- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #241.621
Inşallah son tecrubemiz olur canım yaanladım canım
daha tecrübesisiz öyle yapayım dediğiniz gibi
Kuzum sıcak yemek yemezsen nasıl düzelecek midenKızlar ben hala kötüyüm mide bulantısı ve karin ağrısı hala sürüyor. Ama okuldayım maalesef haftaya yazılılar var o yüzden yoğun bu haftalar. Dün ku menümü yazıp yazmadığımı hatırlayamadım. Gerçi menü sayılmaz ama yine de yazayım
Sabah 09.00
2 yumurta
Ogle12.00
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Ara 15.30
1 avuç fıstık
Ara 18.00
Çeyrek portakal
Su: 2 lt
her sayfaya girişte yazıp akşamları da toplasam menümü olur mu acaba?
ben öğlenci öğretmenim.şimdi sabah yediklerimi ve okula götüreceklerimi yazsam akşamda yazmak zorunda kalsam belki sorunumu halledebilirim diyorum..
mesela bu sabah
Kalkınca
1 bardak kefir
1 bardak zencefilli limonlu sirkeli ılık su ( 07.30 )
Kahvaltı
2 dilim kepek ekmek
1 dilim köy peyniri
1 yumurta
5 zeytin
yeşillik
Ara
türk kahvesi
şimdi öğle yemeğimi hazırlayıp okula götüreceğim.
8 kaşık kıymalı pazı yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmek
ikindi içinde bir tost yapıp götüreceğim biliyorum karbon fazla olacak ama akşam yememek için bugün bunu deneyeceğim .mesela dün ikindide bişey yemedim hipoglisemi oluştu ne yiyeceğimi şaşırdım akşam..bugün tost ve ayran yiyeceğim.
akşam da köfte hazırladım onu pişireceğim 1 dilim ekmek salata ve yogurtla yerim diyorum..siz ne dersiniz bilmiyorum ama..
her sayfaya girişte yazıp akşamları da toplasam menümü olur mu acaba?
ben öğlenci öğretmenim.şimdi sabah yediklerimi ve okula götüreceklerimi yazsam akşamda yazmak zorunda kalsam belki sorunumu halledebilirim diyorum..
mesela bu sabah
Kalkınca
1 bardak kefir
Kahvaltı
2 dilim kepek ekmek
1 dilim köy peyniri
1 yumurta
5 zeytin
yeşillik
Ara
türk kahvesi
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmek
ikindi içinde bir tost yapıp götüreceğim biliyorum karbon fazla olacak ama akşam yememek için bugün bunu deneyeceğim .mesela dün ikindide bişey yemedim hipoglisemi oluştu ne yiyeceğimi şaşırdım akşam..bugün tost ve ayran yiyeceğim.
akşam da köfte hazırladım onu pişireceğim 1 dilim ekmek salata ve yogurtla yerim diyorum..siz ne dersiniz bilmiyorum ama..
Haklısın dün kötü oldu ama bugün biraz daha iyiyim öğle yemeğinde çorba yada sebze yemeği yiyecegimKuzum sıcak yemek yemezsen nasıl düzelecek miden
o zaman diyet yapamam ben ki.aynen bu kadar yediğimde tıkır tıkır kilo veriyorum ben.yeter ki gece yemeyeyimBen mesela o kadar fazla ekmek tüketmeye karşıyım. Sabah 1 dilim ekmek varsa öğlen de olabilir ama akşam olmamalı bence. Ama senin menün de sabah hem 2 dilim ekmek hem yumurta var bana göre 1 dilim ekmek yeterli öğle yemeğinde de 1 dilim yeter diye düşünüyorum. Ikındı öğünü nu tost yerine ayran leblebi yada meyve yogurt şeklinde yapmalısın böylelikle şekerini de ayarlarsın. Ayrıca bu şekild e bir öğün kadar kalori oluyor ayroca akşam yemeğinde ki ekmeği kes. Bol salata ve kofte yeter
Tabi herkes kendini daha iyi bilir böyle iyi geliyorsa böyle devam eto zaman diyet yapamam ben ki.aynen bu kadar yediğimde tıkır tıkır kilo veriyorum ben.yeter ki gece yemeyeyim
Sağol ablamBulamayanlar için @Sweetyy83 başarı hikayesi
Bu kalplerde sana gelsin bebeğim
------------------
