Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben mezun oldum ama 60 a kadar free yarışacağım. İnşallah 60 olduktan sonra kilomu korumak İçin burdayım
_ 2 ŞUBAT HEDEF LİSTESİ ____

[/COLOR]
mefkurem ___ 87 / 82 / -5
nanekekik ___75 / 70/ -5
Zey-has____ 111.1/105/-6.1
Melegimve ben ___ 88/ 83 / -5
Eyledi____ 95.2/90.5/ -4.7
Kocasınınnar tanesi ___106/101/-5
Nurse51____108/100/-8
Poni Bon ____79.5/74/5.5
askrhpozitif_____79,6/78/1,6
Warriorinside__75,6/68/7,6
Pnrrr-20____73.3/68.8/-4.5
tugcekrblt ____64,2/60/-4,2
mer_4260 ____ 67.6/63.6/ -4
asfarovski ____69.3/66/3.3
canan456_____76.6/73/3.6
angelic2______88/85/-5
Sweetyy83______64.6/63.6/-1

aynen yazmam gerekli .haklısın..
aynen canım başlamak için gerekli ki kuralları biliyorsun menüleri gorelim bugün

Abla fıstık midenin sahada bulandırma dimi tarhana çorbası tarzı naneli ferah şeyler tuket
Ikisi birden canım normalde kontrol zamanı gelmişti tiroid için bir de gebelik. Babamız emin gerçi çok mutlu şimdiden
AA cidden mi bu kadar ekinde kesin o birşey yapmıştır :)
öğlen
1 yumurta
1 küçük kase yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği
sirkeli az yağlı salata
1 tabak ıspanak yemeği
1,5 litre su içtim şimdiye kadar
10.45 gibi yarım elma ve bir fincan yoğurt
guzell

Kızlar şuan iki seksen uzanmış bı halde yazıyorum size kaynar çayı döktüm bacaklarima feci yandım kıpkırmızı oldu eşim eczane den yanık ağrı kesici krem aldı inşallah iyi gelir
Hayda canım yumurta beyazı çok iyi geliyor
geçmiş olsun ponicim

_ 2 ŞUBAT HEDEF LİSTESİ ____

mefkurem ___ 87 / 82 / -5
nanekekik ___75 / 70/ -5
Zey-has____ 111.1/105/-6.1
Melegimve ben ___ 88/ 83 / -5
Eyledi____ 95.2/90.5/ -4.7
Kocasınınnar tanesi ___106/101/-5
Nurse51____108/100/-8
Poni Bon ____79.5/74/5.5
askrhpozitif_____79,6/78/1,6
Warriorinside__75,6/68/7,6
Pnrrr-20____73.3/68.8/-4.5
tugcekrblt ____64,2/60/-4,2
mer_4260 ____ 67.6/63.6/ -4
asfarovski ____69.3/66/-3.3
canan456_____76.6/73/-3.6
angelic2______88/83/-5
Sweetyy83______64.6/63.6/-1

Gecmis olsun canim. Tayin isinde de vardir bir hayir elbet sıkma canini

Benim yeğenler başımın tacı ve baş belası. Babaa neden halamda var bizde yok, halaaaa senin neden bu şeyin böyle, teyzeeee bize içmeyi öğret... diye uzayan cümleler Ama hala ve teyzeliğimi gönlüme göre yaşayamadım. Çümkü doğduklarında ben de çocuktum ve onları kıskanmakla meşguldüm. Canının canları onlar ya resmen, sıpalarım işte benim :)

Sagolun kizlarr

Tabikide az yemeli bol gezmeli olcak insallah :)
Kaplicalar süper ya hep giderm ama bu sefer zaman kisa bakalm neler yapicaz

Kaplıcada benim yerime de ısın, sıcak suyu hiç sevmem ama sırtımın sıcağa çok ihtiyacı var :)))) İyi gezmeler, iyi eğlenceler canım

Kuzum sen bu menüyle iyileşemezsin ama. Bağışıklığını güçlendirmek için dengeli beslenmek gerek, lütfen biraz daha kuvvetli ye yemeğini.

