- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #239.781
Tebrik ederim canımSpor listesi Sonuclar
1. @Pnrrr-20 (1.013puan)
2. tugcetugcem (990 puan)
3. @KocasininNarTanesi (860puan)
4. @Sweetyy83 (684puan)
Hepinizi ve tabiki kendimide tebrik ederimm
Listeye girisin hayirli olsun insallah boyle dsvam edersin tebriklerTerlik var diye ben vazgectim yemekten :)) bi de listeye girdim bu hafta en az 1.5 kilo vermeliyim ara yok tam hız devam
Tesekkur ederimListeye girisin hayirli olsun insallah boyle dsvam edersin tebrikler
Elifcim sorun akşamları girememen değilsen karar ver hic fark etmez soz veremedigim tek konu aksamlati evden pek aktif olamiyorum daha faydali olabilecek arkadaslar varsa onlarida alabilirsin
Güzelim niye utanacaksın, senin elinden gelen bişey varmıVefat eden arkadaşın eşi aradı iyiyim aklin kalmasın dediçok utandım kendimden bu akşam tekrar gideceğim inşallah ama içim bir kötü oldu sanki
Girdin bile bebeğimTabiki ablacim isterim Allah in izniyle
Niye kızz liste öcümütamam ablacım.sağol.ama listeden korkuyorum biraz.bu hafta kendimden beklenmediğim bnir sabır ggösterdim gerçi.çok şükü
Işte örnek öğrenciTerlik var diye ben vazgectim yemekten :)) bi de listeye girdim bu hafta en az 1.5 kilo vermeliyim ara yok tam hız devam
Sağol tatlım kış gelince oluyor maalesef o yüzden kış gelin içimi bir korku sarıyor Rabbim beterinden saklasınçok geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum.
canım yaa.onlar hasta olmasıngeçmiş olsun
tamam ablacım.sağol.ama listeden korkuyorum biraz.bu hafta kendimden beklenmediğim bnir sabır ggösterdim gerçi.çok şükür.
Sağol canım gece aniden kalktı kustu sonra bütün gece sürekli uyanıp kusmaya başladı şuan iyi çok şükür biraz Boğaz burun tıkanıklığı varOy oy geçmiş olsun canımüşüttü mü ki kuzucak
Şuan ishal yok tatlım ama gece çok kustu korktum şuan iyi çok şükür sağol canımGeçmiş olsun canım kusmayi ihmal etme herşeyi çıkarıyorsa ishalde sayı 4u geçince ama kusmada referans yok canım varsa evde metpamid ver kilosuna göre bir çay kaşığı 12kg için mesela ama devam ediyorsa mutlaka götür
valla 60 i bulacaksın bu gidişle
herkesi tebrik ediyorum
Sağol tatlım senide tebrik ederim bu hafta çok iyisinCanim.cok gecmis olsun nekadar cok hap yutuyorsun valla agzil acik kaldi
Insallah biran ömce toparlar dönersin aramiza
Canim sende baya az yemissin vallah :) masallah
Canim ona ragmen cok güzel gitmis vallah.. insallah haftaya daha iyi olur cnm
Kolay gelsin canim :)
Oooo kiz naptin sen süpersin tbrklerrr
2 haneler hayirli olsun canim tbrk ederim süpersinnn :)
Nezaman geliyorsunnn özlendinn
Güzel cnaim tbrklwr
Canim bence cok güzel canini sıkma hic valla
Canim cok gecmis olsuj yavruna tabiki uykusuzluk etkilemisdir..
