- Konu Sahibi Handandandan
-
- #24.021
kız evdenmi getirdin pilakiyi nerden alıyon iyi yiyebiliyon iş yerinde rahat ahat bizim odaya giren çıkanın haddi hesabı yok yiyememki öyleee yemekleri burda rahat rahat :))))
gece için birşey getirmedim
öğle birşeyde yemedim sabah poğaça çay içmiştim onunlayım hala su içiyorum bol bol idrar sıkışmam lazım ultrason için :)))nöbet 8 günde bir
heee evden getırdım cnm tupperlarım saolsun :) zeytın yaglı zaten soguk guzel oldu...walla cnm bende genelde ofıste kımse yokken yıyorum ama sımdı artık bırılerı varkende yıyorum alısıyo ınsan..hanı sende evden getırecektın ne oldu aahhh edda ahhh
hopişcimm ben artık evden yemek getırıyorum ofıse yerkende uzun zamandır bole fotolarını cekıp eklıyorum buraya...laptopun kamerası saolsun...çok kez sordum rahatsız oluyorsanız koymıyım dıe ama kımseden ses çıkmadı...
şimdi gene soruyorum....öğle yemeği fotolarım rahatsız edıyorsa eklemıyım tatlılarım...cvp beklıyorum ????
ay ne rahatsızlığı bebişim...koy sen koy...topiğe renk oluyo..]
Hopişcimm ben artık evden yemek getırıyorum ofıse yerkende uzun zamandır bole fotolarını cekıp eklıyorum buraya...Laptopun kamerası saolsun...Çok kez sordum rahatsız oluyorsanız koymıyım dıe ama kımseden ses çıkmadı...
Şimdi gene soruyorum....Öğle yemeği fotolarım rahatsız edıyorsa eklemıyım tatlılarım...Cvp beklıyorum ????
eddacım senin kocanın yerinde olmak istemezdim bacım..ne yiyip ne içiyo bu adam:26::26:hergünde kuru kuru yenmezki..hem erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer derler ama sen o kalbi çoktan fethetmişsin o da ayrı mevzu..olsun sen yinede arada adamcağızın midesine bişeyler yolla bacım,aşkınız kuvvetlenir..gücü kuvveti gelirne rahatsız olması ben her gün bugün murch ne yiycek diye bekliyorummm
Getirecektimde benim üşengeçliğimi k,im alcakkk
senin tabi pilakiyi annen yapıyo sen getiriyon ben yemeği nasıl yapıyımde getiriyim tavugu erken kalkıpta nasıl kızartığta getiriyimmm ahhh bu üşengeçlik ahhh
Aslında evde ki pişen yemeğe göre bir programım var hala aile evinde yaşadığımız için ne yazık ki kendime özel bir menü çıkaramıyorum evdeŞu lahana detoksunu biraz açarmısın yaparım neden olmasın :)) Başka detokslarda varsa onlardanda bahsedersen sevinirm..
Şuan kilo konusnda çok hızlı değil ama iyi gittiğimi düşünüyorum geçen nişanlım bana incelmişsin dedi "ben göremiyorum" dedim doğrumu söyledi bilmiyorum :)
Hoppidicik teşekkürler sen de hoşgeldin sen daha önceden burdaydın anlaşılan :)
Kızlar bu günkü menüm:
Sabah : koca bir bardak su, bir dilim kepek ekmeği, küçük domates, kibrit kutusu kadar peynir (kahvaltıdan sonra 30 dk yürüyüş)
ara : 1 nektari
öğlen : bir porsiyon taze fasulye, 1 dilim kepek ekmeği, bir kase yoğurt, 5 minik acı biber turşusu
ara :5 bisküvi 1 bardak şekersiz çay
akşam yemeği yok.
bu gün lazere gittim yüzüm için 8. seansım. hala çıkıyor tüyler. ama bri dah aki seansta kol altlarımada başlayacağım bakalım ne olucak kızlar.
yüz bölge 60 + 40 kol altı = 100 lira. sonra bittikçe aşağıya doğru devam inşallah memnun kalırsam
ay ne rahatsızlığı bebişim...koy sen koy...topiğe renk oluyo..
eddacım senin kocanın yerinde olmak istemezdim bacım..ne yiyip ne içiyo bu adam:26::26:hergünde kuru kuru yenmezki..hem erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer derler ama sen o kalbi çoktan fethetmişsin o da ayrı mevzu..olsun sen yinede arada adamcağızın midesine bişeyler yolla bacım,aşkınız kuvvetlenir..gücü kuvveti gelir..
