- Konu Sahibi Handandandan
-
- #239.621
ayy nasol dayMenüm:
Fazla yazcak bisi yok aslinda gün icinde 3 yumurta yedm sadce, sabah ögle aksam olarak.
2 fincan yesilcay
2fincan hibiskus cayi
2lt ödem suyu
2lt Su
1 kahve ictm öglen (birazdan belki 1 kahve dha iccem sade iciyorm zaten tokluk anlaminda iyi gelsin diye)
3 mil leslie + 500hoplama + 5dk karin egzersizi = 200puan
ayy Sağol ablacım.çok mutlu oldum :)Eğer yarın güzel bi eksi gelirse tabiki girmeni isterim cnm
Menü konusunda kaçamak yapmıcağına güveniyorum sana
Ama paylaşımın orta derecede
Biraz onu arttırabilir daha fazla aktif olursan süper olur
her hafta min.0,8 -1 kilo eksi göreceğini umuyorum
Daha azı biraz sıkıntı olur :))
Bide listeye giren 2 ay izin kullanamıyor
Yani 2-3 hafta sonra ben sıkıldım gidiyorum olmuyor
Tatil vs.planın varmı?
Tek beklentim takım sorumluluğunu taşıyarak
Bol paylaşım güzel menüler veee süper eksiler :))
Kız pınar perşembe günü bu kadar çok şeyi yemeye utanmadınmı
inş.güzel sonuç gelecek cnm
Aman yarın dikkat et sakın karbona yüklenme yoksa artıya geçersin bende no su yok cnm
Haberim yok
Vayyyy canan hanımcım bu senin menünmü kızzz
Ben beğendimki
Hani sporda yapıcaktın yazmayımı unuttun
Yok tatile falan gitmeyeceğim hoş gitsem ne olur her yerde internet var. Ama şu paylaşım konusunda ben elimden geleni yapıyorum hep yazıyorum cevapliyorum. Hatta sınıftan çıkınca ilk isim kk bakmak oluyor:) ama herşeye de bilip bilmeden cevap yazmak istemiyorum. Ama daha aktif olmaya çalışacağımEğer yarın güzel bi eksi gelirse tabiki girmeni isterim cnm
Yani 2-3 hafta sonra ben sıkıldım
Eğer yarın güzel bi eksi gelirse tabiki girmeni isterim cnm
Yani 2-3 hafta sonra ben sıkıldım gidiyorum olmuyor
Tatil vs.planın varmı?
Tek beklentim takım sorumluluğunu taşıyarak
Bol paylaşım güzel menüler veee süper eksiler :))
Kız pınar perşembe günü bu kadar çok şeyi yemeye utanmadınmı
inş.güzel sonuç gelecek cnm
Aman yarın dikkat et sakın karbona yüklenme yoksa artıya geçersin bende no su yok cnm
Haberim yok
Vayyyy canan hanımcım bu senin menünmü kızzz
Ben beğendimki
Hani sporda yapıcaktın yazmayımı unuttun
ne güzel liste :)
eline sağlık pınar
ayy nasol dayandın maşallah.
bakalım taryıda nasıl etkileyecek
bu da hemen atladı
yok anacım öyle bişey
Beee onla Beee
melek görünümlü şeytan onlar
yok kimse kandırmadıda
Bana olmıcakmış gibi geliyodu
3.üncüden sonra akıllandım
Ona da şükür
Amin canım Seninkinide Allah bağışlasın ben isteyerek ikinciye hamile kaldım daha doğrusu eşim çok istedi oğlum küçüktü biraz bekleyelim dedim eşim ikisi beraber büyür dedi. Beraber karar verdik yanio zamanda diyet yapıyordum. 8 inci takımdaydım izine ayrıldım Birkaç ay sonra hamile kaldım.
bu da hemen atladı
yok anacım öyle bişey
Beee onla Beee
melek görünümlü şeytan onlar
yok kimse kandırmadıda
Bana olmıcakmış gibi geliyodu
3.üncüden sonra akıllandım
Ona da şükür
bizİm de öylw .beraber büyürler inşallahAmin canım Seninkinide Allah bağışlasın ben isteyerek ikinciye hamile kaldım daha doğrusu eşim çok istedi oğlum küçüktü biraz bekleyelim dedim eşim ikisi beraber büyür dedi. Beraber karar verdik yanio zamanda diyet yapıyordum. 8 inci takımdaydım izine ayrıldım Birkaç ay sonra hamile kaldım.
