- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #239.761
Eğer haftayada bu saatlerde tartılırsan olabilir cnmTakim ortalamasini etkiler birincilik durumu var mi sen ne dersen oyle yspayim
Mefkurem abla bu arada ayniyiz simdi senin kg i tekrar baktim yakaladim seni
Her turlu sevinc emojisini kullanabilirim. Cok mutlu oldummm
Duzeltme: ayni degilmisiz 1 kg fark var onu nasil 88 gordum ben sevincten gozum dondu galiba
Bence 60 kadar vermende bi sorun yokSelam kızlar, bende ilaclardan dolayı agiz kurulugu var, ve fazlasiyla su içiyorum.
Kilo almayayim derken vericem bu gidişle.
Gecen hafta 64.2
Güncel 63.9
Fark -300
bakıyorum da liste çoğalmaya başlıyor.
Takimin gücüne güç katacaksiniz inşallah:)))
Bu sekilde kalsin o zaman abla haftaya daha iyi bir sonuc cikar olmadi . Uyku durumu duzensiz olunca bazen bekleyemeyebiliyorumEğer haftayada bu saatlerde tartılırsan olabilir cnm
Erken tartılırsan negatif etkiler
Derece için hiç bilmiyorumki
Daha diğer takımlar paylaşmadı listesini
Senin dediğine gelicem sonundaBence 60 kadar vermende bi sorun yok
Geçmiş olsun canım kusmayi ihmal etme herşeyi çıkarıyorsa ishalde sayı 4u geçince ama kusmada referans yok canım varsa evde metpamid ver kilosuna göre bir çay kaşığı 12kg için mesela ama devam ediyorsa mutlaka götürGeçen cuma 66.7
Bugün 65.9
Daha iyi bir sonuç bekliyordum ama olmadı. Gece Uyuyamadım oğlum aniden kusmaya başladı. Sabaha kadar kustukuzumun içi dışına çıktı sanki su içirdim kustu süt verdim kustu. sabah 6 da uyuduk 9:30 da uyandık. Uykusuzluktan olabilir.
valla 60 i bulacaksın bu gidişleSelam kızlar, bende ilaclardan dolayı agiz kurulugu var, ve fazlasiyla su içiyorum.
Gecen hafta 64.2
Güncel 63.9
Fark -300
herkesi tebrik ediyorumSpor listesi Sonuclar
1. Pnrrr-12 (1.013puan)
2. @tugcekrblt (990 puan)
3. @KocasininNarTanesi (860puan)
4. @Sweetyy83 (684puan)
Hepinizi ve tabiki kendimide tebrik ederimm
Tmm cnm nasıl istersenBu sekilde kalsin o zaman abla haftaya daha iyi bir sonuc cikar olmadi . Uyku durumu duzensiz olunca bazen bekleyemeyebiliyorum
Boyun 160 olduğuna göre 55 de olabiliiiSenin dediğine gelicem sonunda
Vayyy pınar burdada coşmuşun kızzzSpor listesi Sonuclar
1. Pnrrr-12 (1.013puan)
2. @tugcekrblt (990 puan)
3. @KocasininNarTanesi (860puan)
4. @Sweetyy83 (684puan)
Hepinizi ve tabiki kendimide tebrik ederimm
çok geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum.selam kızlar ben bir süre izin istiycem sabahın 5 inde şiddetli mide ağrısıyla kalktım
bu gün doktora gittiğim de diğe doktorun verdiği ilaçları da yanım da götürdüm ama zorla gittim sürekli üşüme nöbetleri geçirdim etlerim dökülüyor gibi ağrıyor bağırsaklarım da gırıl gırıl dün çok terliydim hastane çıkışı hava da soğuktu çarpıldım galiba , neyse işte doktora ilaçları gösterdim mide koruyucu 1 koruyorsa diğer ilaç çok güçlü 10 ağrıtır demiyorum mideni deler ağrıyla uyanırsın da ağlarsın da normal dedi başka ilaçlar yazdı
