Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aklıma gelmişken yazayım..murç bebişim bu ayrılık sana yaramış anlaşılan..nerdeyse "keşke daha önce postalasaydın ex aşkını" diyecem yanii...o ne güzellik öleee...yüzün aydınlanmış bacım...varmı bir sebebi????

..bu topiğe akşam 22 den sonra online olabilecek bikaç kişi almak lazım canlarım...işleri bitiriyorum, çocukları yatırıyorum...topiğe geliyorum kimse yok...e bende böyle deli kızlar gibi kendi kendime yaziimm bari.........................................

Son düzenleyen: Moderatör:

bunlar ne hoş sözler böyle çok sağolun .insan burda hayat buluyo bence sizde abartmayın ben öyle kilolular gördümki 200 kiloyu aşkın.sizin 70-80 dediğiniz kiloyuda isteyen var bence sizde bunaltmayınız kendinizi .banada yardım ve motivasyonunuz için gerçekten sağolun .artık yavaş yavaş vericez bu kiloları :)

evet doğru söylüyosun..80 bile benim için bir hayaldi ama artık iyice yaklaştım...2 hafta sıksam dişimi eminim o rakamıda görürüm..ama bir yaşdan sonra diyetdi , spordu heleki çocuklarla çok zor ve yorucu oluyor..en iyisi hiç almamak...sen peki iştahlımısın canım??mesela ben kendimi bildim bileli yemek yemeyi çook severim..yemek yemek benim için bir keyifdir..

tesekkur ederım cnm burayı ıhmal etme kı bızım sana senın de bıze faydan olsun beraberce altından kalkacagız bu ısın

mervecim mrb canım..işlerini hallettin mi buralardamısın artık özledim seni paylaşımlarını..patates dietinde başarılar cnm..

hergun bıseyler cıkıyor tatlım ya bende cok özledım topıcımı:)))buldugum her fırsatta grmeye calısıyorum cnm patates dıyetımden umutluyum yasayalım görelım:)

merhaba hoppıdıcık bende sen tatıldeyken gruba dahıl oldum sende hosgeldın bende hosbuldum:))) gelısınle beraber sayfaya renk geldı sankı herkesı heran durtukleme ıtekleme formunda yazılar yazıyorsun canlandırıyorsun burayı sen kac yasındasın cocuklar felan dıyorsun ama enerjın 23kerde masallah:))

ben yemek konusunda değil ama çay yanına bişeyler yapıp yemeyi severim .en sağlıksızı anlıcan.bu şekilde öğün atlar ve yemem yani hamur işi ve aburcunur iştahlısıyım ( :))
tesekkur ederım cnm burayı ıhmal etme kı bızım sana senın de bıze faydan olsun beraberce altından kalkacagız bu ısın
etmem tabiki :) teşekkür ederim ayrıca topikciğimiz çok sıcak kanlıymış bu güne kadar ilk defa beni bu kadar sıcak kanlı bi şekilde ve anlayışla topiğe kabul ettiler

günaydın gece kuşu gece koca evde ben nete giremiyorum adam vermiyoki kimseye neti yeni araba alıcak onu araştırıyo alsaydıda kurtulsaydık .pazar günleride evden çıkmaz

edda nerdesinn????:26::26::26:

burdayım kuşummm dün çağrıcı idim ..
öyle olunca gün boyu sorunlara ben müdahale ediyorum ve gün boyu hiç boş kalamadımm ((

bugün geldim kızlar ama haberlerim iyi değill tartı hep çıkıyooo dur diyemiyorummm
inanın birşeyde yemiyorumm
neden böyle oldu anlamıyorumm moralim bozuluyoooo
millet 10-20 kilo verebilirken bi 5 kilo veremedimmm
canım çok sıkılıyoo

bide şundan depreşti sinirlerim.

akşam kardeşim geldi bana 51 kilo tam..
ve ben gardırobumu değiştimm düzelttim filan 2 büyük karton kutu kıyafetimi ona verdimm bana olmuyolar yada darlar diye ...
2 yıl önce giydiğim bi gömleğim vardıı ama çok güzel lacoste çok seviyodumm denedim inanın ön düğmeler arasında 1 karış mesafe var... nasıl olduda bukadar şişebildim aklım almıyorr..
bide kardeşim dedikiii abla tam evli kadın olmuşsun...
tipim değişti yaa...
sinir oldummmmmm....

dün sensiz olmaz diziyi izliyorum nurgül yeşilçayın
kadın 1 dogum yaptı ama incecik beliii özellikle benim çok önem verdiğim yer.. gögüsün altı böyle gram yag yok incecik sadece kas kemik...

üfffffffff bugün bu konuda sinirlerim çok bozuk...

