Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende şimdi oğlum gildeyim çocuğu yatırdım
Onlarda hastaneye gittiler
Allahın izniyle bebek geliyor
Tabi ne kadar sürer bilmiyoruz

Anaaam ne cabuk oluverdi sipsak masallah. Allah Analai Babali büyütsün insallah :)

Gecmis olsun canim cok

Canim zor valla, bazi erkeklerde ilgisiz olabiliyor ablamda cok yakinirdi bu sebebten ama seninki gene alip ilgileniyo kiz.. deliksiz uyku icin biraz daha beklicen mecbur :)

cuma 97.100
pazartesi 96.400
fark 700 gram

saglikli beslenemiyorum dun acildeydik tum gun bugun sabahta dr simdi eve geldik isede gitmedim.insallah kovulmam
cocuk dr sinsi hastaliklar var ekg cektirin dedi temiz cikti tahlillerde temiz ama cocukta bi farklilik var surekli uyuklama asiri halsizlik kalp icin baktirin dedi simdi kardiyoloji icin sira alucaz bakalim ne yedim yemedim.fark8nda degil sut olsun diye yiyirumda dun gece 12 de evdeydik 2 tabak turlu 2 dilim ekmek 1 kase yogurt yedim daha bugun kah alti etmedim

kaptan hayirli olsun bebeisinuz saglikla size bagislasin rabbim

Kilo bildirimim:

Cuma: 74.0
Güncel: 74.4
Fark +400
Bende aynı durumdayım cumaya daha iyi olur inşallah canım geçen hafta perşembe kilom birden değişti bakalım bu hafta ne olacak mezun olmak istiyorum ama bu hafta hep hastalıkla uykusuzlukla uğraştım mezuniyet bu hafta zor gibi
Kilo bildirimi
Cuma 88.7 kg
Bugun 88.0 kg
Fark 700 gr
Tebrikler canım
Kilo bildirimi
Cuma günü 79,5
Bugün 78,9
Fark : 600 gram
Kız sen kilo alacağına git gide zayıflıyorsun dikkat et tatlım Bebiş var

Geçmiş olsun canım tebrikler

aramıza hoşgeldiiiiin
dur daha nizim büyük 3.5yaşında.iki konuşamıyoruz bile.hwmen lafa giriyor.dikkat çekmel konuşmak ilgi odağı olmak istiyo
Oğluna geçmiş olsun tatlım uykusuz kaldıysan ödemdir
Sağol canım
olabilir dün de mercimek ve bulgur yedim onfan da olabilir.

Herkese merhaba zombiden hallice karsinizdayim kızım doğduğundan beri bir ilke imza attı ve akşam 7 den sabah 5 e kadar hiç uyumadi yanlış duymadiniz hiç uyumadi uyuyup uyanmadi yani. Eşimde bende kafayı yedik başka odaya gidemedim babam uyuyodu. En sonunda eşimle battaniye de salladık ve yenildi demekki uyusunda nasıl uyursa uyusun diyebiliyomis insan . Hayır hasta da değil ayakta gezinmek istedi ne zama yatar gibi tutsam bastı yaygarayi bi ara eşim kızım sen insanı tekrar çocuk yapmaktan sogutursun dediğini duydum adam 5.30 da yattı 6.30 da kalkıp ise gitti maalesef

Canım ben normal kasmadan yiyorum bu kilolar yakın zamanda aldığım için gidiyor diye düşünüyorum çünkü sağlam yiyorum

Ne kadarlık canım bebisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…