- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #241.601
Biri tugceyi fabrika ayarlarına dondursunben de arizaliyim kuzum seni çok iyi anlıyorum inan.
Kendini anlatsana biraz kaç kardessiniz evde annenden başka kimler var
Ay meraklı damarım mi tuttu nebu arada sanane demekte özgürsün
Abla iyi ki ortaya çıkmış pislikler insan herkesi kendi gibi sanıyor ne insanlar var ya Allah korumuşIyi geceler biraz önce geldik
Bugün çok kötü şeyler oldu
Dün benim oğlanla nişanlısı baya büyük bi tartışma yaşamıştı
Bizde istemiyoduk artık
Oğlan bazı şeyleri anlatmamış bize
Kızın gerçek yüzünü gördük
Bugün oğlan işteyeken ablaları aramış ağza alınmıcak küfürler
Sonra Bizde insan gibi gidip noktayı koyalım dedik
Eşim oğlan ben gittik
Orda 10 -15 kişi toplanmışlar
Anne baba kardeşleri enişteleri falan
Içeri girdiğimiz 2.dk da darp etmeye başladılar
Abisi oğluma bıcakla saldırdı
2 ayı gibi kız bana saldırdı
Ben böyle ahlaksız rezil terbşyesiz lağım bi aile görmedim
Kızların ağızlarından çıkan küfürleri Ben bu yaşımda 1 sefer kullanmamışımdır
Evden zorla çıktık bahçede de devam etti
Arabaya zor bindik
Öbür sokağa gidip polis ambulans çağırdık
Benle eşimi bi hastaneye oğlanı başka hastaneye götürdüler
4-5 saat hastaneydik sonra polise gittik
Ordan bizim bütün aile görümcemde toplanmışlardı
Yanımıza gelmek istediler ama zaten içeri almıyolardı o yüzden istemedik
Oğlan hastanede yalnız kalmasın diye onları oraya gönderdik
Geç vakit görümcemde oturduk biraz
Sözün özü vakit geçmeden böyle aşağılık insanlardan kurtulduğumuz için Allaha şükürler ettim
Yoksa mart sonu düğün olacaktı
Her şerde gerçekten bi hayır varmış
Kızlar bi süre paylaşım olarak kusura bakmayın
Geçmişi okurum ama menülere yorum yapacak kafa yok bende
Lütfen sizler boş bırakmayın burayı
Ne çevremde Ne yakımında uzağımda böyle bi olay yaşamadım duymadım görmedim
Nasıl hayvanlar varmış böyle malesef insan diyemiyorum
Menü olarak gün içinde oraya gitmeden 2 tb sebze çorbası içmiştim
Hayırdır cnm ne hastanesiEvi topladım oğlan uyandı emzirdim bezi değişti şimdi çamaşır katlayıp hastaneye gideceğim kendinize cici bakın kızlar
Şikayetçi olmuşlar ama olay yerinden kaçma olmadığı için tutuksuz yargılanmak mahkeme kararı beklenecek hepimiz şok oldukMefkurem oglunuza cok gecmis olsun. Insallah kisa surede toparlar. Onlara ne oldu peki sikayetci oldunuz mu
ooo süper canımHerkese gunaydin. Bu sabah tartida artilarin gittigini hatta azda olsa eksiye gecildigini gordum cok mutluyuummminsallah cumaya daha iyi olacak opuldunuz
hayırdır canım gebelik testi mıEvi topladım oğlan uyandı emzirdim bezi değişti şimdi çamaşır katlayıp hastaneye gideceğim kendinize cici bakın kızlar
Kiz senin yeğenler seninle kanki modundadir sen baya baya tekne kazintisiymissin demekKız ya fabrika ayarım da böyle cinsse, ya daha cinsse
Neyse sabah 6 da uyanmaktan iyidir ya 9 da uyanmak:)))
5 kardeşiz, ben en küçüğüyüm ve diğer kardeşlerimle yaş farkı var aramda bayağı, tekne kazıntısıyım yani. 1 tane erkek kardeşimiz var ortancamız, evli ve ikiz kızları var 20 yaşında keretalar. Benim bir büyüğüm ablam Kıbrısta yaşıyor, evli ve 18 yaşında kız sıpası var. Evin 2 büyük ablasıyla ben evlilik karşıtı olarak anne babamızın dizlerinin dibinde yaşıyoruz.
