Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

@Pnrrr-20 rakibem bu hafta beni geçtin maşallah sen sanırım bir hafta kilo veriyorsun bir hafta veremiyorsun.

Kilo veren herkesi kocaman tebrik ederim

Mefkurem abla pasta siparişi verdim arkadaşın doğum günü diğer arkadaş da diyabet çok az şekerli doğal meyveli yapacaklar 69 olamadım ama çok yaklaştım yesem olur mu yarın ince bir dilim bugün de çok dikkat ediyorum hatta ödem çayı yaptım

***9.TAKIM 549. Etap***

Sweetyy83 (66,7/65,9/0,8/%1.20)
Pnrrr-20(75,2/74/1.2/%1.60)
asfarovski (70,9/70.2/0.7/%0.99)

melegimve ben (89,8/88,7/1,1/%1,22)
Zey-has (111,9/111,2/0,7/%0,63)
Mefkurem(88,2/87.3/0.9/%1.02)
mer_4260 (70,2/68,6/1,6/%2,28)Yeni üye baş. tar.26/11/17 b. kilo73 hdf:58

eyledi (97,8/95.2/2.6/%2.66)Yeni üye baş. tar.27 /11/17 b. kilo 99,1 hdf:75

9.Takım ortalama : %1,448

ADAY LİSTESİ

GIRGIRINA (99,8/97.1/2.7/%2.71) Yeni üye baş. tar. 30/10/17 b. kilo 79 hdf: ?(254.etapta kendi istegi ile ayrılan üye geri döndü)
Trudi Canavan (90/?//%)Yeni üye baş. tar. 14/11/17 b. kilo 90 hdf: 82
kurbet (69,8///%)Yeni üye baş. tar. 14/11/17 b. kilo 73,3 hdf: 60

Gelecektenumutluyum (78//77/1/%1,28)Yeni üye baş. tar. 23/11/17 b. kilo 80 hdf:60

KocasininNarTanesi (107,5/106.2/1.3/%1.21)Yeni üye baş. tar.06/12/17 b. kilo:109 hdf:85
canan456 (78,5/77,4/1,1/%1,40)Yeni üye baş. tar.05/12/17 b. kilo:80 hdf:57
numuker(86,9///%) Yeni üye baş. tar.12/12/17 b. kilo:87 hdf:60

Freeliste

Ekim2009(88,2///%)
askrhpozitif (80,2/79,5/0,7/%0,87)hamile
Poni Bon(79,4/%)
tugcekrblt(67,3/65,3/2/%2,97)

emoslandd(91,9///%)
aylin90(100,3/99/1.3/%1.30)

İzinde olup liste için uğraşan tosbikler

nanekekik (73,1/73,7/+0,6/%-0,82) 530. Etapta izine ayrilan üye geri döndü kilosu x 'e bölündü (70,5)

Kuzum bak bizim takımın bu haftaki listesi
Üst kısım takımın ana listesi yani diğer takımlarla yaptığımız yarışma için
Bu hafta takımın yüzdesi 1.448
Diğer takımların yüzdelerine göre derecenlendirme oluyor
Sende artık ana listedesin ve takımın başarı yada başasızlığından sorumlusun

Aday listesinde, ana listeye girmek için denemede olan üyeler
Çıkardığım arkadaşlar bi süredir uğramıyor takım kurallarına uymadıkları için artık bizim takımda değiller

Free kısmında, listeye girmek istemeyen yada kurallar gereği giremiyecek arkadaşlar var

Geç vakit olmasa ve gün içinde başka karbon yoksa ince bi dilim olabilir cnm
Tabi cumada güzel bi eksi sözü verirsen :))

Ay üzüldüm canım ya iyi halletmişim bende her şeyi koyu renk alıyorum leke göze batmasın diye çocuklu olunca engel olamıyorum canımız sağolsun napak halkedilmeyecek şey yok

birçok alıntım gitmiş , akşam tekrar cevap yazmaya çalışacağım. Şimdiden özür diliyorum herkesten, çünkü aklımda sadece aylin90 ' ın 2li rakamlara düşmesi kaldı.

