Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydınnnn
Sabah 06:30 itibariyle son durumum

Geçen cuma 67,3
Bu cuma 65,3
Fark 2
Yüzde 2,97 ( doğru mu hesapladım bilmiyorum)

Geçmişe gün içerisinde dönmeye çalışacam, acil işe dönmekiyim... inşallah 3 günşük bağırsak tembelliğim de son bulur bugün...
seviyorum sizi

Gunaydın herkese
Kilo bildirimim
Gecen cuma 78
Bu cuma 77
Fark 1
Ben yenice uyuyorum 2 saat sonra uyanıcam
Tebrikler canim guzel sonuc
Waaawww cok guzel canim tebrik ederim.
Bu sartlarda gene eksiyi gormen guzel. Tebrik ederim.

Gunaydın herkese
Kilo bildirimim
Gecen cuma 78
Bu cuma 77
Fark 1
Ben yenice uyuyorum 2 saat sonra uyanıcam

2 kilo hem de süper
eksi eksidir canım

Ekimcim çok üzüldüm bacım Allah şifa versin tez zamanda

Yüklenme zaten, sadece 1 gün boş geç diğer günler mutlaka yap.
Ben 100 kiloyken salona gitmeye nasıl cesaret etmişim bilmiyorum, totomu kaldıramazken ne sporlar yapmaya çalışmışım. Spor hocamla gün akşam konuştuk da cidden iyi cesaretmiş.
Spor yapmak ayrı bir aşkmış ya vallahi

Kızlar kadın doğuma gitmeye karar verdm pcos ne durumda diye ve insülin direncm için gerekrse ilaç alaym diyorm bnm tatlı aşkımın btmesi gerek ya bıktım artık tatlıyla dyet bozmaktan

Canım insülin direncin çok mu yüksek değerde? Geçmişte yazmışsındır mutlaka da ben unutmuşumdur. Çok kontrollü bir beslenmeyle tamamen yok edebiliyorsun o direnci, sadece o tatlı aşkını unutmak için beslenme düzenini tam oluşturmalısın, hiç taviz vermeden. Ortalama 15 gün içinde düzene giriyor, bir yakınımdan dolayı biliyorum.
Geçmiş olsun, inşallah düzene girer de yoluna devam edersin....

bence çok güzel menü.afiyet olsun merve.

vayyy spora bak.süper .
tuğçe sabahları şu kırmızı Biberi hergün taze mi közlüyorsun

Valla pazar günü gece közlüyorum bir haftalık, cam kapta çok güzel muhafaza ediyorum. Eskiden günlük yapıyordum, artık üşeniyorum

sakatlık mı
hayırdır

Dizimde menisküs yırtığı ve patellada 1. derece dejenerasyon var, sol kasığımda yırtık var, geçen sene sol el işaret parmağım çıkmıştı, doktorlar ne olduğunu bilmedikleri için uzun süre tedavi edilemedi ve son çare fizik tedaviye yönlendirildim. Fizik tedavi sırasında fizyoterapist muayene ederken çıkık olduğunu söyledi ve yerine yerleştirilirken kapsülde yırtık oluştu. O yırtık da zamanında tedavi edilemediği için içerden kanlanma yapıp kemiğe yapışmış ve kireçlenme olmuş. Sonuç tıp doktorları hala bir şey olmadığını söylerken, profesyonel sporcu masörü ne olduğunu buldu ama tedavi çok uzun ve emek gerektiren bir şey. Benim o acıyı çekecek durumum ve o tedavi için yeterli zamanım yok. Arada ağrısı dayanılmaz oluyor, ama alıştım öyle yaşamaya :)))))

Spor hocasıyla konuştum durumu, kendimi ona bırakmamı söyledi. Ama beslenmeyi de onun söylediği şekilde yaparsam sorun olmazmış. Çok eğlenceli cardio ama yaaa

Tebrikler canim guzel sonuc

Waaawww cok guzel canim tebrik ederim.

Bu sartlarda gene eksiyi gormen guzel. Tebrik ederim.

Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…