- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #240.221
Insallah kisa zamanda etki eder rahatlar yavrucak. Gecmis olsun menude sartlara gore idare eder.afiyet olsunHayırlı akşamlar kızlar az önce hastaneden geldik bugün bayram olduğu İçin her yer kapalı sadece hastane açık oğlumun kulağında iltihap varmış o yüzden ateşi çıkıyormuş antibiyotik yazdı doktor zor içirdik içmem diye ağladı inşallah iyi gelir
Hayırlı akşamlar kızlar az önce hastaneden geldik bugün bayram olduğu İçin her yer kapalı sadece hastane açık oğlumun kulağında iltihap varmış o yüzden ateşi çıkıyormuş antibiyotik yazdı doktor zor içirdik içmem diye ağladı inşallah iyi gelir
Guzel menu afiyet olsun.Menüm:
11:30 1bardk balli sirkeli Ilik Su, 2günkurusu
12:00 2cavdar ekmeginden kasarli tost, 1/2kk peynir, 4zeytin, domates biber, filtre kahve az sütlü
15:30 1 yumurta, 1kk peynir, 1/8 Ayva
19:00 1kepce yesil mercimek corbasi, 1tabak ispanak yemegi, Salata, 3yk yogurt
20:00 1/8 ayva, 1/4 Ananas
2 fincan yesilcay
2fincan hibiskus
2,5lt Su
3mil leslie = 135 puan
Bence sıkıntı burada eşlerimize hep bizden üstün gibi davranıyoruz. Evde bizim görevlerimizin olduğu kadar onlarında var. Ama erkekler sanki evi derleyip toplamak çocuk bakmak yemek yapmak bizim işimiz gibi davranıyorlar yanlış bu. Dağınınsın dediğinde topla o zaman diyeceksin o olacakTam da az önce eşim bana çok dagınıksın dedi cnm sıkıldı
Hayır çözemedim daha ama üzerind e yoğun şekild e uğraşıyorum saolasinMenu gayet guzel olmus afiyet olsunbu arada senin oglunun sigara problemi vardi. Ne yaptiniz cozebildiniz mi
Çok geçmiş olsun inşallah iyi gelir merak etme sen herşey güzel olacakHayırlı akşamlar kızlar az önce hastaneden geldik bugün bayram olduğu İçin her yer kapalı sadece hastane açık oğlumun kulağında iltihap varmış o yüzden ateşi çıkıyormuş antibiyotik yazdı doktor zor içirdik içmem diye ağladı inşallah iyi gelir
Beğendim menüyü ama akşam ayva yerine 2 dilim ananas yeseydin daha iyi olurdu bence afiyet olsunMenüm:
11:30 1bardk balli sirkeli Ilik Su, 2günkurusu
12:00 2cavdar ekmeginden kasarli tost, 1/2kk peynir, 4zeytin, domates biber, filtre kahve az sütlü
15:30 1 yumurta, 1kk peynir, 1/8 Ayva
19:00 1kepce yesil mercimek corbasi, 1tabak ispanak yemegi, Salata, 3yk yogurt
20:00 1/8 ayva, 1/4 Ananas
2 fincan yesilcay
2fincan hibiskus
2,5lt Su
3mil leslie = 135 puan
Ay abla eşim toplamasa halim duman benden çok iş yapıyor evde o olmasa dayanamazdım niye öyle dedi anlamadım ama alırım ifadesini benBence sıkıntı burada eşlerimize hep bizden üstün gibi davranıyoruz. Evde bizim görevlerimizin olduğu kadar onlarında var. Ama erkekler sanki evi derleyip toplamak çocuk bakmak yemek yapmak bizim işimiz gibi davranıyorlar yanlış bu. Dağınınsın dediğinde topla o zaman diyeceksin o olacak
Buna cevap vermek istiyorum, onca halsizliğe muzurluk yapayım●GÜNÜN KONUSU●
Hamilelikte kilo kontrolü nasıl sağlanır??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?