Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Oooo sporda yapılmışşş menüde güzel :)

Ben yarın atağa başlarım canım, hafta sonunu boş geçmemek için dinlenme amaçlı yürüyüş yaptım

@Sweetyy83 canim cok sükür iyilesmissin insallah cocuk da en kisa zamanda iyi olur
Sağol canım çocuklara bol bol portakal sıkıp içiriyorum portakalı yiyemiyorlar ama suyunu çok seviyorlar evde portakalı eksik etmiyorum inşallah iyi gelir salgın var herkes ateş ve kusmadan şikayetçi Rabbim herkese şifa versin

Canim Almanyadada var o salgin önce Annem sonra ablamin 4yasindaki kizida gecirdi vallah cok zor durum gerckten. Portakal iyidir cnm süper yapiyorsun sifa olsun insallah

selam menüm emziren anne

kalkınca 1 kuru incir

sabah 09.30
1 dlm yumurtalı eknek
3 çeri
dereotu

öğlen 13.30
4 kaşık taze fasulye
3 kaşk bulgur pilavı

ara
2 avuç çekirdek
1 avuç kabak Çekirdeği
1 kuru incir 2 ceviz

akşam 18.30
3 kaşık kıymalı yum.
yoğunt
1 kase mercimek çorbası
su 2.lt yatanana kadar 2.5 olur.
Spor yok

küçük oğluş ateşli .yarına geçse bari.

Çok geçmiş olsun oğluşa inşallah yarın iyi olur. Bu arada menüde çekirdeği beğenmedim ama geneli iyi

İçki hayatın tadıdır deyip, bedelini ödeyip içmeye devam ediyoruz
Yaaaa ben de senin gibi düşünüyorum ama bedelini ağır oduyorum:)) en iyisi haftada bir yaptığım etkinliği ayda bir yapmak hem sağlığım için hem kiloların için iyi olacak.

ay bi çekirdekçi daha.
ben abartmışım tabi
menün güzel canım afiyet olsun.
anne köftesi nedir .

güzel menü canım helva hariç tabi :)

Kızlar sabah kahvaltısında peynir ve yumurta yiyemicem yerine ne yiyebilirim ne tavsiye edersiniz
yımurta alerjisi çok zor olur.çoğu hazır gıda misafirlik ikramları yiyemeyecwksiin.zor olacak.arkadaşımın çocuğunda da vardı.ammmmmaaaa kadın öyle nir zayıfladı ki inanamadık.sana da o yönden iyi gelecek.o bol kuruyemiş mücver tüketiyordu .bi görürsem sorarım yine. kolay gelsin

sabah ve akşam arası çok fazla canım.öğle olsaymış keşke.

geçmiş olsun canım.
sen de mş hastasın.

Yaaaa ben de senin gibi düşünüyorum ama bedelini ağır oduyorum:)) en iyisi haftada bir yaptığım etkinliği ayda bir yapmak hem sağlığım için hem kiloların için iyi olacak.

Ben de alkol alacağım zaman önceki ve sonraki 2 gün dengeli kısıtlama yapıp, sporu arttırıyorum. Ve tabiiki etkinlik sürelerini bayağı bir uzattım. Mesela yılbaşında alkol almamak için bizimkileri evde oturmaya ikna etmeye çalışıyorum. Çünk haşlanmış brokoli ve yoğurt yiyeceğim inşallah

Oğluşa geçmiş olsun, acil şifalar olsun
Çekirdekler avuç dolusu değilse afiyet olsun, ama avuç dolusu ise çok olmuş

Yumurta alerjisi bende de var ama ben yiyorum... arada kudurtuyor beni bugün olduğu gibi o zaman ara veriyorum.

Gıda alerjisi çok zor birşey (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…