Warriorinside
B.75,6**G.72.8**H.62 9 .TAKIM, AŞKIN DİĞER ADI;)
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 28 Aralık 2017
- 774
- 1.435
- 28
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #241.641
Unda iyi geliyormuş akida duydum krm fayda etmezse yapiyimYumurtanın akını sür canım çok fayda göreceksin
Onları vermiş eczacı şimdi sürdüm inşallah iyi gelirgeçmiş olsun yaa üzüldüm anestol ve silverdin kullan rahatlatır.
aynen canım başlamak için gerekli ki kuralları biliyorsun menüleri gorelim bugünaynen yazmam gerekli .haklısın..
Abla fıstık midenin sahada bulandırma dimi tarhana çorbası tarzı naneli ferah şeyler tuketKızlar ben hala kötüyüm mide bulantısı ve karin ağrısı hala sürüyor. Ama okuldayım maalesef haftaya yazılılar var o yüzden yoğun bu haftalar. Dün ku menümü yazıp yazmadığımı hatırlayamadım. Gerçi menü sayılmaz ama yine de yazayım
Sabah 09.00
2 yumurta
Ogle12.00
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Ara 15.30
1 avuç fıstık
Ara 18.00
Çeyrek portakal
Su: 2 lt
AA cidden mi bu kadar ekinde kesin o birşey yapmıştır :)Ikisi birden canım normalde kontrol zamanı gelmişti tiroid için bir de gebelik. Babamız emin gerçi çok mutlu şimdiden
guzellöğlen
1 yumurta
1 küçük kase yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği
sirkeli az yağlı salata
1 tabak ıspanak yemeği
1,5 litre su içtim şimdiye kadar
10.45 gibi yarım elma ve bir fincan yoğurt
Hayda canım yumurta beyazı çok iyi geliyorKızlar şuan iki seksen uzanmış bı halde yazıyorum size kaynar çayı döktüm bacaklarima feci yandım kıpkırmızı oldu eşim eczane den yanık ağrı kesici krem aldı inşallah iyi gelir
geçmiş olsun ponicimKızım larenjit olmş kızlar müdürden izin alıp dr götürdüm sonra tayin işim olmadı çalıştığım okulu sevemedim bi türlü gerçi kimse sevmiyor okulu herşeyin hayırlısı bugünde niyetliyim kızım toparlanırsa spora gidicem akşam
Gecmis olsun canim. Tayin isinde de vardir bir hayir elbet sıkma caniniKızım larenjit olmş kızlar müdürden izin alıp dr götürdüm sonra tayin işim olmadı çalıştığım okulu sevemedim bi türlü gerçi kimse sevmiyor okulu herşeyin hayırlısı bugünde niyetliyim kızım toparlanırsa spora gidicem akşam
Haklısın ama misafirler d.bakirdan fıstık getirmişler canım da istedi yedim artık ama bugun sebze yedim daha iyiyimAbla fıstık midenin sahada bulandırma dimi tarhana çorbası tarzı naneli ferah şeyler tuket
Şikayetçi olmuşlar ama olay yerinden kaçma olmadığı için tutuksuz yargılanmak mahkeme kararı beklenecek hepimiz şok olduk
ooo süper canım
hayırdır canım gebelik testi mıyoksa rutin kan testlerimi
Kiz senin yeğenler seninle kanki modundadir sen baya baya tekne kazintisiymissin demek
yinede bı kuru meyve filan ye canım metabolizman uyansın
Sagolun kizlarr
Tabikide az yemeli bol gezmeli olcak insallah :)
Kaplicalar süper ya hep giderm ama bu sefer zaman kisa bakalm neler yapicaz
Kızlar ben hala kötüyüm mide bulantısı ve karin ağrısı hala sürüyor. Ama okuldayım maalesef haftaya yazılılar var o yüzden yoğun bu haftalar. Dün ku menümü yazıp yazmadığımı hatırlayamadım. Gerçi menü sayılmaz ama yine de yazayım
Sabah 09.00
2 yumurta
Ogle12.00
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Ara 15.30
1 avuç fıstık
Ara 18.00
Çeyrek portakal
Su: 2 lt
O tekne kazintisi bizde de var en küçüğümuz 18 yaşında
Maşallah senin yigenler kardeş gibi olmuş sana
Kız evliliğe o kadar karşı olma o da eğlenceli. Benim annem hep korkardı çocuğu olsa bu atar gider diyeşimdi bebeyle birlikte takılıyoruz çok popi oluyor
Bacım yanlış yazmışsın eksi 3 mu hedefin bu ay yoksa 5 mi
Hadi gözün aydın İyi gezmeler canım
yeni baslamana göre gayet iyi
ben ilk hafta olduğu için kolay ulaşicam gibi hedefime
hatta gece memeyle yapışık ikiz olucak zamanla bütün gece üstünde uyuyacak :)
tebrik ederim canım emeğinin karşılığını Alman ne güzel
akşam bı seferde tüm günü yazman daha kolay olur arkadasim
öyle olur zaten :)
Benim çocuklarda haftaici surune surune uyanırlar haftasonu uyuyun derim sabah erkenden kalkiverirler
sen kaç yaşındasın kuzum anan kaç yaşında doğurmuş seni
Bı tekne kazintisi fikrim varda ilerleyen senelerde çevreden fikir ediniyorum:)
Afiyet olsun
deneme yanılma yöntemleriyle kendine iyi geleni zaman içinde bulucaksin emenim
