Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

oyy ortim benimm...unutmazmış eski topiğinide arada uğrarmış..bak sen gelene kadar biz burdayız ..sen gelmeden mezun olmiciizz..

ben dedim hopidicik hem temizlik yapar hem bizi süprizi söler süprüzü sölemiyosan git işini yap cumaya kadar gelme
ulen fadime hoppişin geri geldiğine pişman olucen bacım...verdiğin kiloları gerimi aldın senyaktım çıranı...süprüz müprüz yok sana..

murç ne yediğini çözemedim bacım...cornflakes falan gibi geldi ama kabak kızartması gibide duruyo...sabah sabah kabak kızartması ne alaka ama...annamadım..:26:

senin yokluguna dayanamadım stresten yedim kilo aldım ama artık yemicem söz namus sözü

2011-2012 koşuşturma maratonu bütün velilere ve bana hayırlı uğurlu olsun..yazarken yoruldum yaw...şimdi hoppiş yemeğin altını kapatıp, bebeği yedirip , çamaşırı asıp okula gitmek üzere aranızdan ayrılıyo efenim...sonra görüşürüz....

kızlar 3 gibi bir arkadasıma bebek görmeye gidicem..bu ara gitmem gereken bebeişler ve e mübarekleri çok fazla...off tam diete adapte olmuşken gidesim hiç yok aslında ama hepsi de yakın arkadaşlar en yakın zamanda gitmem lazım..orda da bişiy yemeyince dönen diet polemiğinden de nefret ediyorum ufffff ufffff...ama gene de yememeliyim...çünkü benim dietimde en ufak bir karbonhidrata müsade yok...ayrıca ekim 6 da 3 günlün tatile gidicez o zaman kadar en azından 79.9 olmak istiyorum bu sabah 84.6 idim

Tessekkurler tatlım hala koca bı gobek ve popom var ama demek onceden daha kocamanmı...Sevındırık oldum cnmm saoll...Hayırlısıyla bebısını al kucagına ...Ilk fotolarını beklıyoruz merakla...

naparsınız be ya tombul kelebekler..

İyidir bacımmm

Cnmmm ılk tahmın dogru keske cok dusunmeseymıssın...Kfleks yedım kakolu sutle...

Yeme cnm kım ne derse desın yaa bosver takılma...Karbonhidrat yok karbonhidrat yok :)

bu hafta herkes daha katılımcı olucak ınsallah yanı 10.sıralardayız hıc bıze yakısmadı bu hadı kızlar ben bıze guvenıyorumm

Cnmm tek tıp beslenmıssın aksam en azından bı sebze yemegı yeseydın sanırım daha saglıklı olurdu...

kızlar saatlerdir karatay dietini okuyorum..sanırım başlıycam...meyvasızlık hariçdiüer herşey süper

Arastıralık bakalım bole detaylı dıyetlerı pek sevmıyorum ama bakalım...

bugun mısafırım vardı okdr yedım kı yazmaya utanıyorum yarın 1 saat leslıe ıle yuruyecegıme söz verıyorum izci sözü((

cumaya kadar bu haftakınden daha az cıkacagıma da söz verıyorumm18:

Kızlar moralınızı bozmayın pazar gunlerı herkes dıyetını bozuyor onemlı olan pazartesı gunu kaldıgın yerden devam etmek...Pazar gunu herkes esıyle sevgılısıyle aılesıyle arkadaslarıyla dogal olarak bı ızın gunu oluyo ufaktan sıkmayın canınızı

Hayırlı ugurlu olsun cnm herkese benımde bal yegenım 1. sınıfa basladı ona hedıye okul çamtası ve okul ayakkabısı aldım...İnş çoookkk başarılı olur benım kuzumm ve herkesın kuzusu....

ah caaanımm..öptüm kız seni..benim yediğim yemekleri bilsen sen ...ohhooooo...ama çok gezdiğim için kilo almamışım, gittiğim kilo ile geri geldim..

BRAVOOOOO

Yeme cnm kım ne derse desın yaa bosver takılma...Karbonhidrat yok karbonhidrat yok :)

gunaydın murshcum nasılsın bakalım persembe gununden berı cok yoğun gunler gecırıyorum gelen gıden eksık olmuyor bıde benımde dısarıda ıslerım oluyor fırsat buldukca yaptıgım ılk sey topıce gelmek:)) ev dısında oldugum sure ıcınde dıyette zorlandıgımı gördum.o yuzden evden dısarı mumkun oldugunca cıkmamaya cıkarsamda hemen dönmeye calısacagım:)

SONGULU cnm hoşgeldin...İnş güzel paylaşımlar yaparak mutlu ve stressız bı sekılde fazlalıklarımızdan kurtuluruz....

