- 4 Aralık 2017
- 737
- 1.631
- 63
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #239.521
Tatlım biliyosun kaçamaklar eksi getirmicekkievet tartıda sürekli artı görmek bir nebze bozdu da asıl sorunlar bitmiyor telefon da hafta da 1-2 kere 3-4 dk yı geçmeyecek kadar konuşuyorum o da ailemle, bu hafta saatleri geçti konuşmam şiddetli baş kulak göz ağrıları ve konuşulan mevzular çok etkiledi uykum da pek yok, iyice bir hoş oldum :)
Daha önceden bu şekilde denemişmiydin cnmGünaydın kızlar bugün perşembe günü biraz menümü değiştirmek istiyorum birazdan 2 yumurta 1 dilim ananas yiyerek kahvaltı yapacağım öğlen ve akşam da yumurta ve ananas aralarda ananas ve 2 lt su. Bugünü yumurta ve ananasın günü ilan ediyorum
Ilaçlarını niye bırakıyosunki cnmGünaydın hanımlar,
Dün öğlenden beri çok gerginim, tahammül edemediğim bir boyun ağrısı var, ilaçlarımı kendi kafama göre bırakmakla çok iyi bir şey yapmadım sanırım. Bağırsak düzenim de bozuldu zatenYıl sonu nedeniyle banka çok yoğun ama sistemler bir o kadar da yavaş.
Fırsat buldukça girmeye çalışacağım, çok fazla görünmeyebilirim birkaç gün.
asfarovski canım benim Allah rahmet eylesin. Allah sabır versin geride kalanlara
Sabah öğlen güzelde akşam bişey yemeden spor yapacak enerjiyi nerden buldunDünkü menümü de yazayım,
07:15 1 yumurta, 1 dilim peynir, 2 tam ceviz, domates-salatalık-dereotu ve közlenmiş biber
09:20 yeşil çay
10:30 sade türk kahvesi
12:45 1 kepçe mercimek çorbası, 6 yk pırasa yemeği ve salata
14:00 yeşil çay
17:30 1 kutu sade activia yoğurt
3 litre su içildi, dukan bira içildi
45 dk orta tempo yürüyüş*1=45 puan
45 dk adını bilmediğim bir spor yaptım jilliandan daha tempolu*4= 180 puan
15 dk pilates*3=45 puan
toplam 270 puan
Pnrrr-12
Eve dönmene çoook sevindim cnmGünaydın kızlar kaç gündür netsiz bi ortamda idim biz ilçede oturuyoruz merkeze üniversitr hastanesine oğlumu doktora götürdüm süt ürünlerine ve yumurtaya alerjisi çıktı. Pazar günü evimdeyimMefkurem ablam 2 günün menüsünğ yazsam kabul mu kilom şuan 112 +500 deyim ama yorğunluktan diye düşünüyorum çünkü doğru düzğün beslenemedim uyuyamadım
Tatlım hep diyoruz ya bol dereotu marul yegünaydınlar hastalıklardan bahsetmeyeceğim artık
dünkü menüm
çok zor hatırlıyorum bu 3 günlük menüleri yazanlar nası yazıyor hayter ediyorum :) b12 lerine maşallah
sabah
3 bardak komposto şekersiz kurutulmuş meyveli
öğle
1 kase düğün çorbası
1 dilim ekmek
6 yk arnavut ciğeri
ara 2 poğça
akşam
2 tabak şehriyeli tavuk çorba
gece 4 bardak hoşaf
sütüm çok çok çok azaldı 40 cc süt çıkıyor iş yerinde sağdığımda normali 4 katı çkardı
emziren anne çayı var humana onuda içiyorum bol bol
Zeynepcim lütfen bugün dikkat etSalı
Öglen 1 de
3 dilim ekmek
8 zeytin
Domates biber
Akşam 19.00
Yarım tabak kısır
4 dal karnabahar
Su 2 lt anca olmuştur oğlanı hastaneye götürdüğüm gün
Çarşamba
Sabah 10
8 zeytin
2 dilim ekmek
1 tk bal
Ara
Mandalina
Akşam 18.00
1 tabak orman kebabı
3 yk pilav
Su 2 lt anca oldu
Gitmedinmi dr a, başladıysa kendiliğinden geçmezki cnmDün geceden beri felaket diş agrısı çekiyorum elimde olsa çekip atıcam
