Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

güzellikmi kaldı anamm ey gidiiii :95::95::95:
ahhh ahhh evlenince ben de resmen mutasyona ugradımm..ama bu kiminnn suçu tabi ki benim..evlendğimde 50 kg cik sempatik bir kızken..hamile kalmadan önce 83.9 luk odunumsu çirkin bir bayan olup çıktım..
eda cım sen işin başındyken çöz canım sorunu ben çok geç kalmıştım ve artık evleneli 3 sene dolmuştu o yüzden hamile kalıp doğurdum bebeğimi..şimdi kökten çözücem ama görür onlar...milletin dudagını ucuklatmazsam bana da nurkelebek demsinler..nasıl kilo verdin diye peşimde pervane etmzsemmmm milleti .....offff çok kötü hırlandım aman yarabbimmmm

Öle deme edda yaa senın kasın gozun sacın yeter ne zayıflar goruyoruz yuzune bakmazsın...Bizim gibi 15 20 kılo vermen gerekmıyo bı 7 8 versen fıstık gıbı olursun sen...Biz daha 15 kılo vercez anca senın suankı halıne yetıscez beterın beterı var onlem al bıran once...

benim kocamn çok istiyoo bebek bebek diye kudurmuş bir halde..

Azcık daha dayansın yaww hoppidick in dedıgı gbı bebek olunca zor hayat tadını cıkar sımdı hem bu arada kılolarınıda ver....Dr ıyı hbrlerle donersın ıns cnm....

Ayyy cnm benım benıde korukledın valla...Herkese gosterelım nasıl kılo verıldıgını ....:86::86::86::86:

Kızlar pazar gunu alısverıs yaptım LCW den zate allah razı olsun onlardan onlarda olmasa sıskoyuz dıe kıyafet bulamıcaz ustumuze gore...neyse 1 hafta spor yaptın dıkkat ettım dıe gıttım 42 beden pant denemeye yok anam basenlerımden yukarı cıkaramadım moralım bozuldu gıttım 44 aldım onunda belı bol geldı kıcımdan kayıp duruyo anlamadım gıttı ben sımdı zayıflamısmıyım zayıflamamısmıyım

Heee bide 2 kez hala oluyorum bugun cınsıyetı bellı oldu...Erkek halası olucam ınsss...

MURSH canım ebnce sen zayıflamışsın...fotolarda öyle gözüküyor..ayrıca benimde beli incedir basenlerim daha faciadır..gerçi iyicekilo artınca hepsi eşit oldu bel bile kalmadı da:))başka neler aldın cnm?ben de turuncu büyük kelebekli bir küpe aldım kendime hafa sonu..kış aylarında salaş asimetrik turunncu bir bluzla hayal ediyorum kendimi...75 kg halimle:))

edda ayakkabıların geldını ???

gelmedi canım 19 eylül 26 aylül arası gelecek diye yazıyodu sipariş verdiğimde..

Buarada kızlar doktora gittim kan istedi kan verdimmm bide ultrason istedi ultrasonu 1.30 dan sonra çekilcemm..

Karnımdan muayene etti
bide arkadan muayene etmek istedi ettirmedimm :)))
nasıl açacam yaaa utanırımmm

vucuda hep aynı sekılde gıdalar gırıyorsa vucudun kılo kaybetmıyor olabılır 2 gunluk detoks felan yapabılsen lahanayla felan belkı etkısı olabılır

Aslında evde ki pişen yemeğe göre bir programım var hala aile evinde yaşadığımız için ne yazık ki kendime özel bir menü çıkaramıyorum evde Şu lahana detoksunu biraz açarmısın yaparım neden olmasın :)) Başka detokslarda varsa onlardanda bahsedersen sevinirm..

Şuan kilo konusnda çok hızlı değil ama iyi gittiğimi düşünüyorum geçen nişanlım bana incelmişsin dedi "ben göremiyorum" dedim doğrumu söyledi bilmiyorum :)

Hoppidicik teşekkürler sen de hoşgeldin sen daha önceden burdaydın anlaşılan :)

BUARADA ARKADAŞLAR ŞİMDİ FARKETTİM mucok ARKADAŞ YENİMİ ?????

Bi sort aldım evın ıcınde gıymek ıcın baya ındırıme gırmıs bıde sımdı ustumdekı grı tsortu aldım oda ındırımdeydı bıde baharlık pıjama ıhtıyacım vardı onu aldım 3 tanede iç çamasırı aldım baya para harcadım yanı...Bu aykı alısverıs ıstıhkakımı doldurdum bende kısa soyle fıyakalı derı bı ceket ıstıyorum bu sunnı derıler varya yoksa orj derı kokosu benı olduruyo...Ama azcık verırsem daha ıyı olacak...

Benımkı kargoya verılmıs yuksek ıhtımal senınkıde verılmıstır...Iyı yapmıssın cnm dr utanılmaz denır ama ben genede utanırım ultrasondan baksın ıste...

bende aldıklarımı diyimm pazar akşamı alışverişe çıktım kendime salaş bluz aldım batikte
üstü tül omuzları ve sırtının yarısıı tül, altı böyle ince tiril tiril bi penye gibi..

Sonra 2 arkadaşımın dogum günleri geldi onlara hediye aldım birine siyah tşhirt böyle önü hep taşlııı üstünde şalı var batikten aldımm
digerinede bana aldgıım kumaşın malı rengi aynı modeliii düz sadece omuzlarında tülden karpuz kol gibi kabarık tüller sarkıyo omuz üzerine çok hoş birşey...

depresyondayım kızlar , bu ev işleri 2 çocuk ve şirketteki işlerin hepsini kaldıramıyorum bu ara, gerçekten çok yorgun ve mutsuz hissediyorum kendimi sizdende iyice koptum bi sürü yeni arkadaş var hiçbişeyi takip edemedim ayrılsammı diyorum takımdan bişey paylaşamıyorum sizinlede en azından benim yerime başka birini alırsınız. ne dersin murshh??

Güle güle gıy cnmm ustunde eskısın :)))

şimdi kontrol ettim benimde kargoya verilmiş :)))

buarda ben bugün nöbetçiyim kızlarrr
yarın izinliyim bilginiz olsun

Ayy senden ne sık nobete kalıyosun cok sınır bozucu aksamdan bıseyler yapsaydın keske gece ıcın...

Cnmm hıc uzulme bence sorun yok bu zamnalarda gecer..Herkesın bır ozel hayatı var tabıkıde cocugunu ıslerını aksatıp buraya gelemezsın bu youluk gecer gelırsın sıkma canını bence sorun deıl...

sende böyle dersen ben köprüye gidiyorum eddaaaaaaaaaa....

kepekli unum yokkiiiii...markete gidersem aliimm bari..

benim kocamn çok istiyoo bebek bebek diye kudurmuş bir halde..
nayır nolamaz nümkün değil edda....daha kilo vericen. sona bebek...

bak bu gaz sana bugün yeter..bişey yemezsin bari..

...zayıflamışsın murç..fotolardan belli..ayrıca 42 mi??o da nee???en son evlenirken 42 idim.

evet canım..ben buranın asil üyesiyim...herkes gider ben kalırım..öhhö öhhööö..

Eki Görüntüle 259325

Kızlar öğle yemeğimmm...

Barbunya pilaki
yourt
domates
o ne looo....yiyen var yiyemeyn var....vallahi canım istedi..barbunya plaki bayılırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…