Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

huyum kurusun çok enerjili kadınımdırbirde eteğimde dolaşan bir bebek olmasa görün siz enerjiyi...sağolsun btün enerjimi çekiyo vakumluyo..yaşım 36..en yaşlınız benim yaniiii....:76:

günaydın gece kuşu gece koca evde ben nete giremiyorum adam vermiyoki kimseye neti yeni araba alıcak onu araştırıyo alsaydıda kurtulsaydık .pazar günleride evden çıkmaz
kendine araba almadan sana bi laptop alsa yaa....bak olmuyo böleee...

bende diyorum edda nerde...hiç gelmese arada uğrayıp işim var derdi..bebişim dert ettiğin şeye bak..onlar hamilemi kalıyoki beli kalınlaşsın..sen sanalı bırak gerçeğe gel...öyle kaslı kemikli kadınları erkekler haz etmez...kadın dediğin azıcık dolgun olucak..tipinde fiziğinde güzel..çok dertlenme..ayrıcada kızkardeşinede söyle "bir gün o da evlenecek"..belki sen o zamana çocukda yapmış , forumda tutmuş olursun..o zaman sen ona konuşursun..

Selam kızlar bugün açken tartıldım 59 kilo gözüküyorum buraya geldiğimde aç tok farketmiyor 60'dım neyazık ki..

:)
sende yanisin heralde..hoşgeldin canım..

kaldığın yerden devam et..diyeti bozma..

aslında yedıgınde bsey yok cnm ya ama uzun sure ac bırakınca vucut hooooppp şişiyor kılo veremıyor yedıgının kalorısınden deıl yanı.

kızlar genel sorunumuz bir öğünde diyeti bozarsak sonra yemeye devam ediyoruz...bence bir öğünde bozulan diyetden sonra moralinizi bozmadan aynen kaldığınız yerden diyete devam edin..bu arada spor yapan varmı????????

kızlar dün temizlik yaparkene dukan dan bana hatıra kalan 1 kutu yulaf kepeği buldum...biraz sonra ondan kendime poğaça yapıcam..

öyle ama hoppidickk karnım çok doldu .. midem filan..
karnımda bebek var sanki o derece geliyo bana.. üstten bol şeyler giyince bacaklarımda öyle çok olmadıgı için kilom belli olmuyıo ama gel görki dar badi giyemiyormmm midede top yutmuş gibi çıkıyo ortaya..
bide yağlandımm üfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
bugün bunalımdayım yine benn....
ben bide çocuk yapsamm yarım dünya olurummm...

aslında yedıgınde bsey yok cnm ya ama uzun sure ac bırakınca vucut hooooppp şişiyor kılo veremıyor yedıgının kalorısınden deıl yanı.

belkidee ama sindirim sistemim bozuk
.. birşey yiyince bagırsaklarımdan gurrr gur sesler geliyo tuvaletede sürekli gidemiyorum..
tuhafım..
çok şiştim çok kaloriden değil belki ama nedense benim sinirimi bozmaya yetiyo..

ayy eda aynı durumdayız tuvalete felan cıkamıyorum artık cumartesı dıyetısyene gıdınce buna bı care bulmasını ıstıcem

MURSH canım son eklediğin fotolardakiii rujunu sorabilirmiyim..kırmızı mı?çok beğendim sana çok yakış ve bence sen baya bi incelmişsin canımcım...
kızlar gulşeker in dediği gibi güzellik sırlarımızı falan da paylaşalım burda...zayıflayınca insan kendine daha çok bakıyor ne de olsa:))

ayy eda aynı durumdayız tuvalete felan cıkamıyorum artık cumartesı dıyetısyene gıdınce buna bı care bulmasını ıstıcem

bende şimdi gastro doktoru aradım müsait olursa bugün gitcem muayeneye eşim aradı şimdi doktora görün bugün mideme hortum atarlar diye korkuyorumm
eşim attır bak diyo haber ver gelirim diyo..

