- Konu Sahibi Handandandan
-
- #241.541
konuştuk abla kendini hakli görüyor genel anlamda bazen abartmis olabilirim diyor . Ben taraflı davranıyormusum kendi ailem olduğu için falan. Kendi ailesine HiçBir zaman lafı olmaz geneldeBu bir teklifmi acaba
Haftaya seninle rakip olacağımı kim söyledi
Kendi ailesindede içi gidiyodur ama sesini çıkaramıyodur
Tabi bu kendisi içinde pek sağlıklı bi durum değil onuda çok yıpratır
Bunu kendisi kabul etmiyomu, söylediğin zaman
Ben sebze çor.yapıcam
Pırasayı tavuklu hiç denemedim nasıl tadı güzelmi
ne o temizlik aşkınmı depreşti
Kız irem bide bildiğimiz şeyleri uygulayabilsek ne güzel olacak
Sabah -öğle yokmu cnm
Menünü tüm olarak saatleriyle yazarsan daha iyi olur
Su ve sporuda ekliyerek
sanırım süt koruyor ama ben süte şansımı bırakmıyorum :)ben yeşil soganda dograrim pek lezzetli olur
nazara geliyosun demekki :)
Sütmü koruya acaba ,ama sen genede önlemini al canim
Oy nasıl acimiştir o geçmiş olsun canım
çıldırma çıldırma sabret derdi veren Rabbim dermaninida verir elbet bugünümüze şükür
herkesler hasta ya çok geçmiş olsun
Kusura bakmada eşinin yaptığı şimariklik karşısındakiler çocuk yazık degilmi küçükte olsa farkindalardir ve kırılıyor inciniyorlardir günah ya
Valla herkesin mizacı farklı ben yaptirmam bu hareketleri.onun ailesi değil yigenleri değil senin hissetigin sevgiyi onlara karşı hissetmek zorunda değil amenna amma senin nasıl davranman gerektiğini helede kızını onlardan kaçırma gibi bir bencillige izin vermemelesin
Ben olsam o duzeltene kadar bu konuda kendini aynı hareketleri bende onun ailesi karsi yaparım belki hatasını anlar
yani iyi bence fena değil:)
canım hoşgeldin ben Nigar
davranışlarınin anormal olduğunun farkindayim ama canım nasıl içinden cikacam bilmiyorum bebeğim doğduğunda ben ameliyathanede canımın derdindeyken yukarda bebegi kucağa alma krizi yasanmisÇocuk çocuğun aynasıdır tabi onları görünce güler yavrum en masum sevgiye resmen fitne fesat karışıyor olur mu öyle seni çok seven biri ailenede saygı duymak zorunda çocuk degilki bu ne yeni kardeşi olan çocuklar böyle yapar bence eşine sert bir uyarı yapman lazım ki bunun içinde altında yatan ne varsa çıkmalı hiç mi hiç normal bir davranış değil
Hosgeldin Fatma ben bahar çok güzel bir karar almışsın
balık
Tuğçe menü çok az olmuşHala yaşama belirtilerim var, çok şükür... Yorgunluktan ölüyorum, depresyonumu unuttum herhalde, ama misssler gibi spor yaptım ve ilaçlarımla birlikte size menümü yazacağız
09:00 1 dilim peynir, 5 zeytin, yeşillik, 2 tane etimek
13:00 filtre kahve
18:00 1 kase tarhana çorbası, küçük bir sıkım çiğköfte ev yapımı
Ihlamur içiyorum şu an
2 litre su içildi, dukan birada 1 bardağım kaldı
65 dk tempolu yürüyüş*2=130
60 dk cardio ve pilates*3=180
310 puanPnrrr-12
Bence bu konuda yardım almalı bu kadar kıskanan bu kadar kaybetme korkusu olan insanlardan hep tirsarim ben çünkü içerde yaşadıkları çatışma farklı benim eşimin ailesi de senede bir görür ama benim eşim benden çok düşünür ailemi kendi abisini yemeğe cagirirsam ertesi günde annemlerin çağır derkonuştuk abla kendini hakli görüyor genel anlamda bazen abartmis olabilirim diyor . Ben taraflı davranıyormusum kendi ailem olduğu için falan. Kendi ailesine HiçBir zaman lafı olmaz genelde
sanırım süt koruyor ama ben süte şansımı bırakmıyorum :)