şimdi gün de toplam 14 ilacı yutup 8 tanesini çiğnemem gerekiyor toplam 24 ilaç 15 de bir de ampül vitamin aç karna, tok karna, günde 2 kere alınanlar var 12 saatte bir olanı gece 1 de yutayım dedim öyle ayarladım ama tok karna olması lazım mecbur 1 uz yiycem mide ağrısına geberiyorum bir de o iyice ağrıtmasın
şu şiddetli ağrılarım normale binene kadar müsaade istiyorum oturamıyorum bile çok ağrıyor bacağım baldırım bir süre pc başın da olmayacam boyun düzleşmesi ve kamburluk için iyi değilmiş ara ara gelirim inşallah
diğer topiğe de aynını yazdım müsaade istedim.. kızlar kendinize iyi bakın sonra hastayken bile kocalara inleye inleye hizmet edersiniz benim gibi :)
canım yaa.onlar hasta olmasınGeçen cuma 66.7
Bugün 65.9
Daha iyi bir sonuç bekliyordum ama olmadı. Gece Uyuyamadım oğlum aniden kusmaya başladı. Sabaha kadar kustukuzumun içi dışına çıktı sanki su içirdim kustu süt verdim kustu. sabah 6 da uyuduk 9:30 da uyandık. Uykusuzluktan olabilir.
tamam ablacım.sağol.ama listeden korkuyorum biraz.bu hafta kendimden beklenmediğim bnir sabır ggösterdim gerçi.çok şükür.badem000
Canancım eksiyi görünce hemen pastaya saldırmışın :)))ama haftaya gözüm üstünde
Eğer menülerin, diğer koşullar yerinde olur cumada güzel bi eksi gelirse haftaya sende listedesin
Ona göre ayağını denk al :))))
Terlik var diye ben vazgectim yemekten :)) bi de listeye girdim bu hafta en az 1.5 kilo vermeliyim ara yok tam hız devamye ye tabi halettik
(bana suç ortağı lazım da yine sen bilirsin
biliyon işin ucunda pastanın üstüne terlik yemek de var
)
İki hane gelmiş hoş gelmiş hayırlı olsun canımGeldim geldimmm
Gecen cuma 100.3
Bu cuma 99.0
Giden 1.3kg
Yüzde 1.30%
Vayyy pınar burdada coşmuşun kızzz
Tuuu Tuuu maşallah
Tuğçeye ireme sevilayada tebrikler
Oy oy geçmiş olsun canımGeçen cuma 66.7
Bugün 65.9
sen karar ver hic fark etmez soz veremedigim tek konu aksamlati evden pek aktif olamiyorum daha faydali olabilecek arkadaslar varsa onlarida alabilirsin
Hay maşallah hala veriyor hatunSelam kızlar, bende ilaclardan dolayı agiz kurulugu var, ve fazlasiyla su içiyorum.
Gecen hafta 64.2
Güncel 63.9
Fark -300
Geldim geldimmm
Gecen cuma 100.3
Bu cuma 99.0
Giden 1.3kg
Yüzde 1.30%
Gunaydinn kizlarrr
Kilo bildirimim
Gecen cuma 107.5
Bu cuma 106.2
Fark 1.3
Yuzde %1.2
Sıra banamı geldi
Bu hafta sıfır kaçamakla elimden geleni yaptım ama beklediğim gibi olmadı
Yinede yüzde 1i geçebildiğim için mutluyum :))
Geçen cuma 88.2
Bugün 87.3
Fark 0.9
Yüzde 1.02
Geçen cuma 66.7
Bugün 65.9
kızlar hepinizi tebrik ediyorum.Selam kızlar, bende ilaclardan dolayı agiz kurulugu var, ve fazlasiyla su içiyorum.
Gecen hafta 64.2
Güncel 63.9
Fark -300
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?