- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.981
huyum kurusun çok enerjili kadınımdırmerhaba hoppıdıcık bende sen tatıldeyken gruba dahıl oldum sende hosgeldın bende hosbuldum:))) gelısınle beraber sayfaya renk geldı sankı herkesı heran durtukleme ıtekleme formunda yazılar yazıyorsun canlandırıyorsun burayı sen kac yasındasın cocuklar felan dıyorsun ama enerjın 23kerde masallah:))
kendine araba almadan sana bi laptop alsa yaa....bak olmuyo böleee...günaydın gece kuşu gece koca evde ben nete giremiyorum adam vermiyoki kimseye neti yeni araba alıcak onu araştırıyo alsaydıda kurtulsaydık .pazar günleride evden çıkmaz
bende diyorum edda nerde...hiç gelmese arada uğrayıp işim var derdi..bebişim dert ettiğin şeye bak..onlar hamilemi kalıyoki beli kalınlaşsın..sen sanalı bırak gerçeğe gel...öyle kaslı kemikli kadınları erkekler haz etmez...kadın dediğin azıcık dolgun olucak..tipinde fiziğinde güzel..çok dertlenme..ayrıcada kızkardeşinede söyle "bir gün o da evlenecek"..belki sen o zamana çocukda yapmış , forumda tutmuş olursun..o zaman sen ona konuşursun..
burdayım kuşummm dün çağrıcı idim ..
öyle olunca gün boyu sorunlara ben müdahale ediyorum ve gün boyu hiç boş kalamadımm((
bugün geldim kızlar ama haberlerim iyi değill tartı hep çıkıyooo dur diyemiyorummm
inanın birşeyde yemiyorumm
neden böyle oldu anlamıyorumm moralim bozuluyoooo
millet 10-20 kilo verebilirken bi 5 kilo veremedimmm
canım çok sıkılıyoo
bide şundan depreşti sinirlerim.
akşam kardeşim geldi bana 51 kilo tam..
ve ben gardırobumu değiştimm düzelttim filan 2 büyük karton kutu kıyafetimi ona verdimm bana olmuyolar yada darlar diye ...
2 yıl önce giydiğim bi gömleğim vardıı ama çok güzel lacoste çok seviyodumm denedim inanın ön düğmeler arasında 1 karış mesafe var... nasıl olduda bukadar şişebildim aklım almıyorr..
bide kardeşim dedikiii abla tam evli kadın olmuşsun...
tipim değişti yaa...
sinir oldummmmmm....
dün sensiz olmaz diziyi izliyorum nurgül yeşilçayın
kadın 1 dogum yaptı ama incecik beliii özellikle benim çok önem verdiğim yer.. gögüsün altı böyle gram yag yok incecik sadece kas kemik...
üfffffffff bugün bu konuda sinirlerim çok bozuk...
sende yanisin heralde..hoşgeldin canım..Selam kızlar bugün açken tartıldım 59 kilo gözüküyorum buraya geldiğimde aç tok farketmiyor 60'dım neyazık ki..
:)
kaldığın yerden devam et..diyeti bozma..günaydınnnn kızlarrr....umutlu güzel bir güne merhabaaaaaa diyorum..
dün karatay yalan oldu..gece mutsuz mutsuz uyudum..ama sorun ben de karata da diil..öğle yemeğii asatınca böle oldu.....
bugünkü karatay kahvaltımı yazayım tabagı hazırladım..
9 tane tuzu alınmış yeşil zeytin
bir avuiçi beyaz peynir
4 tane koyu kayısı kurusu
bir çay bardağı çerez karışım
2 tane kayısı kıvamında haş yumurta ve şekersiz açık cayyyyy
murchh bi kaç gün tam diyet moduna giriyorum bir kere birşey yedimmi uçup gidiyoo..
aşırı yemiyorumm amaa
lezzetli yiyorum damak tadımı önemsiyorum.. zaten sindirim sistemim bozuk...
(((
dünkü menüm meselaa
sabah 1 poğaça
1 fincan çay
ara yok
öğle 1 cappy şeftali suyu
ara yok
akşam 1 şeftali saat 5 de.. (işten erken çıktım eve gittim)
sonraa saat 7 de gün boyu birşey yemedimyaa açlık vurdu başıma ne olsada yeseme girdimm
durdum durdum sabrettim en sonunda girdim 1 domates, 1 yeşil biber ve 1 yumurtadan menemen yaptım
1 dilim ekmekle yedimmm
oturdum aşagı
huyum kurusun çok enerjili kadınımdırbirde eteğimde dolaşan bir bebek olmasa görün siz enerjiyi...sağolsun btün enerjimi çekiyo vakumluyo..yaşım 36..en yaşlınız benim yaniiii....:76:
ay bebekmı var yerım onu ben sevıyorum pozıtıf ınsanları valla hep böyle devam ınsallah
bende diyorum edda nerde...hiç gelmese arada uğrayıp işim var derdi..bebişim dert ettiğin şeye bak..onlar hamilemi kalıyoki beli kalınlaşsın..sen sanalı bırak gerçeğe gel...öyle kaslı kemikli kadınları erkekler haz etmez...kadın dediğin azıcık dolgun olucak..tipinde fiziğinde güzel..çok dertlenme..ayrıcada kızkardeşinede söyle "bir gün o da evlenecek"..belki sen o zamana çocukda yapmış , forumda tutmuş olursun..o zaman sen ona konuşursun..
bende onu dıcektım fılm o fılm :)))
mervecik sen kaç yaşındasın.?evlimisin bekarmısın..???[]
ay bebekmı var yerım onu ben sevıyorum pozıtıf ınsanları valla hep böyle devam ınsallah
:)))
iç iç sen ama aç karnına fazla içme sirkeyi mideni delerrr
mervecik sen kaç yaşındasın.?evlimisin bekarmısın..???
aslında yedıgınde bsey yok cnm ya ama uzun sure ac bırakınca vucut hooooppp şişiyor kılo veremıyor yedıgının kalorısınden deıl yanı.
kızlar genel sorunumuz bir öğünde diyeti bozarsak sonra yemeye devam ediyoruz...bence bir öğünde bozulan diyetden sonra moralinizi bozmadan aynen kaldığınız yerden diyete devam edin..bu arada spor yapan varmı????????
kızlar dün temizlik yaparkene dukan dan bana hatıra kalan 1 kutu yulaf kepeği buldum...biraz sonra ondan kendime poğaça yapıcam..
