Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ayy nasol day
ayy Sağol ablacım.çok mutlu oldum :)
sporu yazmamışım halbuki ne zor yapmıştım.
30 dk bantta yürüyüş.çocuklarla 2 kez bölündü ama durup hemen devam ettim.toplam 30 dk.

Yok tatile falan gitmeyeceğim hoş gitsem ne olur her yerde internet var. Ama şu paylaşım konusunda ben elimden geleni yapıyorum hep yazıyorum cevapliyorum. Hatta sınıftan çıkınca ilk isim kk bakmak oluyor:) ama herşeye de bilip bilmeden cevap yazmak istemiyorum. Ama daha aktif olmaya çalışacağım

Aynen cnm genelde böle detoks günlerinden sonra biraz arti oluyorm zaten ama fazla olmamak icin yarinda abartmiycam insallah.. cok meraktaym nolcak yarin

ne güzel liste :)

eline sağlık pınar

Sagol canim

ayy nasol dayandın maşallah.
bakalım taryıda nasıl etkileyecek

Valla yarinki eksiyi düsünüp dayandim ama bigünlük yapilabiliyor canim
Insallah güzek eksi gelir

bizİm de öylw .beraber büyürler inşallah

Kızlar bende yemeği geç olmakla birlikte yedim şimdi kahvemi aldım menümü yazıyorum
Sabah09.00
2 adet yumurta
1 dilim ananas
Ara 10.40
1 dilim ananas
Öğle 12.00
Tavuk haşlama
Cacık
Salata
Ara 14.30
1 dilim ananas
Ara 16.30
2 dilim ananas
Akşam 19.30
2 yumurta
3 yemek kaşığı yoğurt
1.5 lt su
Spor yok

Ben beğendim menünü çok dengeli olmuş. Afiyet olsun.
Sabah protein hiç almamışsın. Yumurta peynir olabilirdi. Öğle kıyma kavurması yağla mi oluyor bilmiyorum ama ekmek gereksiz olmuş orada yogurt cacik salata daha iyi olurdu bence akşam da hem karnıyarık hem çorba bilemedim. Benim menülerimden çok farklı örneğin ben proteinle ekmek yemiyorum sebzeyle de yogurt ve 1 dilim ekmek yiyorum veya ekmek yerine çorba içiyorum. Tabi herkesin kendine göre bir bildiği vardır. Bunlar benim düşüncelerim sadece

Bende inanıyorum abla kendime birçok şey yemek menümden çıktı daha sağlıklı şeyler tüketmeye başladım :) bu arada eşim de 3 kilo vermiş
Ben senden eksi bekliyorum canım zaten menülerin güzel gidiyor maşallah
Ortapediye gittinmi cnm boyun fıtığı falan olmasın

Haaa haa
Benimde hayalim yedikçe kilo vermekdi ama gerçekleşmedi ne yazıkki
Işin sırrı cıss yememekteymiş
İnsan pirinç pilavı cips kola bisküvi şeker tarzı şeyler ya da sürekli tatlı türü yemeyince ölmuyormus
Ohh valla pınarçim bugün keyif sende bende dün o keyfi yatağımda yapacaktim eşim salonda yatacam dedi çok yorgundu içimden dedim kızım da besigindw uyur bende koca yatakta done done uyurum ama nerde kızım iç sesimi duymuş olmalı ki viyaklamaya başladı takii koynuma alana kadar sıcacık uyudu orda annesiyle sarmas dolaş:)))
Eşime tahin yaptım şimdi şekerli
Acaba bugün tahin diyetimi yapsam diyorum
Çok severim 1 kaseyi rahatlıkla yerim tabi şekerli :))

Neyse ben elmamı yiyim
benim canim trilice istiyor abla napıcam bilmiyorum bi çatal bile yiyemem sütlü olduğu için şu 7 ay hızlıca geçer inşallah

maşallah canım menu de yemek namına hicbirsey yok spor da 19 numara olmuş :))

Ben tatlıyı pastayı çok severim. Önceden diyetisyen giderken senin gibi eğer bir dilim pasta yesem öğün atlardım. Ama diyetisyen yanlış yaptığımı söyledi. Çünkü akşam öğünlerimiz genelde protein ağırlıklı bu da bizim metabolizmamizi çalıştırmak için gerekli ama yediğimiz pasta karbon o yüzden meyve öğünlerini yani araları atlayabilirsin. Yada akşam yogurt haşlama tavuk yiyebilirsin. Bu şekild e aldigin kaloriyi yakmak için bir kaynağın olmuş olur.

sen de mi yumurta günü ysptun canım
pek az geldi bana

Süt ürünleri yumurta yemiyotum bebeğin alerjisi var

Canim bebise gecmedi ama oda dun asi oldu, surekli agliyor atesicikiyor. Geldimi ust uste gelir zaten. Giremiyorum burayada toparlar toparlamaz gelirim.

Orada hastane durumu ne bilmiyorum ama ilaç falan aldınız mi canım bebek mama alıyor mu arada verse kızın da sen dinlensen çok geçmiş olsun nihalcim
Saol canim, doktora gitmedik, bu gibi durumlarda ilac vermiyorlar genelde.. ne diyeceklerini biliyorum viruz bol sivi tuketin diyecekler... sut pompalayip buzluga atmistim, ama oda dun asi oldu.. atesi cikiyor surekli agliyor.. kime bakacagimi sasirdim. Su an ailemin yanimda olmasini cok isterdim.

Walla tebrik ederim ifadene hayran kaldım arkadaşım yarın çok mutlu olacağına inaniyorum

Ay canım bişey yememişin kız kan şekerin düşer. Bende bir leğen limonlu salata yedim

Çok iyi canım tam perşembe menüsü afiyet olsun
Güzel menü afiyet olsun canım

Canım keşke o pastayı yarına saklasaydın tartıdan sonra bizdede baklava var az önce kardeşim ve eşi getirdi onlara ikram ettim ben salata yedim. İradem güçlenmeye başladı çok şükür yarın tartıdan sonra yiyebilirsin belki ama bugün olmaz

Güzel menü afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…