Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın mursh dün hem elektirik hem eplasyonda rendevum vardı gittigim yer bizden 1.5 saat uzaklıkta gidiş geliş 3 saatim yolda geçti akşam migrenim tutu erkenden yattım.bu hafta kötüydük inşallah haftaya toparlanırız

Günaydın kızlar ...

Herkese mutlu neşeli az kaçamaklı süper bi hafta sonu diliyorum...

Dünkü menüm ;

Sabah ;

1 kupa ballı sırkelı ılk su
1 lıtre su

Öğle ;

1 porsıyon haşlanmış sebze
Bol salata
Bol yourt
1 bardak ıcetea

Ara;

1 kupa lımonlu sıcak su
1 ısırık peynırlı pogaca

Akşam;

1 porsıyon pılav
5 yemek kasıgı yourt

Spor;

Yok

Bitki çayı ;
2 kupa yeşil çay

Günaydın cnm arada oyle aksılıkler olabılıyor...Gecmıs olsun mıgren fenadır...Bu hafta 10. olmusuz haftaya elbette daha ıyı olucaz....

merwecikk cnm diyetisyene gittiginde seyıde sorsana benım ıcın...Ben bu aralar yourt ve ıcetea yı cok tuketıyorum ....Yourt lıght deıl normal yourt bı etkısı olurmu dıyete????...

mursh sende menüyü bozmuşsum pilav görüyorum ama bulgursa tehlikeli degilmiş
bende dün bozdum regl oldum canım tatlı istedi 2 tane gofret yedim bizim kızlarla 1 saatligine parka gittim maksat yürüyüş olsun bizim evden parka gidiş geliş 40 dakika dün gittigim yerdede yürüdüm kızım kendine şal çanta alıcaktı biraz zor begenenlerden

Yok cnm bulgur deıl beyaz pılav ama hıc ekmek yemedım ve pılavın mıktarı 1 kepce kadardı...Genele bakarsan coksta kotu sayılmaz ama bılmıyorum genede

şu hopidicikin evini bilsem kapısını çalıp daha yeter kalk artık evine geldin .kesin uyuyordur uykucu

fadıme sen hoppıdıkten 3 4 gun daha umudunu kes ....Şimdi yoldan gelde yorgun camısırları vardır kırlı evı pıslenmıstır kac gundur evde yoklar alısverıse gıder eve yemek yapar vs vs vs derken 4 gun daha kayıp ama gelsınde şu süpriz neymiş söylesin gitsin demi ama ?

bende bir tabak yedin sandım okadardan bişe olmaz .evet ya eger okadar bekletmeye degmicek bişeyse yandı hopiş

günaydınnn mursh ve fadimeee
kızlar yaa benim tartı delii...aynı anda tartılıyorum farklı çıkıyo..digital..siz hangi baskülleri kullanıyorsunuz...ben yenilesem iyiolucak sanırım..

günaydınnn mursh ve fadimeee
kızlar yaa benim tartı delii...aynı anda tartılıyorum farklı çıkıyo..digital..siz hangi baskülleri kullanıyorsunuz...ben yenilesem iyiolucak sanırım..

canım bende de king marka dijital var uygun almıştım şimdilik memnunum, yenile bence de çünkü insanın siniri bozuluyor kg şaşırınca =)

bu günkü menüm;

sabah: bir bardak ılık su, kibrit kutusu kadar peynir, yarım domates, 3 zeytin, biraz kaşar, bir bardak şekersiz çay.
ara: 3-4 adet form bisküvi bir bardak şekersiz çay
öğle: bir kase çorba, iki dilim kepek ekmeği, bol salata
ara: bir porsiyon meyve
akşam: bir kase çorba iki dilim kepek ekmeği

bu gün spor yapamayabilirim, yatıya misafir olayımız var. herkese diyetinde başarılar.

günaydınnnnnnnn, bende dünkü menümü yazayım
sabah 1 bardak ılık pekmezli,zencefilli,limonlu ılık su
kahvaltı 1 dilim ısparta ekmeği,4 zeytin,maydanoz,3 küçük tatlı biber,keçi peyniri,1 domates-salatalık,3 badem
ara 1 avuç yaban mersinini yoğurtla karıştırıp yedim
öğle1 kase tel şehriye çorbası,mercimek yemeği,yoğurt,1 havuç
yemekten 1 saat sonra türk kahvesi (sade) bu ara nedense cnm çok kahve istiyo,mide zaten rahatsız daha çok bozcam valla
ara 1 avuç çilek
akşam deniz börülcesi salatası , salata(maydanoz,semizotu,dereotu,havuç,domates,salatalık,soğan),4 çatal kıymalı makarna
Bu arada dün annemin yaptığı pasta, gözleme ve kıymalı makarna dolapta duruyo kendimi çok zor tutuyorum ya,gidip atıştırmayayım diye sabah kalkar kalkmaz ağzıma sakız attım,ağzım dolu olduğu için yemeyeyim diye
spor:yaptım
yeşilçay:2 bardak (limonlu) içtim

Günaydın kızlarrr
dün çok kötüydüm tüm gün depoda yattım saolsun arkadaşlar idare ettiler
akam doktorun verdiği ilaçları içince bugün ayaga kalktım Allaha şükürr
siz naptınızz nasıldı dünkü kilolarrrrr
kimler ne kadar vermiş kimlewr ne akdar almışşş

eda çok geçmiş olsun. inş. daha iyi olursun. ben 3 kilo verdim 9 gün olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…