öyle ama hoppidickk karnım çok doldu .. midem filan..
karnımda bebek var sanki o derece geliyo bana.. üstten bol şeyler giyince bacaklarımda öyle çok olmadıgı için kilom belli olmuyıo ama gel görki dar badi giyemiyormmm midede top yutmuş gibi çıkıyo ortaya..
bide yağlandımm üfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
bugün bunalımdayım yine benn....
ben bide çocuk yapsamm yarım dünya olurummm...
belkidee ama sindirim sistemim bozuk
.. birşey yiyince bagırsaklarımdan gurrr gur sesler geliyo tuvaletede sürekli gidemiyorum..
tuhafım..
çok şiştim çok kaloriden değil belki ama nedense benim sinirimi bozmaya yetiyo..
ayy eda aynı durumdayız tuvalete felan cıkamıyorum artık cumartesı dıyetısyene gıdınce buna bı care bulmasını ıstıcem
hayırlısı ile o da olur inşallah canım...bebek yapmak için hiiiiç acele etmene gerek yok ...aızık evliliğinin keyfini sür...sonra sürecek vaktin olmayacak..:97:bende 24 yasındayım 16 aylık evlıyım bebek yok henuz kılo verır vermez dusunuyorum bebegı:)
canım sanada tavsiyem biraz mekik çek..hem oradaki simit erir, hemde sıkılaşmış olursun..öyle ama hoppidickk karnım çok doldu .. midem filan..
karnımda bebek var sanki o derece geliyo bana.. üstten bol şeyler giyince bacaklarımda öyle çok olmadıgı için kilom belli olmuyıo ama gel görki dar badi giyemiyormmm midede top yutmuş gibi çıkıyo ortaya..
..
spor yapmadan tartıda eksileri görmek mümkün değil...tavsiye ederim...yapmıyorum malesef kendımı önce dıyete adapte edeyım ıstıyorum(
tamam canım..yaparsam eklicem..yap yap resimde ekleee bide tarifini yaz olurmuuu
MURSH canım son eklediğin fotolardakiii rujunu sorabilirmiyim..kırmızı mı?çok beğendim sana çok yakış ve bence sen baya bi incelmişsin canımcım...
kızlar gulşeker in dediği gibi güzellik sırlarımızı falan da paylaşalım burda...zayıflayınca insan kendine daha çok bakıyor ne de olsa:))
kızlar genel sorunumuz bir öğünde diyeti bozarsak sonra yemeye devam ediyoruz...bence bir öğünde bozulan diyetden sonra moralinizi bozmadan aynen kaldığınız yerden diyete devam edin..bu arada spor yapan varmı????????
kızlar dün temizlik yaparkene dukan dan bana hatıra kalan 1 kutu yulaf kepeği buldum...biraz sonra ondan kendime poğaça yapıcam..
öyle ama hoppidickk karnım çok doldu .. midem filan..
belkidee ama sindirim sistemim bozuk
.. birşey yiyince bagırsaklarımdan gurrr gur sesler geliyo tuvaletede sürekli gidemiyorum..
tuhafım..
çok şiştim çok kaloriden değil belki ama nedense benim sinirimi bozmaya yetiyo..
hayırlısı ile o da olur inşallah canım...bebek yapmak için hiiiiç acele etmene gerek yok ...aızık evliliğinin keyfini sür...sonra sürecek vaktin olmayacak..:97:
Cnmm ben gecen hafta hergun 1 ssat yaptım ama tartı yukarı cıktı hıc bı b*k anlamadım sevkım kactı bu aksam evde kutlama var gene olmaz ama yarın aksam gene baslıyorum aynı tempoda spora...
Cnmm ıcıne yarı yasrıya kepeklı un koy super oluyo nasılsa dukan yapmıyosun ...Ben yulaf kepeklerını oyle kullandım hem cok tutucu oldu hemde degerlendırdım...
Eddacım yedıklerınde cok bısey yok stres yapma o sana bahsettıgım ılactanda kullan cok zor durumda kaldıgında...Yan etkısı yok onun hamıleler bıle kullanabılıyor...Yengem hamıle bı ara onunda sorunu vardı doktor vermıs ona...Bız sana kılo vermeden hamıle kalma dıe bosunamı dıyoz..Benım bı arkadasım var 78 kıloya kadar cıktı bı sıktı dısını ama cok cıddı dıyet yaptı verdı kılolarını sımdı 67 66 gezınıyo sımdı hamıle kalmayı dusunuyo yanı senınde elını cabuk tutman gerek kocanın aklına gelırse gene bebek sorarım ben sana..O zaman hakketten 80 felan gorursun
MURSH canım son eklediğin fotolardakiii rujunu sorabilirmiyim..kırmızı mı?çok beğendim sana çok yakış ve bence sen baya bi incelmişsin canımcım...
kızlar gulşeker in dediği gibi güzellik sırlarımızı falan da paylaşalım burda...zayıflayınca insan kendine daha çok bakıyor ne de olsa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?