- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #239.741
Günaydın kızlar
Kilo bildirimini yapayım
Geçen cuma :80,2
Bu cuma : 79,5
Fark: 0,7
Yuzde%0,87
benim kilo bildirimi gelsin malesef artıyım burdan uzaklaşmak iyi degil
73,1
guncek:73,7
fark
+0,6
Kilo bildirimi yapıyorum
Cuma: 97.800
Bugün: 95.200
Fark: 2.600
Yüzde: % 2.66
Halay başı için mendilimi aldım. Çalsin davullar zurnalar
Kilo bildirimim:
Gecen cuma: 75.2
Güncel: 74.0
Fark: -1.2
Yüzde: 1.595%
73.9lari ucundan gördm tarti pit cikti yukari hadi bakalm pazartesiye görürüm insallah hedefimi tutturdum cok mutluyummm
Kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 70,9
Bu hafta 70,2
Fark 0,7
Yüzde 0,99
dr vgeldik anca tartildim
gecen cuma 99.800
simdiki cuma 97.100
fa4k 2.700
Geldim geldimmm
Gecen cuma 100.3
Bu cuma 99.0
Giden 1.3kg
Yüzde 1.30%
Gunaydinn kizlarrr
Kilo bildirimim
Gecen cuma 107.5
Bu cuma 106.2
Fark 1.3
Yuzde %1.2
Herkesi tek tek tebrik ederim. Nanekekik haftaya toparlarsin moral bozmak yok.Sıra banamı geldi
Bu hafta sıfır kaçamakla elimden geleni yaptım ama beklediğim gibi olmadı
Yinede yüzde 1i geçebildiğim için mutluyum :))
Geçen cuma 88.2
Bugün 87.3
Fark 0.9
Yüzde 1.02
Her eksi iyidir tebrikler canimGeçen cuma 66.7
Bugün 65.9
Daha iyi bir sonuç bekliyordum ama olmadı. Gece Uyuyamadım oğlum aniden kusmaya başladı. Sabaha kadar kustukuzumun içi dışına çıktı sanki su içirdim kustu süt verdim kustu. sabah 6 da uyuduk 9:30 da uyandık. Uykusuzluktan olabilir.
Çok geçmiş oksun cnm hastalık sırası size geldi heraldeGeçen cuma 66.7
Bugün 65.9
Daha iyi bir sonuç bekliyordum ama olmadı. Gece Uyuyamadım oğlum aniden kusmaya başladı. Sabaha kadar kustukuzumun içi dışına çıktı sanki su içirdim kustu süt verdim kustu. sabah 6 da uyuduk 9:30 da uyandık. Uykusuzluktan olabilir.
Ben de o sesi duymuyorum :))Ne uyumusum ya kizda uyanmamis ama hala wc den ses yok(
Tekrar tartıldıysan yapabilirsin cnmKiloda duzeltme yapabiliyormuyuzMefkurem
Takim ortalamasini etkiler birincilik durumu var mi sen ne dersen oyle yspayimTekrar tartıldıysan yapabilirsin cnm
Ama önümüzdeki haftayıda düşün
selam kızlar ben bir süre izin istiycem sabahın 5 inde şiddetli mide ağrısıyla kalktım
bu gün doktora gittiğim de diğe doktorun verdiği ilaçları da yanım da götürdüm ama zorla gittim sürekli üşüme nöbetleri geçirdim etlerim dökülüyor gibi ağrıyor bağırsaklarım da gırıl gırıl dün çok terliydim hastane çıkışı hava da soğuktu çarpıldım galiba , neyse işte doktora ilaçları gösterdim mide koruyucu 1 koruyorsa diğer ilaç çok güçlü 10 ağrıtır demiyorum mideni deler ağrıyla uyanırsın da ağlarsın da normal dedi başka ilaçlar yazdı
şimdi gün de toplam 14 ilacı yutup 8 tanesini çiğnemem gerekiyor toplam 24 ilaç 15 de bir de ampül vitamin aç karna, tok karna, günde 2 kere alınanlar var 12 saatte bir olanı gece 1 de yutayım dedim öyle ayarladım ama tok karna olması lazım mecbur 1 uz yiycem mide ağrısına geberiyorum bir de o iyice ağrıtmasın
şu şiddetli ağrılarım normale binene kadar müsaade istiyorum oturamıyorum bile çok ağrıyor bacağım baldırım bir süre pc başın da olmayacam boyun düzleşmesi ve kamburluk için iyi değilmiş ara ara gelirim inşallah
diğer topiğe de aynını yazdım müsaade istedim.. kızlar kendinize iyi bakın sonra hastayken bile kocalara inleye inleye hizmet edersiniz benim gibi :)
Slmmmm kimse kalmadımı :))
Akşam yemeğe çocuklar geldi sonrada görümcem
Biraz önce gittiler
Menümü yazıp geçmişe bakayım
Elma detoksunda sabah normal kahvaltı var
Ben geç kalktığım için onu atladım
Elma daha fazla olabilirdi ama ihtiyaç duymadım
Akşamda çok içmekten zaten midem ağrıdı
12.00 civarı
1 y.elma tarçınlı
16 45
Öğlenin aynısı :))
Su 2 lt den fazla
Dukan birası
Spor yok
Hoplama yaptım ama bitmedi yarın toplam yazarım
Cok teşekkür ederim canım. Senin de çok güzel olmuş maşallah
haftaya güzel olacak canım dün ödem çayı yapacaktım unuttum misafir telaşı. Hayırlısı moralim pek iyi değil bu aralar
Yarın kahvaltıya misafirim var işlerim çok börek yapacağım. Balkon yıkanacak eşim fena kaytardi
dr vgeldik anca tartildim
gecen cuma 99.800
simdiki cuma 97.100
fa4k 2.700
Geldim geldimmm
Gecen cuma 100.3
Bu cuma 99.0
Giden 1.3kg
Yüzde 1.30%
Gunaydinn kizlarrr
Kilo bildirimim
Gecen cuma 107.5
Bu cuma 106.2
Fark 1.3
Yuzde %1.2
Sıra banamı geldi
Bu hafta sıfır kaçamakla elimden geleni yaptım ama beklediğim gibi olmadı
Yinede yüzde 1i geçebildiğim için mutluyum :))
Geçen cuma 88.2
Bugün 87.3
Fark 0.9
Yüzde 1.02
Canim cok gecmis olsuj yavruna tabiki uykusuzluk etkilemisdir..Geçen cuma 66.7
Bugün 65.9
Duzeltme: ayni degilmisiz 1 kg fark var onu nasil 88 gordum ben sevincten gozum dondu galibaMefkurem abla bu arada ayniyiz simdi senin kg i tekrar baktim yakaladim seni
Her turlu sevinc emojisini kullanabilirim. Cok mutlu oldummm
Sonucu merak ediyorum cnm haber verBütün eksilere sonsuz tebrikler, tek tek alıntı yapamıyorum. Ara ara geçmişe dönüyorum çünkü.
Tahlil sonuçlarım çıkmış, birazdan doktorla telefon görüşmesi yapacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?