Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabah 8:30
1 yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
3 inçe dilim kaşar
Yeşillik
4 zeytin

Ara 11:00
Yarım portakal
Yarım fincan yoğurt

Öğlen 12:30
1 yumurta
Salata
2 dilim çavdar ekmeği

Ara 15:30
Yarım elma
Yarım fincan yoğurt

Akşam 19:00 dişçi sonrası misafirlikte
1 tabak etli nohut
1 dilim beyaz ekmek
Bunlar vardı sadece

Ara 22:00
1 tabak yoğurt
2 kaşıkyulaf
3 litre su

Selam kızlar öğleden sonra teyzemler geldi onları ugrurladim şimdide kaynimlar biraz alıntı yapip kaciyim yarın görüşürüz
Kilo veren herkesi tebrik ederim

Ablacığım övünmek gibi olmasın emek verince karşılığını veren metom vardır

yani zamanla katılımım artacaktır acemiyim malum.şuan dışardan okuyor izliyorum ,öğrenmeye çalışıyorum.
Menüm
sabah :1.5 omlet ,2dilim ekmek,2 ince dilim hellim peyniri
ara:sinemadaydım bir tanecik popcorn mısır hani yuvarlak olandan :=) adını doğru mu yazdım ama biliyosunuzdur
öğlen sinemadan gelince uyudum malesef
ikindi :yeşil çay
1 adet elma
akşam:3yk bulgur pilavı 2 adet inegöl köfte ,1 havuç rendelenmiş limonlu tuzlu,2 bardak ayran
şimdi 3yk yoğurt içine 1 tatlı kaşığı keten tohumu koydum ısınsın tüketeceğim.
toplamda 2 litre su tükettim.
yarım saat yürüyüş ,15 dk egzersiz
bu ikinci günüm az yemeye akşam özellikle 8 den sonra sadece yoğurt tüketeceğim.su hiç içmezdim sular doyuruyor galiba .

Selam hanımlar eve yeni geldik abimlerde tel çekmiyor maalesef verici kaldırılmış sokaktan net w girsem bile düstüm netten sürekli kızım Kuzenleri ile doyasıya eğlendi oyun oynadılar ama ben çok yoruldum kızım kucağımda ebeleme oynadık bi an kızım gülmekten katılacak sandım :) arabada kucağımda bayıldı zaten halbuki dün 3 de uyumuştu :) eşimle tv keyfi yapıyoruz dün film olayı yalan olmuştu. Kilo veren herkesi tebrik ederim

Tugcemmm valla yurtdışından gelmiş rakı bildiğin bal gel içelim:)

Açılınnnn bardağımı kapıp geliyorum Şu an ne iyi gelirdi bana. Afiyet olsun yarasın canım :)))

Menünü saatleriyle yazacaksın canım. Sporun için de puanlarımı yazacaksın, puanlama ile ilgili detaylar 1. Sayfada var. Mesela 30 dk yürüyüş orta tempo ise 2 ile çarpacaksın 60 puan. 15 dk egzersiz ne egzersizi?
Kıbrıs’ ta mı okuyorsun sen? Hellim peynirine bayılırım da havuçu sadece limonlu yeseydin keşke, tuz olmamış şişirir seni ki zaten popcornda da yeterinde tuz vardı.
Ama dediğin gibi zamanla düzelecek

Rakibemmmm minnoş kızını çok severim ben senin :) minnpş kızına hayırlı uykular, eşinciğinle sana da bol keyifler dilerim

Geçmiş olsun canım. Yeni bir şeye mi alerjisi çıktı ki

Begendim ben canım
Pideyinnerden buldun poni yumurta filan yesen tok tutar gece
Güzel tugcecim
Kiyma ödül desek peknmenun değildin verdiğinden sabahta tüm tatlılar bı arada olmuş
Komşu geldi baharcim o gidince bezleri attım makineye duş aldım yemek yaptım eşim geldi yemek yedik çamaşır serdim daha yeni çayı aldım elime oturdum
ohh afiyet olsun

Afiyet olsun canım
Tetikleyen ne oldu ki diyette yapıyorsun
Menüm:

12:00 yarim simit, 1tb ekmek, 1kk peynir, 5zeytin, 1yumurta, domates,

15:00 1sütlü Kahve, 2kurabiye

19:30 1pors körili tavuk, bolca salata, ayran

2fincna yesilcay
2,5lt Su
100dk n.t.yürüs =100puan
Sabah hem simit hem ekmek çok olmuş canım
Mısır ve rakı hemde haftayı artı ile kapatmissin seni kaptanin sevkatli ellerine bırakıyorum

ekmek yerine salata yeseydin bol bol yapmamış mı kız nasıl misafirlik bu onun dışında guzel

