Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yılbaşı sonrası artı var diyen kim bakayım...

Ben 2 yılbaşı yemeğinde haşlanmış karnıbahar ve brokoli yedim salatayla... Allah izin verirse bu sene de o tür birşey düşünüyorum, belki alkol alırım 1-2 kadeh, almamaya çalışacam ama.

Ona göre şimdiden düzenleyin yılbaşı menünüzü

bence çok güzel menü.afiyet olsun merve.
vayyy spora bak.süper .
tuğçe sabahları şu kırmızı Biberi hergün taze mi közlüyorsun

Yılbaşı pazar günü pazartesi tartı var kesin herkes artı çıkacak ama cuma toparlarız dimi kızlar şimdiden düşünmeye başladım ama ya yılbaşı perşembe olsaydı napardık

güzel mekğ.afiyet olsun
İyi akşamlarrr
Menüm
9.00
2 rafadan yumurta
Çeçil peyniri
2 ceviz
Mandalina

17.00
1 tabak nohut
1 kase yoğurt
Salata

Su 1.5
Spor yok maalesef
hami bakliyat ödem yapıyordu.yemiyorduk cuma öncesi.yanlış mı hatırlıyorum ponicim.
Kızlar kadın doğuma gitmeye karar verdm pcos ne durumda diye ve insülin direncm için gerekrse ilaç alaym diyorm bnm tatlı aşkımın btmesi gerek ya bıktım artık tatlıyla dyet bozmaktan
git canım ihmal etme.
aa bi nohut daha.siz akşam yemeğinde beraber miydimiz yaf
keşke muz yerine başka nir meyve yeseydin bu günlük

selam kızlar ben bir süre izin istiycem sabahın 5 inde şiddetli mide ağrısıyla kalktım
bu gün doktora gittiğim de diğe doktorun verdiği ilaçları da yanım da götürdüm ama zorla gittim sürekli üşüme nöbetleri geçirdim etlerim dökülüyor gibi ağrıyor bağırsaklarım da gırıl gırıl dün çok terliydim hastane çıkışı hava da soğuktu çarpıldım galiba , neyse işte doktora ilaçları gösterdim mide koruyucu 1 koruyorsa diğer ilaç çok güçlü 10 ağrıtır demiyorum mideni deler ağrıyla uyanırsın da ağlarsın da normal dedi başka ilaçlar yazdı
şimdi gün de toplam 14 ilacı yutup 8 tanesini çiğnemem gerekiyor toplam 24 ilaç 15 de bir de ampül vitamin aç karna, tok karna, günde 2 kere alınanlar var 12 saatte bir olanı gece 1 de yutayım dedim öyle ayarladım ama tok karna olması lazım mecbur 1 uz yiycem mide ağrısına geberiyorum bir de o iyice ağrıtmasın
şu şiddetli ağrılarım normale binene kadar müsaade istiyorum oturamıyorum bile çok ağrıyor bacağım baldırım bir süre pc başın da olmayacam boyun düzleşmesi ve kamburluk için iyi değilmiş ara ara gelirim inşallah

diğer topiğe de aynını yazdım müsaade istedim.. kızlar kendinize iyi bakın sonra hastayken bile kocalara inleye inleye hizmet edersiniz benim gibi :)

.

aa bi nohut daha.siz akşam yemeğinde beraber miydimiz yaf
keşke muz yerine başka nir meyve yeseydin bu günlük
Valla kaynana olunca pek kafama gore biseyler yapamiyorum sonra yari gayri yapiyosun bizimle beraber yemiyosun diyolar suratlar dusuyor herseyde bi kulp araniyor falan nidek anam olanla idare ediyok

Slmmmm kimse kalmadımı :))

Akşam yemeğe çocuklar geldi sonrada görümcem
Biraz önce gittiler

Menümü yazıp geçmişe bakayım

Elma detoksunda sabah normal kahvaltı var
Ben geç kalktığım için onu atladım
Elma daha fazla olabilirdi ama ihtiyaç duymadım
Akşamda çok içmekten zaten midem ağrıdı

12.00 civarı
1 y.elma tarçınlı

16 45
Öğlenin aynısı :))

Su 2 lt den fazla
Dukan birası

Spor yok
Hoplama yaptım ama bitmedi yarın toplam yazarım

Kuzummmm çok geçmiş olsun
Üşütmüşün sen inş.uzun sürmez

Gelemicek olmana gerçekten üzüldüm
Çok özleneceğini biliyosun

Ama sağlığın tabiki daha önemli
Yinede arada gelmeye çalış
Inş.dinlenince bütün sıkıntıların geçer

Ekim senden rica ediyorum cnm lütfen canının kıymetini bil biraz

Ben eminimki zeynep çok zora düşmese bugün yemezdi o pastayı
Keşke yoğurt falan yeseydin karbonu telafi etmek için

