- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #240.981
Ben aldım e bebekden gece kampanyasına denk geldim chicco poly aldım 299 tl ye çok iyi oldu . aynen hiç deme bizde bugün alıştırma bsrdağı kollu önlük çorap filan aldıkHe valla canım ya ben de onu anlamıyorum ya 6 ayliksin alt tarafı nasıl bu kadar eksiğin olabilir kimama sandalyesi alacağım ben de ama indirim bekliyorum e bebek şubat için ya da sponsor
Meraba canım ben Nigar takımın yeni üyesiBebişler büyüdükçe eksikleri de büyür. Biz de zamanında bebektik unutma :))) Aile gezisi dünyanın en güzel şeyi, maşallah
Ben bugün yine dilediğim gibi uyuyamadım. Sanırım artık uyuyamayacağım hiç:) kabulleneyim bari :))))
Benim de öğlen canım deli gibi patates kızartması istedi sonra kendiliğinden geçti. Canım istediğinde de avm’ deydim, tehlikenin boyutuna bakın siz.
Annem içli köfte yapacakmış yarına, ben kendime karnıbahar ve brokoli haşlayıp yoğurtla yiyeceğim. Sıradan bir akşam olarak geçirmeyi düşünüyorum. 17-18 gibi yemeğimi yer, 12 olmadan vurup kafayı uyuyayım diyorum. Yarın ola hayrola
Küçük bebeğiniz var zannerdersem ne tatlıdır o şimdi ,benim kuzen yeni doğum yaptı 20 gün bile olmadı çok tatlı aşka geliyorum böyle bebek goruncede cesaret edemiyorum amaBen aldım e bebekden gece kampanyasına denk geldim chicco poly aldım 299 tl ye çok iyi oldu . aynen hiç deme bizde bugün alıştırma bsrdağı kollu önlük çorap filan aldık
Dahada iyi olucak inşallah hemen bakıyorum listeye senimi etiketlemem lazım pekiCok sade güzel bir menü olmus canim afiyet olsun, hatta bi yumurta veya ekmek de olabillirmis, Aksamda salata veya yogurt. Ama doyduysan ne ala :) Sen karataymi yapiyordn ?
Spor da süper, aman dikkat bilegine biraz bekle ipi kullanmak icin canm
Güzel canim düne göre cok iyi baklavayi görmemeye calistm :)) Afiyet olsun.
Spor icin seni listeye alicam canim ama spor dklarini puanina göre ilk sayfadan bakip carpip yazarmisin
Evet 6 buçuk aylık bi oğluşum var annelik delilik gerçekten tüm gün uyusun diyr uğraşıyoruz uyuyunca 5 dk bir gidip başında seviyoruz babasıyla . rabbim esirğesin 2 tane çocuk vardı dimi sizdeKüçük bebeğiniz var zannerdersem ne tatlıdır o şimdi ,benim kuzen yeni doğum yaptı 20 gün bile olmadı çok tatlı aşka geliyorum böyle bebek goruncede cesaret edemiyorum ama
Oy en tatlí halleri maşallah Rabbim size başlasınEvet 6 buçuk aylık bi oğluşum var annelik delilik gerçekten tüm gün uyusun diyr uğraşıyoruz uyuyunca 5 dk bir gidip başında seviyoruz babasıyla . rabbim esirğesin 2 tane çocuk vardı dimi sizde
A olurmu öyle şey kilo vermek hırs işi yarış işi en çok da kendinle ,kendine kendini yapibileceklerini kanıtlama işiAbla ben ifadesiz hırsı olmayan vasat bir üyeyim benim yuzdemi düşürür musun lütfen
Mefkurem ablam diğerlerini bilmem ama bizim gurupta 1.liği alıp kupayı kaldırmış olarak görüyorum şimdiden bile kendimi:)Evetttt hedefler hazırrr
Rakipler belirlendi
Yeni haftamız hayırlı olsun bakalım
Herkesin elinden gelenin fazlasını yapacağına eminmkiiii
Spora yazılıp gitmedin zannimca:)Sağlam taş attın ablam ya
Bence gayet iyiCuma menü
Kahvaltı 1o:45
Kuru biber kavurması
2 dl ekmek
Peynir zeytin
Salata
Öğle 14: oo
2 felafel köfte
Küçük kutu light ton Balığı
Akşam 19: oo
1 çatal humus
1 haşlanmış but
2 yumurta kadar bulgurlu bol etli dolma
Yoğurt
Su 2.5 geçmiştir
Ablam niyetim takımın azimli hırslı iradeli sporcusu olmak:)Ooo maşallah sende takımın sporcularından olacan heralde :))
Evet cnm mecburi verilmesi gerekenler
Üstü istediğin kadar verebilirsin :))
Derecede emeği geçen herkese kocaman tebriklerResmi sonuçlar gelmişşşş
Malesef bireyselde derecemiz yok
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 550. ETAP
( 22 Aralık - 29 Aralık )
TAKIM DERECELERİ
1..............1.351........ 7. TAKIM
2..............1.261........ 2. TAKIM
3................1,131...... 9. TAKIM
Kusura bakmayın yeni ve hevesli olunca bı güzellik yapilirmi acaba diye düşündüm:)ben bu konuda emin değilim abla
Canım sen kuralları okudum demişsin ama bunların cvplari orda var üç cuma geçmeli bı daha oku istersen
Evet minimum hedefler takımda kalabilmek için
teşekkürler
Amin cümlemizin evladını bağışlasın inşallah yerinde olsam bende düşünürdüm bi yaştan sonra zor oluyorOy en tatlí halleri maşallah Rabbim size başlasın
Beni oğlum 12 kizim 8 yaşında bazen 3. Niyetleniyorum ama kendi keyfimede duskunum galiba vazgeciyorum nasip diyelim zaman ne gösterir bakalim
O tam benlik menü vallaGünaydın hanımlar musmutlu hafta sonları olsun menum cevapla kısmında yarım kalmış misafirlerim geç gitti kızımi uyuturken yarım kalmış :)
Emziren ve süt diyeti yapan anne menüsü
Saat 12.30 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Domatesli kavurma
4 zeytin
1 cerry
1 salatalık
Yeşillik
1 dilim tb
Saat 15.00 yarım armut
10 çiğ badem
Saat 18.30 akşam
1tabal kuru fasulye
4 kaşık bulgur pilavı
Salata
Su 2 litrespor yok
Senin yaş kaç ilk zannerdersemAmin cümlemizin evladını bağışlasın inşallah yerinde olsam bende düşünürdüm bi yaştan sonra zor oluyor
Hoşbulduk arkadaşim mezun olmuşsun galiba tebrik ederim darısı bizim başımızaHoş geldin canım
26 yaşındayım evet ilkSenin yaş kaç ilk zannerdersem
Benim kız kardeşim yok kızımın kızkardeşi olsun isterdim ama dediğin gibi bı yaştan sonra zor geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?