- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.921
oyy ortim benimm...unutmazmış eski topiğinide arada uğrarmışbiz geldikortim hopiciğim nerelerdeydin bakayım sen mur fadime abla ve hopidicik geri gelmişsiniz çok sevindik murs cnm ya sende baya baya gelişme var hee resimlere bayıldık böle devam et süper görünüyosunnn herkesede çok selam söyleyinnn :79::79:
ulen fadime hoppişin geri geldiğine pişman olucen bacım...verdiğin kiloları gerimi aldın senben dedim hopidicik hem temizlik yapar hem bizi süprizi söler süprüzü sölemiyosan git işini yap cumaya kadar gelme
murç ne yediğini çözemedim bacım...cornflakes falan gibi geldi ama kabak kızartması gibide duruyo...sabah sabah kabak kızartması ne alaka ama...annamadım..:26:
Günaydınlar .....
Herkese mutlu ve bol kılo vermeli bir hafta olsun...İyi haftalar...
Birazdan işlerimi toparlayıp gelıorum...Hafta sonu maceralarımı anlatıcam size.....
Buyrun sabah kahvaltım...
Eki Görüntüle 258654
naparsınız be ya tombul kelebekler..
ulen fadime hoppişin geri geldiğine pişman olucen bacım...verdiğin kiloları gerimi aldın senyaktım çıranı...süprüz müprüz yok sana..
murç ne yediğini çözemedim bacım...cornflakes falan gibi geldi ama kabak kızartması gibide duruyo...sabah sabah kabak kızartması ne alaka ama...annamadım..:26:
ah caaanımm..senin yokluguna dayanamadım stresten yedim kilo aldım ama artık yemicem söz namus sözü
biz geldikortim hopiciğim nerelerdeydin bakayım sen mur fadime abla ve hopidicik geri gelmişsiniz çok sevindik murs cnm ya sende baya baya gelişme var hee resimlere bayıldık böle devam et süper görünüyosunnn herkesede çok selam söyleyinnn :79::79:
ulen fadime hoppişin geri geldiğine pişman olucen bacım...verdiğin kiloları gerimi aldın senyaktım çıranı...süprüz müprüz yok sana..
kızlar 3 gibi bir arkadasıma bebek görmeye gidicem..bu ara gitmem gereken bebeişler ve e mübarekleri çok fazla...off tam diete adapte olmuşken gidesim hiç yok aslında ama hepsi de yakın arkadaşlar en yakın zamanda gitmem lazım..orda da bişiy yemeyince dönen diet polemiğinden de nefret ediyorum ufffff ufffff...ama gene de yememeliyim...çünkü benim dietimde en ufak bir karbonhidrata müsade yok...ayrıca ekim 6 da 3 günlün tatile gidicez o zaman kadar en azından 79.9 olmak istiyorum bu sabah 84.6 idim
günaydınnn şekerler.....geçen hafta takımıımızın paylaşımı azdı ve motivasyonumuz düştü sanırım..o yüzden bu hafta daha çok yazalım lütfen...hadi toplaşalım artıkk:79::79::79:
ben bu gün itibariyle karatay dietine başlıyorum arkadaşlar ..umarım başarılı olabilirim...beni zorlayacak tek tarafı meyvanın günde 1 porsiyon luşu olabilir...onun haricinde gayet keyif verici gibi gözküyor...hafta sonu güzel geçti çok cidi kaçamagım olmadı ve tartı eksilerdeee
sağolun tşkkürler
sabah menün
-125 grm patates kavurması
-1 kk peynir
-1 haşlanmış yumurta
-1 bardak çay (şekersiz)
öğlen dersanedeydim şimdi geldim
-3 etiform bisküvi (163 kalori)
başka yemek yemedim
şimdi yani akşam
-patates kavurması 6-7 yk
-1kk peynir
-1 bardak çay (şekersiz)
- 2 kepçe sade mercimek çorbası
kızlar saatlerdir karatay dietini okuyorum..sanırım başlıycam...meyvasızlık hariçdiüer herşey süper
ögle:1 elma 1 dılım karpuz 1 dılım peynır 2 adet ıncır
ara:1 adet dondurma
aksam:yoğurtlu makarna 1 bardak lıght kola
bugun moralım altust hem ıs görusmesıne gıttım sartları begenmedım.hem menum duzensız 2 gundur-ve dıreksıyondan kaldım:) öpuldunuzz
sabah 10.00
-1 haşlanmış yumurta
-1 kk peynir
-1 küp helva
-1 yk patates kavurması
-1 şekersiz çay
- 15 dal incecik patates kızarması(yağsı alındı ekmek yerine yedim sayılır ama yinedee çok kötüyüm )
saat 14.00
-1 küçük sade krep üzerine çok az reçel
-1.5 kepçe mercimek çorbası
-1 bardak şekersiz çay
saat 18.10
- 2 küçük kerep arasına yine birazcık reçel
-2 kepçe yayla çorbası
-1 bardak şekersiz çay
su içesim yok bugün sadece 1 litre içtim
yatmadan önce 1 bardak tarçınlı süt içiçem
bugün pazar o yüzden biraz dikkatsiz bir menü oldu
kızlar merhabaa. söylemiştim bizde de yatılı misafir durumu vardı. çok güzel yemekler neler neler saysam bitmez. ama dayanamadım kendimi ödüllendirdim yedimhemde ne börekler ne kekler ne mısır ekmekleri ne tatlılar. kızartmalar dolmalar. valla hepsinden yedim.
