- 30 Aralık 2012
- 655
- 1.719
- 313
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #242.101
Ablacığım övünmek gibi olmasın emek verince karşılığını veren metom vardırTuğçemmmm harikasın cnm tuuu tuuu maşallah
Başlangıç için çok güzel tatlım inş.devamı gelsin
başlangıcın hayırlı olsun diyelim cnm
Bugünden itibaren menülerine dikkat et haftaya güzel bi eksi görelim
Çok geçmiş olsun zeynepcim
Eksi içinde tebrikler
Vayyyy nigar çok güzel tatlım
Demekki senin çok güzel meton varmış
eksi olması güzel ama daha iyi verebilirsin bence
Sağolasın cnm iyi sayılırız
Geç vakit ve abartı olmazsa tmm cnm
Tabi bide pazartesi eksi sözü isterim :))
Evde olmayınca haliyle istediğin gibi olmuyor cnm
Haftaya daha iyi olur inş.
Sabit olmanda güzel sevilayım
Sakın ipin ucunu bırakma
1 hafta vücut dinlenmiş oldu zeynepcim
Eminim Haftaya daha iyi olur
Artının çoğunu atabilmen güzel cnm
Haftayada min.-2 verirsen ödeşmiş oluruz
Bu rakamlarda gidip gelsende güzel mervecim
Merveee çok sevindim cnm
Maşallah
Aslında daha fazla bekliyodum fatmam menüleri tam takip edemedim
Tabiki her eksi candır
Tugcemmm valla yurtdışından gelmiş rakı bildiğin bal gel içelim:)
yani zamanla katılımım artacaktır acemiyim malum.şuan dışardan okuyor izliyorum ,öğrenmeye çalışıyorum.
Menüm
sabah :1.5 omlet ,2dilim ekmek,2 ince dilim hellim peyniri
ara:sinemadaydım bir tanecik popcorn mısır hani yuvarlak olandan :=) adını doğru mu yazdım ama biliyosunuzdur
öğlen sinemadan gelince uyudum malesef
ikindi :yeşil çay
1 adet elma
akşam:3yk bulgur pilavı 2 adet inegöl köfte ,1 havuç rendelenmiş limonlu tuzlu,2 bardak ayran
şimdi 3yk yoğurt içine 1 tatlı kaşığı keten tohumu koydum ısınsın tüketeceğim.
toplamda 2 litre su tükettim.
yarım saat yürüyüş ,15 dk egzersiz
bu ikinci günüm az yemeye akşam özellikle 8 den sonra sadece yoğurt tüketeceğim.su hiç içmezdim sular doyuruyor galiba .
Selam hanımlar eve yeni geldik abimlerde tel çekmiyor maalesef verici kaldırılmış sokaktan net w girsem bile düstüm netten sürekli kızım Kuzenleri ile doyasıya eğlendi oyun oynadılar ama ben çok yoruldum kızım kucağımda ebeleme oynadık bi an kızım gülmekten katılacak sandım :) arabada kucağımda bayıldı zaten halbuki dün 3 de uyumuştu :) eşimle tv keyfi yapıyoruz dün film olayı yalan olmuştu. Kilo veren herkesi tebrik ederim
Geçmiş olsun canım. Yeni bir şeye mi alerjisi çıktı kiHala ayagımda oğlum alerjisi de artmış durumda çok kötü oldu yavrum soldu hemen menü yazıp kaçıcam
Menü
Sabah
Zeytin 5 tane
Yeşillij
2 dilim ekmek
Öğlen
2 kepçw çorba
1 domates
Akşam
6 sıkım mercimek köftesi
Salata
Su 2 lt spor yok
Begendim ben canımEMZIREN ANNE MENUSU
Ac karna sirayla
3 adet kuru kayisi sicak su ile
1 adet kuru incir
1 kucuk kupa nescafe
(Wc icin denedim hepsini ama ise yaramadi)
Ogle yemegi : 12.30
2 adet yumurta ile sahanda yumurta
1 dilim peynir
2 yk pekmez
1.5 dilim tb ekmegi
Ara ogun:16.00
1 adet elma
Aksam yemegi:18.30
2 kepce sehriye corbasi
6 yk kuru fasulye
1 kase yogurt
Baya bol salata
Su.2.5 lt civari
Spor : yok
Pideyinnerden buldun poni yumurta filan yesen tok tutar geceMenüm-karatay
02.00
Avuç içi kadar pide
1 tk fındık kreması
