Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ablacım çok çok geçmiş olsun. Sizde ciddi birsey var mi peki ? Gerçekten verilmiş sadakaniz varmış yolun başı sayılır Allah kurtarmış

Aklına yemek gelince gruba yaz canım konulara dahil ol zaten biraz zaman geçirirsen yatma vakti gelmiş olur bir aya geçer krizler inşallah

Canım yemekhanede çıkan yemekleri de detaylı yazman daha iyi olur anlamamız için

Hayretler icinde okudum. Ne denir ki boylelerine... verilmis sadakaniz varmis da is isden gecmeden gercek yuzu ortaya cikmis. Bununla gecmis olsun. Fiziksel bir yaralanmami var siz nasilsiniz abla

aaaaa inanmıyorum.daha neler artık.çok geçmiş olsun.Allah korumuş gerçekten

Tarçınlı ya da zencefilli süt içmeyi denesen, 1 tane kuru incirle... Hipoglisemim var sürekli birşeyler yemem gerekiyor, akşam olayını zencefilli süt ve kuru incirle atlattım

canım öğlen yazayım o zaman ne çıkacağını öğlen öğreniyoruz
liste gelmiyor canım
Yedigin menuyu yazman gerekiyor. Ornegin bugun ne yediysen aksam mutfak kapandiktan sonra yada sabah bildirmen lazim. Anladigim kadariyla ogleyi ogrenip bugunun menusunu yazacaktin dimi

Uyuyamıyorum, arızalıyım zannımca... Haftaya pazartesi de uyanamicam
Biri tugceyi fabrika ayarlarına dondursun ben de arizaliyim kuzum seni çok iyi anlıyorum inan.
Kendini anlatsana biraz kaç kardessiniz evde annenden başka kimler var

Ay meraklı damarım mi tuttu ne bu arada sanane demekte özgürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…