bakalım napacam kızlarrrr
şöyşle 64 e filan insem kısa bi süredeee diycemkiii demekki gidiyomuş gaza gelecem ama yok işte(

bende 24 yasındayım 16 aylık evlıyım bebek yok henuz kılo verır vermez dusunuyorum bebegı:)
hayırlısı ile o da olur inşallah canım...bebek yapmak için hiiiiç acele etmene gerek yok ...aızık evliliğinin keyfini sür...sonra sürecek vaktin olmayacak..:97:

canım sanada tavsiyem biraz mekik çek..hem oradaki simit erir, hemde sıkılaşmış olursun..

yapmıyorum malesef kendımı önce dıyete adapte edeyım ıstıyorum(
spor yapmadan tartıda eksileri görmek mümkün değil...tavsiye ederim...

yap yap resimde ekleee bide tarifini yaz olurmuuu
tamam canım..yaparsam eklicem..

güzellikmi kaldı anamm ey gidiiii :95::95::95:

Cnmm ben gecen hafta hergun 1 ssat yaptım ama tartı yukarı cıktı hıc bı b*k anlamadım sevkım kactı bu aksam evde kutlama var gene olmaz ama yarın aksam gene baslıyorum aynı tempoda spora...

kızlar dün temizlik yaparkene dukan dan bana hatıra kalan 1 kutu yulaf kepeği buldum...biraz sonra ondan kendime poğaça yapıcam..

Cnmm ıcıne yarı yasrıya kepeklı un koy super oluyo nasılsa dukan yapmıyosun ...Ben yulaf kepeklerını oyle kullandım hem cok tutucu oldu hemde degerlendırdım...

Eddacım yedıklerınde cok bısey yok stres yapma o sana bahsettıgım ılactanda kullan cok zor durumda kaldıgında...Yan etkısı yok onun hamıleler bıle kullanabılıyor...Yengem hamıle bı ara onunda sorunu vardı doktor vermıs ona...Bız sana kılo vermeden hamıle kalma dıe bosunamı dıyoz..Benım bı arkadasım var 78 kıloya kadar cıktı bı sıktı dısını ama cok cıddı dıyet yaptı verdı kılolarını sımdı 67 66 gezınıyo sımdı hamıle kalmayı dusunuyo yanı senınde elını cabuk tutman gerek kocanın aklına gelırse gene bebek sorarım ben sana..O zaman hakketten 80 felan gorursun

hiç aklından çıkıyomu diye sorsana bi :))))
evet murch 80 e de çıkarımm 90 ada gör bak :))))
şimdi dr aradı gastroya çıkcam 2 hafta sonra alcak beniii hastnede çalışmann faydaları :))))))
bi bakıyım bu sinidirim sorunumu bi çözsem rahatlıcamm
o ilaçtan içiyorum zaten sonra günler içmedim zaten bagırsaklarım bozuk tamda bozmiyim dedimmm .
ama şiştimmm gerçekten görsen sende farkedersinn önceki halime göre dahada aldım

Cnmm ruj bu Hafta sonu adaya gıttıgımde arkadasımda gordum su 1001 cesıt magzaları oluyo yaa 1 mılyoncu gıbı ordan almış..Eskıden bole rujlar vardı suruyon cıkmıyo kalıcı...Ben once yesıl sandım ama surdukten bırkac dk sonra koyu pembe oluyo ve ne yersen ye ıc cıkmıyo...Çok saglıklı degıl acıkcası kesınlıkle ıcınde fazlaca kansorojen madde vardı 3 tl almıs cunku ama ben rengını cok sevdıgım ıcın arkadasımdan carptım ruju Ben zaten ozel gunler dısında makyaj yapmıyorum ...az yaptıgım ıcın zararı olmaz dıe aldım...
Walla arkadaslarda inçelmişsin dedı ama genede ben pek fark goremıyorum bugun bı mezura alıp olculucem bakalım dıyete baslamadan olculmustum fark varmı bakalım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…