Sana güveniyorum zeynebim kolay gelsinGunaydin arkadaslar. Sabah beri kosturuyorum. Bugun hem kizin doktor kontrolu var rota asisi da yaptircam hemde babam ve bir akraba aksam bize gelecekler. Yemek cay vs. Hazirlil yapiyorum. Oglen hastaneye gecicem biraz yogun bir gun olacak benim icin. Fazla yazamayabilirim. Ama bugun persembe yaptiklarimdan yemek yok yarina insallah guzel bir eksi gelecek. Hepinizi opuyorum
beklediğim kadar olmasada biraz var cnm, çok şükür artıdan kurtuldumGüzel hafif menü olmus cnm eksiler geliyor sanirm :) bugun varmi yaptigin özel bise
Amin cnm sağolasıngeçmişi okudumda kimlere geçmiş olsun diye yazacağımı şaşırdım herkes hasta çocukları kendi hasta olan herkese Rabbim acil şifalar versin yazı hiç sevmem ama hastalıklar çok az oluyor en azından
Mefkurem kaptan torun geliyormuş sanırım Allah sağlıklı doğum nasip etsin inşallah
Kervizi pişirmeden rendeleyip yoğurtla salatasını yaparsan daha sağlıklı cnmherkese günaydın
kahvaltımı yaptım
kerevizimş pişirdim
bebişüm uyanmazsa yürüyüş yapıcam bantta.
Çok geçmiş olsun cnmGunaydin herkese anca yazabildim dun grip oldum cok kotuyum hava da soguk yagmurlu bugun yuruyus yapamiyacam galiba canim cok sıkkın şu yagisli havalari hic sevmiyorumm yaahasta olan herkese allah acil sifalar versin ya rabbim hastalik cok kotuuuu
Günaydin cnm bence güzel düsünmüssün bol bitki cayida tüket cnm hadi bakalm yarn insallah güzel eksi gelir :) bugun bende yumurta detoksu yapicam[/QUOTE
Teşekkür ederim umarım yarın bol ekşili bir gün olur:))
Önceden dediğim birşey değil ama yumurtayı protein adına yerken ananasında yağ yakimi konusundaki becerisine güveniyorum. Bakalim denemekte sakınca yok sanırım:)Daha önceden bu şekilde denemişmiydin cnm
Normal ananas diyeti bu şekilde değil ama heralde böylede etkisi olur
Tatlım biliyosun kaçamaklar eksi getirmicekki
Bazen aşırı az yiyosun
Ama son dönem azda olsa genelde kaçamaklı oluyor
Birazdaha yeterli, sağlıklı beslenmeye çalışsan
Teli kulağına tutmayıp sesini açıp konuşsan o da etkilermi acaba
Sen bu ara olumlama yapmıyon heralde
Daha önceden bu şekilde denemişmiydin cnm
Ilaçlarını niye bırakıyosunki cnm
Boyun ağrında muhtemenlen stresden
Yoga falanmı yapsan acaba
Sabah öğlen güzelde akşam bişey yemeden spor yapacak enerjiyi nerden buldun
Activeya Sabah aç karna Daha mı etkili olur acaba
Yada kuru meyve ıslat ye cnm
Eve dönmene çoook sevindim cnm
Tmm abinin yanında olup destek olmak istemen Normal ama önceliğin kendi çocuğun ailen olmalı
Tatlım hep diyoruz ya bol dereotu marul ye
Sabahları incir yersen o da etkili olur süt için
Suyunu yeterli içiyomusun
Haftasonu mercimek bulgurda ye
Zeynepcim lütfen bugün dikkat et
Biliyosun birinin artı gelmesi listeyi alt üst eder
Diğer arkadaşların emekleride boşa gitmiş olur
Gitmedinmi dr a, başladıysa kendiliğinden geçmezki cnm
Sana güveniyorum zeynebim kolay gelsin
Haa rakipcim istersen misafirlere ayıp olmasın beraber ye sende
beklediğim kadar olmasada biraz var cnm, çok şükür artıdan kurtuldum
Bende ananas yapıcaktım ama dün çıkıp alamadım belki yeşil elma yaparım
Senin nasıl geçiyor yumurta
Amin cnm sağolasın
Bekliyoruz bakalım şimdilik
