- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #240.761
Şimdi tuğçe hoplaya hoplaya işten çıkmış :))son 1 saat, Allahım dayanma ve çalışma gücü ver. Aminnnn
Hepimiz iyiki varız cnmmm
Burda herkes ayrı bi değer ve hepimizin birbirimizin desteğine ihtiyacı var
73 nedirki
Biz daha ne kilolar görecez
Hepimiz birbirimizin gözü önünde eriyip gidecez
Pnrrr-12 evet pinarcim ilk basladigimda 122 den 2 2 gidiyordu ama 110 un altina dusmek baya zaman aldi akupunktur dr demisti ki vucudun direniyor galiba uzun sure 110 kilo da kalmissin vucut alismis vermekte zorlaniyor sabret moral bozma demisti 107 2 ay sonra inmistim dugunum olunca borclandik baya devam edemedim o yuzden simdi aslinda o kadar zorlanmiyorum ama fazla yiyorum sıkıntım bu doymam saniyorum bide tv ye dalinca kaptiriyorum dikkat edicem lokmalarimi sayicam bundan sonra bide esim o zaman daha cok destek oluyordu simdi bosvermis durumda galiba beni deniyor benimde bazen aklim gidip geliyor acikcasi
Ahhh karıştarmalar başlar artık :))
Günün ilerleyen saatlerinde yinede sporunu yapmaya çalış canımın içi
Sana spor çok yarıyor

öyle sürekli aklına takarsanda olmaz ki cnm stressde etkiler
Sabahları aç karna zeytinyağı iç sıcak suyla
Öncelikle evde yada dışarda olan hiç bi cıss bizi ilgilendirmiyor tatlıcım :))
Bizim daha güzel hedeflerimiz var
Eşinde özlüyodur ne güzel işte tabiki sevin
Kuralları okudum kabul ediyorum .Takım ve kendim için yapılması gereken bütün sorumluları an itibariyle yapmaya hazırım.
Kendimi taniyim .Adım Nigar 35 yaşında evli iki çocuk annesiyim çalışmıyorum
Boy 1:68,kilo sabah itibarıyla 75,6.
Uzun yıllardır diyet yapıyorum zayıf olmayida yemek yemeyi de cok seviyorum bu yüzden ömrüm diyetle geçti zaman zaman hedefe ulaştım ama korumayı hayatıma geciremedigim için geri aldım verdiğim kiloyu ama artık yeni bir yıl yeni bir beden yeni alışkanlıklar kazanmak istiyorum .hedefim 62 kilo zamanım 3 ay inşallah geriye adım atmadan sizin sayenizde de kararlılıkla azimle hedefime ulaşicam
Diyet planım haftanın 4 günü spor salonu na 1 günde evde spor yapmayı planlıyorum
Cok açlığa gelemedigim için 3 ana 2 ara ogunlu beslenmeyi düşünüyorum
Bugün itibariyle bismillah diyerek diyete başladım
Ya bana da misafir gelse keşke
Şimdi tuğçe hoplaya hoplaya işten çıkmış :))
Ama bunun geri dönüşüde var unutma :))
Tmm sağol abla bundan sonra free yarışabilirmiyim. Bırakırsam tekrar alırım uzun zamandır hiç bu kadar kilo vermemiştim. 64 e kadar ineceğim hiç aklıma gelmezdi hep 69 da kalıyordum geri 70 e doğru çıkıyordum. Free yarışırsam en azından kilomu korururum.Paylaşılan listede yazıyor cnm
Paylaşıma bak
Artık mezunsunda mezunsun
Tamam teşekkür ederim. Dikkat edeceğim vakit buldukça girerim diye düşünmüştüm aslında ama sabahtan beri dışarıdayız ancak yemek yemek için bir yere oturduk hemen girdim sayfaya :)Eylemmm çok güzel tatlım maşallah
aman misafirlerin yanında dikkat et canımın içi
Haftayı zora sokmıyalım
Paylaşımdan izinlisin ama menülerini yaz lütfen
Hadi ya çok kötü denk gelmiş izinler vardır bunda da bir hayır diyelim kuzum şimdi sen ne zaman gidiyorsun çarşamba mi ?Valla kizlar Annemin gelcegi kesinlesti bilet aldik 3-8ine beraber burdan denizliye gecicez ordan 8i gelcz annem almanyaya dönücek.. Aksamina esim isyerinden gecen seneden kalan yillik iznini chefi kulanmak zorundasin artik diye 5-9 yazdirmis valla onuda bayadir idare ediyordu o tatilde biyere gideriz diyodk beraber yurtici tam ne bicm denk geldi moralm bozldu.. bi yandan Annem gelck anneannemler teyzemleri görücem özledm seviniyorm bi yandna esim izinli olcak onunla biyere gidemicez artk oda belki bursaya Annesigilin yanina gider bakalm..