Merhaba kader arkadaşlarım geçen hafta 64 ü görünce çok sevindim çünki yaklaşık 10 senedir 69. 95 arası gidip geliyordum. Özellikle hamileliğimde 95 e çıkmıştım. Doğumdan sonra 80 a düştüm 1 buçuk sene boyunca her hafta pazartesi diyete başlayacağım deyip pazartesi yine kendimi patates kızartması döner vs yerken buluyordum. Yaklaşık 4 yıl önce Bir kaç takıma girdim ve başaramadım. Kendim evde denedim 69 dan aşağı inemedim. Sonunda bir takıma girip yarışmayı tekrar denedim. 9. takım benim için son çareydi ve başaramazsam tekrardenemicektim. Denemeye karar verdim 9. Takım çok güçlü bir takım gerçekten bu takım olmasa hala ben 69 ile 70 arası gidip geliyordum arkadaşlarım ve sevgili kaptanım @mefkuremsayesinde şuan 64 kiloya kadar indim çok şükür şuan kendimi çok hafiflemiş hissediyorum ve etrafımdaki insanlar nasıl zayıfladın diye soruyağmuruna tutuyor. Takımımı bırakmıyacamyine kilo bildirimlerim olacak kilomu korumakadına herşeyi yapacam teşekkürler 9. Takım
Abla çok geçmiş olsun iyiki o adi insanlara bulaşmadan kurtulmuşunuz. Böyle şeyler insanın psikolojisinde bozar. Şikayetçi olun dayak parası isteyin orası tr değil şikayet edin ay sinirim bozulduIyi geceler biraz önce geldik
Bugün çok kötü şeyler oldu
Dün benim oğlanla nişanlısı baya büyük bi tartışma yaşamıştı
Bizde istemiyoduk artık
Oğlan bazı şeyleri anlatmamış bize
Kızın gerçek yüzünü gördük
Bugün oğlan işteyeken ablaları aramış ağza alınmıcak küfürler
Sonra Bizde insan gibi gidip noktayı koyalım dedik
Eşim oğlan ben gittik
Orda 10 -15 kişi toplanmışlar
Anne baba kardeşleri enişteleri falan
Içeri girdiğimiz 2.dk da darp etmeye başladılar
Abisi oğluma bıcakla saldırdı
2 ayı gibi kız bana saldırdı
Ben böyle ahlaksız rezil terbşyesiz lağım bi aile görmedim
Kızların ağızlarından çıkan küfürleri Ben bu yaşımda 1 sefer kullanmamışımdır
Evden zorla çıktık bahçede de devam etti
Arabaya zor bindik
Öbür sokağa gidip polis ambulans çağırdık
Benle eşimi bi hastaneye oğlanı başka hastaneye götürdüler
4-5 saat hastaneydik sonra polise gittik
Ordan bizim bütün aile görümcemde toplanmışlardı
Yanımıza gelmek istediler ama zaten içeri almıyolardı o yüzden istemedik
Oğlan hastanede yalnız kalmasın diye onları oraya gönderdik
Geç vakit görümcemde oturduk biraz
Sözün özü vakit geçmeden böyle aşağılık insanlardan kurtulduğumuz için Allaha şükürler ettim
Yoksa mart sonu düğün olacaktı
Her şerde gerçekten bi hayır varmış
Kızlar bi süre paylaşım olarak kusura bakmayın
Geçmişi okurum ama menülere yorum yapacak kafa yok bende
Lütfen sizler boş bırakmayın burayı
Ne çevremde Ne yakımında uzağımda böyle bi olay yaşamadım duymadım görmedim
Nasıl hayvanlar varmış böyle malesef insan diyemiyorum
Menü olarak gün içinde oraya gitmeden 2 tb sebze çorbası içmiştim
Bacım yanlış yazmışsın eksi 3 mu hedefin bu ay yoksa 5 mi_ 2 ŞUBAT HEDEF LİSTESİ ____
[/COLOR]
mefkurem ___ 87 / 82 / -5
nanekekik ___75 / 70/ -5
Zey-has____ 111.1/105/-6.1
Melegimve ben ___ 88/ 83 / -5
Eyledi____ 95.2/90.5/ -4.7
Kocasınınnar tanesi ___106/101/-5
Nurse51____108/100/-8
Poni Bon ____79.5/74/5.5
askrhpozitif_____79,6/78/1,6
Warriorinside__75,6/68/7,6
Pnrrr-20____73.3/68.8/-4.5
tugcekrblt ____64,2/60/-4,2
mer_4260 ____ 67.6/63.6/ -4
asfarovski ____69.3/66/3.3
canan456_____76.6/73/3.6
angelic2______88/85/-5
Hadi gözün aydın İyi gezmeler canımGünaydin bu arada kizlarr
Bugun Annem geliyor insallah denizliye gecicez 5günlük :)
yeni baslamana göre gayet iyisabah
1 yumurta
1 kibrit kutusu kadar peynir
2 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
çay
öğlen
2 dilim çavdar ekmeği
bol salata
1 yumurta
yemekte çıkan yemekten ( işte artık ne çıkarsa )susuz ve yağsız olarak
1 kase yoğurt
akşam
1 tabak ıspanak
peynirli salata
1 kase yoğurt
günde 2,5---3 litre su içiyorum
ara öğünlerde de
meyve yoğurt
kefir
sadece meyve yiyorum
3 ana
ara öğün
