bol salata
Bol yourt
1 bardak ıcetea
Ara;
1 kupa lımonlu sıcak su
1 ısırık peynırlı pogaca
Akşam;
1 porsıyon pılav
5 yemek kasıgı yourt
Spor;
Yok
Bitki çayı ;
2 kupa yeşil çay
merwecikk cnm diyetisyene gittiginde seyıde sorsana benım ıcın...Ben bu aralar yourt ve ıcetea yı cok tuketıyorum ....Yourt lıght deıl normal yourt bı etkısı olurmu dıyete????...
Günaydın kızlarrr
dün çok kötüydüm tüm gün depoda yattım saolsun arkadaşlar idare ettiler
akam doktorun verdiği ilaçları içince bugün ayaga kalktım Allaha şükürr
siz naptınızz nasıldı dünkü kilolarrrrr
kimler ne kadar vermiş kimlewr ne akdar almışşş
gecmıs olsun edacımm valla ben 500 grm vermısım ama benım kıloma göre az gtmıs meyve yerıne tatlı degısımı yapmstm ondan oldugunu dusunuyrum
sağolun tşkkürlerTabi cnm gelebilirsin son 1 kısılık yerımız var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?