bugun mısafırım vardı okdr yedım kı yazmaya utanıyorum yarın 1 saat leslıe ıle yuruyecegıme söz verıyorum izci sözü((
cumaya kadar bu haftakınden daha az cıkacagıma da söz verıyorumm18:
mursh canım bu diette ekmek yerine kuruyemişler var..örneğin sabah kahvaltısında 1 ince belli bardak dolusu ceviz..ve bu insanı acayip tıkıyor..bn bitiremedim..ve gün içinde kavrulmamış badem tuzsuz fındık ve yine kavrulmamış fındık..dün akşam biraz badem yemiştim ve çok tok uyandım..
2011-2012 koşuşturma maratonu bütün velilere ve bana hayırlı uğurlu olsun..yazarken yoruldum yaw...şimdi hoppiş yemeğin altını kapatıp, bebeği yedirip , çamaşırı asıp okula gitmek üzere aranızdan ayrılıyo efenim...sonra görüşürüz.. ..
ah caaanımm..öptüm kız seni..benim yediğim yemekleri bilsen sen ...ohhooooo...ama çok gezdiğim için kilo almamışım, gittiğim kilo ile geri geldim..
Yeme cnm kım ne derse desın yaa bosver takılma...Karbonhidrat yok karbonhidrat yok :)
gunaydın murshcum nasılsın bakalım persembe gununden berı cok yoğun gunler gecırıyorum gelen gıden eksık olmuyor bıde benımde dısarıda ıslerım oluyor fırsat buldukca yaptıgım ılk sey topıce gelmek:)) ev dısında oldugum sure ıcınde dıyette zorlandıgımı gördum.o yuzden evden dısarı mumkun oldugunca cıkmamaya cıkarsamda hemen dönmeye calısacagım:)
hoşbulduk canım...o kelime hepimize uyuyooo.hoşgeldinnnn hoppidicimmm.....tombuk kelebek...bu laf bana çok uyuyor:)
bak ben o zaman şöyle yapıyorum...gittiğim yerde hiç kimseye diyette olduğumu söylemiyorum..ki dediğin gibi hemen bir diyet muhabbeti açılıyo, herkes diyetisyen olup çıkıveriyo...tadımlık hepsinden çatal ucu ile alıyorum, ara öğün niyetine...böylece günü kurtarmış oluyorum..kızlar 3 gibi bir arkadasıma bebek görmeye gidicem..bu ara gitmem gereken bebeişler ve e mübarekleri çok fazla...off tam diete adapte olmuşken gidesim hiç yok aslında ama hepsi de yakın arkadaşlar en yakın zamanda gitmem lazım..orda da bişiy yemeyince dönen diet polemiğinden de nefret ediyorum ufffff ufffff...ama gene de yememeliyim...çünkü benim dietimde en ufak bir karbonhidrata müsade yok...ayrıca ekim 6 da 3 günlün tatile gidicez o zaman kadar en azından 79.9 olmak istiyorum bu sabah 84.6 idim
bu sefer net çıkmış..okeylendi ..tavuk salata..efferin kız, bayağı diyet yapıyosun sen...Nazar..
çatladımmmmm...süslü hatun seni..:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?