Canım benim tebrikler, darısı hedef kilona ulaşmaya inşallah...

Çok süpersiniz kızlar hepinizi tebrik ederim listemizin yüzdeside çok iyi inşallah birinci oluruz

Valla bu hafta senin yüzdeyi hiç kaçırmak istemezdim canom
Ama önceki haftalarda çok iyi gittiğin halde sonuçtan pek mutlu olmadın
Listeye girince daha da stress olurmusun acaba

Mefkurem

Canım D vitamini ve demir eksikliği devam ediyormuş, tekrar takviye kullanacam 3 ay daha.

Kreatinin, trigliserid çok düşük- doktor tamamen beslenmeden kaynaklı olduğunu düşünüyor, çiğ kuru yemiş tüketimini artırmamı, tereyağı tüketmemi, yemekleri susuz yemememi, süt ve yoğurt ürünlerini asla light kullanmamam gerektiğini belirtti.

Tokluk kan şekerim yine düşük çıktı, reaktif hipoglisemin kesin olarak var dedi, beslenme&hareket ilişkisinden kaynaklanıyormuş, şeker hastalığı ile ilgili herhangi bir durum yok, için rahat olsun dedi. Bu şekilde spor yapacaksam 3 ana, 3 ara öğün kesin olacakmış, 3 ara öğünde süt kesinlikle içecekmişim, ekmek tüketimini biraz artırmalıymışım, spor öncesi enerji için kepekli makarna türü şeyler yemelisin dedi.

Çinko ve magnezyum referans değerlerin bir tık altındaymış, doğal gıdalardan almamı önerdi.

Korkulacak birşeyim yok çok şükür, bu değerleri de sağlıklı bir şekilde yükselteceğim inşallah...

Neyseki ciddi bişey yokmuş cnm
Eksikler için takviyelerini ihmal etme
Demekki yaptığın spora göre yediklerin az geliyomuş
Bşrazdaha dengelemeye çalış

Valla bu hafta senin yüzdeyi hiç kaçırmak istemezdim canom
Ama önceki haftalarda çok iyi gittiğin halde sonuçtan pek mutlu olmadın
Listeye girince daha da stress olurmusun acaba

Yüzdeyi hesaplarken ben de direkt takıma katkısını düşündüm biliyor musun? Evet 59' dan tekrar kilo artırımı benim sinirlerimi bozdu ama dün kabullendim artık. Sporda uzun zamandır ölçü vermiyordum, depresyona girecem diye bir anda ölçümü al geçrekler çarpsın yüzüme dedim

Bu haftaki enerjimi beğendim, artı katkım olabilir takıma

Neyseki ciddi bişey yokmuş cnm
Eksikler için takviyelerini ihmal etme
Demekki yaptığın spora göre yediklerin az geliyomuş
Bşrazdaha dengelemeye çalış

Akşam hocayla görüşüp yeme düzeni oluşturacaz, maddiyatımı biraz toparlarsam 1-2 ay eski diyetisyenime gitmeyi de düşünüyorum. Yağlanmak kolay ama hipoglisemi sıkıntılı. Günlük menümü düzenleyemezsem tatlı ve hamura olan saldırımı anlatmayayım hiç burdan

ayy kafam çok karşık tuğçe
Hem çok istiyorum girmeni hemde korkuyorum
Sen menülerini artıracaksınya ilk etapta bu sana artı getirebilir
Senin kilon az biraz artın bile olsa yüzdeyi kötü etkiler
Ne yapalım

Geçmiş olsun korkulacak birseyim olmamasına sevindim.

Ben osmanlı torunuyum :))
Güzel eksi ile gelmeyenin kellesi vurulaaa
Sen osmanlı zamanında padişah olarak yaşasaydın millet bir deri bir kemik gezerdi. Hatta kemiklerinide terkeder ruh olarak gezerdi abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…