17.30
1 tabak etli nohut
1 yemek kaşığı bulgur p(yicektim vazgeçtim sonra)
Ev yapımı turşu
Az şekerli kayısı konservesi
Su 2 (3 olur)
Spor 60 dk kardiyo
60×3.5=210
Pnrrr-12
Güzel tugcecimMenümü yazayım aradan çıksın bence
09:00 2 dilim peynir, 5 zeytin, 7-8 dilim domates kurusu, 2 dilim etimek
14:00 bir tabak bol yeşillikli salata ve bir bardak ayran
16:00 sade türk kahvesi
20:00 bir tabak kuru fasulye
3 litre su içildi, dukan bira son bir bardak kaldı
40 dk hafif tempo yürüyüş*1=40
20 dk orta tempo yürütüş*2=40
40 dk cardio*3=120
80 dk pilates*3=240
440 pointPnrrr-12
Kiyma ödül desek peknmenun değildin verdiğinden sabahta tüm tatlılar bı arada olmuşmenüm
kalkınca 1 kuru incir
sabah 09.45
1 muz 2 çay k.bal 2 çay k.tahin 4 ceviz
öğlen 12.00
2 kaşık pırasa kereviz y.
3 kaşık makarna
2 haşlama yum. lı yeşil salata
2 kaşık yoğunt
akşam 18.00
yarım porsiyon kadar kıymalı pide(bu sefer karnım doymadı.tek tesellim bu)
salata 1 büyük ayran.
spor sayılır mı bilmem ama
2 saat kadar çarşı gezmesi ağır tempoda
su 1.5 lt.yatana kadar2.5 olur.
ohh afiyet olsunKomşu geldi baharcim o gidince bezleri attım makineye duş aldım yemek yaptım eşim geldi yemek yedik çamaşır serdimdaha yeni çayı aldım elime oturdum
Afiyet olsun canımMenü de yazayım uyuyup kalıyorum sonra
Dün
Sabah 10:00
1 kuru incir
Kahvaltı 11:00
Peynirli 2 yumurtalı omlet
Zeytin
Marul
Ara
Yarım muz
Yarım mandalina
Akşam
1 tabak sulu köfte
Yoğurt
Su 3 litre
Bugün
Kahvaltı 13:30
1 yumurta az sucuk ile omlet
Peynir zeytin
Akşam 19:00
Kuru patlıcan domates biber kavurması
1 kepçe barbunya
Yoğurt
Su 2 yi geçer
1 saat normal tempo yürüyüş 60 puan
Tetikleyen ne oldu ki diyette yapıyorsunHala ayagımda oğlum alerjisi de artmış durumda çok kötü oldu yavrum soldu hemen menü yazıp kaçıcam
Menü
Sabah
Zeytin 5 tane
Yeşillij
2 dilim ekmek
Öğlen
2 kepçw çorba
1 domates
Akşam
6 sıkım mercimek köftesi
Salata
Su 2 lt spor yok
Sabah hem simit hem ekmek çok olmuş canımMenüm:
12:00 yarim simit, 1tb ekmek, 1kk peynir, 5zeytin, 1yumurta, domates,
15:00 1sütlü Kahve, 2kurabiye
19:30 1pors körili tavuk, bolca salata, ayran
2fincna yesilcay
2,5lt Su
100dk n.t.yürüs =100puan
Mısır ve rakı hemde haftayı artı ile kapatmissin seni kaptanin sevkatli ellerine bırakıyorumMenümü yazıyorum
Sabah 12.00
1 yumurta
Bol peynir
3 zeytin
Domates salatalık
2 wasa
Ara 14.30
1 muz
Ara16.30
1 muz
Akşam 19.00
4 kaşık mısır
2 kaşık salata
2 kaşık avakodq salatası
3 tek rakı
2 lt su
30 dk yürüyüş
ekmek yerine salata yeseydin bol bol yapmamış mı kız nasıl misafirlik bu onun dışında guzelSabah 8:30
1 yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
3 inçe dilim kaşar
Yeşillik
4 zeytin
Ara 11:00
Yarım portakal
Yarım fincan yoğurt
Öğlen 12:30
1 yumurta
Salata
2 dilim çavdar ekmeği
Ara 15:30
Yarım elma
Yarım fincan yoğurt
Akşam 19:00 dişçi sonrası misafirlikte
1 tabak etli nohut
1 dilim beyaz ekmek
Bunlar vardı sadece
Ara 22:00
1 tabak yoğurt
2 kaşıkyulaf
3 litre su
Misir ve havuç dışında güzel bekleme sende yorumla canım böyle böyle kaynasacagizyani zamanla katılımım artacaktır acemiyim malum.şuan dışardan okuyor izliyorum ,öğrenmeye çalışıyorum.
