Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ahhh karıştarmalar başlar artık :))
Günün ilerleyen saatlerinde yinede sporunu yapmaya çalış canımın içi
Sana spor çok yarıyor

Şimdiden aldım sırtıma yükümü :)

öyle sürekli aklına takarsanda olmaz ki cnm stressde etkiler
Sabahları aç karna zeytinyağı iç sıcak suyla

Öncelikle evde yada dışarda olan hiç bi cıss bizi ilgilendirmiyor tatlıcım :))
Bizim daha güzel hedeflerimiz var
Eşinde özlüyodur ne güzel işte tabiki sevin

Yemeği tv seyrederken yemek en büyük hataymış cnm
O zaman nekadar yediğini farketmiyosun, doyduğunuda anlamıyosun

Tabagima sayili aliyorum genelde kaynanam bi tarafta ben bitarafta cocuk gbi tepsilerde yapiyoruz kahvaltimizi cay saatimizde tv yuzunden sünüyo ben mutfakta yiyince kaynanam gel kizim niye benim yanimda yemiyosun diyo gel anne hemen yiyelimde kalkalim oyle izleyelim diyorum yok sen gel diyo dizim bitecek simdi diyo ne yapiyim kahvaltida doyuyorumda aksam pek doydugumu anlamiyorum abla usuyorum bide yoruluyorum yuruyuse ciktigimda kimse olmasa ben kocamida nizama sokarimda iste kaynanaya bisey diyemiyo hersey kendimde bitecek ilk once Mefkurem abla

Cok sagol abla. Insallah bu haftalik boyle oldu pek tatmin etmedi beni ama haftaya daha iyisini yapicam insallah.
Birlikte nice yıllar canım ellerine sağlık
cok sagol canim

Kuralları okudum kabul ediyorum .Takım ve kendim için yapılması gereken bütün sorumluları an itibariyle yapmaya hazırım.
Kendimi taniyim .Adım Nigar 35 yaşında evli iki çocuk annesiyim çalışmıyorum
Boy 1:68,kilo sabah itibarıyla 75,6.
Uzun yıllardır diyet yapıyorum zayıf olmayida yemek yemeyi de cok seviyorum bu yüzden ömrüm diyetle geçti zaman zaman hedefe ulaştım ama korumayı hayatıma geciremedigim için geri aldım verdiğim kiloyu ama artık yeni bir yıl yeni bir beden yeni alışkanlıklar kazanmak istiyorum .hedefim 62 kilo zamanım 3 ay inşallah geriye adım atmadan sizin sayenizde de kararlılıkla azimle hedefime ulaşicam
Diyet planım haftanın 4 günü spor salonu na 1 günde evde spor yapmayı planlıyorum
Cok açlığa gelemedigim için 3 ana 2 ara ogunlu beslenmeyi düşünüyorum
Bugün itibariyle bismillah diyerek diyete başladım

Katılım konusunda yoğunum çocuklar ev ama planlı bir şekilde buraya zaman ayiricam gerekirse sabah daha erken kalkıp yada daha geç yatıp buradaki katılımı sagliycam
Akşama misafirim var hazırlık yapmam lazım müsait olunca gelirim
Görüşmek üzere

Nice seneler geçirin canım hep birlikte

Yok ayrılmam abla sağol kilomu korunurum yada kilo vermeye çalışırım bişey soracam abla takım listesinde mezun yazmıyor.

Tabağına yiyeceğin kadarını koy cnm

Başlangıçta tabiki zor geliyor normal porsiyonla doymak midemiz iyice genişlemiş
Zamanla alışıyosun
Tıka basa doyarakda kilo verilmiyor güzelim
Biraz aç kalıp sabredecez
Akşam öğünü çok yemek bütün emekleri boşa götürür

Tekrar hoşgeldin nigarcım bende 45 yaşında 3 çocuk 2 torun var almanyada yaşıyorum

Koruma konusunda kaderdaşmışız :))
Inş.bu sefer hem verip hemde korumayı öğreniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…