Ben beğendim menünü çok dengeli olmuş. Afiyet olsun.menüm (emzirwn anne)
kalkınca 1 kuru incir
sabah 09.00
1 dlm tambuğday
2 tane sahanda yum.
5 zeytin 5 çeri
dereotu maydanoz 1 taze soğan
öğlen 13.00
1 tabak kereviz yemeği ,yoğurt
akşam17.40
et haşlama (doyana kadar yedim)
1 büyük ayran
fırında pişmiş soğan domates sarımsak
3 dal dereotu
1.5 lt su yataa kadar 2.5 olur
Sabah protein hiç almamışsın. Yumurta peynir olabilirdi. Öğle kıyma kavurması yağla mi oluyor bilmiyorum ama ekmek gereksiz olmuş orada yogurt cacik salata daha iyi olurdu bence akşam da hem karnıyarık hem çorba bilemedim. Benim menülerimden çok farklı örneğin ben proteinle ekmek yemiyorum sebzeyle de yogurt ve 1 dilim ekmek yiyorum veya ekmek yerine çorba içiyorum. Tabi herkesin kendine göre bir bildiği vardır. Bunlar benim düşüncelerim sadeceMenü yazıp kaçıcam çok fenayım dişim geçmiyor ilaç kullanmama rağmen
Sabah 10
8 zeytin
Yeşillik
1tk kadar helva
2 dilim ekmek
Öglen
Kıyma kavrulmuş
1 dilim ekmek
Akşam
1 adet karnıyarık
Salata
1 kase mantar çorbası
Su 2l anca olmuştır
Bende inanıyorum abla kendime birçok şey yemek menümden çıktı daha sağlıklı şeyler tüketmeye başladım :) bu arada eşim de 3 kilo vermişBu hafta kendi analizimi yaparsam...
Sıfır kaçamaklı başarılı bi hafta geçirdim
Az çok sporda var
Bunun için çok mutluyum
Eskiden olan gece yemelerinden kurtuldum
Liste iyi geldi bana
Şişkinlik yapacak bakliyat vs.de yemedim
Buna rağmen çok eksi yok ama yinede güzel bi hafta geçirdiğim için kendime daha çok güvenim geldi
Yapabileceğime inanıyorum artık
Ben senden eksi bekliyorum canım zaten menülerin güzel gidiyor maşallahSelam kızlar 3 gündür bir artı bir eksi görüyordum morelim bozuluyordu bugün tartıya çıktım şaşırdım baya bir gitmiş sanırım ödemdi bugünde menümde balık salata var yarında inşallah güzel bir eksi bekliyorum
İnsan pirinç pilavı cips kola bisküvi şeker tarzı şeyler ya da sürekli tatlı türü yemeyince ölmuyormusOrtapediye gittinmi cnm boyun fıtığı falan olmasın
Haaa haa
Benimde hayalim yedikçe kilo vermekdi ama gerçekleşmedi ne yazıkki
Işin sırrı cıss yememekteymiş
Ohh valla pınarçim bugün keyif sende bende dün o keyfi yatağımda yapacaktim eşim salonda yatacam dedi çok yorgundu içimden dedim kızım da besigindw uyur bende koca yatakta done done uyurum ama nerde kızım iç sesimi duymuş olmalı ki viyaklamaya başladı takii koynuma alana kadar sıcacık uyudu orda annesiyle sarmas dolaş:)))Sporumuda yaptm yesilcayimi aldim tv basina gectm ohh esimde yok aksama yemek derdide yok kendimde yumurta yicegm icin. Acaba bi filimmi izlesem bilemedm varmi öneriniz güzel bir film :))
500 hoplamayida yaptm cezami bitirdm cok sükür vallah @mefkurem
benim canim trilice istiyor abla napıcam bilmiyorum bi çatal bile yiyemem sütlü olduğu için şu 7 ay hızlıca geçer inşallahEşime tahin yaptım şimdi şekerli
Acaba bugün tahin diyetimi yapsam diyorum
Çok severim 1 kaseyi rahatlıkla yerim tabi şekerli :))
Neyse ben elmamı yiyim
maşallah canım menu de yemek namına hicbirsey yok spor da 19 numara olmuş :))Menüm:
Fazla yazcak bisi yok aslinda gün icinde 3 yumurta yedm sadce, sabah ögle aksam olarak.
