- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #239.601
Yılbaşına 1 haftamız kaldı
Hedefler ne alemde
Sonra bi bakmışız bahar gelivermiş
Bu yazın yine şişko şişko mu dolaşaz
Yoksa tril tril elbiseleri giyip salınacakmıyız
Ay gaza geldim hadi tatlım kim tutar senibirinci biz olacaz inşallah
Evt valla hayat bana güzel gercekten
Korku sevmiyorm cabuk korkuyorm zaten genelde etkisinde kaliyorm bide yanlizim sonra cik isin icinden
Romantik komedi veya gerilim olabillr ama korku ve savas filmlerni sevmiyorm
Wuu hadi bakalim aksam baya güzel bir puan gelcek deseneaman dikkat et biyerini incitme kizz
Kızlar benim okulda dersim yeni bitti. Ama evde başladı. Saat 7 de bitecek akşam iki yumurta domates salatalık yemeyi planlıyorum bakalim yarın ne olacak çok heyecanlıyım bende:)
Valla ben hemen bi daha yapalım diyorum ama eşim yanaşmıyorbu da hemen atladı
yok anacım öyle bişey
Beee onla Beee
melek görünümlü şeytan onlar
yok kimse kandırmadıda
Bana olmıcakmış gibi geliyodu
3.üncüden sonra akıllandım
Ona da şükür
Ahh keşke cnmMezuniyet olsun ama olmasın, kimse gitmesin burdan
Aaaa hiç belli eder misin, Allah' tan benim vücutta yağ yok, değerlerim sıkıntılı da o sopayı bana gösteremiyorsun, yoksa sopan delisi olurdum herhalde
Ahhh sen benim yanımda olsa sen, spora aşık yapardım, hayatındaki herşeyi ona göre ayarlatırdım ama gel görki çok uzaklardayız
Zaten derecedekiler belli :))Gecenin son koz sporu Jillian' dan daha hızlı manyak bir şey yine beni bekliyor gibi... Hepimiz ilk 3' ü
Tabiki ilerisi için iyi oluyor cnmBi yöndende iyi değil mi abla hepsi büyünce rahatlamışsındır ne güzel
Bence kesin birinciyiz :))takımca atağa kalktık bence bizyarın 1. olur muyuz
hem yılbaşı hemde mezuniyet balosu olacak deseneYılbaşına mezun olacamabla yaza en fit biz olacaz salına salına gezicez
Oyyy üzüldüm bak şimdiO zaman ben yılbaşından sonra girmek isterim. Nedeni şu haftaya perşembe günü arkadaşlarım gelecek yeni yıl kutlaması için mutlaka dışarıya çıkıp oralarda yiyip içeceğiz. Şimdi böyle bir durumda takimima karşı sorumluluktan dolayı ben çok hırslı olurum diyeti hiç hafifletemem o zaman da misafirlere eşlik edemem bu sebepten dolayı beni mazur görseniz yeniyila kadar çok sevinirim.
