- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #240.181
Boğaz enfeksiyonu canımCok gecmis olsun Allah acil sifa versin. Neden cikmis atesi
Vayy superKilo bildirimi yapıyorum
Cuma:95.200
Pazartesi: 94.200
Fark: 1 kilo
Sağol ablaÇok geçmiş olsun. Umarım çarçabuk iyileşir
Ondan kaynaklıdır canımKilo bildirimi
Cuma 7o,2
Bugün 71
Fark 8oo gr
Cuma daha geç ve wc sonrası tartılmistim bir de uykusuzluktan ödem var yüzük bile acıtıyor
Aslında ilk günden beri görünürde birşey yok sadece ateştir ikinci gün karnım dizlerim ağrıyor dedi başka doktora götürdük kan idrar temiz sadece boğazdan inatçı bir ateş çok nazlı bide sürekli yapisigizCanım çok geçmiş olsun peki ne dediler hastalığı için ? Şimdi nasıl kuzey ? Kıyamam ya hasta olunca çok masum oluyorlar
Halledersin kanka senKilo bildirimim:
Cuma: 74.0
Güncel: 74.4
Fark +400
Güzel ekşi annecikKilo bildirimi
Cuma günü 79,5
Bugün 78,9
Fark : 600 gram
Vayy güzelKilo bildirimi
Cuma 88.7 kg
Bugun 88.0 kg
Fark 700 gr
Çok üzülüyorum inan sana bı düzene giremedi iz acil şifalarcuma 97.100
pazartesi 96.400
fark 700 gram
saglikli beslenemiyorum dun acildeydik tum gun bugun sabahta dr simdi eve geldik isede gitmedim.insallah kovulmam
cocuk dr sinsi hastaliklar var ekg cektirin dedi temiz cikti tahlillerde temiz ama cocukta bi farklilik var surekli uyuklama asiri halsizlik kalp icin baktirin dedi simdi kardiyoloji icin sira alucaz bakalim ne yedim yemedim.fark8nda degil sut olsun diye yiyirumda dun gece 12 de evdeydik 2 tabak turlu 2 dilim ekmek 1 kase yogurt yedim daha bugun kah alti etmedim
kaptan hayirli olsun bebeisinuz saglikla size bagislasin rabbim
menüleri bilmiyorum ama az yemekte vücudu kitler canimKilo bildirimi
Cuma 65.9
Bugün 66.3
+400
İki gündür doğru düzgün bişey yemiyorum artı çıktı ödem galiba
esinemi uyudun hafta sonuKilo bildirimi
Cuma 106.2
Bugun 106.9
+700
Allah Allah işte konuşsana derdini söylese biz anlamıyoruz bazenHerkese merhaba zombiden hallice karsinizdayim kızım doğduğundan beri bir ilke imza attı ve akşam 7 den sabah 5 e kadar hiç uyumadi yanlış duymadiniz hiç uyumadi uyuyup uyanmadi yani. Eşimde bende kafayı yedik başka odaya gidemedim babam uyuyodu. En sonunda eşimle battaniye de salladık ve yenildi demekki uyusunda nasıl uyursa uyusun diyebiliyomis insan . Hayır hasta da değil ayakta gezinmek istedi ne zama yatar gibi tutsam bastı yaygarayi bi ara eşim kızım sen insanı tekrar çocuk yapmaktan sogutursun dediğini duydum adam 5.30 da yattı 6.30 da kalkıp ise gitti maalesef
daha da eski olur uykusuzluktavarKilo bildirimi de yapayım saat 5 de yatıp 10 da kalktım wc yok
Gecen cuma 68.6
Bugün 67.9
Fark -700