Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Vefat eden arkadaşın eşi aradı iyiyim aklin kalmasın dedi çok utandım kendimden bu akşam tekrar gideceğim inşallah ama içim bir kötü oldu sanki

sen karar ver hic fark etmez soz veremedigim tek konu aksamlati evden pek aktif olamiyorum daha faydali olabilecek arkadaslar varsa onlarida alabilirsin
Elifcim sorun akşamları girememen değil
Gündüzleri elinden geldiğince geçmişi okuyup cevap verirsin
Buna sen karar vereceksin
Ne kadar kararlısın azimlisin
Biliyosun listede olunca, şöyle oldu yedim gitti lüksü olmuyor
Menülerin daha sağlıklı olması lazım
Tmm bugün güzel vermişin ama perş.akşamı 3 dil ekm.yemek ne kadar doğru
Senden, vazgeçmeden devam edicem her hafta elimden gelenin en iyisi yapıcam, sözünü duymak istiyorum
Yok ben sıkıya gelemem free takılayım diyosanda sen bilirsin

Vefat eden arkadaşın eşi aradı iyiyim aklin kalmasın dedi çok utandım kendimden bu akşam tekrar gideceğim inşallah ama içim bir kötü oldu sanki
Güzelim niye utanacaksın, senin elinden gelen bişey varmı
Ne kadar üzülsek etsekde hayat devam ediyor

tamam ablacım.sağol.ama listeden korkuyorum biraz.bu hafta kendimden beklenmediğim bnir sabır ggösterdim gerçi.çok şükü
Niye kızz liste öcümü

Tabi önce kendin istemen lazım cnm
bencede çok güzel toparladın daha da iyi olacak inş.
Terlik var diye ben vazgectim yemekten :)) bi de listeye girdim bu hafta en az 1.5 kilo vermeliyim ara yok tam hız devam
Işte örnek öğrenci

Dün bir kahve keyfi yapayım dedim oğlumla eşim uykusuzluk erken tartılar bol köpüklü bı kahve yaptım ohhh misss dedim sehpada kaydı bembeyaz halıya boylu boyunca döküldü sildim ama çıkmadı şimdi gelip aldılar iyiki bu yıkamacı kar var valla bu yüzden her meslek değerli işte şimdi kahve yapmaya korkuyorum odanın halısını salona aldım çocuk yerlere basar üşür diye ya onada dönersem

Mefkurem benim bu ay ki hedefim 93.700 du dimi yani bu hafta 1.5 kilo verdigimde hedefimi tutturacagim. Ayrica deneme listesinden cikan arkadaşlar var ya nereye ciktilar:) bi de bende deneme listesindeydim. Şimdi neredeyim? Başarabildim mi? Listeden çıkabildim mi? Normal üye olabildim mi?

Sağol tatlım kış gelince oluyor maalesef o yüzden kış gelin içimi bir korku sarıyor Rabbim beterinden saklasın

Oy oy geçmiş olsun canım üşüttü mü ki kuzucak
Sağol canım gece aniden kalktı kustu sonra bütün gece sürekli uyanıp kusmaya başladı şuan iyi çok şükür biraz Boğaz burun tıkanıklığı var
Şuan ishal yok tatlım ama gece çok kustu korktum şuan iyi çok şükür sağol canım
Sağol tatlım senide tebrik ederim bu hafta çok iyisin

Ekimcim çok üzüldüm bacım Allah şifa versin tez zamanda

ekim2009 canım çok geçmiş olsun, tez zamanda şifa versin Rabbim...

Süpersin, tebrikler... eksilerin bol olmaya devam etsin

Sıra banamı geldi

Bu hafta sıfır kaçamakla elimden geleni yaptım ama beklediğim gibi olmadı
Yinede yüzde 1i geçebildiğim için mutluyum :))

Geçen cuma 88.2
Bugün 87.3
Fark 0.9
Yüzde 1.02

Her eksi büyük bir candır, mutlu olmaya devam

Canım çok geçmiş olsun, bebişlerimiz ne kadar hasta oldu bu sene böyle. Her eksi candır bizim için, önce sağlık

Ben de o sesi duymuyorum :))

Ben de duymuyorum yaaa 3 gündür :)))

Oooo mezunumuz eksiye devam süpersin :)))) Bence 60-55 e kadar yolu var. Çok çok kaçamak yapmak için hedeften 2-3 kilo aşağısı iyidir

Sonucu merak ediyorum cnm haber ver

Tuğçe seni listeye almayı çok istiyorum ama her hafta eksi görebilirmisin diyede korkuyorum
Sen ne düşünüyosun

Açıkçası listeye girmeyi ben de çok istiyorum ama aynı korku bende de var. Ne kadar çabalarsam çabalayayım eksiyi görememe ihtmalim var ve benim yüzümden takımı geriye düşürmek istemiyorum. Napalım ki acaba

Spor listesi Sonuclar

1. @Pnrrr-20 (1.013puan)
2. tugcetugcem (990 puan)
3. @KocasininNarTanesi (860puan)
4. @Sweetyy83 (684puan)

Hepinizi ve tabiki kendimide tebrik ederimm

Ben kaçırmışım @Pnrrr-20 sen ne ara benden çok spor yaptın ki ama Tebrikler canımmm

Sağol tatlım her sene bir grip çıkıyor bu senede karın gribi çıktı kusmayla başlıyormuş sonra ateş ishal antibiyotik bile etki etmiyormuş 2 gün önce kızımda kusmuştu çok şükür hafif atlattı.Doktoru aradım bişey yapamayız bol su verin dedi

Bidaha mutfakta iç en iyisi :)))

Mefkurem Sağol abla tebrikler 900 gr vermişin süper

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…