- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #240.741
Ahhh karıştarmalar başlar artık :))Herkesi tebrik ederim fit hatunlar olma yolunda emin adımlarla gidiyoruzbugun yine dip köşe ev temizledim malum oğlan emeklemeye başladı maşallah heryerde geziniyor. Dışarı çıkıcaktım yürüyüş amaçlı hazırlanırken aklıma geldi ocakta kemik suyum var oğluş için kaynatıyorum artık yarına kaldı yürüyüş.
Şimdiden aldım sırtıma yükümü :)
öyle sürekli aklına takarsanda olmaz ki cnm stressde etkilerCarsamba +300 düm
Persembe sabit
Cuma -700 oldum
Gecen hafta yumurta detoksuyla daha iyi vermistm ama buda iyi tabi
Ewt cnm ben genelde sebze yemeklerin zeytinyagli yapiyorm tabi asiriya kacmadan salatayada eklerm genelde 1tk kadar ama iste ne bilym fazla protein yedm bu aralar heralde kabizlik oldu cok etkiliyor beni dün onu düsünmekten 2 saat uyuyamadm
Öncelikle evde yada dışarda olan hiç bi cıss bizi ilgilendirmiyor tatlıcım :))Mefkurem evet ablacim haklisin bahaneye gelince çat yapistiriyoruz valla bu hafta cıssız ve azaltarak devam edicem insallah bugun kocam geliyor her hafta gelmeye basladi hadi hayirlisi amaci neyse anlayamiyorum her gelip gitmeye 100 tl yeriyo sanki borcsuz harcsiz misiz gibi 3 haftadir haftasonum evde yada gezmede geciyo spora yuklenemiyorum uzuluyum mu seviniyim mi bilemedim bide benden istekleri var beyefendinin inada yapar gibi gıı elmali kurabiye ve kasarli muska boregi istiyo bide şekerpare yapacakmisim kendim gibi bu adam beni öldürüyo abla ya ama ona yapicam kendi hakkimi onun agzina tepicem gorur o amaa
HoşbuldumHoşgeldin tatlım
Canim ah keske bana verse ama bana degil bilete veriyor gelis gidis derken onu kastetmisti 50 50 100tl aliyor biletini malesefBiriktir cnm ne güzek eşin düşünceli imiş harca harcayamıyorsan biriktir . allah muhabbetinizi arttırsın inşallah
HoşbuldukHosgeldin canim :)
Yemeği tv seyrederken yemek en büyük hataymış cnm@Pnrrr-20 evet pinarcim ilk basladigimda 122 den 2 2 gidiyordu ama 110 un altina dusmek baya zaman aldi akupunktur dr demisti ki vucudun direniyor galiba uzun sure 110 kilo da kalmissin vucut alismis vermekte zorlaniyor sabret moral bozma demisti 107 2 ay sonra inmistim dugunum olunca borclandik baya devam edemedim o yuzden simdi aslinda o kadar zorlanmiyorum ama fazla yiyorum sıkıntım bu doymam saniyorum bide tv ye dalinca kaptiriyorum dikkat edicem lokmalarimi sayicam bundan sonra bide esim o zaman daha cok destek oluyordu simdi bosvermis durumda galiba beni deniyor benimde bazen aklim gidip geliyor acikcasi
Cok sagol abla. Insallah bu haftalik boyle oldu pek tatmin etmedi beni ama haftaya daha iyisini yapicam insallah.Yinede çok güzel gitmiş canom heralde dün +300 dün
Eminim haftaya bunun acısını çıkartırsın zeynepcim
Hadi göster kendini
Süper gitmiş mervecim
Ama şu wc işini çözmen lazım çokmu yağsız besleniyosun
dün hariç menülerin genelde cısslı ve doluydu iremcim
Birazdaha dikkat etmen lazım
Yoksa biz obezler olarak yemek için herzaman bahane buluruz :))
Vayyyy süperrrrr sevilaycımmm
senin adına çok sevindim cnm
Eylemmm çok güzel tatlım maşallah
aman misafirlerin yanında dikkat et canımın içi
Haftayı zora sokmıyalım
Paylaşımdan izinlisin ama menülerini yaz lütfen
Yinede güzel gitmiş zeynepcim
Evet eksiden artıya geçmek can sıkıcı ama tecrübe etmiş oldun
aman kuzucum kilolar öyle nankörkü çok çabuk geri geliyolar
Eğer hedefin 60 a düşmek se yine menü yazmayı bırakma sporu ihmal etme derim
valla kuzucum ben bu takımdayken bisürü mezun oldu
Hepside bırakmıcaz dediler ama sürekli devam edeni görmedim
Insan alışınca herkesin yokluğunu hissediyor ama onlar aynı şekilde düşünmüyor heralde
bu kiloyu korumanda çok güzel mervecim çok güzel gidiyosun
benim saat 12 ydi
çok doğru bi tespit uzak hedefler, ulaşabilme duygusunu köreltiyor
O yüzden herkes kendine yakın olabilecek hedefler koyması lazım ilk etapta
Artık bizde yeni aya odaklanalım
güzelim o yüzden sebze salata yeşillik önemli
Salatalara mutlaka zeytinyağı konmalı
Sebze yemekleri sıfır yağlı olmamalı
Yanında karbon olmazsa faydalı yağdan zarar gelmez
Tabiki bakliyatı haftasonları tüketebilirsiniz
Ekmek zaten abartılmadığı sürece sorun değil
Bana ve zeynebe rağmen yinede güzel sonuç
Emek veren herkesin emeklerine sağlık
Doğum gününüz kutlu olsun cnmmm
Ohh hediyede yetişmiş el emeği göz nuru çok kıymetli
Yemek planıda çok güzelmiş
cok sagol canimBirlikte nice yıllar canım ellerine sağlık
Nice seneler geçirin canım hep birlikteBugun esimin dogum gunu pasta almadim ama guzel bir aksam yemegi sofrasi kurdum hem benim icinde saglikli olur dedim. Cok sukur orgu isimde yetisti insallah begenir. Menumu yazmaya gelirim ama fazla ugrayamayabilirim. Hepinizi cok opuyorum umarim bu haftada derece gelir ortalama fena degil gibi.
