Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menü
Emziren ,süt ve yumurta diyeti yapan anne
Sabah 11.30
4 adet zeytin
1tk kahvaltılık sos
1\4 közlenmiş patlıcan biber
Yeşillik
1tk tahin pekmez
2 dilim ekmek
Akşam 17.00
Yarım tabak kısır
Bol yeşillik :)
2 ltden fazla su 60 dk yürüyüş 60 p Pnrrr-12

EMZIREN ANNE MENUSU

Sabah:08.00
1 adet haslama yumurta
1 dilim t.b ekmegi
1 adet salatalik
1 dilim peynir
Kirmizi biber kozleme
2 y.k pekmez

Ogle: 12.00
2 tavuk sis
1 kase salata
Kozlenmis kirmizi biber
1 dilim t.b ekmegi

Ara ogun:16.00
Yarim kucuk ayva

Aksam yemegi:18.30
1 kepce yesil mercimek corbasi
4 5 kasik sebzeli tavuk bol yesil kirmizi biber ve soganli
1 kase yogurt
1 dilim baklava yakmak icin yarim saat eliptik yaptim.

Su.3 lt
Spor: 30 dk eliptik 4*30=120 puan
2 mil leslie 3*30=90 puan
Toplam = 210 puan
Pnrrr-12

Aslında açım ama yemek yemeğe üşendim bugün, biraz da perşembeyi dengelemeye çalışıyorum. Yumurtaya alerjim olduğu için arada tüketime ara veriyorum. Yok canım Karatay yapmıyorum, o bana göre değil o kadar saat aç kalamam çünkü sabahı dolu dolu hazırlayıp yiyecek vaktim yok. 6 dan daha erken de kalkamam valla
Eklemlerimde sıkıntı var herhalde sürekli sakatlanıyorum, ip olayı aynen şimdilik askıda ;

Meraba canım ben Nigar takımın yeni üyesi
İçli köfteye hayır demek her kişinin harcı değil ben şimdi den tebrik ediyim seni:)

Ooo ben atlamışım seni, aramıza hoşgeldin, bol eksiler diliyorum :)))
Bu iş ‘hayır’ demekten geçiyor. Perşembe gününü biraz kaçamaklı geçirdiğim için yılbaşını sakin bir menüyle geçirmeliyim. :)

Hoşbulduk canım ne diyim iradene kuvvet

Oğluma kemik suyu yaptım buzluğa atmak için eşimde doldurduk şimdi çok şükür şifa olur inşallah. Şimdide kalkıp tam buğday unundan ekmek yapıcam arada uğruyorum buraya :)

Ohh Şifa olsun canimm

Dahada iyi olucak inşallah hemen bakıyorum listeye senimi etiketlemem lazım peki

Spor puanını hesapladim 265 Pnrrr-12

Yazdim bile canm. Evet bu sekilde hesaplayip beni etiketlersen gözden kacirmamis olurum :)

Bence güzel dengeleme olmus canim tbrkler :) Karatay banada o yüzden zor geliyor ben cok cabuk acikan bi insanim ara ögünsüz düsünemiyorm
Eklemlerde sorun olabillir evt bikere incilen biyerde daha kolay yeniden incilebiliyor o yüzden sen dikkat et cnm zorlama en ufak agrida

Avatarimi profilimide yeniledim kim tutar beni artık:)

ooo nigar geliyorr

Selam hanımlar bugün çok yoruldum 3 den 9.30 a kadar dışardaydik anne kiz alışveriş e çıktık Babamıza hediye aldık bi kaç gün sonra doğum günü :) tabi kızımı atlar miyim hiç ona da ciciler ve oyuncak aldım sonra Babamız da bize katıldi yemek dalan yedik derken eve geç kaldık kızım dışarda hiç uyumadi doğru düzgün emmedi de bebek bakım odaları artık işkence gibi kızım etrafı ve giren çıkanı izlemekten emmiyor yolda arabada emdi uyudu eve gelince tekrar uyandı şimdi yatırdim bende yanına yattım geçmişi okudum menüMu yazıp uyuyacağım Babamız salon da yine ama bugün hasta lik yüzünden odalar ayrı:))

Guzel menu canim afiyet olsun Allah kabul etsin.
Guzel menu afiyet olsun canim. Yogun spor yapiyorsun zaten dikkat et kendine daha kotu olmasin bilegin.
2. Gun icin guzel menu. Baklavayi gormezden geliyorum bugun malesef bende kacamak yaptim bugun
Kisir yine yenilmis afiyet olsun canim. Guzel menu

Kızlar uyudunuz mu. Ekmek, kemik suyu ,bebe bisküvisi hepsi hazır yoruldum ama değdi şükür
Canim maşallah sana bende kemik suyu olayina baslayacam ama ne zaman bilmiyorum buskuvi yi de bi ara detaylı yazarsin nasıl yaptığını ayrıca mama sandalyesi bende araştırıyorum fonksiyonel birsey olsun yatis kademeleri falan olsun diye ama bi kaç yerde baktım beğenmedim

EmzirEn sut diyeti yapan anne menüsü
Saat 12.00
4 zeytin
1 salatalık
2 cerry
4 halka Sucuklu yumurta 1.5 yum.ile ( yumurta lar çok küçük tu)
1 dilim tb
Yeşillik
Saat 14.50 ara
çeyrek armut
Saat 18.30 akşam
Yarım Kuşbasili pide
Salata
Su 2.5 litre
Spor 5 saat n.t. yürüyüş =300 puan

Chicco poly aldım cnm çok begendim

Emziren bir anneye göre az geldi bana öğlenleri de bir öğün eklibilirsin bence

Bende Karatay yapamiyanlardayim illa aralarda agzima birşey aticam
Hele bir listeye giriyim mezun olmadan birkede olsa bireysel de 1.lik istiyorum

Hoşbulduk arkadaşim mezun olmuşsun galiba tebrik ederim darısı bizim başımıza
Sağol canım bende 75.6 ile başlamıştım. Senin gibi başlangıç kilomuz aynı 64 e kadar indim çok şükür inşallah sende hedefine ulaşırsın canım

selam kızlar
dün oğlanın aşıso vardı onu aşıya götürdük ama büyüğün doktor fobisi vardı.başladı ağlamaya.oğlum pide yrmwğw götürcem diye susturdu .derken baktım pidecideyiz.lahmacun istedim.ama sipatişi yanlış almış garson 1 pidw fazladan geldi.eşim de tanıdık diye göndermedi.akşam da misafirlik vardı....

herşeye rağmen memüm

sabah 10 30
1 sahanda yum. yeşillik 1 dlm ekmek

12.00 1 kaşık kabak tatlısı

16.30 akşam
1.5 lahmacun
1 büyük ayran
3 dilüm Kıymalı pide

09.00 2 çatal kek yarım dilim börek

10.30 2 incir 2 ceviz

evet istediğim gibi olmadı yine. malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…