Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Iyi geceler kizlar cok kotu grip oldum dunde bugunde gozlerimi acamiyorum antibiyotik ictikce uyku bastiriyor kollari kaldiramaz hale geldim gecmisi 3 seferde anca okudum 3 4 sayfa oluyup uyuyorum gozlerim kapaniyo bayiliyo gbi dun evden aceleyle markete gtmistik ev sicakti sirtim terliydi saclarimda islakti esarp var diye onemsemistim ama ordan iyice aldim hastalgi smdi bogazlarimda sis gbi limonda bitti evde cok kotuyum yazik kocamda perisan oldu ne yapiyim ne getiriyim diye diye sabah tepsiye kahvlati hazirlamis kendi yedirmeye calisiyodu tabi benim gozler kapali bu ani nasil kacirdim yaa tuh simdi biraz daha iyiyim ne yedim ne ictim onuda anlamadim bi kaynana getiriyor bi kocam getiriyodu kendimi zorlayip menumu yazicam insan gunduz 2 3 kere uyuyup uyaninca bi tuhaf oluyo ya sanki 1 haftadir yatiyor gbiyimm

Dunku menu
Sabah10.00
1 has yumurta
2 dilim tb ekmek
Kucuk kase kiyma
2 3 dilim salatalik
Peynir

Ara 13.30
3 sıkım cog kofte ve bol yesillik

Ara 16.00
1 fincan Sade turk kahvesi
2 kucuk parca az yagli yufkayla hashasli corek

Aksam 19.45
1 kase mercimek corbasi
4 parca firinda kanat
4 dilim elma dilim patates
1 bardak sodali ayran
Salata

1 fincan turk kahvesi daha
1 kucuk dilim baklava

2 ltre su
40 dk markete git gelimiz oldu hizli yuruduk donuste yokus ciktik ne yazayim bilemedim bu arada terleyip hastalandim iste
@Pnrrr-20

Bugunku sacma sapan menu
Sabah 09.00
3 catal sucuklu yumurta
2 tane sigara boregi esim cok zorladi hap iceceksin diye
Domates salatalik
3 catal patates kizartmasi
1 tb ekmek

Ara12.30
1 muz
1 avuc karisik kuruyemis

ara 15..30
Sade Turk kahvesi
Hibiskus cayi
Nane limon

Aksam19.30
1 kucuk kase yarmali yogurt corbasi
Haslanmis karnibahar brokoli
Sarimsakli yogurt

2 lt su
Nane limon
3 br cay ve 2 gofsmzjret

Iyilesmek icin hicbisey yemesem daha olurdu kocam olmasa kapimi kilitler yatardim ama her dakika dibimde bisey getiriyim sunu ye bunu ye cildirtti zaten hastayim bide getirdiklerine karsi koyamamak dahada hasta etti beni psikolojikmen ama iyilesiyim telafi edicem Mefkurem abla karda yagiyo ama ne yapiyim bi sekilde ter atacam artik disari da olmazsa evde söz

belki diştendir cnm panik yapma inş geçer yarına

Çekşrdek gerçekten çok fazla
100 gr 560 kalori civarı ordan hesap et

Hem çörek hemde akşam baklava

Çok geçmiş olsun cnm
Islak saçla dışarı çıkmak Çok büyük hata eşarp bile olsa
Sen iyileşmeye bak önce bolca bitki çayı iç
Cısslar hastalığı geçirmez yalnız :))

geçmiş olsun.
ben de ıslak saçla çıktım 3 5 kez eşarba güvenip.sonra çok kötü hasta olmuştum.o sene sabahçıydık.sabahın ayazıyla tabi normal.
sen iyileş de memün de düzelecektir.

Şükür eve varmışınız cnm
Şartlara göre menün gayet güzel cnm

çok şükür öyle bi derdim yok

Ben beğendim mervecim
Çekşrdek abartılmadığı sürece arada olabilir
Sende akşam yerine ara öğünde yesen daha iyiymiş

Sabhtan akşama çok aç kalmışın cnm
Kötü değil ama sıfır pro olmuş

Oğluşda çabuk atlatır inş.

Gezmedimiydiniz cnm neler yaptınız
Akşamki balık kızartma değilse güzel olmuş
Karatay balıktan sonra az helvaya bişey demiyor :)ama sen karatay yapmıyon

Kuzum tansiyın için kahve falan iyi gelmezki
Içtinmi limonlu soda
Cappiçinoda bizim için uygun değil :))

çki hayatın tadıdır deyip, bedelini ödeyip içmeye devam ediyoruz

Sen mideni üşütmüşün cnm
Aslında böyle zamanlarda bişey yemeyip mideyi dinlendirmek daha iyi
Inş.yarına daha iyi olursun

bir de ben kendimi değerlendirelim.efenim benim için hafta sonları diyette tan bir fiyasko olurdu.şimdi hiç değilse sabah ve öğlen diyete uygun oldu.ama akşamları yine olmadı zaar.haftaya daha dikkatli olmayı başarırım inşallah.
yarın kaç kilo gelecem ki ...karnım da aç....uyu canan uyu...

Tam menü yazıyodum heyecandan yarım kaldı

8 30
1 hurma

9.45
2 yumurtalı pırasalı omlet
Peynir
5 zeytin
Dereotu
1 kapya
2 çerry dom.

14.00 2.kahvaltı
2 dil çadder Peynir
2 küçük dil kaşar
Bi parça beyaz Peynir
Bikaç dilim kapya salatalık domates

16.00
10 badem

19.30
4-5 kş et sote
Salata

Su 2 ltden fazla
Spor yok

Gözünüz aydın abla Mefkurem
Kızlar kuzey hastaydı ilk defa değişik bir şekilde ateşini dusuremedik her gece acildeydik dün gece ateş düşürücü işe yaradı ama gece yarısı çocuk zangir zangir titriyordu dişleri bile birbirine carpiyordu gittik yine anı ateş yükselmesinde olurmuş iğne ile düşürdüler ateşini aklım çıktı ilk defa yaşıyorum böyle bir şeyi daha önce 6.hastalikta vs çok ateş gördüm ama böyle saçma sapan birden düşen çıkan olmadı hiç
Kaç gecedir eşimde bende örtüsü birde ise gidiyor o yazık bide trip çekiyor benden böyle uykusuz diyet yok spor yok kollarım bacaklarım çok ağrılı uyumadıgim için galiba
Kusura bakmayın

Geçmiş olsun canım salgın var benim oğlanda bütün gece uyumadı gece kalkıp şurup verdim ateşi zor düşüyor. Bütün gece uyanıp uyanıp ağladı kuzum Yeni uyudu

Evet gezmedeydik abla. Biraz yuruyus biraz pazar alisverisi birazda avm gezmesi sabah bi ciktik aksam donduk eve. Balik izgaraydi. Dunluk sadece karatay yapiyor gibi dusunsek olmami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…