Normal günü 25 inde
Kervizi pişirmeden rendeleyip yoğurtla salatasını yaparsan daha sağlıklı cnm
Kereviz havuç gibi pişince gi si yükseliyor
Çok geçmiş olsun cnm
Ihlamur nane limon falan iç
Hadi kızlar şu miskinliği üzerimizden atıp canlanalım bşraz
Herkes dinlesin ve oynasın
Kız ne artısı sabit değilmiydin senBende bugun cok sükür eksiye gecebildm valla dün hala artidaydm bakalm bugunde güzel bi eksi gelir insallah kahvalti yaptm yumurta yedm detoks suyunuda iciyorm birazdna spor yapcm sonra öglen öteki yumurtami yicem sindilik iyi gidiyor ben zaten aksamdan korkuyorum gec yatiyirm ya acikirsam artk dayancam eksi ugruna artk 74leri görmeliyimm
Güzel hafif menü olmus cnm eksiler geliyor sanirm :) bugun varmi yaptigin özel bisey
Günaydin canim, daha iyimisin bugun
Günaydin cnm bence güzel düsünmüssün bol bitki cayida tüket cnm hadi bakalm yarn insallah güzel eksi gelir :) bugun bende yumurta detoksu yapicam
Canim dikkat et öle agrilar falan zor olur calisirken kolay gelsin bu arada
Canim iyi bari sonuc bulunmus bundna sonra kizarikliklar da olmaz artida kesin yorgunluk uykusuzluk etkisi vardir canim evine bi dön düzene girer gene..
Kolay gelsin cnm bsya kosturmali birgün olucak ciss da yemiceksin insallah güzel eksi gelir yarin :)
Akşam eşi evemi gitti cnmÇok teşekkür ederim canım daha iyiyim gibiyim çok önceden vefaat eden arkadaşla birlikte çalıştığımız iş arkadaşları ile akşam yemeği planı yapmıştık benim evde iptal etmedik görüşelim diye akşama onlar gelecek evi süpürdüm birazdan yemek yapacağım
İkindin kv sinin evine bıraktım abla orada kalmıştır muhtemelen çocuklar da var zor olur evi ilk bir kaç günAkşam eşi evemi gitti cnm
Buruk bi yemek olur bugün
Kız ne artısı sabit değilmiydin sen
1 akşamlık aç kalmayla ölmeyiz canikom
Mutfağın kapısını kilitle anahtarı eşin saklasın
Bugün ne olursa olsun dayanacaz
Eminim bende çok acıkıcam
Benim sabit diye aklımda kalmış, zaten fazla değilmişYok kiz pazartesindeki gibiym demistim pazartesi + 100düm ya
Hahhaa valla kilitlesem iyi olcak ama esimde calisiyor bugn gece 11bucuk gelck valla ama o yokken daha kolay oluyor zaten o varken illaki masaya bisiler koyuyorm icim gidiyo sonra
Dayancam ama valla yarin icin tutcam kendimi :)
Çok teşekkür ederim canım daha iyiyim gibiyim çok önceden vefaat eden arkadaşla birlikte çalıştığımız iş arkadaşları ile akşam yemeği planı yapmıştık benim evde iptal etmedik görüşelim diye akşama onlar gelecek evi süpürdüm birazdan yemek yapacağım
Benim sabit diye aklımda kalmış, zaten fazla değilmiş
Tut Tut bebeğim yarın tartı seni çok mutlu edecek tabikide beni de
Güzel hafif menü olmus cnm eksiler geliyor sanirm :) bugun varmi yaptigin özel bisey
Günaydin canim, daha iyimisin bugun
Günaydin cnm bence güzel düsünmüssün bol bitki cayida tüket cnm hadi bakalm yarn insallah güzel eksi gelir :) bugun bende yumurta detoksu yapicam
Canim dikkat et öle agrilar falan zor olur calisirken kolay gelsin bu arada
Canim iyi bari sonuc bulunmus bundna sonra kizarikliklar da olmaz artida kesin yorgunluk uykusuzluk etkisi vardir canim evine bi dön düzene girer gene..