2 fincan yesilcay
2fincan hibiskus cayi
2lt ödem suyu
2lt Su
1 kahve ictm öglen (birazdan belki 1 kahve dha iccem sade iciyorm zaten tokluk anlaminda iyi gelsin diye)
Ben tatlıyı pastayı çok severim. Önceden diyetisyen giderken senin gibi eğer bir dilim pasta yesem öğün atlardım. Ama diyetisyen yanlış yaptığımı söyledi. Çünkü akşam öğünlerimiz genelde protein ağırlıklı bu da bizim metabolizmamizi çalıştırmak için gerekli ama yediğimiz pasta karbon o yüzden meyve öğünlerini yani araları atlayabilirsin. Yada akşam yogurt haşlama tavuk yiyebilirsin. Bu şekild e aldigin kaloriyi yakmak için bir kaynağın olmuş olur.EMZIREN ANNE MENUSU
Sabah:8.30
1 dilim peynir
1 adet salatalik
1 dilim ekmek
Ogle yemegi:13.00
2 kepce kirmizi mercimek corbasi unsuz
1 kase yogurt
Ara ogun:15.00
1 adet mandalina
1 bardak sut
Aksam yemegi:18.30
Ince bir dilim pasta
Dun benim dogum gunumdu esim diyeti bozmayim diye pasta almamis ama bugun babam gelirken kutlama yapariz diye pasta da yaptirmis. Yemesem olmayacakti o yuzden ince 1 dilim yedim telafisi olsun diye aksam yemegi yemedim.
Su. 2 lt civari olmustur kosturmadan olcemedim
Spor: yok
sen de mi yumurta günü ysptun canımKızlar bende yemeği geç olmakla birlikte yedim şimdi kahvemi aldım menümü yazıyorum
Sabah09.00
2 adet yumurta
1 dilim ananas
Ara 10.40
1 dilim ananas
Öğle 12.00
Tavuk haşlama
Cacık
Salata
Ara 14.30
1 dilim ananas
Ara 16.30
2 dilim ananas
Akşam 19.30
2 yumurta
3 yemek kaşığı yoğurt
1.5 lt su
Spor yok
Süt ürünleri yumurta yemiyotum bebeğin alerjisi varSabah protein hiç almamışsın. Yumurta peynir olabilirdi. Öğle kıyma kavurması yağla mi oluyor bilmiyorum ama ekmek gereksiz olmuş orada yogurt cacik salata daha iyi olurdu bence akşam da hem karnıyarık hem çorba bilemedim. Benim menülerimden çok farklı örneğin ben proteinle ekmek yemiyorum sebzeyle de yogurt ve 1 dilim ekmek yiyorum veya ekmek yerine çorba içiyorum. Tabi herkesin kendine göre bir bildiği vardır.
Canim bebise gecmedi ama oda dun asi oldu, surekli agliyor atesicikiyor. Geldimi ust uste gelir zaten. Giremiyorum burayada toparlar toparlamaz gelirim.Biraz erken kalkıp kahvaltını evde yapsan daha iyi olur cnm
Malb.....100
Birazda aradaki ilişkiye bakıyor heralde
Inş.cnm
bikaç güne gelebilir
bu hafta Biraz kaçamaklı oldu heralde :))
Belkide iyi gelir sana bilemedim
Haber ver dicektimki vermişin zaten :)
çok geçmiş olsun nihalcim inş.bebişe geçmez
O da ünlü bi diyetisyen cnm
Tatlım süt için en başta 3 lt suyunu içeceksin
Sabah yada öğünlerinde bol bol dereotu marul ye
Ekmek süt yapmaz makarna pilav hamur işi de :))
Hafta sonları bulgur mercimek ye
Eğer dengeli yeterli beslenirsen hem sen hemde bebiş sağlıklı olur
Taze fasülyeyle zeytinyağlı pırasa favorim
Wc için sabah yediğin kuru meyleri değiştirmen gerekiyor. Hep aynısını yiyince vücut alışıyor etkisi olmuyor
Yada aç karna 1 armut o da etkili
bencede götür cnm ilerlemesin
Ayy sosuete pazarımı var orda
Çok severim :))
Yoğun gün olmasına rağmen çok güzel atlatmışın mervecim
Sadece akşamki patates gereksiz olmuş
Işlerinde inş.yoluna girer
Sen ders verseydin adama
Bu ara gerçekten çok hasta oldunuz cnm yaa
Acaba çocukların bağışıklıklarını artırıcı bişey verilemezmiki
Menünde hiç srbze salata türü bişey yok cnm
Suyunu yeterli içiyomusun
