- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.861
günaydın mursh dün hem elektirik hem eplasyonda rendevum vardı gittigim yer bizden 1.5 saat uzaklıkta gidiş geliş 3 saatim yolda geçti akşam migrenim tutu erkenden yattım.bu hafta kötüydük inşallah haftaya toparlanırız
Günaydın kızlar ...
Herkese mutlu neşeli az kaçamaklı süper bi hafta sonu diliyorum...
Dünkü menüm ;
Sabah ;
1 kupa ballı sırkelı ılk su
1 lıtre su
Öğle ;
1 porsıyon haşlanmış sebze
Bol salata
Bol yourt
1 bardak ıcetea
Ara;
1 kupa lımonlu sıcak su
1 ısırık peynırlı pogaca
Akşam;
1 porsıyon pılav
5 yemek kasıgı yourt
Spor;
Yok
Bitki çayı ;
2 kupa yeşil çay
Günaydın cnm arada oyle aksılıkler olabılıyor...Gecmıs olsun mıgren fenadır...Bu hafta 10. olmusuz haftaya elbette daha ıyı olucaz....
mursh sende menüyü bozmuşsum pilav görüyorum ama bulgursa tehlikeli degilmiş
bende dün bozdum regl oldum canım tatlı istedi 2 tane gofret yedim bizim kızlarla 1 saatligine parka gittim maksat yürüyüş olsun bizim evden parka gidiş geliş 40 dakika dün gittigim yerdede yürüdüm kızım kendine şal çanta alıcaktı biraz zor begenenlerden
şu hopidicikin evini bilsem kapısını çalıp daha yeter kalk artık evine geldin .kesin uyuyordur uykucu
fadıme sen hoppıdıkten 3 4 gun daha umudunu kes ....Şimdi yoldan gelde yorgun camısırları vardır kırlı evı pıslenmıstır kac gundur evde yoklar alısverıse gıder eve yemek yapar vs vs vs derken 4 gun daha kayıp ama gelsınde şu süpriz neymiş söylesin gitsin demi ama ?
günaydınnn mursh ve fadimeee
kızlar yaa benim tartı delii...aynı anda tartılıyorum farklı çıkıyo..digital..siz hangi baskülleri kullanıyorsunuz...ben yenilesem iyiolucak sanırım..
günaydın canım benim tartım arzumun dijital olanından eskilerdende var onda 5 kilo eksik çıkıyorum
günaydınnn mursh ve fadimeee
kızlar yaa benim tartı delii...aynı anda tartılıyorum farklı çıkıyo..digital..siz hangi baskülleri kullanıyorsunuz...ben yenilesem iyiolucak sanırım..
Günaydın kızlarrr
dün çok kötüydüm tüm gün depoda yattım saolsun arkadaşlar idare ettiler
akam doktorun verdiği ilaçları içince bugün ayaga kalktım Allaha şükürr
siz naptınızz nasıldı dünkü kilolarrrrr
kimler ne kadar vermiş kimlewr ne akdar almışşş
eda çok geçmiş olsun. inş. daha iyi olursun. ben 3 kilo verdim 9 gün olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?