Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu hafta kendi analizimi yaparsam...
Sıfır kaçamaklı başarılı bi hafta geçirdim
Az çok sporda var
Bunun için çok mutluyum
Eskiden olan gece yemelerinden kurtuldum
Liste iyi geldi bana
Şişkinlik yapacak bakliyat vs.de yemedim
Buna rağmen çok eksi yok ama yinede güzel bi hafta geçirdiğim için kendime daha çok güvenim geldi
Yapabileceğime inanıyorum artık

Günaydın,
Günün ilk yarısı huzurluydu, darısı diğer yarısına inşallah...
Yarın büyük bir eksi bekliyorum kendimden, regl bitti ya ondan, çok am
Ayyy hadi inşallahhhh
Anti depresanlar tabiki iyi değil cnm
Ama gerekiyosada kullanmak lazım
Sanki dr larda çok çabuk veriyolar gibi geliyor

Ben tam aksine, senin pozitif neşeli biri olduğunu düşünüyorum
Beni hayal kırıklığına uğratma

Valla spor aşkına hayranım
Sen olmuşun artık :))

Hiç bişey yemiyerek kilo verilse yemeyelimde,
Olmuyor işte
Yağ yakmak hemde sağlıklı ayakta durabilmesi için vücudun doğru enerjiye ihtiyacı var

zuhak abla kerevizün kafası yani kökünü o şelilde salata yaptım geçen haftalarda.bu kalan sapları. bunların g.i . si yüksek değildir herhalde .g.i erken acıkmamak için .kan şekeri dengeli olsun diye di mi başka bi fonksiyonu var mı ki

eyledi eylemcim kortizon halâ kullanıyomusun

Liste ye girme konusunda ne düşünüyosun
Ilk önce liste derken yarışma listesine bir haftalık girmekten mi bahsediyorsunuz? Yoksa başka birşey mi? Kortizonlu ilaçlarım en az doza indirildi. Ama ben yine de sıfır tuzla devam ediyorum

Evet doktorlar hemen antidepresan yazıyorlar. O yüzden baş ile ilgili hiçbir ağrıda doktora gitmem, geçen aya kadar da hiç kullanmadım antidepresan. Şu boyun ağrısı değişik bir şey olduğu için korktum ve gittim , içeri girer girmez de 'sorun her ne ise kesinlikle antidepresan kullanmayı reddediyorum' dedim.
Gerilim tipi, stres, sıkıntı, üzüntü vs her ne ise onun çözümü bana göre antidepresan değil. Ama doktorun ve ailemin baskısıyla gerçekten kullanmam gerektiği düşünüldüğünden istemeyerek de olsa ikna edildim ve kendi kendime bıraktım sonra.

Değişken duygulara sahip biriyim diyelim o zaman benim için. Aslında doğru söylüyorsun neşeliyimdir ben ya, evde saçma sapan müzikler açıp oynuyorum, enerjisiz biri yapamaz bunu

Spor doğan antidepresan bana göre...Mutluluk sebebi

Bence yiyip yiyip yağ yakıp kilo verelim

Selam kızlar 3 gündür bir artı bir eksi görüyordum morelim bozuluyordu bugün tartıya çıktım şaşırdım baya bir gitmiş sanırım ödemdi bugünde menümde balık salata var yarında inşallah güzel bir eksi bekliyorum

Hedefi tutturacam gibime geliyor 65 gelsin artık

Yok cnm sapları değildir
Oda pek pis kokar yaa :))

Gilisemik indeksi düşük beslenmek sadece acıkmamak için değil genel sağlık içinde önemli cnm
Yüksek beslenşrsek pankreas sürekli insilün salgılamak durumunda kalıyor
Bi süre sonra düzenli çalışamaz hale geliyor
Bunun devamı şeker hastalığı hormon düzensizliği daha Bi sürü bişey
Insilün dengesi ni düzenli dengede tutmak zayıflamak içinde önemli

Ilk önce liste derken yarışma listesine bir haftalık girmekten mi bahsediyorsunuz? Yoksa başka birşey mi? Kortizonlu ilaçlarım en az doza indirildi. Ama ben yine de sıfır tuzla devam ediyorum
diğer takımlarla yarıştığımız listeyi diyorum cnm
Cuma günleri görmüşün dür heralde
1 haftalık değil, 1 üye girdimi her hafta o listede adı geçiyor
Aldığı yada verdiği kilo takım yüzdesini başarısını etkiliyor

İnşallah abla ya senin durum daha vahimmişbenim miniklerinde aralarında 2 yaş var Sen 3 çocuğu nasıl uyutuyordun merak ettim abla akşam olunca nasıl yatıyorlardı ben oğlanı uyutana kadar kız babasının yanında duruyo oynuyorlar oğlan uyuyunca kızı uyutuyorum ikisi benim yanımda babayı çocuk odasına gönderdik orda yatıyor

Ortapediye gittinmi cnm boyun fıtığı falan olmasın

Haaa haa
Benimde hayalim yedikçe kilo vermekdi ama gerçekleşmedi ne yazıkki
Işin sırrı cıss yememekteymiş

Çok basit
Yataklarına yatırıyodum uyuyolardı
Küçükken hemde saat 8 i geçmezdi en geç 9 olurdu
Ben disiplinliydim biraz :))

Oyyyy bi güzel haber daha

Çok heyecanlandım şimdi

Çok basit
Ay ben kıyamıyom abla kızdımı oğlum gözüme bakıyor benim oğlanda kendi uyuyorda beni yanında istiyor ben yanına yatmadan uyumuyor anne bana sarıl diyor kızımda bazen ayağında sallıyorum bazen kendi uyuyor canları sağolsun bugünler gelmez geri zaman çabuk geçiyor abla

Ortapediye gittinmi cnm boyun fıtığı falan olmasın

Haaa haa
Benimde hayalim yedikçe kilo vermekdi ama gerçekleşmedi ne yazıkki
Işin sırrı cıss yememekteymiş

Boyun mr ı çekildi, damarlarda daralma ve kireçlenme varmış. Yani fıtık başlangıcı oluyormuş bu da.
Yedikçe kilo verebilmeliydik oysaki

Çok basit

Senin disiplinli olduğunu, menülere sopa çıkarmandan anlamıştık zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…