Diğer meseleye gelince bu konu fazlasıyla canımı sıkıyor ben sadece kendi çocuğumu çok seveyim istiyor ama onlarda evlat benim elimde büyüdü. Çocuklar kızımı hirpalayacak diye korkuyorMuş ondan sakiniyomus dedim ya cocuklardan sakinmak yerine aklı fikri yerinde olan büyük insanlar dan yani babandan neden hiç sakinmadin kızımı her sevdiğinde ağlatti diyince kapisiyoruz. Ailesi başka şehirde senede iki kez falan gdiyoruz onlar gelmezse. Velhasil ailesi ile aram uzak olduğu için benim ailemle arasına set çekme cabasinda. Çok konuştuk fikrim de sabit ama ailem yanında tartışmak onların yanında ters düşmek istemediğim için bakışlarla yiyip bitiyorum kendimi.başka türlü engel koyamiyorum ancak kendimiz ken kapısiyoruz
davranışlarınin anormal olduğunun farkindayim ama canım nasıl içinden cikacam bilmiyorum bebeğim doğduğunda ben ameliyathanede canımın derdindeyken yukarda bebegi kucağa alma krizi yasanmiskendisi ailesinden kopuk diye beimde samimi olmamı istemiyor gibi geliyor bana. Yigenlerim benim çocuğum gibi o ne derse desin benim davranışlarım değişmeyecek ama o değişiyor. Abim çocukları ile oynamadigi oyunu benim esim oynardi sonradan böyle bi duvar oluştu. Çok sert de uyardım ama su an durum bu
oglen temizlikten fırsat olmamış galibaEmziren ve sut diyeti yapan anne menüsü
Saat 10.30 kahvaltı
3 zeytin
1 Kıymalı yumurta
1 salatalik
Yeşillik
1 dilim tb
Saat 14.00 öğle
Dünden kalan 2 kaşık haşlanmış tavuk
Saat 17.00 ara
5 çiğ badem
5 çiğ fındık
Saat 20.00 aksam ( temizlik yaptığım için geç saate kaldı )
1 kase tavuksuyu çorba
100 gram tavuk döner
Salata
Su 2 litre
Spor yok çok yoruldum temizlik için
benim eşimde tamda bahsettiğin gibiydi canım abimler balayına gidemedi diye 2 yaşında bebisleriyle onları 5 yıldızlı tatile götürdü beş kuruş para almadı onlar eğlendi biz yigenimle ilgilendik bu sekilde bi insandi son 2 senedir yavaş yavaş kendini çekti. Aileme karşı ters davranmaz asla kimseyi kırmazdida ama kızım doğdu olay bu hale geldi. Beni zaten paylaşmak istemezdi ama kızım i çembere aldı sanki bi bizim bebeğimiz var başka kimse de yok. Evet kızım 4 kayıp bebeğimiz sonrası geldi kıymetlimiz ama yine de içinden çıkamıyorumTuğçe menü çok az olmuş
Bence bu konuda yardım almalı bu kadar kıskanan bu kadar kaybetme korkusu olan insanlardan hep tirsarim ben çünkü içerde yaşadıkları çatışma farklı benim eşimin ailesi de senede bir görür ama benim eşim benden çok düşünür ailemi kendi abisini yemeğe cagirirsam ertesi günde annemlerin çağır der
oglen temizlikten fırsat olmamış galiba
Yok abla ya temizlikle aşk mi yaşanır ben bi ucundan temizliyorum o diğer ucundan batıyorBu bir teklifmi acaba
Haftaya seninle rakip olacağımı kim söyledi
Kendi ailesindede içi gidiyodur ama sesini çıkaramıyodur
Tabi bu kendisi içinde pek sağlıklı bi durum değil onuda çok yıpratır
Bunu kendisi kabul etmiyomu, söylediğin zaman
Ben sebze çor.yapıcam
Pırasayı tavuklu hiç denemedim nasıl tadı güzelmi
ne o temizlik aşkınmı depreşti
Kız irem bide bildiğimiz şeyleri uygulayabilsek ne güzel olacak
Sabah -öğle yokmu cnm
Menünü tüm olarak saatleriyle yazarsan daha iyi olur
Su ve sporuda ekliyerek
Kiz nereye yazdin bakiym merak etttimmYazdım ama kimse bakmadı galiba
Haha kortizonlu haftada favorin bensem, yakışır banasadece karabuğday yicem galiba ben, başka türlü nasıl olur ki
Annem tarhana çorbası yapmış, benim karabuğdayım var, artık hangisini yerim bilmiyorum. Açlıktan bayılacam daha yeni gidiyorum eve, sabah 9 dan beri açımmmm
Geleyim canım, ama tuttuğun her eklemde arıza var sonra hem temizlik hem benle uğraşmayasın
Teşekkür ederim
Kız olursa babası Emira koymak istiyor canım ben de yanına birsey eklerim belki oglanda olduğu gibianladim canimm. Kiz olursa ne düsünüyorsunuz :)
Canim insallah bu kilolari vericeksin üzülme, baslangici yapmissin zaten gerisi gelir..
