Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tekrar hoşgeldin nigarcım bende 45 yaşında 3 çocuk 2 torun var almanyada yaşıyorum

Koruma konusunda kaderdaşmışız :))
Inş.bu sefer hem verip hemde korumayı öğreniriz
Walla ben sokkkkk babaanne olduğunu bildiğim için bu kadar genç olduğunu düşünemedim bile ayy aramızda 2 yaş var ama sen erken yol almışsın ben bi de daha çocuk yapacağım die uğraşıyorum bak uyandim simdi

pınar bu surecete benim aklım pınar ne yapacak dedi inan kim nereye ne zaman gidiyor okumadım bile baya gidişli gelişli ama bak en son tatil olaylarından sonra çok zor toparladın sımdı çok güzel kilo veriyorsun bunu bozmada nereye gidersen git
3 haftalik oldugum icin mi ben yokum acaba canimm yoksa unuttun mu
evet canım bu her ayın başında yapılan birşey bu ay dahil oldun

abla sende iki çocuk yokmuydu şu cocuk yapma cesareti ve hevesi bir bende yok galiba

Menumu yazayım da ölçme biçme işlerini nasıl yapıyoruz nezaman yapiyoruz acaba

Kahvalti 1:00 geç kalkınca böyle oldu
1dilim tam buğday ekmeği
Biraz peynir
2 zeytin
1kase menemen
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
1 tatlı kaşığı çokokrem
Maydanoz, domates

3:00
1 kivi

4:30
Komşum geldi türk kahvesi 1 parça çikolata

6:30
1 kase chia tohumlu puding

8:00 1 kase yoğurt

9:30
1dilim havuçlu kek
Küçük poğaça

2lt su 1bardak beyaz çay

İlk güne göre iyi diyete göre pek olmamış bir menü sanki

abla sende iki çocuk yokmuydu şu cocuk yapma cesareti ve hevesi bir bende yok galiba
Yok güzelim benim 17 yaşında bir oğlum var o da ilk eşimden şimdi ki eşimin hiç çocuğu yok ve bebek istiyor. Gerçi zorlamiyor ama yine de yapsam iyi olur. Yoksa inan allah olana sağlık versin bu yaştan sonra bana da zor

Bence bu hiç olmamış. Yarından itibaren çikolata kek poğaça yok unutma yoksa zuhal terlikle diğer seni

Slm fıstık adaylarım :))

Misafirler biraz önce gitti ortalığı topladık
Çocukda vardı
Eşimle kızım onu bırakmaya gittiler
Bende kahve eşliğinde geçmişe bakayım
Bşrazdan işe gidecem
Görümcemde oğlunun çocuklarına baktığı için
3 gün arka arkaya ben gidiyorum işe
Bugün son
Sonra 2 gün evdeyim

Canm okul bitse diye bekliyorum dönem sonunu, çok yoruldm artık bi de gene bakıcı değiştirme süreci yaşadık şükür iyi birini bulduk memnunum şimdilik. Kilomu yarın öğrenicem bakalım

Hmm anladm cnm, sevindim iyi bi bakici bulmussunuz canim

Hadi bakalim herkez hedefin minimumnu aşar insallah

Haklisin canim ama sadce 5 günlük ve ben tabiki dikkat edicem orda salmiycam hicbirsekilde.. Almanyada 3 hafta bulununca ister istemez zorlanmistm canim bu öyle olmiycak insallah

Ilk gün icin bisey demiyorm cnm ama cok kötu bir menü cikolatalar cokokremler pogacakar pudingler of of götürmüssün yarindna itibaren düzeltirsin insallah canim

Baya kosturmali geciyor cnm günlerin bu aralar :) hizina ben yetisemiyorum.
Kolay gelsin cnm isyerinde sonra 2 gün rahatmissin iyi bari dinlenirsin biraz

Geçmişe gitmeden bu haftaki sonucumuzu söyliyim

Resmi olarak açıklanmadı ama 3.olmuşuz
Gr ların ne kadar önemli olduğunu bikez daha anladık
Emek verip çaba gösteren herkese tebrikler teşekkürler canlarım

Ben birazdaha fazla verebilseydim kesin 1.ydik
O yüzden bu hafta elimden geleni yapıp inş.haftaya güzel bi yüzde alıp bu haftanın acısını çıkartacam

9.Takımı yılbaşı falan durduramaz 

Bizi yemekler değil tartıda gördüğümüz güzel eksiler daha mutlu ediyor

Hadi kızlar haftaya 1.lik için herkes üstüne düşeni yapsın

Sizi çok sevdiğimi ve güvendiğimi söylemişmiydim

bu hedef bana az geldi ya benim kendime koyduğum hedef ocak sonuna kadar 83 lü bi rakama ulaşmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…