- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #239.581
Spor ne ola kiSon koz sporlari yapin kizlarr
bakalim yarin kim ilk 3e girebilcek meraktayimmm
Anaaa kız sen nerden çıktın :))
Hoşgeldinnn
Ben haaa
Bide listedeyken kaçamak yapmak
Kendimi intihar ederim daha iyi
Şeyyyy hmm kemmbu da hemen atladı
yok anacım öyle bişey
Beee onla Beee
melek görünümlü şeytan onlar
yok kimse kandırmadıda
Bana olmıcakmış gibi geliyodu
3.üncüden sonra akıllandım
Ona da şükür
Hani şu hayalimizdeki bedenlere kavuşmak için yaptığımız aktivite cicimSpor ne ola ki
Ben büyüğümdeŞeyyyy hmm kemm
Affet abla sn büyüksün
Ay inşallah tatlım ya sabaha mendili alıp koşup gelecemhadi bademler halaya
Sporumuda yaptm yesilcayimi aldim tv basina gectm ohh esimde yok aksama yemek derdide yok kendimde yumurta yicegm icin. Acaba bi filimmi izlesem bilemedm varmi öneriniz güzel bir film :))
500 hoplamayida yaptm cezami bitirdm cok sükür vallahMefkurem
Aaaa acaba mezuniyet gelecekmi
Yaaaa
Halbuki hiç belli etmiyom sanıyodum
şu kararlılığı bide sporda göstersem :))
Yaptığın spora dikkat etmen lazım o zaman cnm
Son koz sporlari yapin kizlarr
bakalim yarin kim ilk 3e girebilcek meraktayimmm
Bi yöndende iyi değil mi abla hepsi büyünce rahatlamışsındır ne güzelbu da hemen atladı
yok anacım öyle bişey
Beee onla Beee
yok kimse kandırmadıda
Ona da şükür
Yılbaşına mezun olacamYılbaşına 1 haftamız kaldı
Hedefler ne alemde
Sonra bi bakmışız bahar gelivermiş
Bu yazın yine şişko şişko mu dolaşaz
Yoksa tril tril elbiseleri giyip salınacakmıyız
Ay gaza geldim hadi tatlım kim tutar seniBence bademler kesin halayda sabah, acayip bir eksi modum var, bence sabah müthiş bir eksi göreceğim tartıda. Dadımızdan yenmicek bence yarın bizim
Ohhh şu an hayat sana güzel, Allah bozmasın canım... Bence film izlemelisin, ne tür filmlerden hoşlanıyorsundur ki. Korku filmi seviyorsan yaşayan ölüleri izleyebilirsin.
Mezuniyet olsun ama olmasın, kimse gitmesin burdan
Aaaa hiç belli eder misin, Allah' tan benim vücutta yağ yok, değerlerim sıkıntılı da o sopayı bana gösteremiyorsun, yoksa sopan delisi olurdum herhalde
Ahhh sen benim yanımda olsa sen, spora aşık yapardım, hayatındaki herşeyi ona göre ayarlatırdım ama gel görki çok uzaklardayız...
Gecenin son koz sporu Jillian' dan daha hızlı manyak bir şey yine beni bekliyor gibi... Hepimiz ilk 3' üz
Pınarcım canım belki sabah bir değişiklikle tartı seni şaşırtabilir umudunu kaybetme rakibem bende artıdayım bu hafta bişey yapamıcam diye üzülüyordum bu sabah tartıda çok sevindim ödemmiş galiba bide dün çok su ve bitki çayı içtimInsan kendini güclü hissediyor iradesine sahip cikabildimmi :)
Valla bende suana kadar kendimi cok iyi hissediyorm
Öle deme yarina neler olur bilemeyizz :)
Oo süpersin rakibem hadi bakalm valla gene geciceksin beni heraldene bicim bi kaderim var anliyamadm ya
Amin canım Seninkinide Allah bağışlasın ben isteyerek ikinciye hamile kaldım daha doğrusu eşim çok istedi oğlum küçüktü biraz bekleyelim dedim eşim ikisi beraber büyür dedi. Beraber karar verdik yaniallah bağışlasın
bemşmkiler arasınsa da yaklaşık 3 yaş var.zormuş.
Zuhal abla sizi süt korur diye mi kandırdılar
O zaman ben yılbaşından sonra girmek isterim. Nedeni şu haftaya perşembe günü arkadaşlarım gelecek yeni yıl kutlaması için mutlaka dışarıya çıkıp oralarda yiyip içeceğiz. Şimdi böyle bir durumda takimima karşı sorumluluktan dolayı ben çok hırslı olurum diyeti hiç hafifletemem o zaman da misafirlere eşlik edemem bu sebepten dolayı beni mazur görseniz yeniyila kadar çok sevinirim.diğer takımlarla yarıştığımız listeyi diyorum cnm
Cuma günleri görmüşün dür heralde
1 haftalık değil, 1 üye girdimi her hafta o listede adı geçiyor
Aldığı yada verdiği kilo takım yüzdesini başarısını etkiliyor
Slm kızlarr
bu da hemen atladı
yok anacım öyle bişey
Beee onla Beee
yok kimse kandırmadıda
Ona da şükür
Bence bademler kesin halayda sabah, acayip bir eksi modum var, bence sabah müthiş bir eksi göreceğim tartıda. Dadımızdan yenmicek bence yarın bizim
Ohhh şu an hayat sana güzel, Allah bozmasın canım... Bence film izlemelisin, ne tür filmlerden hoşlanıyorsundur ki. Korku filmi seviyorsan yaşayan ölüleri izleyebilirsin.
Mezuniyet olsun ama olmasın, kimse gitmesin burdan
Aaaa hiç belli eder misin, Allah' tan benim vücutta yağ yok, değerlerim sıkıntılı da o sopayı bana gösteremiyorsun, yoksa sopan delisi olurdum herhalde
Ahhh sen benim yanımda olsa sen, spora aşık yapardım, hayatındaki herşeyi ona göre ayarlatırdım ama gel görki çok uzaklardayız...
Gecenin son koz sporu Jillian' dan daha hızlı manyak bir şey yine beni bekliyor gibi... Hepimiz ilk 3' üz
evet omun tadı ayrı elhamdülillah
tadından yenmyor mübarek
5.yıl evlat sahibi olabilmiş biri olarak şikayet edemem film izlemek de bir yere kadar.
amaaa eski bşr fikm var ""flipped"di galiba.çocuk filmi gibi de aslında.ama çık gülerek izlemiştim.
kız bal ve şekwrle de çok güzel olur nş d2 öyle dene
Yılbaşına 1 haftamız kaldı
Hedefler ne alemde
Sonra bi bakmışız bahar gelivermiş
Bu yazın yine şişko şişko mu dolaşaz
Yoksa tril tril elbiseleri giyip salınacakmıyız
Pınarcım canım belki sabah bir değişiklikle tartı seni şaşırtabilir umudunu kaybetme rakibem bende artıdayım bu hafta bişey yapamıcam diye üzülüyordum bu sabah tartıda çok sevindim ödemmiş galiba bide dün çok su ve bitki çayı içtim
Kızlar benim okulda dersim yeni bitti. Ama evde başladı. Saat 7 de bitecek akşam iki yumurta domates salatalık yemeyi planlıyorum bakalim yarın ne olacak çok heyecanlıyım bende:)
Evet özel ders veriyorum. Yada vermek zorundayım yoksa bu duruma kendim de karşıyımEvde özel ders mi veriyorsn cnm.
Güzel menü cnm hadi bakalm ne cikicak bahtimiza bende heycanliym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?