Son düzenleme:
günaydın hanımlar,okullar açıldı bende çok artık buraya ,kusura bakmayın elimden geldiğince yanınıza gelmeye çalışcam
menümü yazıyorum
sabah ılık bir bardak pekmezli,limonlu,zencefilli su
kahvaltı 1 dilim buğday ekmeği,1 domates-salatalık,maydonoz,keçi peyniri,4 yeşil zeytin
ara 100 gr mürdüm eriği 1 saat sonrada 4 küçük galeta
öğlen 100 gr siyah üzümlü yoğurt (akşam çok tıkınacağımı bildiğim için öğleni bunla geçiştirdim)
ara yok
akşam 1 kase ezogelin çorbası, 1 tabak dolusu etli bulgur pilavı ve patlıcan salatası (akrabada yemekteydik ve gerçekten yemezsem çok ayıp olurdu bu arada yemeklerin hepsini annemin eniştesi hazırladı ve hepsi süperdi,inş benimde böyle hamarat kocam olur )
gece yatarkende 1 bardak ılık light süt içtim
yeşilçay 2 bardak, su 2,5 lt ayrıca 1 tane sade türk kahvesi içtim
hanımlar bi ara güzellik sırlarımızı paylaşalım yaaaa, sizden öğrenecek çok şeyimiz var biz küçüklerin değil mi ama

Aytyy cnm benım o senın guzel gozlerının guzel gorusunden sebebı bu olabılır sadece...Hala sısko ve yanlızım :)))) Eeee tabı bıraz relax olmanında faydası olabılır...

Aynen mervecıke katılıyorum kızlar...Eskısı gıbı daha sık goruselım plesss

hergun bıseyler cıkıyor tatlım ya bende cok özledım topıcımı:)))buldugum her fırsatta grmeye calısıyorum cnm patates dıyetımden umutluyum yasayalım görelım:)

Hadı bakalım gelısmelerden hbrdar et bızı...Denerız belkı ???

Ahhhh edda aahhhh ıste bole olur o kıyafetlerı verme asaması cok kotudur...Hemen onlem al 1 ay yaa 1 ay yememekle olmezsıkn...1 ay sıkdısını sonra gor bak neler oluyo...Azcık ınan kendıne kuzummmm

murchh bi kaç gün tam diyet moduna giriyorum bir kere birşey yedimmi uçup gidiyoo..
aşırı yemiyorumm amaa
lezzetli yiyorum damak tadımı önemsiyorum.. zaten sindirim sistemim bozuk...
(((

dünkü menüm meselaa

sabah 1 poğaça
1 fincan çay

ara yok

öğle 1 cappy şeftali suyu

ara yok

akşam 1 şeftali saat 5 de.. (işten erken çıktım eve gittim)
sonraa saat 7 de gün boyu birşey yemedimyaa açlık vurdu başıma ne olsada yeseme girdimm
durdum durdum sabrettim en sonunda girdim 1 domates, 1 yeşil biber ve 1 yumurtadan menemen yaptım
1 dilim ekmekle yedimmm

oturdum aşagı

Son düzenleme:
Selam kızlar bugün açken tartıldım 59 kilo gözüküyorum buraya geldiğimde aç tok farketmiyor 60'dım neyazık ki..

Şimdi tokken de 59'a inersem kendime kilo verme konusunda güvenim artacak azimle ve sürekli olarak devam edebileceğim..

Sirke ve limonlu ılık suya hala devam ediyorum akşam yemeğini kaçırdıysam ve saat 19:00 olduysa sadece ekmeksiz 1 tabak çorba içiyorum onun dışında bir şey yemiyorum..

3. öğünü hayatıma ekliyemedim herhalde uzun yılların verdiği alışkanlık olsa gerek neyse 2 öğünde bana yetiyor geceleride acıkmıyorum..

Herşeyi yiyorum ama abartmadan,abur cuburdan nefret ederim yemem çikolata haricinde..

Bu aralar sporda yapamadım onun yerine iş güç sebebiyle bolbol yürüyüş oldu :)

bu sirkeli suya bende başlıcam güya hep unutuyorum evde işe gelince burayı okuyunca aklıma geliyo (((

bende sabah tartıda 67,8 çıktımm :18:

günaydınnnn kızlarrr....umutlu güzel bir güne merhabaaaaaa diyorum..

dün karatay yalan oldu..gece mutsuz mutsuz uyudum..ama sorun ben de karata da diil..öğle yemeğii asatınca böle oldu.....
bugünkü karatay kahvaltımı yazayım tabagı hazırladım..
9 tane tuzu alınmış yeşil zeytin
bir avuiçi beyaz peynir
4 tane koyu kayısı kurusu
bir çay bardağı çerez karışım
2 tane kayısı kıvamında haş yumurta ve şekersiz açık cayyyyy

afıyet olsun cnm evden cıkınca ne yazıkkı dıyet yalan oluyor 3 gun felan bende dısardaydım malesef hala onu toparlamaya calısıyorum surda cumaya ne kaldıkı dımı

vucuda hep aynı sekılde gıdalar gırıyorsa vucudun kılo kaybetmıyor olabılır 2 gunluk detoks felan yapabılsen lahanayla felan belkı etkısı olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…