- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.961
hoşbulduk canım..ayrıca sen ve yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler..inşallah hep birlikte bu zayıflama işinin altından kalkıcaz..isteğimiz var şükür ..artık elimizden geldiğince birbirimizi motive ederek zayıflayacağımıza inanıyorum...
fadime nerdesin ,,ben geliyorum sen kayboluyosun..kocan artık camiyede gitmiyodur senin..
hoşgeldin canım...hayatımın en güzel günlerini yaşadığım yaşdır 17...ahh ahhhhh....keşke tekrar o günleri yaşayabilsem...boyum 1.68 ...ki lisedede aynıydı ve kilomda lisede 58 di..bende sen gibi kendimi kilolu addediyordum...kilonun ne olduğunu sonradan 70-80 leri görünce anladım..demem o ki kilon gayet iyi çok fazla sıkıntı yapma...sadece daha almamaya gayret et...kiloya takılıpda hayatı kendine zindan etme..
yaw şimdiki nesil hepden obezlik yolunda..bendede var bir tane onlardan...maaşallah yeme kızım dedikçe yiyor..70 e dayandı vallahi..
canım çok üzülme..diyete kaldığın yerden devam et...bir kerelik kaçamakdan bişey olmaz..
teşekkür ederim çok düşüncelisin ve motivasyon veriyosun sağol .
ama 80 kilo olmanı seninde istemediğini ama ipin ucunun nasıl kaçtığını hepimiz biliyoruz o yüzden seninkide çok acayip bi durum değil.sonuçta şu an farkındasın yani er yada geç farkına vardın :) tebrikler ve başarılar
mervecim mrb canım..işlerini hallettin mi buralardamısın artık özledim seni paylaşımlarını..patates dietinde başarılar cnm..
evet doğru söylüyosun..80 bile benim için bir hayaldi ama artık iyice yaklaştım...2 hafta sıksam dişimi eminim o rakamıda görürüm..ama bir yaşdan sonra diyetdi , spordu heleki çocuklarla çok zor ve yorucu oluyor..en iyisi hiç almamak...sen peki iştahlımısın canım??mesela ben kendimi bildim bileli yemek yemeyi çook severim..yemek yemek benim için bir keyifdir..
ben yemek konusunda değil ama çay yanına bişeyler yapıp yemeyi severim .en sağlıksızı anlıcan.bu şekilde öğün atlar ve yemem yani hamur işi ve aburcunur iştahlısıyımevet doğru söylüyosun..80 bile benim için bir hayaldi ama artık iyice yaklaştım...2 hafta sıksam dişimi eminim o rakamıda görürüm..ama bir yaşdan sonra diyetdi , spordu heleki çocuklarla çok zor ve yorucu oluyor..en iyisi hiç almamak...sen peki iştahlımısın canım??mesela ben kendimi bildim bileli yemek yemeyi çook severim..yemek yemek benim için bir keyifdir..
etmem tabiki :) teşekkür ederim ayrıca topikciğimiz çok sıcak kanlıymış bu güne kadar ilk defa beni bu kadar sıcak kanlı bi şekilde ve anlayışla topiğe kabul ettilertesekkur ederım cnm burayı ıhmal etme kı bızım sana senın de bıze faydan olsun beraberce altından kalkacagız bu ısın
günaydın gece kuşu gece koca evde ben nete giremiyorum adam vermiyoki kimseye neti yeni araba alıcak onu araştırıyo alsaydıda kurtulsaydık .pazar günleride evden çıkmazhoşbulduk canım..ayrıca sen ve yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler..inşallah hep birlikte bu zayıflama işinin altından kalkıcaz..isteğimiz var şükür ..artık elimizden geldiğince birbirimizi motive ederek zayıflayacağımıza inanıyorum...
fadime nerdesin ,,ben geliyorum sen kayboluyosun..kocan artık camiyede gitmiyodur senin..
hoşgeldin canım...hayatımın en güzel günlerini yaşadığım yaşdır 17...ahh ahhhhh....keşke tekrar o günleri yaşayabilsem...boyum 1.68 ...ki lisedede aynıydı ve kilomda lisede 58 di..bende sen gibi kendimi kilolu addediyordum...kilonun ne olduğunu sonradan 70-80 leri görünce anladım..demem o ki kilon gayet iyi çok fazla sıkıntı yapma...sadece daha almamaya gayret et...kiloya takılıpda hayatı kendine zindan etme..
yaw şimdiki nesil hepden obezlik yolunda..bendede var bir tane onlardan...maaşallah yeme kızım dedikçe yiyor..70 e dayandı vallahi..
canım çok üzülme..diyete kaldığın yerden devam et...bir kerelik kaçamakdan bişey olmaz..
edda nerdesinn????:26::26::26:
aklıma gelmişken yazayım..murç bebişim bu ayrılık sana yaramış anlaşılan..nerdeyse "keşke daha önce postalasaydın ex aşkını" diyecem yanii...o ne güzellik öleee...yüzün aydınlanmış bacım...varmı bir sebebi????
tesekkur ederım cnm burayı ıhmal etme kı bızım sana senın de bıze faydan olsun beraberce altından kalkacagız bu ısın
hergun bıseyler cıkıyor tatlım ya bende cok özledım topıcımı:)))buldugum her fırsatta grmeye calısıyorum cnm patates dıyetımden umutluyum yasayalım görelım:)
burdayım kuşummm dün çağrıcı idim ..
