Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #239.801
Mefkurem benim bu ay ki hedefim 93.700 du dimi yani bu hafta 1.5 kilo verdigimde hedefimi tutturacagim. Ayrica deneme listesinden cikan arkadaşlar var ya nereye ciktilar:) bi de bende deneme listesindeydim. Şimdi neredeyim? Başarabildim mi? Listeden çıkabildim mi? Normal üye olabildim mi?
Geç vakit olmasa ve gün içinde başka karbon yoksa ince bi dilim olabilir cnmKilo veren herkesi kocaman tebrik ederim
Mefkurem abla pasta siparişi verdim arkadaşın doğum günü diğer arkadaş da diyabet çok az şekerli doğal meyveli yapacaklar 69 olamadım ama çok yaklaştım yesem olur mu yarın ince bir dilim bugün de çok dikkat ediyorum hatta ödem çayı yaptım
Ay üzüldüm canım ya iyi halletmişim bende her şeyi koyu renk alıyorum leke göze batmasın diye çocuklu olunca engel olamıyorum canımız sağolsun napak halkedilmeyecek şey yokDün bir kahve keyfi yapayım dedim oğlumla eşim uykusuzluk erken tartılar bol köpüklü bı kahve yaptım ohhh misss dedim sehpada kaydı bembeyaz halıya boylu boyunca döküldüsildim ama çıkmadı şimdi gelip aldılar iyiki bu yıkamacı kar var valla bu yüzden her meslek değerli işte şimdi kahve yapmaya korkuyorum odanın halısını salona aldım çocuk yerlere basar üşür diye ya onada dönersem
Çok süpersiniz kızlar hepinizi tebrik ederim listemizin yüzdeside çok iyi inşallah birinci oluruz***9.TAKIM 549. Etap***
Sweetyy83 (66,7/65,9/0,8/%1.20)
Pnrrr-20(75,2/74/1.2/%1.60)
asfarovski (70,9/70.2/0.7/%0.99)
melegimve ben (89,8/88,7/1,1/%1,22)
Zey-has (111,9/111,2/0,7/%0,63)
Mefkurem(88,2/87.3/0.9/%1.02)
mer_4260 (70,2/68,6/1,6/%2,28)Yeni üye baş. tar.26/11/17 b. kilo73 hdf:58
eyledi (97,8/95.2/2.6/%2.66)Yeni üye baş. tar.27 /11/17 b. kilo 99,1 hdf:75
9.Takım ortalama : %1,448
ADAY LİSTESİ
GIRGIRINA (99,8/97.1/2.7/%2.71) Yeni üye baş. tar. 30/10/17 b. kilo 79 hdf: ?(254.etapta kendi istegi ile ayrılan üye geri döndü)
Trudi Canavan (90/?//%)Yeni üye baş. tar. 14/11/17 b. kilo 90 hdf: 82
kurbet (69,8///%)Yeni üye baş. tar. 14/11/17 b. kilo 73,3 hdf: 60
Gelecektenumutluyum (78//77/1/%1,28)Yeni üye baş. tar. 23/11/17 b. kilo 80 hdf:60
KocasininNarTanesi (107,5/106.2/1.3/%1.21)Yeni üye baş. tar.06/12/17 b. kilo:109 hdf:85
canan456 (78,5/77,4/1,1/%1,40)Yeni üye baş. tar.05/12/17 b. kilo:80 hdf:57
numuker(86,9///%) Yeni üye baş. tar.12/12/17 b. kilo:87 hdf:60
Freeliste
Ekim2009(88,2///%)
askrhpozitif (80,2/79,5/0,7/%0,87)hamile
Poni Bon(79,4/%)
tugcekrblt(67,3/65,3/2/%2,97)
emoslandd(91,9///%)
aylin90(100,3/99/1.3/%1.30)
İzinde olup liste için uğraşan tosbikler
nanekekik (73,1/73,7/+0,6/%-0,82) 530. Etapta izine ayrilan üye geri döndü kilosu x 'e bölündü (70,5)
Valla bu hafta senin yüzdeyi hiç kaçırmak istemezdim canomAçıkçası listeye girmeyi ben de çok istiyorum ama aynı korku bende de var. Ne kadar çabalarsam çabalayayım eksiyi görememe ihtmalim var ve benim yüzümden takımı geriye düşürmek istemiyorum. Napalım ki acaba
Neyseki ciddi bişey yokmuş cnmMefkurem
Canım D vitamini ve demir eksikliği devam ediyormuş, tekrar takviye kullanacam 3 ay daha.
Kreatinin, trigliserid çok düşük- doktor tamamen beslenmeden kaynaklı olduğunu düşünüyor, çiğ kuru yemiş tüketimini artırmamı, tereyağı tüketmemi, yemekleri susuz yemememi, süt ve yoğurt ürünlerini asla light kullanmamam gerektiğini belirtti.