Kilo içinde tebrikler
Inş.troid biraz düzelmiştir cnm
Düzemli egzersizlerini yaparsan mutlaka faydası olur
Heralde yürüyüşüş yapmanın sakıncası yoktur
Çalış seninde olsun bebeğim
Kendine zorunmu var bahar hanımcım
Herşeyin fazlası zarar kuzum
Dozunda yap
Ben yer hareketlerini yaparken bazen midem bulanır başım döner
Kulaklamı ilgili bilmiyorum
Ben kendi adıma senerdir kilo vermeye çalışan biri olarak burası olmadan istikrar sağlıyamıyorum
O yüzden buranın ve birbirimizin kıymetini iyi bilelim
Ayyyyy evet unuttum şimdi aklıma geldi.Süt ürünleri yumurta yemiyotum bebeğin alerjisi var
Ben de yumurta demeyelim de ananas ve protein günü yaptim:)) bakalim yarın nasıl olacaksen de mi yumurta günü ysptun canım
pek az geldi bana
Saol canim, doktora gitmedik, bu gibi durumlarda ilac vermiyorlar genelde.. ne diyeceklerini biliyorum viruz bol sivi tuketin diyecekler... sut pompalayip buzluga atmistim, ama oda dun asi oldu.. atesi cikiyor surekli agliyor.. kime bakacagimi sasirdim. Su an ailemin yanimda olmasini cok isterdim.Orada hastane durumu ne bilmiyorum ama ilaç falan aldınız mi canım bebek mama alıyor mu arada verse kızın da sen dinlensençok geçmiş olsun nihalcim
Walla tebrik ederim ifadene hayran kaldım arkadaşım yarın çok mutlu olacağına inaniyorumMenüm:
2 fincan yesilcay
2fincan hibiskus cayi
2lt ödem suyu
2lt Su
Ay canım bişey yememişin kız kan şekerin düşer. Bende bir leğen limonlu salata yedimMenüm:
2 fincan yesilcay
2fincan hibiskus cayi
2lt ödem suyu
2lt Su
Çok iyi canım tam perşembe menüsü afiyet olsunmenüm (emzirwn anne)
kalkınca 1 kuru incir
sabah 09.00
1 dlm tambuğday
2 tane sahanda yum.
5 zeytin 5 çeri
dereotu maydanoz 1 taze soğan
öğlen 13.00
1 tabak kereviz yemeği ,yoğurt
akşam17.40
et haşlama (doyana kadar yedim)
1 büyük ayran
fırında pişmiş soğan domates sarımsak
3 dal dereotu
1.5 lt su yataa kadar 2.5 olur
Güzel menü afiyet olsun canımMenü yazıp kaçıcam çok fenayım dişim geçmiyor ilaç kullanmama rağmen
Sabah 10
8 zeytin
Yeşillik
1tk kadar helva
2 dilim ekmek
Öglen
Kıyma kavrulmuş
1 dilim ekmek
Akşam
1 adet karnıyarık
Salata
1 kase mantar çorbası
Su 2l anca olmuştır
Canım keşke o pastayı yarına saklasaydın tartıdan sonra bizdede baklava var az önce kardeşim ve eşi getirdi onlara ikram ettim ben salata yedim. İradem güçlenmeye başladı çok şükür yarın tartıdan sonra yiyebilirsin belki ama bugün olmazEMZIREN ANNE MENUSU
Sabah:8.30
1 dilim peynir
1 adet salatalik
1 dilim ekmek
Ogle yemegi:13.00
2 kepce kirmizi mercimek corbasi unsuz
1 kase yogurt
Ara ogun:15.00
1 adet mandalina
1 bardak sut
Aksam yemegi:18.30
Ince bir dilim pasta
Dun benim dogum gunumdu esim diyeti bozmayim diye pasta almamis ama bugun babam gelirken kutlama yapariz diye pasta da yaptirmis. Yemesem olmayacakti o yuzden ince 1 dilim yedim telafisi olsun diye aksam yemegi yemedim.
Su. 2 lt civari olmustur kosturmadan olcemedim
Spor: yok
Güzel menü afiyet olsun canımKızlar bende yemeği geç olmakla birlikte yedim şimdi kahvemi aldım menümü yazıyorum
Sabah09.00
2 adet yumurta
1 dilim ananas
Ara 10.40
1 dilim ananas
Öğle 12.00
Tavuk haşlama
Cacık
Salata
Ara 14.30
1 dilim ananas
Ara 16.30
2 dilim ananas
Akşam 19.30
2 yumurta
3 yemek kaşığı yoğurt
1.5 lt su
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?