- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #239.701
Gunaydin canim. Tebrik ederim cok guzel sonuc 6 lara hosgeldinGünaydın hanımlar bildirim yapayım kızımı rota aşısı için hastaneye göturuyorum maalesef wc bekleyemedim eminim sonuç çok daha farklı olurdu
Geçen cuma :70.2
Bugün :68.6
Fark : 1.6
Yüzde :2.28
12 ye kadar cnmMefkurem abla tarti icin kaca kadar musade var
Gunaydın herkese
Kilo bildirimim
Gecen cuma 78
Bu cuma 77
Fark 1
Ben yenice uyuyorum 2 saat sonra uyanıcam
Günaydınnnn
Sabah 06:30 itibariyle son durumum
Geçen cuma 67,3
Bu cuma 65,3
Fark 2
Yüzde 2,97 ( doğru mu hesapladım bilmiyorum)
Geçmişe gün içerisinde dönmeye çalışacam, acil işe dönmekiyim... inşallah 3 günşük bağırsak tembelliğim de son bulur bugün...
seviyorum sizi
Geçen cuma 111.5
Bu cuma 111.2
Fark -300
Yüzde 0.22. Düzen ve tartı değişikliği oldu haftasonu evime geçicem inşallah kaldığım yerden devam . dün menüde yürüyüşü yazmamışım 1 saat n.t +500 düm korktum eksi görünce çok sevindim
geçwn hafta 78.5
bu hafta 77.4
fark 1.100
yüzde 1.4
allahım çok şükür.inanamıyorum . şimdi dokapta 4 gündür bemi bekleyen pasatamı kahvaltı olatak yiyebilir miyim
Günaydın hanımlar bildirim yapayım kızımı rota aşısı için hastaneye göturuyorum maalesef wc bekleyemedim eminim sonuç çok daha farklı olurdu
tebrikler kızlarBen kilo bildirimini yapayim. 12 olmadan wc isini halledersem tekrar guncellerim. Simdi kiz uyudu gece dinlenemedim bi yarim saatte olsa bende uyumak istiyorum.
Cuma 89.8 kg
Bugun 88.7 kg
Fark 1.1 kg
Yuzde 1.224
Gunaydın herkese
Kilo bildirimim
Gecen cuma 78
Bu cuma 77
Fark 1
güzel eksi kızlarGünaydınnnn
Geçen cuma 67,3
Bu cuma 65,3
Fark 2
Geçmişe gün içerisinde dönmeye çalışacam, acil işe dönmekiyim... inşallah 3 günşük bağırsak tembelliğim de son bulur bugün...
seviyorum sizi
aslında saglıklı bir sonuç degil ordaki tartı ile senin tartın arasında fark var mı giidince tartılmışmıydınGeçen cuma 111.5
Bu cuma 111.2
Fark -300
Yüzde 0.22. Düzen ve tartı değişikliği oldu haftasonu evime geçicem inşallah kaldığım yerden devam . dün menüde yürüyüşü yazmamışım 1 saat n.t +500 düm korktum eksi görünce çok sevindim
kız 4 gunde eskimiştir o boşver yeme napcan bu eksiden sonra yenir migeçwn hafta 78.5
bu hafta 77.4
fark 1.100
yüzde 1.4
allahım çok şükür.inanamıyorum . şimdi dokapta 4 gündür bemi bekleyen pasatamı kahvaltı olatak yiyebilir miyim
oo çok güzel canımGünaydın hanımlar bildirim yapayım kızımı rota aşısı için hastaneye göturuyorum maalesef wc bekleyemedim eminim sonuç çok daha farklı olurdu
gayet güzel canımBen kilo bildirimini yapayim. 12 olmadan wc isini halledersem tekrar guncellerim. Simdi kiz uyudu gece dinlenemedim bi yarim saatte olsa bende uyumak istiyorum.
Cuma 89.8 kg
Bugun 88.7 kg
Fark 1.1 kg
Yuzde 1.224
kilo veren hamile arasan bulunmazGünaydın kızlar
Kilo bildirimini yapayım
Geçen cuma :80,2
Bu cuma : 79,5
Fark: 0,7
Yuzde%0,87
Valla pınarcım bu kadar sabırlı olabileceğini tahmin etmiyodum
Ben bile zorlanmıştım önceden yaptığımda
Hem çoook tebrik ediyorum hemde teşekkür ederim
Gunaydın herkese
Kilo bildirimim
Gecen cuma 78
Bu cuma 77
Fark 1
Günaydınnnn
Geçen cuma 67,3
Bu cuma 65,3
Fark 2
seviyorum sizi
Geçen cuma 111.5
Bu cuma 111.2
Fark -300
geçwn hafta 78.5
bu hafta 77.4
fark 1.100
yüzde 1.4
Günaydın hanımlar bildirim yapayım kızımı rota aşısı için hastaneye göturuyorum maalesef wc bekleyemedim eminim sonuç çok daha farklı olurdu
Ben kilo bildirimini yapayim. 12 olmadan wc isini halledersem tekrar guncellerim. Simdi kiz uyudu gece dinlenemedim bi yarim saatte olsa bende uyumak istiyorum.
Cuma 89.8 kg
Bugun 88.7 kg
Fark 1.1 kg
Yuzde 1.224
Tbrkler cnm valla sende ayri biseysin benceGünaydın kızlar
Kilo bildirimini yapayım
Geçen cuma :80,2
Bu cuma : 79,5
Fark: 0,7
Yuzde%0,87
kız dün günlerden neydiNorth River canim bugun görunmedin napiyorn iyimisin. Dün ve bugunun spor bildirimin yok yapmissindir kesin diye merak ettim
kız dün günlerden neydibi ara dünü cumasandım gece dedim eşime bugun cuma mı yok yarın dedi
benim ufaklık hastaydı dün yapmadım çarşamba 4*60 =240 puan yuzme var canım bugun inşallah eski düzenime dönüyorum menu ve sporumu yazacagım
sen neler yaptın güzel eksi gelecek belli ki bu hafta
son aylarda da almazsam süper olacak hastalıklardan istahim hep yokgüzel eksi kızlar
aslında saglıklı bir sonuç degil ordaki tartı ile senin tartın arasında fark var mı giidince tartılmışmıydın
kız 4 gunde eskimiştir o boşver yeme napcan bu eksiden sonra yenir mi
oo çok güzel canım
rota aşısı kkonusunda emin miisin iyice arastırdın mı
gayet güzel canım
kilo veren hamile arasan bulunmaz
Valla cnm bende kendimin bukadar sabirli ve iradeli olabilcegmi sanmiyordm ama hep sizin sayenizde vallah icimdeki azmi cikartiniz
Tbrkler cnm cok güzel
Oo tugcecim süpersin valla :) yüzün gülmüsdür artik
Canim orda o sartlar altinda arti olmaman güzwl tbrklwr, eve gelince cok daha güzel eksiler gelicek eminim
Tbrkler canim süpersn, kiz o pasta kötu olmusdur zaten bosvwr yeme yada 1-2 catal al
Ooo süper sonuc 6lar hosgelmis darisi banaa
Güzel cnm tbrkler :)
Tbrkler cnm valla sende ayri biseysin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?