yinede bı kuru meyve filan ye canım metabolizman uyansınGünaydın hanımlar oğlanı uyuttum bugun kahvaltıya ögle arası eşimi beklicem beraber yapalım diye. Akşama da ıspanak var inşallah
Çok geçmiş olsun zuhalcigim. Çok üzüldüm oğlun için umarım hemen iyileşir. Böyle rezil insanlar maalesef hayatımızın bir döneminde karşımıza çıkıyor. Siz yine de erkenden kurtulmuşsunuzIyi geceler biraz önce geldik
Bugün çok kötü şeyler oldu
Dün benim oğlanla nişanlısı baya büyük bi tartışma yaşamıştı
Bizde istemiyoduk artık
Oğlan bazı şeyleri anlatmamış bize
Kızın gerçek yüzünü gördük
Bugün oğlan işteyeken ablaları aramış ağza alınmıcak küfürler
Sonra Bizde insan gibi gidip noktayı koyalım dedik
Eşim oğlan ben gittik
Orda 10 -15 kişi toplanmışlar
Anne baba kardeşleri enişteleri falan
Içeri girdiğimiz 2.dk da darp etmeye başladılar
Abisi oğluma bıcakla saldırdı
2 ayı gibi kız bana saldırdı
Ben böyle ahlaksız rezil terbşyesiz lağım bi aile görmedim
Kızların ağızlarından çıkan küfürleri Ben bu yaşımda 1 sefer kullanmamışımdır
Evden zorla çıktık bahçede de devam etti
Arabaya zor bindik
Öbür sokağa gidip polis ambulans çağırdık
Benle eşimi bi hastaneye oğlanı başka hastaneye götürdüler
4-5 saat hastaneydik sonra polise gittik
Ordan bizim bütün aile görümcemde toplanmışlardı
Yanımıza gelmek istediler ama zaten içeri almıyolardı o yüzden istemedik
Oğlan hastanede yalnız kalmasın diye onları oraya gönderdik
Geç vakit görümcemde oturduk biraz
Sözün özü vakit geçmeden böyle aşağılık insanlardan kurtulduğumuz için Allaha şükürler ettim
Yoksa mart sonu düğün olacaktı
Her şerde gerçekten bi hayır varmış
Kızlar bi süre paylaşım olarak kusura bakmayın
Geçmişi okurum ama menülere yorum yapacak kafa yok bende
Lütfen sizler boş bırakmayın burayı
Ne çevremde Ne yakımında uzağımda böyle bi olay yaşamadım duymadım görmedim
Nasıl hayvanlar varmış böyle malesef insan diyemiyorum
Menü olarak gün içinde oraya gitmeden 2 tb sebze çorbası içmiştim
anladım canımCanım menuleri o günün yeme içmesi bitince zuhal ablanın deyimi ile mutfak kapanınca yazıyoruz çünkü planlar ile gerçekler aynı olmuyor bazen
Tam da bu zinciri kırmak için yazman gerekli menüyü çünkü bir sonra ki sefer yazmaya utandığın için yememeye dikkat ediyorsun. Ayrıca gece yemeklerini burdan kesmiyorsan bence daha az ve sağlıklı besinlerle gecistirebilirsin örneğin salatalık havuç belki ananas kivi olabilir ama bunları halletmez isen işin zor güzelimkızlar ya iki gündür gündüz gene çok güzel gidiyorum akşam oldu mu sapıtıyorum naapa yım o saatlerde bilmiyorum ki ..kırmam lazım bu zinciri bu döngüyü..tam menülerimi yazayım diyodum gene gece yedim bisürü sey yazmadım bende.