Menüm
sabah :1.5 omlet ,2dilim ekmek,2 ince dilim hellim peyniri
ara:sinemadaydım bir tanecik popcorn mısır hani yuvarlak olandan :=) adını doğru mu yazdım ama biliyosunuzdur
öğlen sinemadan gelince uyudum malesef
ikindi :yeşil çay
1 adet elma
akşam:3yk bulgur pilavı 2 adet inegöl köfte ,1 havuç rendelenmiş limonlu tuzlu,2 bardak ayran
şimdi 3yk yoğurt içine 1 tatlı kaşığı keten tohumu koydum ısınsın tüketeceğim.
toplamda 2 litre su tükettim.
yarım saat yürüyüş ,15 dk egzersiz
bu ikinci günüm az yemeye akşam özellikle 8 den sonra sadece yoğurt tüketeceğim.su hiç içmezdim sular doyuruyor galiba .
iyi keyiflerSelam hanımlar eve yeni geldik abimlerde tel çekmiyor maalesef verici kaldırılmış sokaktan net w girsem bile düstüm netten sürekli kızım Kuzenleri ile doyasıya eğlendi oyun oynadılar ama ben çok yoruldum kızım kucağımda ebeleme oynadık bi an kızım gülmekten katılacak sandım :) arabada kucağımda bayıldı zaten halbuki dün 3 de uyumuştu :) eşimle tv keyfi yapıyoruz dün film olayı yalan olmuştu. Kilo veren herkesi tebrik ederim
Ayyyyy mısır değil kısır di :))) ama ben bu hafta _2 'yi göreceğim kesin bilgiMısır ve rakı hemde haftayı artı ile kapatmissin seni kaptanin sevkatli ellerine bırakıyorum
Abla üç bardakta kaldım dimi bak kaloriyi artırıp duygusal bağlamaMefkurem Sen olmayınca sanki saha da hakem yokmuş gibi oluyor. Nasıl da etkiliymis sin üzerimizde walla yediğim içtiğim herşey de acaba ne der diye düşünüyorum. Ne garip hiç görmeden tanımadan bir insana güvenmek... demek ki hepimizin güvenmeye ihtiyacı var herşeyden önce. Ayrıca bütün yol arkadaşlarım için söylüyorum bunu hiç düşünüyormusunuz acaba nasıl biri diye? Her birimiz farkliyiz ama burada birbirimize yol arkadaşlığı yapıyoruz. Sanırım güzel olan bu.bu sayfaya girdiğimden beri her gün sayfaya bakmaya kendimi zorunlu hissediyorum. Merak ediyorum aslında komlar ne yapıyor nasıllar bebekler iyi mi?? Gerçekten bir çok insanın tanıdığı insanlarla yapamadıklarını biz tanımadan yapıyoruz. Tam da bu yüzden hepimiz güzel insaniz. Şişman olsak ne olur ki birbirimizden guzeliz:))
Hee hee güzel menü ama benim rakımda bana çok iyi geldi walla yorucu bir haftadan sonra sen beğenmesen deMenü
Ogle-sabah(13:00)
5yk menemen
2dlm ekmek
2kk peynir
Ara(16:00)
1/4muz 1/4portskal 1/4 elma 5findik
Sütlü kahve
Akşam(19:00)
1keoce yayla çorbası
4yket sote
1kase salata
Şu:3lt spor:60dk yürüyüşPnrrr-12
Mervecim sevinsek mi esin kuzenlere tepki vermedi miSelam hanımlar eve yeni geldik abimlerde tel çekmiyor maalesef verici kaldırılmış sokaktan net w girsem bile düstüm netten sürekli kızım Kuzenleri ile doyasıya eğlendi oyun oynadılar ama ben çok yoruldum kızım kucağımda ebeleme oynadık bi an kızım gülmekten katılacak sandım :) arabada kucağımda bayıldı zaten halbuki dün 3 de uyumuştu :) eşimle tv keyfi yapıyoruz dün film olayı yalan olmuştu. Kilo veren herkesi tebrik ederim