sende bendensin demekEvt valla hayat bana güzel gercekten
Korku sevmiyorm cabuk korkuyorm zaten genelde etkisinde kaliyorm bide yanlizim sonra cik isin icinden
Romantik komedi veya gerilim olabillr ama korku ve savas filmlerni sevmiyorm
Wuu hadi bakalim aksam baya güzel bir puan gelcek deseneaman dikkat et biyerini incitme kizz
Bende merak ettim sonucuKızlar benim okulda dersim yeni bitti. Ama evde başladı. Saat 7 de bitecek akşam iki yumurta domates salatalık yemeyi planlıyorum bakalim yarın ne olacak çok heyecanlıyım bende:)
Ayyy hadi inş.hep beraberAnaa dimi valla bu senede bitiyor hadi bakalim insallah hedefleri tuturuzzz bidhaki sene yaza kalmadan insallah tril tril dolascamm hihi
Sen zaten attırıyosundurda :)))Tril tril elbise giyinip salınmakla kalmayıp, ortamın tozunu attıracaz bence
Inşallah diyelim ama sadece zeyhas korkutuyor benitakımca atağa kalktık bence bizyarın 1. olur muyuz
Kız dur çocuk bi yürüsün önce :))Valla ben hemen bi daha yapalım diyorum ama eşim yanaşmıyor
Yok yok eksilerim boşa gitmeyecek hatta önümüzde ki haftada asla bozmayacağım diyetimi sadece yılbaşı akşamı biraz iceriz ama başka türlü asla pes etmem. Işte ben yılbaşı akşamı için endişelenip listeye girmeyeyim dedim. Yoksa misafir gelse ne gelmese ne beni yolumdan kimse alamazOyyy üzüldüm bak şimdi
bu hafta senden güzel eksi gelecek gibi geliyor
Eksilerin boşa gidecek
Listeye 1 haftalık sonucun yazılacak cnmYok yok eksilerim boşa gitmeyecek hatta önümüzde ki haftada asla bozmayacağım diyetimi sadece yılbaşı akşamı biraz iceriz ama başka türlü asla pes etmem. Işte ben yılbaşı akşamı için endişelenip listeye girmeyeyim dedim. Yoksa misafir gelse ne gelmese ne beni yolumdan kimse alamaz
Evet biliyorum bu cumadan itibaren listeye girersem bundan sonra ki eksilerim etkileyecek takimi. Tamam ben hazırım. Yılbaşından sonra toparlarım sonuçta 5 gün var. Madem yarışa gireceğiz hakkını da vereceğiz o zamanListeye 1 haftalık sonucun yazılacak cnm
Yani şimdiki verdiklerinin Listeye bi faydası olmıcak
Yılbaşı pazar akşamı
Bşraz kontrollü gitsen
Sonrasında toparlıyamazmısın
Çünkü birinin artı gelmesi listeyi alt üst eder
Yine de sen nasıl uygun görürsen öyle olsun sonra gir listeye dersen sonra gireyim. Şimdi gir dersen şimdi gireyimListeye 1 haftalık sonucun yazılacak cnm
Yani şimdiki verdiklerinin Listeye bi faydası olmıcak
Yılbaşı pazar akşamı
Bşraz kontrollü gitsen
Sonrasında toparlıyamazmısın
Çünkü birinin artı gelmesi listeyi alt üst eder
Evet biliyorum bu cumadan itibaren listeye girersem bundan sonra ki eksilerim etkileyecek takimi. Tamam ben hazırım. Yılbaşından sonra toparlarım sonuçta 5 gün var. Madem yarışa gireceğiz hakkını da vereceğiz o zaman
Eğer yarın güzel bi eksi gelirse tabiki girmeni isterim cnmYine de sen nasıl uygun görürsen öyle olsun sonra gir listeye dersen sonra gireyim. Şimdi gir dersen şimdi gireyim
Kız pınar perşembe günü bu kadar çok şeyi yemeye utanmadınmıMenüm:
Fazla yazcak bisi yok aslinda gün icinde 3 yumurta yedm sadce, sabah ögle aksam olarak.
2 fincan yesilcay
2fincan hibiskus cayi
2lt ödem suyu
2lt Su
1 kahve ictm öglen (birazdan belki 1 kahve dha iccem sade iciyorm zaten tokluk anlaminda iyi gelsin diye)
3 mil leslie + 500hoplama + 5dk karin egzersizi = 200puan
bende no su yok cnmMefkurem Abla senin yelizden habern varmi gecen haftadan beri görulmedi dmi biraktimi nolduki merka ettim Trudi Canavan
Vayyyy canan hanımcım bu senin menünmü kızzzmenüm (emzirwn anne)
kalkınca 1 kuru incir
sabah 09.00
1 dlm tambuğday
2 tane sahanda yum.
