Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ay inşallah tatlım ya sabaha mendili alıp koşup gelecem hadi bademler halaya

Bence bademler kesin halayda sabah, acayip bir eksi modum var, bence sabah müthiş bir eksi göreceğim tartıda. Dadımızdan yenmicek bence yarın bizim

Ohhh şu an hayat sana güzel, Allah bozmasın canım... Bence film izlemelisin, ne tür filmlerden hoşlanıyorsundur ki. Korku filmi seviyorsan yaşayan ölüleri izleyebilirsin.

Aaaa acaba mezuniyet gelecekmi

Yaaaa
Halbuki hiç belli etmiyom sanıyodum
şu kararlılığı bide sporda göstersem :))

Yaptığın spora dikkat etmen lazım o zaman cnm

Mezuniyet olsun ama olmasın, kimse gitmesin burdan

Aaaa hiç belli eder misin, Allah' tan benim vücutta yağ yok, değerlerim sıkıntılı da o sopayı bana gösteremiyorsun, yoksa sopan delisi olurdum herhalde
Ahhh sen benim yanımda olsa sen, spora aşık yapardım, hayatındaki herşeyi ona göre ayarlatırdım ama gel görki çok uzaklardayız...

Son koz sporlari yapin kizlarr

bakalim yarin kim ilk 3e girebilcek meraktayimmm

Gecenin son koz sporu Jillian' dan daha hızlı manyak bir şey yine beni bekliyor gibi... Hepimiz ilk 3' üz

Yılbaşına 1 haftamız kaldı

Hedefler ne alemde

Sonra bi bakmışız bahar gelivermiş
Bu yazın yine şişko şişko mu dolaşaz
Yoksa tril tril elbiseleri giyip salınacakmıyız
Yılbaşına mezun olacam abla yaza en fit biz olacaz salına salına gezicez

Ay gaza geldim hadi tatlım kim tutar seni birinci biz olacaz inşallah

Pınarcım canım belki sabah bir değişiklikle tartı seni şaşırtabilir umudunu kaybetme rakibem bende artıdayım bu hafta bişey yapamıcam diye üzülüyordum bu sabah tartıda çok sevindim ödemmiş galiba bide dün çok su ve bitki çayı içtim

Son düzenleyen: Moderatör:
allah bağışlasın
bemşmkiler arasınsa da yaklaşık 3 yaş var.zormuş.
Zuhal abla sizi süt korur diye mi kandırdılar
Amin canım Seninkinide Allah bağışlasın ben isteyerek ikinciye hamile kaldım daha doğrusu eşim çok istedi oğlum küçüktü biraz bekleyelim dedim eşim ikisi beraber büyür dedi. Beraber karar verdik yani o zamanda diyet yapıyordum. 8 inci takımdaydım izine ayrıldım Birkaç ay sonra hamile kaldım.

O zaman ben yılbaşından sonra girmek isterim. Nedeni şu haftaya perşembe günü arkadaşlarım gelecek yeni yıl kutlaması için mutlaka dışarıya çıkıp oralarda yiyip içeceğiz. Şimdi böyle bir durumda takimima karşı sorumluluktan dolayı ben çok hırslı olurum diyeti hiç hafifletemem o zaman da misafirlere eşlik edemem bu sebepten dolayı beni mazur görseniz yeniyila kadar çok sevinirim.

Evt valla hayat bana güzel gercekten
Korku sevmiyorm cabuk korkuyorm zaten genelde etkisinde kaliyorm bide yanlizim sonra cik isin icinden

Romantik komedi veya gerilim olabillr ama korku ve savas filmlerni sevmiyorm

Wuu hadi bakalim aksam baya güzel bir puan gelcek desene aman dikkat et biyerini incitme kizz

Kızlar benim okulda dersim yeni bitti. Ama evde başladı. Saat 7 de bitecek akşam iki yumurta domates salatalık yemeyi planlıyorum bakalim yarın ne olacak çok heyecanlıyım bende:)

:)) öledir eminim cnm insallah ilerde tadmak banada nasip olur
Bakiym bi o filme nasil biseymis

kız bal ve şekwrle de çok güzel olur nş d2 öyle dene

Hahaha kizz aklimi celme bakiym

Yılbaşına 1 haftamız kaldı

Hedefler ne alemde

Sonra bi bakmışız bahar gelivermiş
Bu yazın yine şişko şişko mu dolaşaz
Yoksa tril tril elbiseleri giyip salınacakmıyız

Anaa dimi valla bu senede bitiyor hadi bakalim insallah hedefleri tuturuzzz bidhaki sene yaza kalmadan insallah tril tril dolascamm hihihuj

Bende bugn baya su bitki cayi ödem suyu ictm hadi bakalm az da olsa eksideym ama yarn güzel bi sonuc gelir insallah umutluyum

Kızlar benim okulda dersim yeni bitti. Ama evde başladı. Saat 7 de bitecek akşam iki yumurta domates salatalık yemeyi planlıyorum bakalim yarın ne olacak çok heyecanlıyım bende:)

Evde özel ders mi veriyorsn cnm.
Güzel menü cnm hadi bakalm ne cikicak bahtimiza bende heycanliym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…