- Konu Sahibi Handandandan
-
- #24.001
ahhh ahhh evlenince ben de resmen mutasyona ugradımm..ama bu kiminnn suçu tabi ki benim..evlendğimde 50 kg cik sempatik bir kızken..hamile kalmadan önce 83.9 luk odunumsu çirkin bir bayan olup çıktım..güzellikmi kaldı anamm ey gidiiii :95::95::95:
güzellikmi kaldı anamm ey gidiiii :95::95::95:
benim kocamn çok istiyoo bebek bebek diye kudurmuş bir halde..
hiç aklından çıkıyomu diye sorsana bi :))))
evet murch 80 e de çıkarımm 90 ada gör bak :))))
şimdi dr aradı gastroya çıkcam 2 hafta sonra alcak beniii hastnede çalışmann faydaları :))))))
bi bakıyım bu sinidirim sorunumu bi çözsem rahatlıcamm
o ilaçtan içiyorum zaten sonra günler içmedim zaten bagırsaklarım bozuk tamda bozmiyim dedimmm .
ama şiştimmm gerçekten görsen sende farkedersinn önceki halime göre dahada aldım
ahhh ahhh evlenince ben de resmen mutasyona ugradımm..ama bu kiminnn suçu tabi ki benim..evlendğimde 50 kg cik sempatik bir kızken..hamile kalmadan önce 83.9 luk odunumsu çirkin bir bayan olup çıktım..
eda cım sen işin başındyken çöz canım sorunu ben çok geç kalmıştım ve artık evleneli 3 sene dolmuştu o yüzden hamile kalıp doğurdum bebeğimi..şimdi kökten çözücem ama görür onlar...milletin dudagını ucuklatmazsam bana da nurkelebek demsinler..nasıl kilo verdin diye peşimde pervane etmzsemmmm milleti .....offff çok kötü hırlandım aman yarabbimmmm
eheeee mursh canım çok yakışmış o ruj sana....ben de ruj delisiyim kızlar....ve siyah göz kalemi..simsiyah olmalı..ve akmamalı:84:
evet yaaaaa ama en ufak bir ipucu verirsem ne olayım..hiç de püfff noktalarını paylaşmıycam ..hehehehe...görür onlar....
Ayyy cnm benım benıde korukledın valla...Herkese gosterelım nasıl kılo verıldıgını ....:86::86::86::86:
edda ayakkabıların geldını ???
vucuda hep aynı sekılde gıdalar gırıyorsa vucudun kılo kaybetmıyor olabılır 2 gunluk detoks felan yapabılsen lahanayla felan belkı etkısı olabılır
Aslında evde ki pişen yemeğe göre bir programım var hala aile evinde yaşadığımız için ne yazık ki kendime özel bir menü çıkaramıyorum evdeŞu lahana detoksunu biraz açarmısın yaparım neden olmasın :)) Başka detokslarda varsa onlardanda bahsedersen sevinirm..
Şuan kilo konusnda çok hızlı değil ama iyi gittiğimi düşünüyorum geçen nişanlım bana incelmişsin dedi "ben göremiyorum" dedim doğrumu söyledi bilmiyorum :)
Hoppidicik teşekkürler sen de hoşgeldin sen daha önceden burdaydın anlaşılan :)
MURSH canım ebnce sen zayıflamışsın...fotolarda öyle gözüküyor..ayrıca benimde beli incedir basenlerim daha faciadır..gerçi iyicekilo artınca hepsi eşit oldu bel bile kalmadı da:))başka neler aldın cnm?ben de turuncu büyük kelebekli bir küpe aldım kendime hafa sonu..kış aylarında salaş asimetrik turunncu bir bluzla hayal ediyorum kendimi...75 kg halimle:))
gelmedi canım 19 eylül 26 aylül arası gelecek diye yazıyodu sipariş verdiğimde..
Buarada kızlar doktora gittim kan istedi kan verdimmm bide ultrason istedi ultrasonu 1.30 dan sonra çekilcemm..
