Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hepimiz iyiki varız cnmmm
Burda herkes ayrı bi değer ve hepimizin birbirimizin desteğine ihtiyacı var

73 nedirki
Biz daha ne kilolar görecez
Hepimiz birbirimizin gözü önünde eriyip gidecez

Ayy insallah valla hadi bakalim 69lari gördügümde cok mutlu olucammm

Tabi cnm kilo verdikce daha zor oluyor ama porsiyonlari kücültmeyi ögrenmeliyiz nekadar az yiyerek doyulabiliyormus valla bende simdi anliyorm midem öncesine göre bence 2 kat kücüldü.. Cok güzel spor yapiyorsn bence bunu aklina getirsen bile o döktügün terler ugruna bari kendine hakim olmaya calis. Basaricaz canim birlikte

Zeytinyag iciyorm cnm genelde bakalm insallah yarn daha iyi olur

Hosgeldn cnm süper anlatmissin kendini insallah hayirlisi olur senin icinde beraber yol aliriz ve zayiflarsin. Burasi cok iyi motive ediyor insani bence cok iyi yaptn gelmekle..
Bende kendmi tanitaym ismim pinar 24 yasindaym 1bucuk senelik evliym cocuk yok. Zayifladikdan sonra cocuk düsünüyoruz insallah daha cok kaynasiriz zamanla

Ya bana da misafir gelse keşke

bende ayni durumdaym canim burda kimsemiz yok zor valla

Paylaşılan listede yazıyor cnm
Paylaşıma bak
Artık mezunsunda mezunsun
Tmm sağol abla bundan sonra free yarışabilirmiyim. Bırakırsam tekrar alırım uzun zamandır hiç bu kadar kilo vermemiştim. 64 e kadar ineceğim hiç aklıma gelmezdi hep 69 da kalıyordum geri 70 e doğru çıkıyordum. Free yarışırsam en azından kilomu korururum.

Eylemmm çok güzel tatlım maşallah
aman misafirlerin yanında dikkat et canımın içi
Haftayı zora sokmıyalım
Paylaşımdan izinlisin ama menülerini yaz lütfen
Tamam teşekkür ederim. Dikkat edeceğim vakit buldukça girerim diye düşünmüştüm aslında ama sabahtan beri dışarıdayız ancak yemek yemek için bir yere oturduk hemen girdim sayfaya :)

Valla kizlar Annemin gelcegi kesinlesti bilet aldik 3-8ine beraber burdan denizliye gecicez ordan 8i gelcz annem almanyaya dönücek.. Aksamina esim isyerinden gecen seneden kalan yillik iznini chefi kulanmak zorundasin artik diye 5-9 yazdirmis valla onuda bayadir idare ediyordu o tatilde biyere gideriz diyodk beraber yurtici tam ne bicm denk geldi moralm bozldu.. bi yandan Annem gelck anneannemler teyzemleri görücem özledm seviniyorm bi yandna esim izinli olcak onunla biyere gidemicez artk oda belki bursaya Annesigilin yanina gider bakalm..

Hadi ya çok kötü denk gelmiş izinler vardır bunda da bir hayır diyelim kuzum şimdi sen ne zaman gidiyorsun çarşamba mi ?

Meraba pinarcigim şimdiden motive oldum valla cok iyi gwliceksiniz bana eminim inşallah sizinde motive olmanızda katkım olur

Tekrar hoşgeldin nigarcım bende 45 yaşında 3 çocuk 2 torun var almanyada yaşıyorum

Koruma konusunda kaderdaşmışız :))
Inş.bu sefer hem verip hemde korumayı öğreniriz
Size abla diyebilirmiyim
Korumada özellikle cok ihtiyacım var yardımınıza
Geçen hafta Dr gittim dedim kesin bende şeker insülin var yoksa bı insan bukadar tatlı düşkünü hamur düşkünü olamaz ama bütün tahlilerim temiz çıktı sadece b12 eksikmiş tamimiyle sorun beyin obezligimde ve çocukluktan gelme yanlış beslenme alışkanlıginda ama artık bunu yenmek istiyorum
Kendimle konuşurum cok iyi anlaşırız:)
Diyorum ya bukadar mi iradesizsin niye böylesin sen yazık degilmi emeğine canına aşırı yediğin zaman mutlu olsan amenna ama mutluda olamiyosun hantal keyifsiz uyuşuk oluyorsun hayır yani sonrası keyif almadığını mutsuz olduğunu bile bile bu yeme krizlerin bo bogazkerliginin tek sebebi salaklıgin yapma etme güzelim bak az yediğin zaman spor yaptığın zaman özgüvenin enerjinin yerine geliyor bu mutluluğu iki üç tatlıya değişmen akıl isimi diyorum.
Bakalım şimdilik anlaştik 21 gün kriz gecirmeyecegine icimdeki Nigar söz verdi bende ona istediği bir ciciye almaya söz veriyorum yeterki su yeme krizlerini tatlı krizlerini yensin:)

Cok az yemekte bana iyi gelmiyor sanki ozaman çabuk acikiyorum sonrası saldırı

Süpersin twbrikler canım

Hadi ya çok kötü denk gelmiş izinler vardır bunda da bir hayır diyelim kuzum şimdi sen ne zaman gidiyorsun çarşamba mi ?

Ewt cnm öle oldu malesef hayirlisi artik napalim, evt carsamba gidiyorm cnm 5 gün sonra dönucem

Meraba pinarcigim şimdiden motive oldum valla cok iyi gwliceksiniz bana eminim inşallah sizinde motive olmanızda katkım olur

Insallah canim

Menüm:

11:00 1 hurma, balli sirkeli Ilik Su

12:00 1,5 dilim ekmek, 1kk peynir, az salca, 3zeytin, 1sosis (cuma ödülüm), domates salatalik biber

15:00 1/4 Ananas, 1az sütlü Kahve

18:00 1tabak Kurufasulye, 3yk yogurt, 1kücük kase Salata

20:00 1hurma, 1kücük yesil elma tarcinli

2 fincan yesilcay
3lt Su
5mil leslie = 204 puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…