öyle olunca gün boyu sorunlara ben müdahale ediyorum ve gün boyu hiç boş kalamadımm((
bugün geldim kızlar ama haberlerim iyi değill tartı hep çıkıyooo dur diyemiyorummm
inanın birşeyde yemiyorumm
neden böyle oldu anlamıyorumm moralim bozuluyoooo
millet 10-20 kilo verebilirken bi 5 kilo veremedimmm
canım çok sıkılıyoo
bide şundan depreşti sinirlerim.
akşam kardeşim geldi bana 51 kilo tam..
ve ben gardırobumu değiştimm düzelttim filan 2 büyük karton kutu kıyafetimi ona verdimm bana olmuyolar yada darlar diye ...
2 yıl önce giydiğim bi gömleğim vardıı ama çok güzel lacoste çok seviyodumm denedim inanın ön düğmeler arasında 1 karış mesafe var... nasıl olduda bukadar şişebildim aklım almıyorr..
bide kardeşim dedikiii abla tam evli kadın olmuşsun...
tipim değişti yaa...
sinir oldummmmmm....
dün sensiz olmaz diziyi izliyorum nurgül yeşilçayın
kadın 1 dogum yaptı ama incecik beliii özellikle benim çok önem verdiğim yer.. gögüsün altı böyle gram yag yok incecik sadece kas kemik...
üfffffffff bugün bu konuda sinirlerim çok bozuk...
Aytyy cnm benım o senın guzel gozlerının guzel gorusunden sebebı bu olabılır sadece...Hala sısko ve yanlızım :)))) Eeee tabı bıraz relax olmanında faydası olabılır...
Aynen mervecıke katılıyorum kızlar...Eskısı gıbı daha sık goruselım plesss
Hadı bakalım gelısmelerden hbrdar et bızı...Denerız belkı ???
Ahhhh edda aahhhh ıste bole olur o kıyafetlerı verme asaması cok kotudur...Hemen onlem al 1 ay yaa 1 ay yememekle olmezsıkn...1 ay sıkdısını sonra gor bak neler oluyo...Azcık ınan kendıne kuzummmm
Selam kızlar bugün açken tartıldım 59 kilo gözüküyorum buraya geldiğimde aç tok farketmiyor 60'dım neyazık ki..
Şimdi tokken de 59'a inersem kendime kilo verme konusunda güvenim artacak azimle ve sürekli olarak devam edebileceğim..
Sirke ve limonlu ılık suya hala devam ediyorum akşam yemeğini kaçırdıysam ve saat 19:00 olduysa sadece ekmeksiz 1 tabak çorba içiyorum onun dışında bir şey yemiyorum..
3. öğünü hayatıma ekliyemedim herhalde uzun yılların verdiği alışkanlık olsa gerek neyse 2 öğünde bana yetiyor geceleride acıkmıyorum..
Herşeyi yiyorum ama abartmadan,abur cuburdan nefret ederim yemem çikolata haricinde..
Bu aralar sporda yapamadım onun yerine iş güç sebebiyle bolbol yürüyüş oldu :)
günaydınnnn kızlarrr....umutlu güzel bir güne merhabaaaaaa diyorum..
dün karatay yalan oldu..gece mutsuz mutsuz uyudum..ama sorun ben de karata da diil..öğle yemeğii asatınca böle oldu.....
bugünkü karatay kahvaltımı yazayım tabagı hazırladım..
9 tane tuzu alınmış yeşil zeytin
bir avuiçi beyaz peynir
4 tane koyu kayısı kurusu
bir çay bardağı çerez karışım
2 tane kayısı kıvamında haş yumurta ve şekersiz açık cayyyyy
bu sirkeli suya bende başlıcam güya hep unutuyorum evde işe gelince burayı okuyunca aklıma geliyo(((
bende sabah tartıda 67,8 çıktımm :18:
Selam kızlar bugün açken tartıldım 59 kilo gözüküyorum buraya geldiğimde aç tok farketmiyor 60'dım neyazık ki..
Şimdi tokken de 59'a inersem kendime kilo verme konusunda güvenim artacak azimle ve sürekli olarak devam edebileceğim..
Sirke ve limonlu ılık suya hala devam ediyorum akşam yemeğini kaçırdıysam ve saat 19:00 olduysa sadece ekmeksiz 1 tabak çorba içiyorum onun dışında bir şey yemiyorum..
3. öğünü hayatıma ekliyemedim herhalde uzun yılların verdiği alışkanlık olsa gerek neyse 2 öğünde bana yetiyor geceleride acıkmıyorum..
Herşeyi yiyorum ama abartmadan,abur cuburdan nefret ederim yemem çikolata haricinde..
Bu aralar sporda yapamadım onun yerine iş güç sebebiyle bolbol yürüyüş oldu :)
okumusken ve daha bısey yememısken bende elmalı sırkemı ıceyım cnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?