Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

______ SPOR LİSTESİ ______

Yeni hafta gelmişş hoşgelmiş

Hadinn kizlarr bu hafta daha fazla Spor yapalimm yaglari eritelimmm

Bebislerle yürüyüse cikalimm hem onlar hava alsin hem Anneler Fit olsun

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

Zey-has -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Sweetyy83 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Pnrr-20 204 + -- + -- + -- + -- + -- + --
K-Nartanesi 210 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Eyledi -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Nanekekik -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Mer_4260 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
MelegimveBen -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Mefkurem -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Ponibon -- + -- + -- + -- + --+ -- + --
Mehlikatun -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Asfarovski -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Tugcekrblt 300 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Canan456 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --

Napıosunuz kızlaaar biz bugun yagmurda aile gezisi yaptık bebişin eksikler vardı maşallah hep birşeyler eksik oluyor elhamdülillah büyüyor oğluş
Allah böyle telaşlar versin sağlık huzur versin inş.cnm

Bende geç yatıp erken kalkınca öğleden sonra biraz uyumuşum
Tatlı kriziyle yataktan fırladım :))
Çok şükür kuru üzümle atlaattım

Bizim burası yine çok rüzgarlı fırtına var
Yarın hertaraf kapalı
Gidip bikaç şey almam lazımda
Havayı görünce burnumu çıkaramıyom :))

Eee kızlar yarın için menü planlarını almaya başlıyalım

Eşim çiğ börek istiyor

Napıosunuz kızlaaar biz bugun yagmurda aile gezisi yaptık bebişin eksikler vardı maşallah hep birşeyler eksik oluyor elhamdülillah büyüyor oğluş
He valla canım ya ben de onu anlamıyorum ya 6 ayliksin alt tarafı nasıl bu kadar eksiğin olabilir ki mama sandalyesi alacağım ben de ama indirim bekliyorum e bebek şubat için ya da sponsor

Valla bizde plan falan yok abla normal gün olacak

Oh ne güzel ailecek gezip bebise bisiler almak :) Allahin agzinizin tadini bozmasin.. bende esim calisiyor evdeym suan cay iciyorm bügünüde bitirdik :)

Kuru üzümle atlatmissin abla iyi bari :)
Yarin valla hic belli degl hindi ördek düsündük sonra 2 kisiyiz cok gelir napsak dedik tavukmu yapsak dedm firinda onuda esim istemedi.. balik bile olabillir yani ne olcagi hic belli degl
Ama yas pasta alcaz yarin 1 aydir onun hayalini kuruyorm okadarcik olsun ama dimi orta bi dilim yicem abla

Hastasının bir tanesi kardeşime süt getirmiş o da yurtta kaldığı için bana getirdi. Bozulmasın diye dondurmuslar ben de dün gece dışarı koydum daha yeni eridi de kaynatıyorum çok şükür

Menüm:

Sahur 6: 30: 1yumurta, 1kk peynir, 1caybardagi süt (1tk pekmezli), 1hurma

Iftar 18:00: 1tabak etli kabak yemegi, 4yk yogurtlu karnibahar brokkoli haslamasi, 1kase salata

20:00 1kücük muz kakaolu (pazarda canim cok cekti aksama yemesem dayanamazdim)

2fincan ananas acai yesilcay
2,5lt Su
20dk yürüyüs =20puan

Menüm

09:15 2 dilim peynir, 5 zeytin, domates salatalık yeşillik
15:30 filtresiz kahve
17:30 yarım kase mercimek çorbası, 4 yk kaşığı ekşili kabak yemeği

1 litre su içmemişimdir herhalde, dukan bira içiyorum son 2 bardağım kaldı

20 dk koşu*4=80
50 dk tempolu yürüyüş*2=100

180 puan Pnrrr-12

İp aldım kendime decathlondan ama koşarken bileğime birşey oldu sanırım, ipe cesaret edemedim

Bebişler büyüdükçe eksikleri de büyür. Biz de zamanında bebektik unutma :))) Aile gezisi dünyanın en güzel şeyi, maşallah

Ben bugün yine dilediğim gibi uyuyamadım. Sanırım artık uyuyamayacağım hiç:) kabulleneyim bari :))))

Benim de öğlen canım deli gibi patates kızartması istedi sonra kendiliğinden geçti. Canım istediğinde de avm’ deydim, tehlikenin boyutuna bakın siz.

Annem içli köfte yapacakmış yarına, ben kendime karnıbahar ve brokoli haşlayıp yoğurtla yiyeceğim. Sıradan bir akşam olarak geçirmeyi düşünüyorum. 17-18 gibi yemeğimi yer, 12 olmadan vurup kafayı uyuyayım diyorum. Yarın ola hayrola

Selam hanımlar daha yeni elime aldım tel sabah spora gittim geldim hızlıca kahvalti Faslı sonra bı arkadaşa ordan kuzene akşam gel yemek telaşı derken oldu bu saat
Menumu yazıyim
8,30 .1elma

11:30
1dilim buğday
1yumurta omlet
Beyaz peynir
3 zeytin
Domates salatalık yeşillik
1t.k tahin pekmez
Bir parça tulum peyniri

2:00 arkadasda neskafe 1 avuç kuruyemiş

5:00 ,1 baklava mecbur kaldım başka bişey yemedim kuzende

7:00 1tabak ıspanak,1tabak yoğurtlu kereviz salatası

1 bardak beyaz çay
Suyu saymadım bugün
Spor 40 dk cardio 45dk ağırlık antrenmanı

Cok sade güzel bir menü olmus canim afiyet olsun, hatta bi yumurta veya ekmek de olabillirmis, Aksamda salata veya yogurt. Ama doyduysan ne ala :) Sen karataymi yapiyordn ?
Spor da süper, aman dikkat bilegine biraz bekle ipi kullanmak icin canm

Güzel canim düne göre cok iyi baklavayi görmemeye calistm :)) Afiyet olsun.
Spor icin seni listeye alicam canim ama spor dklarini puanina göre ilk sayfadan bakip carpip yazarmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…