- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #240.121
Cok gecmis olsun Allah acil sifa versin. Neden cikmis atesiGözünüz aydın ablaMefkurem
Kızlar kuzey hastaydı ilk defa değişik bir şekilde ateşini dusuremedik her gece acildeydik dün gece ateş düşürücü işe yaradı ama gece yarısı çocuk zangir zangir titriyordu dişleri bile birbirine carpiyordu gittik yine anı ateş yükselmesinde olurmuş iğne ile düşürdüler ateşini aklım çıktı ilk defa yaşıyorum böyle bir şeyi daha önce 6.hastalikta vs çok ateş gördüm ama böyle saçma sapan birden düşen çıkan olmadı hiç
Kaç gecedir eşimde bende örtüsü birde ise gidiyor o yazık bide trip çekiyor benden böyle uykusuz diyet yok spor yok kollarım bacaklarım çok ağrılı uyumadıgim için galiba
Kusura bakmayın
Bu bebisler hep hasta bugunlerde. Cok gecmis olsun sanada. Onlarin hastaligi daha zor yavrularim. Insallah tez zamanda iyilesirGeçmiş olsun canım salgın var benim oğlanda bütün gece uyumadı gece kalkıp şurup verdim ateşi zor düşüyor. Bütün gece uyanıp uyanıp ağladı kuzum Yeni uyudu
Günaydın evet içtim limonlu soda ilaçlarımı da alıyorum daha iyiyim. Ama ben hergün 2 tane kremalı kahve içiyorum. Sütlü dedikleri süt tozlu yani olmazsa ona göre dengeliyeyim.Kuzum tansiyın için kahve falan iyi gelmezki
Içtinmi limonlu soda
Cappiçinoda bizim için uygun değil :))
Ahhhh amanlı babalı büyüsün allah uzun ve sağlıklı ömür versin insallahBebek gelmiş
GunaydinGünaydın herkese
Mefkurem abla gözünüz aydın sağlıcakla büyüsün inşallah.
Oğlanı aşıya götürcem sonrada bi kaç alışveriş yapcam yazamayabilirim
Çok geçmiş olsun. Umarım çarçabuk iyileşirGözünüz aydın ablaMefkurem
Kızlar kuzey hastaydı ilk defa değişik bir şekilde ateşini dusuremedik her gece acildeydik dün gece ateş düşürücü işe yaradı ama gece yarısı çocuk zangir zangir titriyordu dişleri bile birbirine carpiyordu gittik yine anı ateş yükselmesinde olurmuş iğne ile düşürdüler ateşini aklım çıktı ilk defa yaşıyorum böyle bir şeyi daha önce 6.hastalikta vs çok ateş gördüm ama böyle saçma sapan birden düşen çıkan olmadı hiç
Kaç gecedir eşimde bende örtüsü birde ise gidiyor o yazık bide trip çekiyor benden böyle uykusuz diyet yok spor yok kollarım bacaklarım çok ağrılı uyumadıgim için galiba
Kusura bakmayın
Hadi gözünüz aydın ablacım sağ salim gelsin inşallahBende şimdi oğlum gildeyim çocuğu yatırdım
Onlarda hastaneye gittiler
Allahın izniyle bebek geliyor
Tabi ne kadar sürer bilmiyoruz
Ay ben bunu görmemiştim Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah ablam. Adı ne oldu peki sen şimdi duble babaanne oldun haBebek gelmiş
Canım çok geçmiş olsun peki ne dediler hastalığı için ? Şimdi nasıl kuzey ? Kıyamam ya hasta olunca çok masum oluyorlarGözünüz aydın ablaMefkurem
Kusura bakmayın
aramıza hoşgeldiiiiinGünaydın kızlar
Benim günüm pek aymasa dacumadan eşimle konuştuk pazar birseyler yapalım diye saat ikiye kadar uyudu tabi oğlan limoni hala hasta gibi birsey sonra kalktı benimki bi günaydın dedi kahvaltı hazırlamaya girişti bana da sordu ben tokum dedim sonra bir daha yattı pazara gidecek saati hatırlattım kafam ağrıyor dedi soylemezse nasıl bileceksem sonra akşam üzeri geldi özür diliyor dil ucuyla ya bu kaçıncı oldu artık saymayı bıraktım. Çocuk oldu olalı unuttuk iyice birbirimizi bakacak kişi de var ama benim adamın hevesi yok
Neyse o çocuğa baktı ben odaya gitmiştim üstüm açık uyuyakalmışım o da görmemiş saat bir de acıktı diye gelmiş. Dolapta sagdigim süt vardı onu görmemiş galiba. Deliksiz uyumayı özledim dedim alıp gitti oğlanı ama ne fayda ben uyandım bir kere gittim aldım emzirdim falan. Sonra dörtte bir uyandı benimki yediye kadar bağırdı en son yere oturdum sinirden ağlarken babası aldı Bi saat uyumuşum o ise gitmiş bizimki yatakta sıkıldı yine başladı bağırmaya. Ya valla havadan mi aydan mi bilmem katil olasım var o derece yani
Günaydın tatlımGünaydinnnn
Tebrikler canımKilo bildirimi yapıyorum
Cuma:95.200
Pazartesi: 94.200
Fark: 1 kilo
Günaydın tatlım inşallah canımHerkese gunaydin. Mutlu saglikli bol eksili bir hafta bizim olsun
Sağol canım benim inşallahBu bebisler hep hasta bugunlerde. Cok gecmis olsun sanada. Onlarin hastaligi daha zor yavrularim. Insallah tez zamanda iyilesir
Tebrikler canımKilo bildirimi
Cuma 7o,2
Bugün 71
Fark 8oo gr
Cuma daha geç ve wc sonrası tartılmistim bir de uykusuzluktan ödem var yüzük bile acıtıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?