Kolay gelsin cnm bsya kosturmali birgün olucak ciss da yemiceksin insallah güzel eksi gelir yarin :)
herkese günaydın
kahvaltımı yaptım
kerevizimş pişirdim
bebişüm uyanmazsa yürüyüş yapıcam bantta.
Günaydınnnn
Mutlu sağlıklı huzurlu bi gün oksun inş.
Tabiki en hafifinden menülerimiz, yarında güzel eksilerimiz
Gunaydin herkese anca yazabildim dun grip oldum cok kotuyum hava da soguk yagmurlu bugun yuruyus yapamiyacam galiba canim cok sıkkın şu yagisli havalari hic sevmiyorumm yaahasta olan herkese allah acil sifalar versin ya rabbim hastalik cok kotuuuu
Tatlım biliyosun kaçamaklar eksi getirmicekki
Bazen aşırı az yiyosun
Ama son dönem azda olsa genelde kaçamaklı oluyor
Birazdaha yeterli, sağlıklı beslenmeye çalışsan
Teli kulağına tutmayıp sesini açıp konuşsan o da etkilermi acaba
Sen bu ara olumlama yapmıyon heralde
Daha önceden bu şekilde denemişmiydin cnm
Ilaçlarını niye bırakıyosunki cnm
Boyun ağrında muhtemenlen stresden
Yoga falanmı yapsan acaba
Sabah öğlen güzelde akşam bişey yemeden spor yapacak enerjiyi nerden buldun
Activeya Sabah aç karna Daha mı etkili olur acaba
Yada kuru meyve ıslat ye cnm
Eve dönmene çoook sevindim cnm
Tmm abinin yanında olup destek olmak istemen Normal ama önceliğin kendi çocuğun ailen olmalı
Tatlım hep diyoruz ya bol dereotu marul ye
Sabahları incir yersen o da etkili olur süt için
Suyunu yeterli içiyomusun
Haftasonu mercimek bulgurda ye
Zeynepcim lütfen bugün dikkat et
Biliyosun birinin artı gelmesi listeyi alt üst eder
Diğer arkadaşların emekleride boşa gitmiş olur
Gitmedinmi dr a, başladıysa kendiliğinden geçmezki cnm
Sana güveniyorum zeynebim kolay gelsin
Haa rakipcim istersen misafirlere ayıp olmasın beraber ye sende
beklediğim kadar olmasada biraz var cnm, çok şükür artıdan kurtuldum
Bende ananas yapıcaktım ama dün çıkıp alamadım belki yeşil elma yaparım
Senin nasıl geçiyor yumurta
Amin cnm sağolasın
Bekliyoruz bakalım şimdilik
Normal günü 25 inde
Kervizi pişirmeden rendeleyip yoğurtla salatasını yaparsan daha sağlıklı cnm
Kereviz havuç gibi pişince gi si yükseliyor
Çok geçmiş olsun cnm
Ihlamur nane limon falan iç
Evettt hanımlar
Yine geldik bi perşembeye, ne çabuk geldi dimii
Bugün herkes son kozlarını oynasın
Bugünü sıfır karbonlu geçirirsek çok etkisi olur
Hadi kızlar şu miskinliği üzerimizden atıp canlanalım bşraz
Herkes dinlesin ve oynasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?