Bende pinar evdeym suan zayiflayip bebek istiyoruz hayirlisiyla bakalm güzel de yol kattetim darisi sana insallah
Sagol canim. Ödem suyu:
1,5limon
1 parca taze zencefil
3-4karabiber tane
1 tutam maydonoz
1-2 yesilcay
1kabuk tarcin
2elma kabuguyla (normalde ama benim dün yoktu bunsuz yaptim)
Üzerine 1,5lt su ekleyip kaynattim süzdüm gün icinde ictm ben bi gün önceden gece hazirliyorm genelde
Aynen bu aralar kabizlik varsagol canimm
Evet teşekkür ederim. Daha yeni uyandim ama hala çok kırgınımÇok geçmiş olsun kötü usutmuşsunuz
arkadaşım 8 yıllık evliliğimden öğrendiğim bazı şeyler var.hoş ( bazılarına göre 8 uyıl ne ki ama olsun.her yaşanmışlık önemlidir)anne babanın yanında gerginlik olmasın diye sineye çekilen şeyler bir de bakmışsın kronik nir hal alıyor.o kendi kendine düzelecek diye düşünme hatasını kabullense zaten değişir. ama değişmiyor hem de haklı buluyor kendini.bu yönde kötüleşebilir de.bu duruma dur de.ortamda çocuğu mu kucakladı.al eşinden.yeğenlerim özlemiş canım de sesli ama tatlı bir şekilde,herkesin duyacağı şekilde yani.o zaman vermemezlik edemez.ya da biraz da annem ya da babam sevmek istiyor de.yine alırsa 5 10 dk spnra aynını tekrar yap.konuştuk abla kendini hakli görüyor genel anlamda bazen abartmis olabilirim diyor . Ben taraflı davranıyormusum kendi ailem olduğu için falan. Kendi ailesine HiçBir zaman lafı olmaz genelde
sanırım süt koruyor ama ben süte şansımı bırakmıyorum :)
Diğer meseleye gelince bu konu fazlasıyla canımı sıkıyor ben sadece kendi çocuğumu çok seveyim istiyor ama onlarda evlat benim elimde büyüdü. Çocuklar kızımı hirpalayacak diye korkuyorMuş ondan sakiniyomus dedim ya cocuklardan sakinmak yerine aklı fikri yerinde olan büyük insanlar dan yani babandan neden hiç sakinmadin kızımı her sevdiğinde ağlatti diyince kapisiyoruz. Ailesi başka şehirde senede iki kez falan gdiyoruz onlar gelmezse. Velhasil ailesi ile aram uzak olduğu için benim ailemle arasına set çekme cabasinda. Çok konuştuk fikrim de sabit ama ailem yanında tartışmak onların yanında ters düşmek istemediğim için bakışlarla yiyip bitiyorum kendimi.başka türlü engel koyamiyorum ancak kendimiz ken kapısiyoruz
davranışlarınin anormal olduğunun farkindayim ama canım nasıl içinden cikacam bilmiyorum bebeğim doğduğunda ben ameliyathanede canımın derdindeyken yukarda bebegi kucağa alma krizi yasanmiskendisi ailesinden kopuk diye beimde samimi olmamı istemiyor gibi geliyor bana. Yigenlerim benim çocuğum gibi o ne derse desin benim davranışlarım değişmeyecek ama o değişiyor. Abim çocukları ile oynamadigi oyunu benim esim oynardi sonradan böyle bi duvar oluştu. Çok sert de uyardım ama su an durum bu
yılbaşında kayıncalidedeydik .dikkat edemedim.az ettim yani .bir de yemek 8 gibi yeniyor. ondan.birazı ödemdir de.bakalkm belki yarın bidaha tartılırım canımArtinin sebebi ne bacım odemdir inşallah
Bizde de var hani küçük teyzesini çok sever ama tatlı bir çekişme yani çok minnakken teyze ile babası sıra ile tutuyordu sende çok durdu bende dursun olayı sonuç kimse yokken kucak arsizi bı bebekbenim eşimde tamda bahsettiğin gibiydi canım abimler balayına gidemedi diye 2 yaşında bebisleriyle onları 5 yıldızlı tatile götürdü beş kuruş para almadı onlar eğlendi biz yigenimle ilgilendik bu sekilde bi insandi son 2 senedir yavaş yavaş kendini çekti. Aileme karşı ters davranmaz asla kimseyi kırmazdida ama kızım doğdu olay bu hale geldi. Beni zaten paylaşmak istemezdi ama kızım i çembere aldı sanki bi bizim bebeğimiz var başka kimse de yok. Evet kızım 4 kayıp bebeğimiz sonrası geldi kıymetlimiz ama yine de içinden çıkamıyorum
Akşam bı degisikolmus yemek kalınca :)Menü de yazıp yatayım yarın hastane işleri var akşama babam gelecek falan
Emziren ana
Kahvaltı 11:00
Bolca salata 2 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
Akşam 18:30
1 kepçe barbunya
Yarım kepçe mercimek çorbası unsuz
1 kepçe tavuk çorbası
Yumurtalı karnabahar kızartma değil
Su 2.5 geçti
Yürüyüşe çıkamadım temizlik altıda bitti yemekler de kalanları temizledik dolapta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?