- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #242.081
ben henüz listeye alınmadım diye düşünüyordum.2 hafta sonra listeye dahil olacağım diye bildirimde bulunmadım. dikkat ederim canım. sabah tartıldım yoksa
yok canım bu dneemee süresinde diğer üyelerden bı farkın yok her ptesi ve cuma kilo bildiriminde bulunuyoruz günlük listeni paylaşıp sohbete dahil olmalisinben henüz listeye alınmadım diye düşünüyordum.2 hafta sonra listeye dahil olacağım diye bildirimde bulunmadım. dikkat ederim canım. sabah tartıldım yoksa
Spor listesi Sonuclar
1. tugcetugcem (1.480puan)
2. Poni Bon (967.5 puan)
3. Warriorinside (959puan)
4. melegimve ben (895puan)
Hepinizi tebrik ediyorum kizlar süpersiniz bu hafta Puanlarda yüksek insallah haftaya dahada iyi olur
Kızlar bugün bütün gün yattım ve dizi seyrettim. Biraz önce misafir geldi ellerinde büyük bir sise rakiyla şimdi hepbirlikte oturuyoruz. Ama ben gerçekten içenlere bakıyorum ıcmiyorum.
İyi akşamlarr huu nerdesiniz millett
Komşu geldi baharcim o gidince bezleri attım makineye duş aldım yemek yaptım eşim geldi yemek yedik çamaşır serdimİnşallah hayırdır millet nerdesiniz ya kiloyu bildiren kaçtı gitti :)
Tugcemmm valla yurtdışından gelmiş rakı bildiğin bal gel içelim:)Oyyy nasıl canım çektiiiii
İyi akşamlar canım, yeni geldim eve. Biraz zor bir gün geçirdim ama sporl rahatladım
Süpersiniz superim süperiz:))Spor listesi Sonuclar
1. tugcetugcem (1.480puan)
2. Poni Bon (967.5 puan)
3. Warriorinside (959puan)
4. melegimve ben (895puan)
Hepinizi tebrik ediyorum kizlar süpersiniz bu hafta Puanlarda yüksek insallah haftaya dahada iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?