Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kuzum sıcak yemek yemezsen nasıl düzelecek miden

Canım ara öğün olarak karbon değil de kuru yemiş incir hurma gibi şeyler daha güzel dengeler şekerini. Karbon sürekli şekerini yükseltecek ve sürekli açlık krizine gireceksin. Gece çok acıktığın zaman peynir yoğurt yersen daha iyi olur alışana kadar hem şekerin yukselmez

Ben mesela o kadar fazla ekmek tüketmeye karşıyım. Sabah 1 dilim ekmek varsa öğlen de olabilir ama akşam olmamalı bence. Ama senin menün de sabah hem 2 dilim ekmek hem yumurta var bana göre 1 dilim ekmek yeterli öğle yemeğinde de 1 dilim yeter diye düşünüyorum. Ikındı öğünü nu tost yerine ayran leblebi yada meyve yogurt şeklinde yapmalısın böylelikle şekerini de ayarlarsın. Ayrıca bu şekild e bir öğün kadar kalori oluyor ayroca akşam yemeğinde ki ekmeği kes. Bol salata ve kofte yeter

o zaman diyet yapamam ben ki.aynen bu kadar yediğimde tıkır tıkır kilo veriyorum ben.yeter ki gece yemeyeyim

Sağol ablam

öğlen
1 yumurta
1 küçük kase yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği
sirkeli az yağlı salata
1 tabak ıspanak yemeği
1,5 litre su içtim şimdiye kadar
10.45 gibi yarım elma ve bir fincan yoğurt

Abla çok geçmiş olsun iyiki o adi insanlara bulaşmadan kurtulmuşunuz. Böyle şeyler insanın psikolojisinde bozar. Şikayetçi olun dayak parası isteyin orası tr değil şikayet edin ay sinirim bozuldu

Bacım yanlış yazmışsın eksi 3 mu hedefin bu ay yoksa 5 mi

Günaydin bu arada kizlarr

Bugun Annem geliyor insallah denizliye gecicez 5günlük :)
Hadi gözün aydın İyi gezmeler canım
yeni baslamana göre gayet iyi

Günaydın kızlar güzel bir gün olsun tartıya son iki gün
ben ilk hafta olduğu için kolay ulaşicam gibi hedefime

Kız tugce yat uyusana yıllık izindesin anacım bugünlerin kıymetini bil sonra memeni Çekerek uyandiracaklar
hatta gece memeyle yapışık ikiz olucak zamanla bütün gece üstünde uyuyacak :)

Herkese gunaydin. Bu sabah tartida artilarin gittigini hatta azda olsa eksiye gecildigini gordum cok mutluyuummm insallah cumaya daha iyi olacak opuldunuz
tebrik ederim canım emeğinin karşılığını Alman ne güzel

canım öğlen yazayım o zaman ne çıkacağını öğlen öğreniyoruz
liste gelmiyor canım
akşam bı seferde tüm günü yazman daha kolay olur arkadasim

Uyuyamıyorum, arızalıyım zannımca... Haftaya pazartesi de uyanamicam
öyle olur zaten :)
Benim çocuklarda haftaici surune surune uyanırlar haftasonu uyuyun derim sabah erkenden kalkiverirler

sen kaç yaşındasın kuzum anan kaç yaşında doğurmuş seni
Bı tekne kazintisi fikrim varda ilerleyen senelerde çevreden fikir ediniyorum:)

Günaydın hanımlar oğlanı uyuttum bugun kahvaltıya ögle arası eşimi beklicem beraber yapalım diye. Akşama da ıspanak var inşallah
Afiyet olsun
deneme yanılma yöntemleriyle kendine iyi geleni zaman içinde bulucaksin emenim
Misal ben nekadar karbonu gün içinde yersem akşam krizlerim daha çok olur
Beni protein daha çok tok tutar kontrolum daha kolay olur

Ikisi birden canım normalde kontrol zamanı gelmişti tiroid için bir de gebelik. Babamız emin gerçi çok mutlu şimdiden
senin yavru kaç yaşında şimdi
Hayırlısi olsun canım

öğlen
1 yumurta
1 küçük kase yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği
sirkeli az yağlı salata
1 tabak ıspanak yemeği
1,5 litre su içtim şimdiye kadar
10.45 gibi yarım elma ve bir fincan yoğurt
bence gayet doyurucu güzel bir menü

Kızlar şuan iki seksen uzanmış bı halde yazıyorum size kaynar çayı döktüm bacaklarima feci yandım kıpkırmızı oldu eşim eczane den yanık ağrı kesici krem aldı inşallah iyi gelir

Kızlar şuan iki seksen uzanmış bı halde yazıyorum size kaynar çayı döktüm bacaklarima feci yandım kıpkırmızı oldu eşim eczane den yanık ağrı kesici krem aldı inşallah iyi gelir
Hay Allah gecmis olsun. Gorunmez kaza iste. Insallah ciddi bir yanik degildir

Kızım larenjit olmş kızlar müdürden izin alıp dr götürdüm sonra tayin işim olmadı çalıştığım okulu sevemedim bi türlü gerçi kimse sevmiyor okulu herşeyin hayırlısı bugünde niyetliyim kızım toparlanırsa spora gidicem akşam

Çok geçmiş olsun
Her ser gördüğümüzde bı hayır aramak lazım belkide
Allah kabul etsin orucunuda Arkadaşım

geçmiş olsun yaa üzüldüm anestol ve silverdin kullan rahatlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…