Tokluk kan şekerim yine düşük çıktı, reaktif hipoglisemin kesin olarak var dedi, beslenme&hareket ilişkisinden kaynaklanıyormuş, şeker hastalığı ile ilgili herhangi bir durum yok, için rahat olsun dedi. Bu şekilde spor yapacaksam 3 ana, 3 ara öğün kesin olacakmış, 3 ara öğünde süt kesinlikle içecekmişim, ekmek tüketimini biraz artırmalıymışım, spor öncesi enerji için kepekli makarna türü şeyler yemelisin dedi.
Çinko ve magnezyum referans değerlerin bir tık altındaymış, doğal gıdalardan almamı önerdi.
Korkulacak birşeyim yok çok şükür, bu değerleri de sağlıklı bir şekilde yükselteceğim inşallah...
Valla bu hafta senin yüzdeyi hiç kaçırmak istemezdim canom
Ama önceki haftalarda çok iyi gittiğin halde sonuçtan pek mutlu olmadın
Listeye girince daha da stress olurmusun acaba
Neyseki ciddi bişey yokmuş cnm
Eksikler için takviyelerini ihmal etme
Demekki yaptığın spora göre yediklerin az geliyomuş
Bşrazdaha dengelemeye çalış
Yüzdeyi hesaplarken ben de direkt takıma katkısını düşündüm biliyor musun? Evet 59' dan tekrar kilo artırımı benim sinirlerimi bozdu ama dün kabullendim artık. Sporda uzun zamandır ölçü vermiyordum, depresyona girecem diye bir anda ölçümü al geçrekler çarpsın yüzüme dedim
Bu haftaki enerjimi beğendim, artı katkım olabilir takıma
ayy kafam çok karşık tuğçeAkşam hocayla görüşüp yeme düzeni oluşturacaz, maddiyatımı biraz toparlarsam 1-2 ay eski diyetisyenime gitmeyi de düşünüyorum. Yağlanmak kolay ama hipoglisemi sıkıntılı. Günlük menümü düzenleyemezsem tatlı ve hamura olan saldırımı anlatmayayım hiç burdan
Abla kız merkel komşun falan mi valla ab Türkiye'ye bu kadar şart kosmamistir gitmek içinGeç vakit olmasa ve gün içinde başka karbon yoksa ince bi dilim olabilir cnm
Tabi cumada güzel bi eksi sözü verirsen :))
Abla kız merkel komşun falan mi valla ab Türkiye'ye bu kadar şart kosmamistir gitmek için
Neyse el mahkum kabul edeceğim
Sen Türk sun Türk kal ablacım
Almanyanın suyundandır canom
Ben osmanlı torunuyum :))Sen Türk sun Türk kal ablacım
Geçmiş olsun korkulacak birseyim olmamasına sevindim.Mefkurem
Canım D vitamini ve demir eksikliği devam ediyormuş, tekrar takviye kullanacam 3 ay daha.
Kreatinin, trigliserid çok düşük- doktor tamamen beslenmeden kaynaklı olduğunu düşünüyor, çiğ kuru yemiş tüketimini artırmamı, tereyağı tüketmemi, yemekleri susuz yemememi, süt ve yoğurt ürünlerini asla light kullanmamam gerektiğini belirtti.
Tokluk kan şekerim yine düşük çıktı, reaktif hipoglisemin kesin olarak var dedi, beslenme&hareket ilişkisinden kaynaklanıyormuş, şeker hastalığı ile ilgili herhangi bir durum yok, için rahat olsun dedi. Bu şekilde spor yapacaksam 3 ana, 3 ara öğün kesin olacakmış, 3 ara öğünde süt kesinlikle içecekmişim, ekmek tüketimini biraz artırmalıymışım, spor öncesi enerji için kepekli makarna türü şeyler yemelisin dedi.
Çinko ve magnezyum referans değerlerin bir tık altındaymış, doğal gıdalardan almamı önerdi.
Korkulacak birşeyim yok çok şükür, bu değerleri de sağlıklı bir şekilde yükselteceğim inşallah...
Sen osmanlı zamanında padişah olarak yaşasaydın millet bir deri bir kemik gezerdi. Hatta kemiklerinide terkeder ruh olarak gezerdi ablaBen osmanlı torunuyum :))
Güzel eksi ile gelmeyenin kellesi vurulaaa
Heee Heee o yüzden kendim bu kilodayımSen osmanlı zamanında padişah olarak yaşasaydın millet bir deri bir kemik gezerdi. Hatta kemiklerinide terkeder ruh olarak gezerdi abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?