Misal ben nekadar karbonu gün içinde yersem akşam krizlerim daha çok olur
Beni protein daha çok tok tutar kontrolum daha kolay olur
senin yavru kaç yaşında şimdi
Hayırlısi olsun canım
bence gayet doyurucu güzel bir menü
Kızlar şuan iki seksen uzanmış bı halde yazıyorum size kaynar çayı döktüm bacaklarima feci yandım kıpkırmızı oldu eşim eczane den yanık ağrı kesici krem aldı inşallah iyi gelir
Kızım larenjit olmş kızlar müdürden izin alıp dr götürdüm sonra tayin işim olmadı çalıştığım okulu sevemedim bi türlü gerçi kimse sevmiyor okulu herşeyin hayırlısı bugünde niyetliyim kızım toparlanırsa spora gidicem akşam
güzel canım ama tüm günü birden görürsek o zaman daha güzel değerlendirebilürüz birbirimizi ve kendimizi.öğlen
1 yumurta
1 küçük kase yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği
sirkeli az yağlı salata
1 tabak ıspanak yemeği
1,5 litre su içtim şimdiye kadar
10.45 gibi yarım elma ve bir fincan yoğurt
çoook geçmiş olsun nigar.Kızlar şuan iki seksen uzanmış bı halde yazıyorum size kaynar çayı döktüm bacaklarima feci yandım kıpkırmızı oldu eşim eczane den yanık ağrı kesici krem aldı inşallah iyi gelir
yaa larenjit ne ki.çok geçmiş olsun.Kızım larenjit olmş kızlar müdürden izin alıp dr götürdüm sonra tayin işim olmadı çalıştığım okulu sevemedim bi türlü gerçi kimse sevmiyor okulu herşeyin hayırlısı bugünde niyetliyim kızım toparlanırsa spora gidicem akşam
Bacım yanlış yazmışsın eksi 3 mu hedefin bu ay yoksa 5 mi
Hadi gözün aydın İyi gezmeler canım
yeni baslamana göre gayet iyi
ben ilk hafta olduğu için kolay ulaşicam gibi hedefime
hatta gece memeyle yapışık ikiz olucak zamanla bütün gece üstünde uyuyacak :)
tebrik ederim canım emeğinin karşılığını Alman ne güzel
akşam bı seferde tüm günü yazman daha kolay olur arkadasim
öyle olur zaten :)
Benim çocuklarda haftaici surune surune uyanırlar haftasonu uyuyun derim sabah erkenden kalkiverirler
sen kaç yaşındasın kuzum anan kaç yaşında doğurmuş seni
Bı tekne kazintisi fikrim varda ilerleyen senelerde çevreden fikir ediniyorum:)
Afiyet olsun
deneme yanılma yöntemleriyle kendine iyi geleni zaman içinde bulucaksin emenim
Misal ben nekadar karbonu gün içinde yersem akşam krizlerim daha çok olur
Beni protein daha çok tok tutar kontrolum daha kolay olur
senin yavru kaç yaşında şimdi
Hayırlısi olsun canım
bence gayet doyurucu güzel bir menü
kaç tane yidin bakemmmHaklısın ama misafirler d.bakirdan fıstık getirmişler canım da istedi yedim artık ama bugun sebze yedim daha iyiyim
gayrıı dayanamamm ben bu hasreteeee ya beni de götür ya da sen de gitmeee
Gözün aydın tatlım Allah kavuştursunGünaydin bu arada kizlarr
Bugun Annem geliyor insallah denizliye gecicez 5günlük :)
Oh iyi dinlenmelerselam
akşama neler yaptınız kızlar
ben bi yemek yaptım akşam oldu.bir de makğneye çamaşır atmayı başardım.mutfağı üstünkörü topladım ,
koltuk örtülerinş şöylebir düzeltip yenice oturdum.
bende mi bir gariplik var
çöktüm resmen kız meslekten soğutur bu durum insanı allah yardımcın olsun şu gıcık idareceyi sıkıştır gerekli yerlere yazsın veli toplantısı da yapsın çocuklardan önce velilere temizlik dersi semineri neyse işte bir şeyler ayarlasın olmadı kuralmış gibi hiç olmadı hafta başı çocuklarınızı yıkayın v.s. desin yaaavGeçmiş olsn dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim kızlarr
badem000 larenjit ses tellerinde enfeksiyon oluşması canım geniz akıntısı filn var.
Okulda da sorun bir değil iki değil ama en önemlisi tuhaf bi köydeyim,il merkezine 5 dk olup böyle geri kalmışlık böyle ilgisizlik olamaz. Çocuklara terbiyenin t si verilmemiş gram ilgilenilmemiş.hijyen açısından çok kötü bi yer. Kaç şehirde yaşadım hayatımda böyle bi yer görmedim çocuk geliyo kazağında yüzünde on çeşit kir var, yaz kış sürekli dışarda çocuklar,4 aydır afedersin burdnndan smük eksik olmayan çocuklar kimse rahatsız olmadığı için silme olayı da öğretilmemiş ve koku;banyo yapmamış olmanın kokusu çok tiksindim bn sevemedim. İdarecimin biri çok gıcık onun dışında yolu hafriyat kamyonu dolu tehlikeli bi yol sonra okulda hizmetli sıkıntısı var daha sayayım mı canım
Sağol tatlım darısı sana inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?