Misir ve havuç dışında güzel bekleme sende yorumla canım böyle böyle kaynasacagiz
iyi keyifler

Mefkurem Sen olmayınca sanki saha da hakem yokmuş gibi oluyor. Nasıl da etkiliymis sin üzerimizde walla yediğim içtiğim herşey de acaba ne der diye düşünüyorum. Ne garip hiç görmeden tanımadan bir insana güvenmek... demek ki hepimizin güvenmeye ihtiyacı var herşeyden önce. Ayrıca bütün yol arkadaşlarım için söylüyorum bunu hiç düşünüyormusunuz acaba nasıl biri diye? Her birimiz farkliyiz ama burada birbirimize yol arkadaşlığı yapıyoruz. Sanırım güzel olan bu.bu sayfaya girdiğimden beri her gün sayfaya bakmaya kendimi zorunlu hissediyorum. Merak ediyorum aslında komlar ne yapıyor nasıllar bebekler iyi mi?? Gerçekten bir çok insanın tanıdığı insanlarla yapamadıklarını biz tanımadan yapıyoruz. Tam da bu yüzden hepimiz güzel insaniz. Şişman olsak ne olur ki birbirimizden guzeliz:))

Abla üç bardakta kaldım dimi bak kaloriyi artırıp duygusal bağlama zopadan kacamiycan

Hee hee güzel menü ama benim rakımda bana çok iyi geldi walla yorucu bir haftadan sonra sen beğenmesen de

Mervecim sevinsek mi esin kuzenlere tepki vermedi mi
Evet ya çok tatlı gülüyorlar bugün de oğlum mama baktı baktı katıldı saçlarıma köpükle kıvırcık yaptım açık bıraktım çocuk sevindi resmen baktı baktı kahkaha attı

Eylemcim daha önce de demiştim benim ikinci zayıflama serüvenim. Ilkinde başka takımda yarıştım. Dün orada birlikte başladığım bir ablam mesaj atmış iki haberlere düştüm diye. Resmen oturdum ağladım sevinçten. Çünkü evlendiği zaman bile 100 üzeri bir kiloda imiş. Kendisi antepte hiç görmedim kendini hiç görmeyeceğim belki de ama o benim canım ablam. Burada ve o takımda da gerçek hayatımda samimi olduğumdan çok samimi olduğum güvendiğim o kadar çok kişi var ki Allah hepsinden razı olsun. Sanal ortam herkes yalan söyler diyorlar bence burası için tam tersi burada herkes dürüst ve şeffaf. Çünkü birbirimizden cikarimiz yok ve hedefimiz aynı. Rabbim huzurumuzu bozmasın inşallah

Spora baak süpersin tugcecim menüde gayet güzel

Evet cok dogru yere deginmissin burdaki dostluklar ne güzel oluyor hic ummazdim ama öyle gercekten :)
Iyiki gelmisim buraya

Iyi geceler kizlarr. Bizimde 2 günümüz kaldi pazartesi sabah dönuyoruz o günü saymiyorm 2 gün daha dikkat etmem gerkim böreklere pastalara tatlilara sonra evimdeyim, cok korkuyorm kilo alcam geriye dönücem diye..

İyi akşamlarr huu nerdesiniz millett
ayy çocuklarşa dışarı çıkmayı başardık.ama yine kavga ettik eşimle.biz artık hep kavga ediyoz.incir çekirdeğini doldurmayacak şeylere sinirleniyor.bağırıyor. nnolcaz böyle bilmiyorum
Komşu geldi baharcim o gidince bezleri attım makineye duş aldım yemek yaptım eşim geldi yemek yedik çamaşır serdim daha yeni çayı aldım elime oturdum
bezleri derken .
çocuk bezlerini mi?
noldu oğluna ne alerjisi
bahar dün wv pide kokmuştu ya :) ondan.
yarım porsiyon çok mu kötü diyette.

verdiğin listeye hep uymuş muydun bahar.her öğlen eti değiştirdin mi onunmerak ettim aslında
kesinlikle katılıyorum canım

Abla üç bardakta kaldım dimi bak kaloriyi artırıp duygusal bağlama zopadan kacamiycan
Yok yok şimdi eşimle oturduk sucuklu yumurta yedik rakı içsen daha iyiydi dedi:))) ben de yarın zuhal beni rezil edecek nasıl olsa yiyeyim sucuğu dedim şimdi uyuyacağım sabah yarışa devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…