Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

He valla canım ya ben de onu anlamıyorum ya 6 ayliksin alt tarafı nasıl bu kadar eksiğin olabilir ki mama sandalyesi alacağım ben de ama indirim bekliyorum e bebek şubat için ya da sponsor
Ben aldım e bebekden gece kampanyasına denk geldim chicco poly aldım 299 tl ye çok iyi oldu . aynen hiç deme bizde bugün alıştırma bsrdağı kollu önlük çorap filan aldık

Meraba canım ben Nigar takımın yeni üyesi
İçli köfteye hayır demek her kişinin harcı değil ben şimdi den tebrik ediyim seni:)

Ben aldım e bebekden gece kampanyasına denk geldim chicco poly aldım 299 tl ye çok iyi oldu . aynen hiç deme bizde bugün alıştırma bsrdağı kollu önlük çorap filan aldık
Küçük bebeğiniz var zannerdersem ne tatlıdır o şimdi ,benim kuzen yeni doğum yaptı 20 gün bile olmadı çok tatlı aşka geliyorum böyle bebek goruncede cesaret edemiyorum ama

Dahada iyi olucak inşallah hemen bakıyorum listeye senimi etiketlemem lazım peki

Küçük bebeğiniz var zannerdersem ne tatlıdır o şimdi ,benim kuzen yeni doğum yaptı 20 gün bile olmadı çok tatlı aşka geliyorum böyle bebek goruncede cesaret edemiyorum ama
Evet 6 buçuk aylık bi oğluşum var annelik delilik gerçekten tüm gün uyusun diyr uğraşıyoruz uyuyunca 5 dk bir gidip başında seviyoruz babasıyla . rabbim esirğesin 2 tane çocuk vardı dimi sizde

Evet 6 buçuk aylık bi oğluşum var annelik delilik gerçekten tüm gün uyusun diyr uğraşıyoruz uyuyunca 5 dk bir gidip başında seviyoruz babasıyla . rabbim esirğesin 2 tane çocuk vardı dimi sizde
Oy en tatlí halleri maşallah Rabbim size başlasın
Beni oğlum 12 kizim 8 yaşında bazen 3. Niyetleniyorum ama kendi keyfimede duskunum galiba vazgeciyorum nasip diyelim zaman ne gösterir bakalim

Abla ben ifadesiz hırsı olmayan vasat bir üyeyim benim yuzdemi düşürür musun lütfen
A olurmu öyle şey kilo vermek hırs işi yarış işi en çok da kendinle ,kendine kendini yapibileceklerini kanıtlama işi
Düşürme yuzdeni bence biran önce verip kurtulalım bu kilolardan daha korumayı ogrwnicez işimiz çok anliycan hiç oyalanma mamız lazım:)

Evetttt hedefler hazırrr
Rakipler belirlendi

Yeni haftamız hayırlı olsun bakalım

Herkesin elinden gelenin fazlasını yapacağına eminmkiiii
Mefkurem ablam diğerlerini bilmem ama bizim gurupta 1.liği alıp kupayı kaldırmış olarak görüyorum şimdiden bile kendimi:)

Sağlam taş attın ablam ya
Spora yazılıp gitmedin zannimca:)
Ben geçen sene plates airobik zumba ya gidiyordum busene fitness yazildim niyetim hedefe ulaşıp kas yapmak azıcık

Ben çok seviyorum spor yapmayı kafamı dağıtıyorum kendim için ayirdigim bı zaman dilimi olarak mutluluk veriyor
Birde sanki her seansdan sonra pisikolejik olarak incelmişim gibi geliyor:)
Spor candır fırsatın varsa git bence

Bence gayet iyi

Derecede emeği geçen herkese kocaman tebrikler

ben bu konuda emin değilim abla

Canım sen kuralları okudum demişsin ama bunların cvplari orda var üç cuma geçmeli bı daha oku istersen

Evet minimum hedefler takımda kalabilmek için
teşekkürler
Kusura bakmayın yeni ve hevesli olunca bı güzellik yapilirmi acaba diye düşündüm:)

Oy en tatlí halleri maşallah Rabbim size başlasın
Beni oğlum 12 kizim 8 yaşında bazen 3. Niyetleniyorum ama kendi keyfimede duskunum galiba vazgeciyorum nasip diyelim zaman ne gösterir bakalim
Amin cümlemizin evladını bağışlasın inşallah yerinde olsam bende düşünürdüm bi yaştan sonra zor oluyor

O tam benlik menü valla
Ben emzirmesemde dolu dolu yiyerek kilo vermeyi seviyorum

Amin cümlemizin evladını bağışlasın inşallah yerinde olsam bende düşünürdüm bi yaştan sonra zor oluyor
Senin yaş kaç ilk zannerdersem
Benim kız kardeşim yok kızımın kızkardeşi olsun isterdim ama dediğin gibi bı yaştan sonra zor geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…