Eylemcim daha önce de demiştim benim ikinci zayıflama serüvenim. Ilkinde başka takımda yarıştım. Dün orada birlikte başladığım bir ablam mesaj atmış iki haberlere düştüm diye. Resmen oturdum ağladım sevinçten. Çünkü evlendiği zaman bile 100 üzeri bir kiloda imiş. Kendisi antepte hiç görmedim kendini hiç görmeyeceğim belki de ama o benim canım ablam. Burada ve o takımda da gerçek hayatımda samimi olduğumdan çok samimi olduğum güvendiğim o kadar çok kişi var ki Allah hepsinden razı olsun. Sanal ortam herkes yalan söyler diyorlar bence burası için tam tersi burada herkes dürüst ve şeffaf. Çünkü birbirimizden cikarimiz yok ve hedefimiz aynı. Rabbim huzurumuzu bozmasın inşallahMefkurem Sen olmayınca sanki saha da hakem yokmuş gibi oluyor. Nasıl da etkiliymis sin üzerimizde walla yediğim içtiğim herşey de acaba ne der diye düşünüyorum. Ne garip hiç görmeden tanımadan bir insana güvenmek... demek ki hepimizin güvenmeye ihtiyacı var herşeyden önce. Ayrıca bütün yol arkadaşlarım için söylüyorum bunu hiç düşünüyormusunuz acaba nasıl biri diye? Her birimiz farkliyiz ama burada birbirimize yol arkadaşlığı yapıyoruz. Sanırım güzel olan bu.bu sayfaya girdiğimden beri her gün sayfaya bakmaya kendimi zorunlu hissediyorum. Merak ediyorum aslında komlar ne yapıyor nasıllar bebekler iyi mi?? Gerçekten bir çok insanın tanıdığı insanlarla yapamadıklarını biz tanımadan yapıyoruz. Tam da bu yüzden hepimiz güzel insaniz. Şişman olsak ne olur ki birbirimizden guzeliz:))
Ve bahar sahalara geri dönerMenü
Ogle-sabah(13:00)
5yk menemen
2dlm ekmek
2kk peynir
Ara(16:00)
1/4muz 1/4portskal 1/4 elma 5findik
Sütlü kahve
Akşam(19:00)
1keoce yayla çorbası
4yket sote
1kase salata
Şu:3lt spor:60dk yürüyüşPnrrr-12
Menümü yazayım aradan çıksın bence
09:00 2 dilim peynir, 5 zeytin, 7-8 dilim domates kurusu, 2 dilim etimek
14:00 bir tabak bol yeşillikli salata ve bir bardak ayran
16:00 sade türk kahvesi
20:00 bir tabak kuru fasulye
3 litre su içildi, dukan bira son bir bardak kaldı
40 dk hafif tempo yürüyüş*1=40
20 dk orta tempo yürütüş*2=40
40 dk cardio*3=120
80 dk pilates*3=240
440 pointPnrrr-12
Mefkurem Sen olmayınca sanki saha da hakem yokmuş gibi oluyor. Nasıl da etkiliymis sin üzerimizde walla yediğim içtiğim herşey de acaba ne der diye düşünüyorum. Ne garip hiç görmeden tanımadan bir insana güvenmek... demek ki hepimizin güvenmeye ihtiyacı var herşeyden önce. Ayrıca bütün yol arkadaşlarım için söylüyorum bunu hiç düşünüyormusunuz acaba nasıl biri diye? Her birimiz farkliyiz ama burada birbirimize yol arkadaşlığı yapıyoruz. Sanırım güzel olan bu.bu sayfaya girdiğimden beri her gün sayfaya bakmaya kendimi zorunlu hissediyorum. Merak ediyorum aslında komlar ne yapıyor nasıllar bebekler iyi mi?? Gerçekten bir çok insanın tanıdığı insanlarla yapamadıklarını biz tanımadan yapıyoruz. Tam da bu yüzden hepimiz güzel insaniz. Şişman olsak ne olur ki birbirimizden guzeliz:))
