- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #241.001
Cok sade güzel bir menü olmus canim afiyet olsun, hatta bi yumurta veya ekmek de olabillirmis, Aksamda salata veya yogurt. Ama doyduysan ne ala :) Sen karataymi yapiyordn ?
Spor da süper, aman dikkat bilegine biraz bekle ipi kullanmak icin canm
Güzel canim düne göre cok iyi baklavayi görmemeye calistm :)) Afiyet olsun.
Spor icin seni listeye alicam canim ama spor dklarini puanina göre ilk sayfadan bakip carpip yazarmisin
Meraba canım ben Nigar takımın yeni üyesi
İçli köfteye hayır demek her kişinin harcı değil ben şimdi den tebrik ediyim seni:)
Hoşbulduk canım ne diyim iradene kuvvetAslında açım ama yemek yemeğe üşendim bugün, biraz da perşembeyi dengelemeye çalışıyorum. Yumurtaya alerjim olduğu için arada tüketime ara veriyorum. Yok canım Karatay yapmıyorum, o bana göre değil o kadar saat aç kalamam çünkü sabahı dolu dolu hazırlayıp yiyecek vaktim yok. 6 dan daha erken de kalkamam valla
Eklemlerimde sıkıntı var herhalde sürekli sakatlanıyorum, ip olayı aynen şimdilik askıda ;
Ooo ben atlamışım seni, aramıza hoşgeldin, bol eksiler diliyorum :)))
Bu iş ‘hayır’ demekten geçiyor. Perşembe gününü biraz kaçamaklı geçirdiğim için yılbaşını sakin bir menüyle geçirmeliyim. :)
Bende gezmekten yorulmuşum yığıldım ama kalkma borum ötüyor kizla oğlanın didişme sesleri geliyor savaş çıkmadan barış imzalatiyim gidipde:)Oğlana bebe bisküvisi yapayım diodum yoruldum sanki oturdum kaldım
Oğluma kemik suyu yaptım buzluğa atmak için eşimde doldurduk şimdi çok şükür şifa olur inşallah. Şimdide kalkıp tam buğday unundan ekmek yapıcam arada uğruyorum buraya :)
Dahada iyi olucak inşallah hemen bakıyorum listeye senimi etiketlemem lazım peki
Spor puanını hesapladim 265Pnrrr-12
Aslında açım ama yemek yemeğe üşendim bugün, biraz da perşembeyi dengelemeye çalışıyorum. Yumurtaya alerjim olduğu için arada tüketime ara veriyorum. Yok canım Karatay yapmıyorum, o bana göre değil o kadar saat aç kalamam çünkü sabahı dolu dolu hazırlayıp yiyecek vaktim yok. 6 dan daha erken de kalkamam valla
Eklemlerimde sıkıntı var herhalde sürekli sakatlanıyorum, ip olayı aynen şimdilik askıda ;
Ooo ben atlamışım seni, aramıza hoşgeldin, bol eksiler diliyorum :)))
Bu iş ‘hayır’ demekten geçiyor. Perşembe gününü biraz kaçamaklı geçirdiğim için yılbaşını sakin bir menüyle geçirmeliyim. :)
Avatarimi profilimide yeniledim kim tutar beni artık:)
Kızlar uyudunuz mu. Ekmek, kemik suyu ,bebe bisküvisi hepsi hazır yoruldum ama değdi şükür
Guzel menu canim afiyet olsun Allah kabul etsin.Menüm:
Sahur 6: 30: 1yumurta, 1kk peynir, 1caybardagi süt (1tk pekmezli), 1hurma
Iftar 18:00: 1tabak etli kabak yemegi, 4yk yogurtlu karnibahar brokkoli haslamasi, 1kase salata
20:00 1kücük muz kakaolu (pazarda canim cok cekti aksama yemesem dayanamazdim)
2fincan ananas acai yesilcay
2,5lt Su
20dk yürüyüs =20puan
Guzel menu afiyet olsun canim. Yogun spor yapiyorsun zaten dikkat et kendine daha kotu olmasin bilegin.Menüm
09:15 2 dilim peynir, 5 zeytin, domates salatalık yeşillik
15:30 filtresiz kahve
