Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben önceden çok yazılıp gitmedim ama kendimi değil baharı kast etmiştim ben abla

Bahar yüzmeye gidiyodu
Son hafta çocuk hasta diye gitmedi heralde

Benimde eskiden yazılıp gitmediğim var :))
hemen dedikodulu yapın gittikçe yazamadım buraya extra spor menü yazmayınca yüzmeyi de yazmadım kurs bitti şimdi haftada bir eşim evdeyken gideceğim

Ben spor yapacağım demem abla pek ama o günlük birseydir kesin ya da sen karıştırdın ya da ben bu gaza gelmem
Sen benim hafızamla alaymı ediyon
Gezmeden döndüğün hafta az vermiştin ya
O zaman dedin
Sabahları hep yürüyüşe çıkacam diye

Fatma hanımcım senin mesajın tatlişkom :)))

Aboooo yıllık izindeki Tuğçe’ nin hedefi 1 kg , sen yardım et Allah’ ım

Pnrrr-12 canım dun akşam dediklerimi unut gönlünce gez eğlen ye iç yılbaşı kız annemlerin bı daha kız kıza nerde bulacaksın

Hahhaha cakaaaal
Yok öylee, hem ben yilbasinida abartmadan gecirceeem
Ama sen bence cerezler tatlilar fistiklar dolmalar yemelisin canimm

Eşimle de konuştum spor salonuna gitmeye karar verdim akşamları.bebek istiyoruzz ama bu kiloda hamile kalmayı hiç istemiyorum. En azından 73e düşsem 80le en fazla doğuma gtsem Allahın izniyle ne güzel olurdu

Güzel düsünmüssüm canim hadi insallah hayirlisiyla olur en gec 2 aya 73 olursun cnm ipin ucunu birakmazsan :) sonra gelsin bebiik. Bizde bu yaz sonuna dogru istiyoruz hayirlisiyla insallah

Hedefi begendimm insallah olut valla 72.2 süper :) hadi bakalimm

Bahar yüzmeye gidiyodu
Son hafta çocuk hasta diye gitmedi heralde

Benimde eskiden yazılıp gitmediğim var :))

Gitmesin gitmesin bu hafta da sallansin

Fatma hanımcım senin mesajın tatlişkom :)))

Abla fenasin ha hemen nerden buldun cikardin onu korkulur senden yazdiklarimizin hepsi kayit altinda kizlar ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…