ayy çocuklarşa dışarı çıkmayı başardık.ama yine kavga ettik eşimle.biz artık hep kavga ediyoz.incir çekirdeğini doldurmayacak şeylere sinirleniyor.bağırıyor.İyi akşamlarr huu nerdesiniz millett
bezleri derken .Komşu geldi baharcim o gidince bezleri attım makineye duş aldım yemek yaptım eşim geldi yemek yedik çamaşır serdimdaha yeni çayı aldım elime oturdum
noldu oğluna ne alerjisiHala ayagımda oğlum alerjisi de artmış durumda çok kötü oldu yavrum soldu hemen menü yazıp kaçıcam
Menü
Sabah
Zeytin 5 tane
Yeşillij
2 dilim ekmek
Öğlen
2 kepçw çorba
1 domates
Akşam
6 sıkım mercimek köftesi
Salata
Su 2 lt spor yok
bahar dün wv pide kokmuştu ya :) ondan.Begendim ben canım
Pideyinnerden buldun poni yumurta filan yesen tok tutar gece
Güzel tugcecim
Kiyma ödül desek peknmenun değildin verdiğinden sabahta tüm tatlılar bı arada olmuş
ohh afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Tetikleyen ne oldu ki diyette yapıyorsun
Sabah hem simit hem ekmek çok olmuş canım
Mısır ve rakı hemde haftayı artı ile kapatmissin seni kaptanin sevkatli ellerine bırakıyorum
ekmek yerine salata yeseydin bol bol yapmamış mı kız nasıl misafirlik bu onun dışında guzel
Misir ve havuç dışında güzel bekleme sende yorumla canım böyle böyle kaynasacagiz
iyi keyifler
Mefkurem Sen olmayınca sanki saha da hakem yokmuş gibi oluyor. Nasıl da etkiliymis sin üzerimizde walla yediğim içtiğim herşey de acaba ne der diye düşünüyorum. Ne garip hiç görmeden tanımadan bir insana güvenmek... demek ki hepimizin güvenmeye ihtiyacı var herşeyden önce. Ayrıca bütün yol arkadaşlarım için söylüyorum bunu hiç düşünüyormusunuz acaba nasıl biri diye? Her birimiz farkliyiz ama burada birbirimize yol arkadaşlığı yapıyoruz. Sanırım güzel olan bu.bu sayfaya girdiğimden beri her gün sayfaya bakmaya kendimi zorunlu hissediyorum. Merak ediyorum aslında komlar ne yapıyor nasıllar bebekler iyi mi?? Gerçekten bir çok insanın tanıdığı insanlarla yapamadıklarını biz tanımadan yapıyoruz. Tam da bu yüzden hepimiz güzel insaniz. Şişman olsak ne olur ki birbirimizden guzeliz:))
Yok yok şimdi eşimle oturduk sucuklu yumurta yedik rakı içsen daha iyiydi dedi:))) ben de yarın zuhal beni rezil edecek nasıl olsa yiyeyim sucuğu dedim şimdi uyuyacağım sabah yarışa devamAbla üç bardakta kaldım dimi bak kaloriyi artırıp duygusal bağlamazopadan kacamiycan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?