Karnımdan muayene etti
bide arkadan muayene etmek istedi ettirmedimm :)))
nasıl açacam yaaa utanırımmm
bi sort aldım evın ıcınde gıymek ıcın baya ındırıme gırmıs bıde sımdı ustumdekı grı tsortu aldım oda ındırımdeydı bıde baharlık pıjama ıhtıyacım vardı onu aldım 3 tanede iç çamasırı aldımBaya para harcadım yanı...bu aykı alısverıs ıstıhkakımı doldurdum bende kısa soyle fıyakalı derı bı ceket ıstıyorum bu sunnı derıler varya yoksa orj derı kokosu benı olduruyo...ama azcık verırsem daha ıyı olacak...
benımkı kargoya verılmıs yuksek ıhtımal senınkıde verılmıstır...ıyı yapmıssın cnm dr utanılmaz denır ama ben genede utanırım ultrasondan baksın ıste...
bende aldıklarımı diyimm pazar akşamı alışverişe çıktım kendime salaş bluz aldım batikte
üstü tül omuzları ve sırtının yarısıı tül, altı böyle ince tiril tiril bi penye gibi..
Sonra 2 arkadaşımın dogum günleri geldi onlara hediye aldım birine siyah tşhirt böyle önü hep taşlııı üstünde şalı var batikten aldımm
digerinede bana aldgıım kumaşın malı rengi aynı modeliii düz sadece omuzlarında tülden karpuz kol gibi kabarık tüller sarkıyo omuz üzerine çok hoş birşey...
şimdi kontrol ettim benimde kargoya verilmiş :)))
buarda ben bugün nöbetçiyim kızlarrr
yarın izinliyim bilginiz olsun
depresyondayım kızlar , bu ev işleri 2 çocuk ve şirketteki işlerin hepsini kaldıramıyorum bu ara, gerçekten çok yorgun ve mutsuz hissediyorum kendimisizdende iyice koptum bi sürü yeni arkadaş var hiçbişeyi takip edemedim ayrılsammı diyorum takımdan bişey paylaşamıyorum sizinlede en azından benim yerime başka birini alırsınız. ne dersin murshh??
ıyıyım cnm saol sen nasılsın :) mutlu olduguna göre mıdene tatlı bıseyler gırmıs olmalı neyse hemen toparlıyoruz ama.aksam yemek yemezsen gunu kurtarmıs olucaksın bende aksam yemeyı dusunmuyorumm:)
bende iyiyim kızlar pcim tamir oldu hemen daldım buraya =)) yahu ne çok şey kaçırıyorum bu günlerde yetişemedim kimseye =)
Kızlaaarrr yüreğim sızlarrrrr....Nerdesiniz yawww çok ihmal ediyorsunuz burayı
mursh geldim anam geldiiiiiim
arkadaşlar ben 17 yaşındayım
lise 3 öğrencisiyim ( belki hepinize çocuk gelebirim :78: )
istanbulda yaşıyoum
boyun 163
bir ay önce 64 ile başladım
şimdi 57 kiloyum
hedefim 50 :)
inşallah sizinle bunu başarıcam
yardım ve paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
den ne güzel kilo vermişsin tatlım. bir ayda çok iyi gitmişsin. sakın bozma tebrik ederim. hedefine ulaşınca bunu bir yaşam tarzı haline getir. bizimde amacımız bu inşallah.
sabah : 2 bıskuvı 1 bardak sut
ara:1 elma
ögle 4 köfte 1 bardak ayran2 dılım ekmek
aksam: 2 kasık kadar taze fasukye ve 1 dılım ekmek
1 saat leslıe yapıcam demıstım yaptımm.1.5 lt su ve 1 bardak kayısılı form cay ıctım
kızlar yarından ıtıbaren patates dıyetıne gırıyorum 3 gun boyunca haslanmıs patates yıcem sadece baharatlı olabılır veya fırında patates.sonra aksamlarıda musıl ıcıcm sabaha içim temızlenmıs olucak 1 kere yapmıstım ıyı gelıyor kendımı hafıflemıs hıssedıyorum :)
patates diyetine eminmisin. hazmı zor diye biliyorum şekerim ama dene bakalım. =)
selam kızlar...kötüyüm su anda..misafirlikte her şeyi yeim..öğle yemeğimi yemeden gitmiştim...gerçekten karbonhidrat yiyince daha çok acıkıyor insannnnn...ama napayım zararın neresindne dönülse kardır..en azından 6 dan önce yedim hepsini şimdi bol su ve yeşil içicem..
helal saaaaa helaaaalhafta sonu ben de öyle börek çörek kek tatlı pilav makarna ne bulduysam yemiştima ma üzülmedim hiç. çünlü devam ediyorum diyetime nurkelebek canını sıkma sakın.