Senden söz aldığıma göre
yarın tartı sonucuna karar verelim cnm

Burda kimse uzman değilki cnm :))
Sadece yorum yaparken kiloya, yeni başlamasına, emzirmesine falan dikkat ediyoruz

ynen cnm genelde böle detoks günlerinden sonra biraz arti oluyorm zaten ama fazla olmamak icin yarinda abartmiycam insallah.. cok meraktaym nolcak yari
Ben geçen cuma sabah 2 dil ekm.akşamada kineolu mercimek köftesi yemiştim
Heralde 2 öğünde karbon almak hatam oldu

Sonucu merak ettim :))

Bende inanıyorum abla kendime birçok şey yemek menümden çıktı daha sağlıklı şeyler tüketmeye başladım :) bu arada eşim de 3 kilo vermiş
Ooo sağlıklı beslenme eşinede yaramış :))

benim canim trilice istiyor abla napıcam bilmiyorum bi çatal bile yiyemem sütlü olduğu için şu 7 ay hızlıca geçer inş
mecburen biraz sabredecen cnm
Acaba kuru meyveli yulaf ezmesini suyla yapsan nasıl olurki

Canim bebise gecmedi ama oda dun asi oldu, surekli agliyor atesicikiyor. Geldimi ust uste gelir zaten. Giremiyorum burayada toparlar toparlamaz gelirim.
Allah beterinden korusun cnm
Bikaç güne geçer inş.

bugunki menum
sabah
2 bardak kurumeyveli hosaf sekersiz

ogle
1 kase mantar corba
2 dilim ekmek
1adet hasanpasa kofte
1 bardak yogurt

ara 1 portakal

aksam 19
3 dilim ekmek
peynir zeytin

gece 21.30
2 bardak hosaf
Kahvaltın yok sayılır
Kuzum öğlen köfteyi daha fazla yiyip ekmeği 1 dil.yeseydin
Akşamda ekmek fazla öğün yetersiz olmuş

Yılbaşı pazar günü pazartesi tartı var kesin herkes artı çıkacak ama cuma toparlarız dimi kızlar şimdiden düşünmeye başladım ama ya yılbaşı perşembe olsaydı napardık
Heralde o zaman etaplar birleşirdi bayramlarda öyle yapılıyor

Valla yılbaşıda olsa mecbur dikkat edilecek abartılmıyacak bide çok geç yenmicek

güzel olmuş cnm sadece bugün için sabah ekm.olmayabilirdi

İyi akşamlarrr
Menüm
9.00
2 rafadan yumurta
Çeçil peyniri
2 ceviz
Mandalina

17.00
1 tabak nohut
1 kase yoğurt
Salata

Su 1.5
Spor yok maalesef
Kaçamakdız Güzel başlangıç ponim

Kızlar kadın doğuma gitmeye karar verdm pcos ne durumda diye ve insülin direncm için gerekrse ilaç alaym diyorm bnm tatlı aşkımın btmesi gerek ya bıktım artık tatlıyla dyet bozmaktan
Tabiki git cnm bakalım ne çıkıcak

Dolu Dolu olmuş :))
@nanekekik canim bugun görunmedin napiyorn iyimisin. Dün ve bugunun spor bildirimin yok yapmissindir kesin diye merak ettim
teli tamire vermiş cnm
Fırsat olunca pc den gelirim dedi
Bide kaç gündür oğlan hastaydı
Dün gece hastaneye gitmişler
Çok yorgundu bugüm

Arada 1 mandelina yetermiş cnm gerisi güzel
Leslie puanı 3

Oooo menüde sporda harikaaa
ama doğrusunu istersen senin fazla cardiyo yapmanı pek doğru bulmuyorum
Spor hocasıyla konuştunmu
Azmin ve kararlılığın sonucu bu işte

Cok gecmis olsun ablacım Allah sifa versin

Karnim gurul gurul ötuyorr vallah susarsa uyucam

Ama yarin tarti bana güzel bi eksi göstercek inaniyorum

Ozaman buna degermis diycem iste..

Hadin iyi geceler kizlarr

Sabaha kadar tartıya baskı yapacam çok iddialıyım bu hafta çok:))))
Spor daha yapardım da sakatlık olunca zorladı ya artık başka zamanlara :))))

Kizz aman dikkat et kendine canina kastinmi var :)

Hmm evt 2 ögünde karbon yemek etkilemis olabillir cnm her bünyede ayni degil tabi. Ama bende genelde detoks arkasindaki gün normal yedigmde yani diätte oldugm halin normali gibi, genede arti cikiyorm pazartesiden sonra toparliyorm genelde onu farkettim. Aman cuma eksi gelsinde hafta icindeki farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…