anlaşıldı kızlar resımlere devam...edda cım haklısın benım annem yapıo hatta bugun kendı koymus kabın ıcıne...ama gecen getırdıgım tavukları felna ben yapıorum aksamdan koyuyorum bak bende tavugun kalmısı kotu olur dıe dusunuyodum ama aksamdan yapıp koyuyorum tuperlara ertesı gun opglen yıyorum ama oyle yenmıycek kadar kotu olmuyo bacım tavsıyem aksamdan bı gogusu kavur hem ertesı gun oglen yersın hem aksam...bi dene rahat ettıgını gorunce hep yapacaksın zaten...hopişe katılmıyorum edda yapıyodur kocasına yemek yoksa adam eddanın basının etını yer...mervecık saol cnm bende cok severek aldım lcw ındırımde :))) nurcumm yourtun ustune nane ve pulbıber dokuyorum ben taze yourtu pek sevmem kese yougurdu severım ama oda yaglı oluyo dıe bunu yıyorum...hem lezzet verıyo hem goruntusu hos oluyor..
hee wallaa murchh tencerede yemek olmayınca benimkinin ağzı susmazki..
şu konuda şanslıyım ne yapsam yer.. Ama ister yani yemek olacak evde...
Buarada ultrasonu çekildim doktora gittim
sonuçççç hep auynı işte bunlara sinir oluyorum.. Birşey yok dedi öyle önemli birşey..
Dedikii her sabah güne ılık su ve kayısı ile başlıyacaksın (bildigimiz şeyler)
ve her gün aynı saatte tuvalete oturacaksın.. Eline dergi al kalkmaaa aynı saatte tuvaletini yapmaya çalış... Bide ayagının altına alçak bi tabure koy ayakların az yukarda olsun...
Bunu her gün dene.. Düzene girersin zamanla dedi....
aa bide doktor yağı arttır dedi ne alaka anlamadımm yağlımı yiycem ben yaniiii
kızlar öğle yemeğim 1 kase yoğurt...bir tavuk göğsünü az zeytinyagda kavurdum ve 1 taned domates yedim..
az sonra kızım uyanır giyinip eşimin işyerine gidicem..dün ilk defa bebek arabasıyla çıktık ve resmen kanter içinde kaldım bugünde gideyim de hem sebze falan alayım eve kabak..karnıbahar fasulye falan....
ooooooooooooooooooooooooo beni tınlayan yok burada galiba güzellik formülleriniz ne diye sordum hanımlar,hiç cvp veren olmamış en iyisi ilk ben anlatayım.
1) Haftada 1 yada 2 gün kahve,tuz,şeker,limon suyu ve sütten oluşan bi peeling yapıyorum,duruluyorum sonrada yumurta akını sürüyorum 10 dk beklettikten sonra gülsuyu ile tonikliyorum bazen limonu alıp yüzüme sürdüğümde oluyo yarım saat sonra falan duruluyorum(cildim çok yağlı)
2)Banyo sonrası vücuduma acı badem kreminin içine kattığım yosun yağı,kakao yağı ve aynı sefa yağını sürüyorum
3)Saçlarıma ayda 2 kez maya maskesi yapıyorum (çok iğrenççççç kokuyo)
4)Saçlarıma otacının şampuanını ve saç kremini kullanıyorum
5)Dişlerimi ayda 2 defa karbonatla fırçalıyorum (beyazlatması için)
6)Haftada 1 kez vücudumu banyoda mutlaka keseliyorum (ölü deriyi atması için)
Şimdilik aklıma gelenler bunlar hanımlar
canım benim öyle konuştuğuma bakma , çocuklarr olmasa inan bende herüfüme hep aparatif yaparım ki kendiside sever..kızartma yap, köfte yap, ciğer yap hergün yesin..amz çocuk olunca işin rengi değişiyo..mecbur sulu yemek yapıyosun..kuşum öyle görünmeme bakmaa çok lezzetli yemekler yaparımmm
wallaa şimdi gözününzde öyle bi izl3nim bırakmış oalbilirim amaaa ben tencere yemeğini yemiyorum kendim..
Ama mesela dün evdeki yemeğim
fırında güveç + pirinç pilavı
amaa ben sevmiyorum öyle fasulyeyi bezelyeli yemek..
Benim sevdigim yemkelr aparatif yemeklerr... Ne bilimmm böyle işte
niyekii???aa bide doktor yağı arttır dedi ne alaka anlamadımm yağlımı yiycem ben yaniiii
bebek arabası en kalori yaktıran spor aletlerine on basar..heleki yokuş yukarı çıkıyosan...offfff..kızlar öğle yemeğim 1 kase yoğurt...bir tavuk göğsünü az zeytinyagda kavurdum ve 1 taned domates yedim..
az sonra kızım uyanır giyinip eşimin işyerine gidicem..dün ilk defa bebek arabasıyla çıktık ve resmen kanter içinde kaldım bugünde gideyim de hem sebze falan alayım eve kabak..karnıbahar fasulye falan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?