17:30 yarım kase mercimek çorbası, 4 yk kaşığı ekşili kabak yemeği
1 litre su içmemişimdir herhalde, dukan bira içiyorum son 2 bardağım kaldı
20 dk koşu*4=80
50 dk tempolu yürüyüş*2=100
180 puanPnrrr-12
İp aldım kendime decathlondan ama koşarken bileğime birşey oldu sanırım, ipe cesaret edemedim
2. Gun icin guzel menu. Baklavayi gormezden geliyorum bugun malesef bende kacamak yaptim bugunSelam hanımlar daha yeni elime aldım tel sabah spora gittim geldim hızlıca kahvalti Faslı sonra bı arkadaşa ordan kuzene akşam gel yemek telaşı derken oldu bu saat
Menumu yazıyim
8,30 .1elma
11:30
1dilim buğday
1yumurta omlet
Beyaz peynir
3 zeytin
Domates salatalık yeşillik
1t.k tahin pekmez
Bir parça tulum peyniri
2:00 arkadasda neskafe 1 avuç kuruyemiş
5:00 ,1 baklava mecbur kaldım başka bişey yemedim kuzende
7:00 1tabak ıspanak,1tabak yoğurtlu kereviz salatası
1 bardak beyaz çay
Suyu saymadım bugün
Spor 40 dk cardio 45dk ağırlık antrenmanı
Kisir yine yenilmis afiyet olsun canim. Guzel menuMenü
Emziren ,süt ve yumurta diyeti yapan anne
Sabah 11.30
4 adet zeytin
1tk kahvaltılık sos
1\4 közlenmiş patlıcan biber
Yeşillik
1tk tahin pekmez
2 dilim ekmek
Akşam 17.00
Yarım tabak kısır
Bol yeşillik :)
2 ltden fazla su 60 dk yürüyüş 60 pPnrrr-12
Canim maşallah sana bende kemik suyu olayina baslayacam ama ne zaman bilmiyorum buskuvi yi de bi ara detaylı yazarsin nasıl yaptığını ayrıca mama sandalyesi bende araştırıyorum fonksiyonel birsey olsun yatis kademeleri falan olsun diye ama bi kaç yerde baktım beğenmedimKızlar uyudunuz mu. Ekmek, kemik suyu ,bebe bisküvisi hepsi hazır yoruldum ama değdi şükür
Chicco poly aldım cnm çok begendimCanim maşallah sana bende kemik suyu olayina baslayacam ama ne zaman bilmiyorum buskuvi yi de bi ara detaylı yazarsin nasıl yaptığını ayrıca mama sandalyesi bende araştırıyorum fonksiyonel birsey olsun yatis kademeleri falan olsun diye ama bi kaç yerde baktım beğenmedim
Emziren bir anneye göre az geldi bana öğlenleri de bir öğün eklibilirsin benceEmzirEn sut diyeti yapan anne menüsü
Saat 12.00
4 zeytin
1 salatalık
2 cerry
4 halka Sucuklu yumurta 1.5 yum.ile ( yumurta lar çok küçük tu)
1 dilim tb
Yeşillik
Saat 14.50 ara
çeyrek armut
Saat 18.30 akşam
Yarım Kuşbasili pide
Salata
Su 2.5 litre
Spor 5 saat n.t. yürüyüş =300 puan
Bende Karatay yapamiyanlardayim illa aralarda agzima birşey aticamOhh Şifa olsun canimm
Yazdim bile canm. Evet bu sekilde hesaplayip beni etiketlersen gözden kacirmamis olurum :)
Bence güzel dengeleme olmus canim tbrkler :) Karatay banada o yüzden zor geliyor ben cok cabuk acikan bi insanim ara ögünsüz düsünemiyorm
Eklemlerde sorun olabillir evt bikere incilen biyerde daha kolay yeniden incilebiliyor o yüzden sen dikkat et cnm zorlama en ufak agrida
ooo nigar geliyorr
Mutlaka olacak çok düşkünüm çokKisir yine yenilmis afiyet olsun canim. Guzel menu
Sağol canım bende 75.6 ile başlamıştım. Senin gibi başlangıç kilomuz aynı 64 e kadar indim çok şükür inşallah sende hedefine ulaşırsın canımHoşbulduk arkadaşim mezun olmuşsun galiba tebrik ederim darısı bizim başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?