Tbrkler gene güzel sonuc cnm bakalm yüzdelere artk kim kazandi :)
Bu sefer olmus olabillir
Aynen abla Allah beterinden sakladın şuan iyi biraz nefes alırken zorlanıyor burnu tıkalıÇok geçmiş oksun cnm hastalık sırası size geldi heralde
Ekside gayet güzel tebrik ederim
Sağol canım senide tebrik ederimHer eksi iyidir tebrikler canim
Ekimcim çok üzüldüm bacım Allah şifa versin tez zamanda
Süpersin, tebrikler... eksilerin bol olmaya devam etsinGünaydın hanımlar bildirim yapayım kızımı rota aşısı için hastaneye göturuyorum maalesef wc bekleyemedim eminim sonuç çok daha farklı olurdu
Geçen cuma :70.2
Bugün :68.6
Fark : 1.6
Yüzde :2.28
Dünkü abartmana rağmen çok güzel gitmiş cnm tebrikler
Amannn yarabbimmmm ne muhteşem sonuç
Şimdi rahatlamışındır canikom :))
Çok şükür bu haftayı kazasız belasız atlattık zeynepcim
Hem bak 700 vermişin
vayyy canan hanımcım süpersinnnn kızzz maşallah
Allahım bu hafta herkesler coşmuş
Çok tebrikler bebeğim
Güzel bi eksi daha
hemde pastaya rağmen
benide yendiğin için tebrikler rakibim
Hamişimizi listeyemi alsak ne
çok güzel mervem
Baharım lütfen düzenini bozma bitanem
Biliyosun bırakınca zor toparlanıyor
Oleyyyy Oleyyyy
süperrrrrr tebrikler canomm
Bu ne güzel bildirim
pınar emeklerinin karşılığını almışşş
çok sevindim bitanem
Bu hafta sessiz ilerledin ama güzel sonuç fatmam
misafirle gayet güzel atlatmışın cnm
Sen ne yaptınnn canikommm
harika bi sonuç
Vayyyy 9 lar nede güzel gelmiş
darısı 8 lere inşallahhhh
Maşallah iremcim çok güzel eksi
Tebrikler kuzum
Sıra banamı geldi
Bu hafta sıfır kaçamakla elimden geleni yaptım ama beklediğim gibi olmadı
Yinede yüzde 1i geçebildiğim için mutluyum :))
Geçen cuma 88.2
Bugün 87.3
Fark 0.9
Yüzde 1.02
Geçen cuma 66.7
Bugün 65.9
Daha iyi bir sonuç bekliyordum ama olmadı. Gece Uyuyamadım oğlum aniden kusmaya başladı. Sabaha kadar kustukuzumun içi dışına çıktı sanki su içirdim kustu süt verdim kustu. sabah 6 da uyuduk 9:30 da uyandık. Uykusuzluktan olabilir.
Ben de o sesi duymuyorum :))
Selam kızlar, bende ilaclardan dolayı agiz kurulugu var, ve fazlasiyla su içiyorum.
Kilo almayayim derken vericem bu gidişle.
Gecen hafta 64.2
Güncel 63.9
Fark -300
bakıyorum da liste çoğalmaya başlıyor.
Takimin gücüne güç katacaksiniz inşallah:)))
Sonucu merak ediyorum cnm haber ver
Tuğçe seni listeye almayı çok istiyorum ama her hafta eksi görebilirmisin diyede korkuyorum
Sen ne düşünüyosun
Spor listesi Sonuclar
1. @Pnrrr-20 (1.013puan)
2. tugcetugcem (990 puan)
3. @KocasininNarTanesi (860puan)
4. @Sweetyy83 (684puan)
Hepinizi ve tabiki kendimide tebrik ederimm
Sağol tatlım her sene bir grip çıkıyor bu senede karın gribi çıktı kusmayla başlıyormuş sonra ateş ishal antibiyotik bile etki etmiyormuş 2 gün önce kızımda kusmuştu çok şükür hafif atlattı.Doktoru aradım bişey yapamayız bol su verin dediekim2009 canım çok geçmiş olsun, tez zamanda şifa versin Rabbim...
Süpersin, tebrikler... eksilerin bol olmaya devam etsin
Her eksi büyük bir candır, mutlu olmaya devam
Canım çok geçmiş olsun, bebişlerimiz ne kadar hasta oldu bu sene böyle. Her eksi candır bizim için, önce sağlık
Ben de duymuyorum yaaa 3 gündür :)))
Oooo mezunumuz eksiye devam süpersin :)))) Bence 60-55 e kadar yolu var. Çok çok kaçamak yapmak için hedeften 2-3 kilo aşağısı iyidir
Açıkçası listeye girmeyi ben de çok istiyorum ama aynı korku bende de var. Ne kadar çabalarsam çabalayayım eksiyi görememe ihtmalim var ve benim yüzümden takımı geriye düşürmek istemiyorum. Napalım ki acaba
Ben kaçırmışım @Pnrrr-20 sen ne ara benden çok spor yaptın ki amaTebrikler canımmm
Hayirli olsun canim tebrikler ins boyle devam eder hedefine ulasirsinTabiki ablacim isterim Allah in izniyle
Bidaha mutfakta iç en iyisi :)))Dün bir kahve keyfi yapayım dedim oğlumla eşim uykusuzluk erken tartılar bol köpüklü bı kahve yaptım ohhh misss dedim sehpada kaydı bembeyaz halıya boylu boyunca döküldüsildim ama çıkmadı şimdi gelip aldılar iyiki bu yıkamacı kar var valla bu yüzden her meslek değerli işte şimdi kahve yapmaya korkuyorum odanın halısını salona aldım çocuk yerlere basar üşür diye ya onada dönersem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?