denicem canımTarçınlı ya da zencefilli süt içmeyi denesen, 1 tane kuru incirle... Hipoglisemim var sürekli birşeyler yemem gerekiyor, akşam olayını zencefilli süt ve kuru incirle atlattım
Ohhh denizlinin kaplıcalarını çok severim ben mis gibi sıcacık:)Günaydin bu arada kizlarr
Bugun Annem geliyor insallah denizliye gecicez 5günlük :)
aynen yazmam gerekli .haklısın..Tam da bu zinciri kırmak için yazman gerekli menüyü çünkü bir sonra ki sefer yazmaya utandığın için yememeye dikkat ediyorsun. Ayrıca gece yemeklerini burdan kesmiyorsan bence daha az ve sağlıklı besinlerle gecistirebilirsin örneğin salatalık havuç belki ananas kivi olabilir ama bunları halletmez isen işin zor güzelim
Gözün aydın canım şimdiden hayırlı yolculuklar
Gözünaydın canım. İyi yolculuklar, tatiller, az yemeler diyelim mi
Ohhh denizlinin kaplıcalarını çok severim ben mis gibi sıcacık:)
O tekne kazintisi bizde de var en küçüğümuz 18 yaşındaKız ya fabrika ayarım da böyle cinsse, ya daha cinsse
Neyse sabah 6 da uyanmaktan iyidir ya 9 da uyanmak:)))
5 kardeşiz, ben en küçüğüyüm ve diğer kardeşlerimle yaş farkı var aramda bayağı, tekne kazıntısıyım yani. 1 tane erkek kardeşimiz var ortancamız, evli ve ikiz kızları var 20 yaşında keretalar. Benim bir büyüğüm ablam Kıbrısta yaşıyor, evli ve 18 yaşında kız sıpası var. Evin 2 büyük ablasıyla ben evlilik karşıtı olarak anne babamızın dizlerinin dibinde yaşıyoruz.
Normal tiroid kontrolü bir de gebelik testiHayırdır cnm ne hastanesi
Kaç kiloydun ve boyun kaçtı hatırlayamadımher sayfaya girişte yazıp akşamları da toplasam menümü olur mu acaba?
ben öğlenci öğretmenim.şimdi sabah yediklerimi ve okula götüreceklerimi yazsam akşamda yazmak zorunda kalsam belki sorunumu halledebilirim diyorum..
mesela bu sabah
Kalkınca
1 bardak kefir
1 bardak zencefilli limonlu sirkeli ılık su ( 07.30 )
Kahvaltı
2 dilim kepek ekmek
1 dilim köy peyniri
1 yumurta
5 zeytin
yeşillik
Ara
türk kahvesi
şimdi öğle yemeğimi hazırlayıp okula götüreceğim.
8 kaşık kıymalı pazı yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmek
ikindi içinde bir tost yapıp götüreceğim biliyorum karbon fazla olacak ama akşam yememek için bugün bunu deneyeceğim .mesela dün ikindide bişey yemedim hipoglisemi oluştu ne yiyeceğimi şaşırdım akşam..bugün tost ve ayran yiyeceğim.
akşam da köfte hazırladım onu pişireceğim 1 dilim ekmek salata ve yogurtla yerim diyorum..siz ne dersiniz bilmiyorum ama..
Ikisi birden canım normalde kontrol zamanı gelmişti tiroid için bir de gebelik. Babamız emin gerçi çok mutlu şimdidenŞikayetçi olmuşlar ama olay yerinden kaçma olmadığı için tutuksuz yargılanmak mahkeme kararı beklenecek hepimiz şok olduk
ooo süper canım
hayırdır canım gebelik testi mıyoksa rutin kan testlerimi
Kiz senin yeğenler seninle kanki modundadir sen baya baya tekne kazintisiymissin demek
yinede bı kuru meyve filan ye canım metabolizman uyansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?