Meraba pinarcigim şimdiden motive oldum valla cok iyi gwliceksiniz bana eminim inşallah sizinde motive olmanızda katkım olurAyy insallah valla hadi bakalim 69lari gördügümde cok mutlu olucammm
Tabi cnm kilo verdikce daha zor oluyor ama porsiyonlari kücültmeyi ögrenmeliyiz nekadar az yiyerek doyulabiliyormus valla bende simdi anliyorm midem öncesine göre bence 2 kat kücüldü.. Cok güzel spor yapiyorsn bence bunu aklina getirsen bile o döktügün terler ugruna bari kendine hakim olmaya calis. Basaricaz canim birlikte
Zeytinyag iciyorm cnm genelde bakalm insallah yarn daha iyi olur
Hosgeldn cnm süper anlatmissin kendini insallah hayirlisi olur senin icinde beraber yol aliriz ve zayiflarsin. Burasi cok iyi motive ediyor insani bence cok iyi yaptn gelmekle..
Bende kendmi tanitaym ismim pinar 24 yasindaym 1bucuk senelik evliym cocuk yok. Zayifladikdan sonra cocuk düsünüyoruz insallah daha cok kaynasiriz zamanla
bende ayni durumdaym canim burda kimsemiz yok zor valla
Size abla diyebilirmiyimTekrar hoşgeldin nigarcım bende 45 yaşında 3 çocuk 2 torun var almanyada yaşıyorum
Koruma konusunda kaderdaşmışız :))
Inş.bu sefer hem verip hemde korumayı öğreniriz
Cok az yemekte bana iyi gelmiyor sanki ozaman çabuk acikiyorum sonrası saldırıTabağına yiyeceğin kadarını koy cnm
Başlangıçta tabiki zor geliyor normal porsiyonla doymak midemiz iyice genişlemiş
Zamanla alışıyosun
Tıka basa doyarakda kilo verilmiyor güzelim
Biraz aç kalıp sabredecez
Akşam öğünü çok yemek bütün emekleri boşa götürür
Apartmandayım abla ama kimse yok gelenmefkurem, post: 54092500, member: 650201"]Nası biyerde oturuyosun cnm apartmanmı
1 kilo verdm diye mi üzülüyosn canmCuma 88.7
Bugun 87.7
Fark 1 kg
Yuzde 1.12
Beklemem farketmemisneyse bana ders olsun. Tum eksileri tbrk ederim
Aaramıza hoşgeldin ben poniMrblar bende aranıza katılabilir miyim
Ne zamandır takip ediyordum diyet gurublarini kendimi hazır hissettiğim için doğru zamanın bu zaman olduğunu düşündüğüm için şimdi gelmek istedim
Süpersin twbrikler canımSağol tatlım bende geri kalan 5 kiloyuda o şekilde vermeyi düşünüyorum listedeyken kendimi çok zorluyorum yavaş yavaş veririm zaten 60 a da fazla kalmadı 64 ü de gördüm çok şükür darısı sana inşallah tatlım 11 kilo verdim 64 e kadar geleceğime hiç umudum yoktu. Sizin sayenizde başardım
Hadi ya çok kötü denk gelmiş izinler vardır bunda da bir hayır diyelim kuzum şimdi sen ne zaman gidiyorsun çarşamba mi ?
Meraba pinarcigim şimdiden motive oldum valla cok iyi gwliceksiniz bana eminim inşallah sizinde motive olmanızda katkım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?