Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #240.141
Oğluna geçmiş olsun tatlım uykusuz kaldıysan ödemdirGünaydın
cuma 77.4
bugğn 77.7
+300
Bende şimdi oğlum gildeyim çocuğu yatırdım
Onlarda hastaneye gittiler
Allahın izniyle bebek geliyor
Tabi ne kadar sürer bilmiyoruz
Bebek gelmiş
Gözünüz aydın ablaMefkurem
Kızlar kuzey hastaydı ilk defa değişik bir şekilde ateşini dusuremedik her gece acildeydik dün gece ateş düşürücü işe yaradı ama gece yarısı çocuk zangir zangir titriyordu dişleri bile birbirine carpiyordu gittik yine anı ateş yükselmesinde olurmuş iğne ile düşürdüler ateşini aklım çıktı ilk defa yaşıyorum böyle bir şeyi daha önce 6.hastalikta vs çok ateş gördüm ama böyle saçma sapan birden düşen çıkan olmadı hiç
Kaç gecedir eşimde bende örtüsü birde ise gidiyor o yazık bide trip çekiyor benden böyle uykusuz diyet yok spor yok kollarım bacaklarım çok ağrılı uyumadıgim için galiba
Kusura bakmayın
Günaydın kızlar
Benim günüm pek aymasa dacumadan eşimle konuştuk pazar birseyler yapalım diye saat ikiye kadar uyudu tabi oğlan limoni hala hasta gibi birsey sonra kalktı benimki bi günaydın dedi kahvaltı hazırlamaya girişti bana da sordu ben tokum dedim sonra bir daha yattı pazara gidecek saati hatırlattım kafam ağrıyor dedi soylemezse nasıl bileceksem sonra akşam üzeri geldi özür diliyor dil ucuyla ya bu kaçıncı oldu artık saymayı bıraktım. Çocuk oldu olalı unuttuk iyice birbirimizi bakacak kişi de var ama benim adamın hevesi yok
Neyse o çocuğa baktı ben odaya gitmiştim üstüm açık uyuyakalmışım o da görmemiş saat bir de acıktı diye gelmiş. Dolapta sagdigim süt vardı onu görmemiş galiba. Deliksiz uyumayı özledim dedim alıp gitti oğlanı ama ne fayda ben uyandım bir kere gittim aldım emzirdim falan. Sonra dörtte bir uyandı benimki yediye kadar bağırdı en son yere oturdum sinirden ağlarken babası aldı Bi saat uyumuşum o ise gitmiş bizimki yatakta sıkıldı yine başladı bağırmaya. Ya valla havadan mi aydan mi bilmem katil olasım var o derece yani
Bende aynı durumdayım cumaya daha iyi olur inşallah canım geçen hafta perşembe kilom birden değişti bakalım bu hafta ne olacak mezun olmak istiyorum ama bu hafta hep hastalıkla uykusuzlukla uğraştım mezuniyet bu hafta zor gibiKilo bildirimim:
Cuma: 74.0
Güncel: 74.4
Fark +400
Tebrikler canımKilo bildirimi
Cuma 88.7 kg
Bugun 88.0 kg
Fark 700 gr
Kız sen kilo alacağına git gide zayıflıyorsun dikkat et tatlım Bebiş varKilo bildirimi
Cuma günü 79,5
Bugün 78,9
Fark : 600 gram
Geçmiş olsun canım tebriklercuma 97.100
pazartesi 96.400
fark 700 gram
saglikli beslenemiyorum dun acildeydik tum gun bugun sabahta dr simdi eve geldik isede gitmedim.insallah kovulmam
cocuk dr sinsi hastaliklar var ekg cektirin dedi temiz cikti tahlillerde temiz ama cocukta bi farklilik var surekli uyuklama asiri halsizlik kalp icin baktirin dedi simdi kardiyoloji icin sira alucaz bakalim ne yedim yemedim.fark8nda degil sut olsun diye yiyirumda dun gece 12 de evdeydik 2 tabak turlu 2 dilim ekmek 1 kase yogurt yedim daha bugun kah alti etmedim
kaptan hayirli olsun bebeisinuz saglikla size bagislasin rabbim
aramıza hoşgeldiiiiinGünaydın kızlar
Benim günüm pek aymasa dacumadan eşimle konuştuk pazar birseyler yapalım diye saat ikiye kadar uyudu tabi oğlan limoni hala hasta gibi birsey sonra kalktı benimki bi günaydın dedi kahvaltı hazırlamaya girişti bana da sordu ben tokum dedim sonra bir daha yattı pazara gidecek saati hatırlattım kafam ağrıyor dedi soylemezse nasıl bileceksem sonra akşam üzeri geldi özür diliyor dil ucuyla ya bu kaçıncı oldu artık saymayı bıraktım. Çocuk oldu olalı unuttuk iyice birbirimizi bakacak kişi de var ama benim adamın hevesi yok
Neyse o çocuğa baktı ben odaya gitmiştim üstüm açık uyuyakalmışım o da görmemiş saat bir de acıktı diye gelmiş. Dolapta sagdigim süt vardı onu görmemiş galiba. Deliksiz uyumayı özledim dedim alıp gitti oğlanı ama ne fayda ben uyandım bir kere gittim aldım emzirdim falan. Sonra dörtte bir uyandı benimki yediye kadar bağırdı en son yere oturdum sinirden ağlarken babası aldı Bi saat uyumuşum o ise gitmiş bizimki yatakta sıkıldı yine başladı bağırmaya. Ya valla havadan mi aydan mi bilmem katil olasım var o derece yani
Sağol canımOğluna geçmiş olsun tatlım uykusuz kaldıysan ödemdir
Günaydın ablamGünaydınnnn mutlu sağlıklı bol eksili bi haftamız olsun inş.
Canım ben normal kasmadan yiyorum bu kilolar yakın zamanda aldığım için gidiyor diye düşünüyorum çünkü sağlam yiyorumBende aynı durumdayım cumaya daha iyi olur inşallah canım geçen hafta perşembe kilom birden değişti bakalım bu hafta ne olacak mezun olmak istiyorum ama bu hafta hep hastalıkla uykusuzlukla uğraştım mezuniyet bu hafta zor gibi
Tebrikler canım
Kız sen kilo alacağına git gide zayıflıyorsun dikkat et tatlım Bebiş var
Ne kadarlık canım bebisinHerkese merhaba zombiden hallice karsinizdayim kızım doğduğundan beri bir ilke imza attı ve akşam 7 den sabah 5 e kadar hiç uyumadi yanlış duymadiniz hiç uyumadi uyuyup uyanmadi yani. Eşimde bende kafayı yedik başka odaya gidemedim babam uyuyodu. En sonunda eşimle battaniye de salladık ve yenildi demekki uyusunda nasıl uyursa uyusun diyebiliyomis insan . Hayır hasta da değil ayakta gezinmek istedi ne zama yatar gibi tutsam bastı yaygarayi bi ara eşim kızım sen insanı tekrar çocuk yapmaktan sogutursun dediğini duydum adam 5.30 da yattı 6.30 da kalkıp ise gitti maalesef
Canim sizde tez zamanda toparlanirsiniz inşallahGeçmiş olsun canım tebrikler
5 aylık canım benim küçük canavarNe kadarlık canım bebisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?