ben ilk hafta olduğu için kolay ulaşicam gibi hedefimeGünaydın kızlar güzel bir gün olsun tartıya son iki gün
hatta gece memeyle yapışık ikiz olucak zamanla bütün gece üstünde uyuyacak :)Kız tugce yat uyusana yıllık izindesin anacım bugünlerin kıymetini bil sonra memeni Çekerek uyandiracaklar
tebrik ederim canım emeğinin karşılığını Alman ne güzelHerkese gunaydin. Bu sabah tartida artilarin gittigini hatta azda olsa eksiye gecildigini gordum cok mutluyuummminsallah cumaya daha iyi olacak opuldunuz
akşam bı seferde tüm günü yazman daha kolay olur arkadasimcanım öğlen yazayım o zaman ne çıkacağını öğlen öğreniyoruz
liste gelmiyor canım
öyle olur zaten :)Uyuyamıyorum, arızalıyım zannımca... Haftaya pazartesi de uyanamicam
sen kaç yaşındasın kuzum anan kaç yaşında doğurmuş seniKız ya fabrika ayarım da böyle cinsse, ya daha cinsse
Neyse sabah 6 da uyanmaktan iyidir ya 9 da uyanmak:)))
5 kardeşiz, ben en küçüğüyüm ve diğer kardeşlerimle yaş farkı var aramda bayağı, tekne kazıntısıyım yani. 1 tane erkek kardeşimiz var ortancamız, evli ve ikiz kızları var 20 yaşında keretalar. Benim bir büyüğüm ablam Kıbrısta yaşıyor, evli ve 18 yaşında kız sıpası var. Evin 2 büyük ablasıyla ben evlilik karşıtı olarak anne babamızın dizlerinin dibinde yaşıyoruz.
Afiyet olsunGünaydın hanımlar oğlanı uyuttum bugun kahvaltıya ögle arası eşimi beklicem beraber yapalım diye. Akşama da ıspanak var inşallah
deneme yanılma yöntemleriyle kendine iyi geleni zaman içinde bulucaksin emenimher sayfaya girişte yazıp akşamları da toplasam menümü olur mu acaba?
mesela bu sabah
Kalkınca
1 bardak kefir
Kahvaltı
2 dilim kepek ekmek
1 dilim köy peyniri
1 yumurta
5 zeytin
yeşillik
Ara
türk kahvesi
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmek
senin yavru kaç yaşında şimdiIkisi birden canım normalde kontrol zamanı gelmişti tiroid için bir de gebelik. Babamız emin gerçi çok mutlu şimdiden
bence gayet doyurucu güzel bir menüöğlen
1 yumurta
1 küçük kase yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği
sirkeli az yağlı salata
1 tabak ıspanak yemeği
1,5 litre su içtim şimdiye kadar
10.45 gibi yarım elma ve bir fincan yoğurt
Hay Allah gecmis olsun. Gorunmez kaza iste. Insallah ciddi bir yanik degildirKızlar şuan iki seksen uzanmış bı halde yazıyorum size kaynar çayı döktüm bacaklarima feci yandım kıpkırmızı oldu eşim eczane den yanık ağrı kesici krem aldı inşallah iyi gelir
Çok geçmiş olsun bugün hep kötü haber alıyorm yaKızlar şuan iki seksen uzanmış bı halde yazıyorum size kaynar çayı döktüm bacaklarima feci yandım kıpkırmızı oldu eşim eczane den yanık ağrı kesici krem aldı inşallah iyi gelir
Sağol canım benim bide isim çok sabah sabah canımı sıktı bu yanma isiÇok geçmiş olsun bugün hep kötü haber alıyorm ya
Çok geçmiş olsunKızım larenjit olmş kızlar müdürden izin alıp dr götürdüm sonra tayin işim olmadı çalıştığım okulu sevemedim bi türlü gerçi kimse sevmiyor okulu herşeyin hayırlısı bugünde niyetliyim kızım toparlanırsa spora gidicem akşam
geçmiş olsun yaa üzüldüm anestol ve silverdin kullan rahatlatır.Kızlar şuan iki seksen uzanmış bı halde yazıyorum size kaynar çayı döktüm bacaklarima feci yandım kıpkırmızı oldu eşim eczane den yanık ağrı kesici krem aldı inşallah iyi gelir
Yumurtanın akını sür canım çok fayda göreceksinSağol canım benim bide isim çok sabah sabah canımı sıktı bu yanma isi
İnşallah canım bı kaç saat açısına razıyım sonradan geçsin ama günlerce surmesin yeterHay Allah gecmis olsun. Gorunmez kaza iste. Insallah ciddi bir yanik degildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?