5 zeytin 5 çeri
dereotu maydanoz 1 taze soğan
öğlen 13.00
1 tabak kereviz yemeği ,yoğurt
akşam17.40
et haşlama (doyana kadar yedim)
1 büyük ayran
fırında pişmiş soğan domates sarımsak
3 dal dereotu
1.5 lt su yataa kadar 2.5 olur
______SPOR LİSTESİ ______
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Zey-has -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Sweety 150 + -- + -- + 135 + 204 + 105 + --
Pnrr-20 30 + 244 + 60 + 120 + 70 + 289 + 200
K-Nartanesi 120 + - + 10 + 275 + 320 + 30 + --
G-Umutluyum 215 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Eyledi -- + -- + -- + -- + -- + 30 + --
Trudi-Canaven _ -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Nanekekik -- + 160 + 20 + 240 + -- + -- + --
Mer_4260 -- + 100 + -- + -- + -- + 150 + --
MelegimvBen -- + 40 + 80 + 170 + 150 + - + -
Mefkurem 195 + -- + 144 + 150 + -- + 135 + --
Ponibon -- + 120 + -- + 10 + --+ -- + --
Kurbet 140 + -- + -- + 195 + -- + -- + --
Mehlikatun -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Ekim2009 30 + -- + -- + -- + -- + 120 + --
Asfarovski 50 + 80 + -- + -- + -- + -- + --
Tugcekrblt -- + 70 + -- + 280 + 70 + 270 + --
Numuker -- + -- + -- + 135 + -- + -- + --
Canan56 -- + -- + -- + -- + 60 + -- + --
Kizlar kontrol edin bir eksik varmi yokmu, bugunki puanlarda gelsin yawastan sonuclarida yarin görucez bakalim
Kim bu haftanin Spor Kralicesi olucak
torunlarınla telafi edersin inşallah ablacımAhh keşke cnm
Yanımda iyi spor yapan biri olsa bende gaza gelirim
Neyse bu hafta bi tık daha iyiydim :))
Bide kilo fazla olunca şimdiden fazla yüklenmek istemşyorum
Zamanla artırırım
Zaten derecedekiler belli :))
Tabiki ilerisi için iyi oluyor cnm
Ama geçmiş içinde pişmanlıklarım içimde ukte var
O zaman hem cahillik hem internet yok
Burda yalınızım kimsem yok
Bide eşle problemler
Şimdiki aklım olsa çocuklarla daha farklı ilgilenirdim
hiç salata yeşillik yumurta yok canım.EMZIREN ANNE MENUSU
Sabah:8.30
1 dilim peynir
1 adet salatalik
1 dilim ekmek
Ogle yemegi:13.00
2 kepce kirmizi mercimek corbasi unsuz
1 kase yogurt
Ara ogun:15.00
1 adet mandalina
1 bardak sut
Aksam yemegi:18.30
Ince bir dilim pasta
Dun benim dogum gunumdu esim diyeti bozmayim diye pasta almamis ama bugun babam gelirken kutlama yapariz diye pasta da yaptirmis. Yemesem olmayacakti o yuzden ince 1 dilim yedim telafisi olsun diye aksam yemegi yemedim.
Su. 2 lt civari olmustur kosturmadan olcemedim
Spor: yok
ayy nasol dayandın maşallah.Menüm:
Fazla yazcak bisi yok aslinda gün icinde 3 yumurta yedm sadce, sabah ögle aksam olarak.
2 fincan yesilcay
2fincan hibiskus cayi
2lt ödem suyu
2lt Su
1 kahve ictm öglen (birazdan belki 1 kahve dha iccem sade iciyorm zaten tokluk anlaminda iyi gelsin diye)
3 mil leslie + 500hoplama + 5dk karin egzersizi = 200puan
Sutun 4. Aydan sonra 6. Aya ladar sabitlendigini duymustum simdilik etkisi yok sukur. pek firsatim olmadi bugun bunlari da hep bir telasla yedimhiç salata yeşillik yumurta yok canım.
sütün azalmasın sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?