Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın hanımlar,

Dün öğlenden beri çok gerginim, tahammül edemediğim bir boyun ağrısı var, ilaçlarımı kendi kafama göre bırakmakla çok iyi bir şey yapmadım sanırım. Bağırsak düzenim de bozuldu zaten Yıl sonu nedeniyle banka çok yoğun ama sistemler bir o kadar da yavaş.

Fırsat buldukça girmeye çalışacağım, çok fazla görünmeyebilirim birkaç gün.

asfarovski canım benim Allah rahmet eylesin. Allah sabır versin geride kalanlara

Dünkü menümü de yazayım,

07:15 1 yumurta, 1 dilim peynir, 2 tam ceviz, domates-salatalık-dereotu ve közlenmiş biber
09:20 yeşil çay
10:30 sade türk kahvesi
12:45 1 kepçe mercimek çorbası, 6 yk pırasa yemeği ve salata
14:00 yeşil çay
17:30 1 kutu sade activia yoğurt

3 litre su içildi, dukan bira içildi

45 dk orta tempo yürüyüş*1=45 puan
45 dk adını bilmediğim bir spor yaptım jilliandan daha tempolu*4= 180 puan
15 dk pilates*3=45 puan
toplam 270 puan
Pnrrr-12

Geçmiş olsun güzelim stresten de oluyor baş ve boyun ağrıları dikkat et kendine. Bi de bankada yıl sonları çok yoğun geçermiş bir arkadaşım bankacı kolay gelsin sana

Menü akşama kadar iyi gitmiş akşam kalmış:)) akşam yemeğini yetmemişsin umarım acıkmamışsındır. Afiyet olsun

Geçmiş olsun güzelim stresten de oluyor baş ve boyun ağrıları dikkat et kendine. Bi de bankada yıl sonları çok yoğun geçermiş bir arkadaşım bankacı kolay gelsin sana

Migrenim tutsun diye yalvarıyorum, düşün o kadar ki tahammülsüz bir ağrı. Evet maalesef yoğunuz ama yapacak bir şey yok, bol enerji vitamin lazım bizlere :))))

Menü akşama kadar iyi gitmiş akşam kalmış:)) akşam yemeğini yetmemişsin umarım acıkmamışsındır. Afiyet olsun

Öğlen de itekleyerek yedim, şubedekiler zorladı da bitirdim yemeğimi, yoksa onu da yemeyecektim. Gece acıkır gibi oldum da neyseki çok işim vardı aklımda yemek yeme fikri kalmadan gecenin 1inde uyku moduna geçebildim :))))

Günaydın kızlar kaç gündür netsiz bi ortamda idim biz ilçede oturuyoruz merkeze üniversitr hastanesine oğlumu doktora götürdüm süt ürünlerine ve yumurtaya alerjisi çıktı. Pazar günü evimdeyim Mefkurem ablam 2 günün menüsünğ yazsam kabul mu kilom şuan 112 +500 deyim ama yorğunluktan diye düşünüyorum çünkü doğru düzğün beslenemedim uyuyamadım

günaydınlar hastalıklardan bahsetmeyeceğim artık
dünkü menüm
çok zor hatırlıyorum bu 3 günlük menüleri yazanlar nası yazıyor hayter ediyorum :) b12 lerine maşallah

sabah
3 bardak komposto şekersiz kurutulmuş meyveli

öğle
1 kase düğün çorbası
1 dilim ekmek
6 yk arnavut ciğeri

ara 2 poğça

akşam
2 tabak şehriyeli tavuk çorba

gece 4 bardak hoşaf

sütüm çok çok çok azaldı 40 cc süt çıkıyor iş yerinde sağdığımda normali 4 katı çkardı

emziren anne çayı var humana onuda içiyorum bol bol

Salı
Öglen 1 de
3 dilim ekmek
8 zeytin
Domates biber
Akşam 19.00
Yarım tabak kısır
4 dal karnabahar
Su 2 lt anca olmuştur oğlanı hastaneye götürdüğüm gün
Çarşamba
Sabah 10
8 zeytin
2 dilim ekmek
1 tk bal
Ara
Mandalina
Akşam 18.00
1 tabak orman kebabı
3 yk pilav
Su 2 lt anca oldu

Çok geçmiş olsun ama neye alerjisi olduğunun bulunması gayet iyi olmuş. Tabi kolay değil hastane işi gerginligi bile yetiyor vücudun d3ngedini bozmaya bence + diye niteldirme yorgunluktan stresten olmuştur.

Gunaydin arkadaslar. Sabah beri kosturuyorum. Bugun hem kizin doktor kontrolu var rota asisi da yaptircam hemde babam ve bir akraba aksam bize gelecekler. Yemek cay vs. Hazirlil yapiyorum. Oglen hastaneye gecicem biraz yogun bir gun olacak benim icin. Fazla yazamayabilirim. Ama bugun persembe yaptiklarimdan yemek yok yarina insallah guzel bir eksi gelecek. Hepinizi opuyorum

Geçmiş olsun canım, alerji kadar can sıkıcı bir şey yok sanırım dünyada. Neyse en azından neye alerjisi olduğunu bulmuşlar. Daha sağlıklı olacak oğluş :)

Tamam cnm sagol bakayim netten :)

Cok haklisin cok sükür halimize
Allah hayirli ölüm versin insallah

Kizz az yemissin gün icinde aslinda :)
Spordan sayilir tabi cnm yürüyüs sonucta 2 saatden normal tempo 120 puan edeer :)

Güzel hafif menü olmus cnm eksiler geliyor sanirm :) bugun varmi yaptigin özel bisey

Günaydın kızlar

Günaydin canim, daha iyimisin bugun

Günaydin cnm bence güzel düsünmüssün bol bitki cayida tüket cnm hadi bakalm yarn insallah güzel eksi gelir :) bugun bende yumurta detoksu yapicam

Canim dikkat et öle agrilar falan zor olur calisirken kolay gelsin bu arada

Canim iyi bari sonuc bulunmus bundna sonra kizarikliklar da olmaz artida kesin yorgunluk uykusuzluk etkisi vardir canim evine bi dön düzene girer gene..

Kolay gelsin cnm bsya kosturmali birgün olucak ciss da yemiceksin insallah güzel eksi gelir yarin :)

geçmişi okudumda kimlere geçmiş olsun diye yazacağımı şaşırdım herkes hasta çocukları kendi hasta olan herkese Rabbim acil şifalar versin yazı hiç sevmem ama hastalıklar çok az oluyor en azından
Mefkurem kaptan torun geliyormuş sanırım Allah sağlıklı doğum nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…