Öncelikle bize kendinden bahsedermisin biraz...Seni tanıyalım kaynasalım ...

Bende sana topiğimizin kurallarını yazayıp...Kafana takılan herhangı bırsey olursa herkese sorabılırsın....

Yeni gelen arkadaşlarımız için kurallarımızdan bahsetmek istiyorum.

1) Her Cuma saat 12.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. 3 Hafta Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir.

7) Kardeş takımımız 8. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.

8) 3 hafta üst üste mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan diskalifiye edilecektir.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

mrb cnm her ınsanın hayatında donem donem bole zamnanlar oluyor youn kosusturmalı...Sen ıslerıne bak dıyetını bozma kafı :)) Haklısın dısarı cıktınmı dıyet ısı gummmm...Şekil a1 :)))

kızlar mursha katılıyorum dıyetı 1 gun bozmak onemlı degıl önemlı olan bunu alıskanlık halıne getırmemek dun yedıgınız seylerı bugun sakın unutmayın unutmayın kı dengeleyebılelımm:))

Evt kızlar cumartesi gününden başlıyayım anlatmaya ....

Cuamartesi saat 6 gibi aydından kuşadasına geçtim...Hazırlandık süslendik püslendik fasıla gittik ordanda bı clupa geçtik yani cumartesi gecesi koptuk banada iyi geldi deşarj oldum ... Elimden geldiği kadarda diyeti bozmamaya çalıştım ama alkol aldım tabıkı ordan sınıfta kalıyorum sanırsam :78::26:...Merak edenler için fotolar face de :)))

Cumartesi menüm ;

Sabah ;

1 bardak ballı sirkeli ılık su
1 kase k fleks kakolu sutle

Öğle;

Tavuklu karısık salata
2 bardak ıce tea seftalı

Akşam ;

Meze tabagı (hepsini bitirmedim)
1 adet sıgara boregi
Karısık ızgara

Tesadufen eskı bır arkadasımızın dogum gunu varmıs onlarda aynı mekanda kutlama yapıyolarmıs bıze pasta ıkram ettıler ondan tırtıkladım...

Gecenın sonu

1 bardak taze sıkılmıs portakal suyu

Spor ;

Bol bol yürüyüş ve dans

Eve gırıp yattıgımızda saat 04:00 tü ...Sabah saat 10 da herkesi ayaga dıktım güzel bir duş ve ayılma faslından sonra saat 12 de kahvaltıya cıkabıldık...

Pazar menüm ;

Sabah ve Öğlen ;

Paşa kahvaltısı hersey vardı bende cok acıkmıstım ve yedim...

Ara;

orta şekerli türk kahvesi ve fal

Öğle ;

Yemek yok sadece alışverişşşşşşş Çok para harcadım çookkkk

Akşam ;

tavuk doner
1 bardak ayran

(Ekmek yok pıde yok pılav yok sadece tavuk doner yedım)

Ara;

yarım şeftalı 1 muz 5 parca kavbundan olusan meyve salatası

Kızlar 2 gun luk menude sadece pazar kahvaltısında ekmek yedım...Güzeldi çok eğlendim uzun zamandır böle deşarj olmamıştım ama diyette gümledi

Pazar günü saat 6 gibi aydına dondum ve abım yengem ve bal yegenımle okul alısverısıne cıktık...Aksam dondugumuzde saat 9 du 3 saat çarşılarda gezdik o da spordan sayılır....

Son düzenleme:
hoşgeldinnnn hoppidicimmm.....tombuk kelebek...bu laf bana çok uyuyor:)
hoşbulduk canım...o kelime hepimize uyuyooo..

bak ben o zaman şöyle yapıyorum...gittiğim yerde hiç kimseye diyette olduğumu söylemiyorum..ki dediğin gibi hemen bir diyet muhabbeti açılıyo, herkes diyetisyen olup çıkıveriyo...tadımlık hepsinden çatal ucu ile alıyorum, ara öğün niyetine...böylece günü kurtarmış oluyorum..

Buyrun öğle yemeğim

Eki Görüntüle 258799

Karışık tavuklu salata..

bu sefer net çıkmış..okeylendi ..tavuk salata..efferin kız, bayağı diyet yapıyosun sen...Nazar..

Ojelerimi göstermezsem çatlarım ...

Eki Görüntüle 258809
çatladımmmmm...süslü hatun seni..:82:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…