Aynen canım kardeşlerim ama ben kardeş istemiyorum, son çocuk şımarıklığım devam etmekte
Evlilik kısmet işi, hayırlısı ne ise o olsun, büyük konuşmuyorum ama çok bana göre değil ya. Ben kendi kahrımı çekemiyorken adam derdi bilmiyorum ki hayırlısı diyelim biz :))) Hepimizin annesi bize pek bi güvensizler bebe bakma konusunda

Canım ben 33 yaşındayım, annem 40 ında doğurmuş, benim bir büyüğüm de 45 yaşındA

Kızlar şuan iki seksen uzanmış bı halde yazıyorum size kaynar çayı döktüm bacaklarima feci yandım kıpkırmızı oldu eşim eczane den yanık ağrı kesici krem aldı inşallah iyi gelir

Geçmiş olsun, umarım ciddi değildir yanığın ama acaba bir doktora göstersen mi

Geçmiş olsun canım, hastalık takımın peşini bıraköıyoe haftaladır.
Tayinin için hayıelısı olsun, ben de tayin bekleyip bir türlü olmayanlardanım

selam
akşama neler yaptınız kızlar
ben bi yemek yaptım akşam oldu.bir de makğneye çamaşır atmayı başardım.mutfağı üstünkörü topladım ,
koltuk örtülerinş şöylebir düzeltip yenice oturdum.
bende mi bir gariplik var

öğlen
1 yumurta
1 küçük kase yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği
sirkeli az yağlı salata
1 tabak ıspanak yemeği
1,5 litre su içtim şimdiye kadar
10.45 gibi yarım elma ve bir fincan yoğurt
güzel canım ama tüm günü birden görürsek o zaman daha güzel değerlendirebilürüz birbirimizi ve kendimizi.
çoook geçmiş olsun nigar.
yaa larenjit ne ki.çok geçmiş olsun.
okulda ne sorun var poni.

İnsanoğlu demekki, uyumanın zamanı belirsiz oluyor :)

ekim2009 ekimimmmm hadi gel kuzum yaaa
Bu kadar hasretlik yiterrrr
gayrıı dayanamamm ben bu hasreteeee ya beni de götür ya da sen de gitmeee
ekim dağıldı bacımm kendini daha yeni yeni toparlıyor dün aşırı kol bacak ağrısı yüzünden oğlanın okula gidecektim kaldı bu gün gittim geldim şükür daha iyi gibiyim, bu gün bir tartılayım dedim 89 ları görünce hoop indim baskülden ilaçlar antibiyotik bitince inşllah bu fazlalıkta kendiliğinden gider ruhum yoruldu Çİ enerjisini kaybettim perişanımm beeenn :)))))

Oh iyi dinlenmeler
Bugün çok hareketli geçti kızım yeni uyudu yanına uzandım bnde. Akşama dondurucudan çıkardığım biber dolmasını pişirdim. Dünden tavuk suyum var çorba yapaym barı yanına

Geçmiş olsn dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim kızlarr

badem000 larenjit ses tellerinde enfeksiyon oluşması canım geniz akıntısı filn var.
Okulda da sorun bir değil iki değil ama en önemlisi tuhaf bi köydeyim,il merkezine 5 dk olup böyle geri kalmışlık böyle ilgisizlik olamaz. Çocuklara terbiyenin t si verilmemiş gram ilgilenilmemiş.hijyen açısından çok kötü bi yer. Kaç şehirde yaşadım hayatımda böyle bi yer görmedim çocuk geliyo kazağında yüzünde on çeşit kir var, yaz kış sürekli dışarda çocuklar,4 aydır afedersin burdnndan smük eksik olmayan çocuklar kimse rahatsız olmadığı için silme olayı da öğretilmemiş ve koku;banyo yapmamış olmanın kokusu çok tiksindim bn sevemedim. İdarecimin biri çok gıcık onun dışında yolu hafriyat kamyonu dolu tehlikeli bi yol sonra okulda hizmetli sıkıntısı var daha sayayım mı canım

evdeki hesap çarşıya uymaz denir ya aynen öyle oldu benim öğle öğünüm bugün..
yemegimi, yoğurdumu, yeşilliğimi, ekmeğimi, tostumu, meyvemi hazırladım.okula giderken pazara uğradım kızıma tayt falan aldım iki sergi gezdim..okulda bi baktım yiyecek posedi yok.bırakmışım pazarda.okulun yakınında bim var ordan aknaz yarım yağlı b.peynir aldım kepek ekmeği ve çabuk çorba aldım.okulda onş
ları yedim.

çöktüm resmen kız meslekten soğutur bu durum insanı allah yardımcın olsun şu gıcık idareceyi sıkıştır gerekli yerlere yazsın veli toplantısı da yapsın çocuklardan önce velilere temizlik dersi semineri neyse işte bir şeyler ayarlasın olmadı kuralmış gibi hiç olmadı hafta başı çocuklarınızı yıkayın v.s. desin yaaav
sana da yazık çocuklara da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…