..bu topiğe akşam 22 den sonra online olabilecek bikaç kişi almak lazım canlarım...işleri bitiriyorum, çocukları yatırıyorum...topiğe geliyorum kimse yok...e bende böyle deli kızlar gibi kendi kendime yaziimm bari.........................................
ben varım aslında ama iki üç gündür gelemedim. merak etme gecelere kadar girerim inşallah =)
günaydın gece kuşu gece koca evde ben nete giremiyorum adam vermiyoki kimseye neti yeni araba alıcak onu araştırıyo alsaydıda kurtulsaydık .pazar günleride evden çıkmaz
ahah fadime abla güldürdün beni. senin bey de benim babam gibi herhalde. ne bilgisayardan vazgeçer ne evden çıkar hafta sonları =))
kızlar genel sorunumuz bir öğünde diyeti bozarsak sonra yemeye devam ediyoruz...bence bir öğünde bozulan diyetden sonra moralinizi bozmadan aynen kaldığınız yerden diyete devam edin..bu arada spor yapan varmı????????
hoppidicik ben spor yapıyorum haftada en az 3 gün akşamları step yapıyorum.
[Aslında evde ki pişen yemeğe göre bir programım var hala aile evinde yaşadığımız için ne yazık ki kendime özel bir menü çıkaramıyorum evdeŞu lahana detoksunu biraz açarmısın yaparım neden olmasın :)) Başka detokslarda varsa onlardanda bahsedersen sevinirm..
Şuan kilo konusnda çok hızlı değil ama iyi gittiğimi düşünüyorum geçen nişanlım bana incelmişsin dedi "ben göremiyorum" dedim doğrumu söyledi bilmiyorum :)
B]
ay inşallah benim nişanlımda bana görünce incelmişsin der. inşallah amin =)))
ohh afiyet olsun tatlım çok güzel.
sende böyle dersen ben köprüye gidiyorum eddaaaaaaaaaa....güzellikmi kaldı anamm ey gidiiii :95::95::95:
kepekli unum yokkiiiii...markete gidersem aliimm bari..Cnmm ben gecen hafta hergun 1 ssat yaptım ama tartı yukarı cıktı hıc bı b*k anlamadım sevkım kactı bu aksam evde kutlama var gene olmaz ama yarın aksam gene baslıyorum aynı tempoda spora...efferin bebişim..devam et bak faydasını görecen..
Cnmm ıcıne yarı yasrıya kepeklı un koy super oluyo nasılsa dukan yapmıyosun ...Ben yulaf kepeklerını oyle kullandım hem cok tutucu oldu hemde degerlendırdım...
[:[/B]
nayır nolamaz nümkün değil edda....daha kilo vericen. sona bebek...benim kocamn çok istiyoo bebek bebek diye kudurmuş bir halde..
bak bu gaz sana bugün yeter..bişey yemezsin bari..ahhh ahhh evlenince ben de resmen mutasyona ugradımm..ama bu kiminnn suçu tabi ki benim..evlendğimde 50 kg cik sempatik bir kızken..hamile kalmadan önce 83.9 luk odunumsu çirkin bir bayan olup çıktım..
eda cım sen işin başındyken çöz canım sorunu ben çok geç kalmıştım ve artık evleneli 3 sene dolmuştu o yüzden hamile kalıp doğurdum bebeğimi..şimdi kökten çözücem ama görür onlar...milletin dudagını ucuklatmazsam bana da nurkelebek demsinler..nasıl kilo verdin diye peşimde pervane etmzsemmmm milleti .....offff çok kötü hırlandım aman yarabbimmmm
...zayıflamışsın murç..fotolardan belli..ayrıca 42 mi??o da nee???Kızlar pazar gunu alısverıs yaptım LCW den zate allah razı olsun onlardan onlarda olmasa sıskoyuz dıe kıyafet bulamıcaz ustumuze gore...neyse 1 hafta spor yaptın dıkkat ettım dıe gıttım 42 beden pant denemeye yok anam basenlerımden yukarı cıkaramadım moralım bozuldu gıttım 44 aldım onunda belı bol geldı kıcımdan kayıp duruyo anlamadım gıttı ben sımdı zayıflamısmıyım zayıflamamısmıyım.
][/COLOR]
evet canım..ben buranın asil üyesiyim...herkes gider ben kalırım..öhhö öhhööö..Aslında evde ki pişen yemeğe göre bir programım var hala aile evinde yaşadığımız için ne yazık ki kendime özel bir menü çıkaramıyorum evdeŞu lahana detoksunu biraz açarmısın yaparım neden olmasın :)) Başka detokslarda varsa onlardanda bahsedersen sevinirm..
Hoppidicik teşekkürler sen de hoşgeldin sen daha önceden burdaydın anlaşılan :)
o ne looo....yiyen var yiyemeyn var....vallahi canım istedi..barbunya plaki bayılırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?