Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kız ya fabrika ayarım da böyle cinsse, ya daha cinsse

Neyse sabah 6 da uyanmaktan iyidir ya 9 da uyanmak:)))

5 kardeşiz, ben en küçüğüyüm ve diğer kardeşlerimle yaş farkı var aramda bayağı, tekne kazıntısıyım yani. 1 tane erkek kardeşimiz var ortancamız, evli ve ikiz kızları var 20 yaşında keretalar. Benim bir büyüğüm ablam Kıbrısta yaşıyor, evli ve 18 yaşında kız sıpası var. Evin 2 büyük ablasıyla ben evlilik karşıtı olarak anne babamızın dizlerinin dibinde yaşıyoruz.

Abla iyi ki ortaya çıkmış pislikler insan herkesi kendi gibi sanıyor ne insanlar var ya Allah korumuş

Mefkurem oglunuza cok gecmis olsun. Insallah kisa surede toparlar. Onlara ne oldu peki sikayetci oldunuz mu
Şikayetçi olmuşlar ama olay yerinden kaçma olmadığı için tutuksuz yargılanmak mahkeme kararı beklenecek hepimiz şok olduk
Herkese gunaydin. Bu sabah tartida artilarin gittigini hatta azda olsa eksiye gecildigini gordum cok mutluyuummm insallah cumaya daha iyi olacak opuldunuz
ooo süper canım

Evi topladım oğlan uyandı emzirdim bezi değişti şimdi çamaşır katlayıp hastaneye gideceğim kendinize cici bakın kızlar
hayırdır canım gebelik testi mı yoksa rutin kan testlerimi

Kiz senin yeğenler seninle kanki modundadir sen baya baya tekne kazintisiymissin demek
Günaydın hanımlar oğlanı uyuttum bugun kahvaltıya ögle arası eşimi beklicem beraber yapalım diye. Akşama da ıspanak var inşallah
yinede bı kuru meyve filan ye canım metabolizman uyansın

Çok geçmiş olsun zuhalcigim. Çok üzüldüm oğlun için umarım hemen iyileşir. Böyle rezil insanlar maalesef hayatımızın bir döneminde karşımıza çıkıyor. Siz yine de erkenden kurtulmuşsunuz

Mefkurem gecmis olsun ablacim ogluna allah sifa versin beterinden saklasin nasil insanlarmis çirkefler pislikler canina kastedecek kadar gozleri dönmüs demek ki ya

Tam da bu zinciri kırmak için yazman gerekli menüyü çünkü bir sonra ki sefer yazmaya utandığın için yememeye dikkat ediyorsun. Ayrıca gece yemeklerini burdan kesmiyorsan bence daha az ve sağlıklı besinlerle gecistirebilirsin örneğin salatalık havuç belki ananas kivi olabilir ama bunları halletmez isen işin zor güzelim

aynen yazmam gerekli .haklısın..

Kızlar ben hala kötüyüm mide bulantısı ve karin ağrısı hala sürüyor. Ama okuldayım maalesef haftaya yazılılar var o yüzden yoğun bu haftalar. Dün ku menümü yazıp yazmadığımı hatırlayamadım. Gerçi menü sayılmaz ama yine de yazayım
Sabah 09.00
2 yumurta
Ogle12.00
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Ara 15.30
1 avuç fıstık
Ara 18.00
Çeyrek portakal
Su: 2 lt

her sayfaya girişte yazıp akşamları da toplasam menümü olur mu acaba?
ben öğlenci öğretmenim.şimdi sabah yediklerimi ve okula götüreceklerimi yazsam akşamda yazmak zorunda kalsam belki sorunumu halledebilirim diyorum..
mesela bu sabah
Kalkınca

1 bardak kefir
1 bardak zencefilli limonlu sirkeli ılık su ( 07.30 )

Kahvaltı
2 dilim kepek ekmek
1 dilim köy peyniri
1 yumurta
5 zeytin
yeşillik

Ara
türk kahvesi

şimdi öğle yemeğimi hazırlayıp okula götüreceğim.
8 kaşık kıymalı pazı yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmek
ikindi içinde bir tost yapıp götüreceğim biliyorum karbon fazla olacak ama akşam yememek için bugün bunu deneyeceğim .mesela dün ikindide bişey yemedim hipoglisemi oluştu ne yiyeceğimi şaşırdım akşam..bugün tost ve ayran yiyeceğim.
akşam da köfte hazırladım onu pişireceğim 1 dilim ekmek salata ve yogurtla yerim diyorum..siz ne dersiniz bilmiyorum ama..

O tekne kazintisi bizde de var en küçüğümuz 18 yaşında

Maşallah senin yigenler kardeş gibi olmuş sana

Kız evliliğe o kadar karşı olma o da eğlenceli. Benim annem hep korkardı çocuğu olsa bu atar gider diye şimdi bebeyle birlikte takılıyoruz çok popi oluyor

Kaç kiloydun ve boyun kaçtı hatırlayamadım

Ikisi birden canım normalde kontrol zamanı gelmişti tiroid için bir de gebelik. Babamız emin gerçi çok mutlu şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…