Yakın olsa da gelsem canım yaYa bana da misafir gelse keşke
Yok ayrılmam abla sağol kilomu korunurum yada kilo vermeye çalışırım bişey soracam abla takım listesinde mezun yazmıyor.Yinede çok güzel gitmiş canom heralde dün +300 dün
Eminim haftaya bunun acısını çıkartırsın zeynepcim
Hadi göster kendini
Süper gitmiş mervecim
Ama şu wc işini çözmen lazım çokmu yağsız besleniyosun
dün hariç menülerin genelde cısslı ve doluydu iremcim
Birazdaha dikkat etmen lazım
Yoksa biz obezler olarak yemek için herzaman bahane buluruz :))
Vayyyy süperrrrr sevilaycımmm
senin adına çok sevindim cnm
Eylemmm çok güzel tatlım maşallah
aman misafirlerin yanında dikkat et canımın içi
Haftayı zora sokmıyalım
Paylaşımdan izinlisin ama menülerini yaz lütfen
Yinede güzel gitmiş zeynepcim
Evet eksiden artıya geçmek can sıkıcı ama tecrübe etmiş oldun
aman kuzucum kilolar öyle nankörkü çok çabuk geri geliyolar
Eğer hedefin 60 a düşmek se yine menü yazmayı bırakma sporu ihmal etme derim
valla kuzucum ben bu takımdayken bisürü mezun oldu
Hepside bırakmıcaz dediler ama sürekli devam edeni görmedim
Insan alışınca herkesin yokluğunu hissediyor ama onlar aynı şekilde düşünmüyor heralde
bu kiloyu korumanda çok güzel mervecim çok güzel gidiyosun
benim saat 12 ydi
çok doğru bi tespit uzak hedefler, ulaşabilme duygusunu köreltiyor
O yüzden herkes kendine yakın olabilecek hedefler koyması lazım ilk etapta
Artık bizde yeni aya odaklanalım
güzelim o yüzden sebze salata yeşillik önemli
Salatalara mutlaka zeytinyağı konmalı
Sebze yemekleri sıfır yağlı olmamalı
Yanında karbon olmazsa faydalı yağdan zarar gelmez
Tabiki bakliyatı haftasonları tüketebilirsiniz
Ekmek zaten abartılmadığı sürece sorun değil
Bana ve zeynebe rağmen yinede güzel sonuç
Emek veren herkesin emeklerine sağlık
Doğum gününüz kutlu olsun cnmmm
Ohh hediyede yetişmiş el emeği göz nuru çok kıymetli
Yemek planıda çok güzelmiş
Tabağına yiyeceğin kadarını koy cnmTabagima sayili aliyorum genelde kaynanam bi tarafta ben bitarafta cocuk gbi tepsilerde yapiyoruz kahvaltimizi cay saatimizde tv yuzunden sünüyo ben mutfakta yiyince kaynanam gel kizim niye benim yanimda yemiyosun diyo gel anne hemen yiyelimde kalkalim oyle izleyelim diyorum yok sen gel diyo dizim bitecek simdi diyo ne yapiyim kahvaltida doyuyorumda aksam pek doydugumu anlamiyorum abla usuyorum bide yoruluyorum yuruyuse ciktigimda kimse olmasa ben kocamida nizama sokarimda iste kaynanaya bisey diyemiyo hersey kendimde bitecek ilk onceMefkurem abla
Paylaşılan listede yazıyor cnmYok ayrılmam abla sağol kilomu korunurum yada kilo vermeye çalışırım bişey soracam abla takım listesinde mezun yazmıyor.
Tekrar hoşgeldin nigarcım bende 45 yaşında 3 çocuk 2 torun var almanyada yaşıyorumKuralları okudum kabul ediyorum .Takım ve kendim için yapılması gereken bütün sorumluları an itibariyle yapmaya hazırım.
Kendimi taniyim .Adım Nigar 35 yaşında evli iki çocuk annesiyim çalışmıyorum
Boy 1:68,kilo sabah itibarıyla 75,6.
Uzun yıllardır diyet yapıyorum zayıf olmayida yemek yemeyi de cok seviyorum bu yüzden ömrüm diyetle geçti zaman zaman hedefe ulaştım ama korumayı hayatıma geciremedigim için geri aldım verdiğim kiloyu ama artık yeni bir yıl yeni bir beden yeni alışkanlıklar kazanmak istiyorum .hedefim 62 kilo zamanım 3 ay inşallah geriye adım atmadan sizin sayenizde de kararlılıkla azimle hedefime ulaşicam
Diyet planım haftanın 4 günü spor salonu na 1 günde evde spor yapmayı planlıyorum
Cok açlığa gelemedigim için 3 ana 2 ara ogunlu beslenmeyi düşünüyorum
Bugün itibariyle bismillah diyerek diyete başladım
Nası biyerde oturuyosun cnm apartmanmıYa bana da misafir gelse keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?