- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #239.501
Geçmiş olsun güzelim stresten de oluyor baş ve boyun ağrıları dikkat et kendine. Bi de bankada yıl sonları çok yoğun geçermiş bir arkadaşım bankacı kolay gelsin sanaGünaydın hanımlar,
Dün öğlenden beri çok gerginim, tahammül edemediğim bir boyun ağrısı var, ilaçlarımı kendi kafama göre bırakmakla çok iyi bir şey yapmadım sanırım. Bağırsak düzenim de bozuldu zatenYıl sonu nedeniyle banka çok yoğun ama sistemler bir o kadar da yavaş.
Fırsat buldukça girmeye çalışacağım, çok fazla görünmeyebilirim birkaç gün.
asfarovski canım benim Allah rahmet eylesin. Allah sabır versin geride kalanlara
Menü akşama kadar iyi gitmiş akşam kalmış:)) akşam yemeğini yetmemişsin umarım acıkmamışsındır. Afiyet olsunDünkü menümü de yazayım,
07:15 1 yumurta, 1 dilim peynir, 2 tam ceviz, domates-salatalık-dereotu ve közlenmiş biber
09:20 yeşil çay
10:30 sade türk kahvesi
12:45 1 kepçe mercimek çorbası, 6 yk pırasa yemeği ve salata
14:00 yeşil çay
17:30 1 kutu sade activia yoğurt
3 litre su içildi, dukan bira içildi
45 dk orta tempo yürüyüş*1=45 puan
45 dk adını bilmediğim bir spor yaptım jilliandan daha tempolu*4= 180 puan
15 dk pilates*3=45 puan
toplam 270 puan
Pnrrr-12
Kaptancigim teşekkür ederim evet menüm dengeli oldu. Su ve spor yavaş yavaş ilerletecegim durumlar. Ama onlara da dikkat edeceğimMenüyü cok begendim eykemcim bugün baya güzel olmus
Bide suyla sporu artirabilsen
Geçmiş olsun güzelim stresten de oluyor baş ve boyun ağrıları dikkat et kendine. Bi de bankada yıl sonları çok yoğun geçermiş bir arkadaşım bankacı kolay gelsin sana
Menü akşama kadar iyi gitmiş akşam kalmış:)) akşam yemeğini yetmemişsin umarım acıkmamışsındır. Afiyet olsun
Dün geceden beri felaket diş agrısı çekiyorum elimde olsa çekip atıcam
Çok geçmiş olsun ama neye alerjisi olduğunun bulunması gayet iyi olmuş. Tabi kolay değil hastane işi gerginligi bile yetiyor vücudun d3ngedini bozmaya bence + diye niteldirme yorgunluktan stresten olmuştur.Günaydın kızlar kaç gündür netsiz bi ortamda idim biz ilçede oturuyoruz merkeze üniversitr hastanesine oğlumu doktora götürdüm süt ürünlerine ve yumurtaya alerjisi çıktı. Pazar günü evimdeyimMefkurem ablam 2 günün menüsünğ yazsam kabul mu kilom şuan 112 +500 deyim ama yorğunluktan diye düşünüyorum çünkü doğru düzğün beslenemedim uyuyamadım
Gecmis olsun canim. Agriyan yere zeytin koyup disleri siktirabilirsin. Ben oyle yaptogimda hafifliyor biraz agrisiDün geceden beri felaket diş agrısı çekiyorum elimde olsa çekip atıcam
Günaydın kızlar kaç gündür netsiz bi ortamda idim biz ilçede oturuyoruz merkeze üniversitr hastanesine oğlumu doktora götürdüm süt ürünlerine ve yumurtaya alerjisi çıktı. Pazar günü evimdeyimMefkurem ablam 2 günün menüsünğ yazsam kabul mu kilom şuan 112 +500 deyim ama yorğunluktan diye düşünüyorum çünkü doğru düzğün beslenemedim uyuyamadım
boyun düzleşmesi için olan boyun fıtığının egzersizleriyle aynı gibi nette bel fıtığı boyun düzleşmesi egzersizleri yazınca aynıları çıkıyor boyun için elinle alnına bastırıp güçlüce ittirme v.s. hareketleri var
bakın kızlar ölüm pat diye gelebiliyor gencecik insanlar aniden hastalanıp bir kaç ay için de ölebiliyor 1 dakika sonraya çıkacağımızın garantisi var mı yoook
o yüzden mutlu olmak için şükretmek için hesap kitap gelecek planı yapmak ne kadar mantıklı şimdinin , şu anın şükrünü yapıp mutlu olmak varken...
menümü de yazayım bu gün ağzım hiç boş durmadı hep kımıl kımıldı
11:40 gibi
hastane kafesinden sade neskafe
13:10
1 küçük kase lorlu salata
15:45
1 muz
1 trabzon hurması (şekerli isteğine doyamadım)
1 avuç leblebi
19:00
1 elma
1 kase mantı çorbası
22:30
çayla bir ayva ,2 ince dilimini eşim yedi gerisini ben lüpledim
su 2 lt.
spordan sayılırsa hastane içi ve eve dönüş de 2 saatten fazla yürüyüş 3 saat hastanedeydim bekleme v.s. çıkardım :)
Çarşamba menüsü
10.15
3 incir 3 hurma ve suyu
11.00 civari
2 yumurta 2 ks.yulaf kepegi az sütle krep
Lor ,az peynir
15.00
Tuzsuz ayran
18.15
Yagsiz tavada yarim tavuk gögsü
2 bar.tuzsuz ayran
Su 2 lt
Spor 45 dk lesli 3 mil
300 hoplama
135 puanPnrrr-12
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar bugün perşembe günü biraz menümü değiştirmek istiyorum birazdan 2 yumurta 1 dilim ananas yiyerek kahvaltı yapacağım öğlen ve akşam da yumurta ve ananas aralarda ananas ve 2 lt su. Bugünü yumurta ve ananasın günü ilan ediyorum
Günaydın hanımlar,
Dün öğlenden beri çok gerginim, tahammül edemediğim bir boyun ağrısı var, ilaçlarımı kendi kafama göre bırakmakla çok iyi bir şey yapmadım sanırım. Bağırsak düzenim de bozuldu zatenYıl sonu nedeniyle banka çok yoğun ama sistemler bir o kadar da yavaş.
Fırsat buldukça girmeye çalışacağım, çok fazla görünmeyebilirim birkaç gün.
asfarovski canım benim Allah rahmet eylesin. Allah sabır versin geride kalanlara
Günaydın kızlar kaç gündür netsiz bi ortamda idim biz ilçede oturuyoruz merkeze üniversitr hastanesine oğlumu doktora götürdüm süt ürünlerine ve yumurtaya alerjisi çıktı. Pazar günü evimdeyimMefkurem ablam 2 günün menüsünğ yazsam kabul mu kilom şuan 112 +500 deyim ama yorğunluktan diye düşünüyorum çünkü doğru düzğün beslenemedim uyuyamadım
Gunaydin arkadaslar. Sabah beri kosturuyorum. Bugun hem kizin doktor kontrolu var rota asisi da yaptircam hemde babam ve bir akraba aksam bize gelecekler. Yemek cay vs. Hazirlil yapiyorum. Oglen hastaneye gecicem biraz yogun bir gun olacak benim icin. Fazla yazamayabilirim. Ama bugun persembe yaptiklarimdan yemek yok yarina insallah guzel bir eksi gelecek. Hepinizi opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?