- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #242.141
Günaydın herkese bnmkiler uyuyor bn spora gidiyorum
Günaydın kızlar
Ben spora kaçar gelince gorusuruz
Dakikalardır sesli gülüyorum , sahi o rakı 3 bardakta kalmış mı
Bu kadar yoğun yaptığım son sporlar olabilir:) Ciddi ciddi kırık varmış bileğimde, tıp dilinde kırık olarak adlandırılıyormuş ama aslında kemik zedelenmesi. Topuk kemiğimizin üzerinde bir kemik daha varmış, ona birşeyler yapmışım işte ben. Yarın bir çekim daha yapılacak ardından tedavi planı yapılacak. 1 haftadır hayalimdeki spordu iznimin son gününe kısmet oldu. Ama çok şükür içimde kalmadı :)))
Kilo alcam diye düşünme, anın tadını çıkar. Kortizonun şu an beni +3 çıkarması gerekiyordu, tecrübeyle sabitti. Burda sizden destek alarak artı çıkmayacağımı içime işledim.
Çok sık olmasa da kaçamaklı beslenmeyi yapmamız gerekiyor. Kimse kızmasın bana yasak adlandırılmasını yapınca zorlaşıyor bu beslenme işi. Hem 2 gün sonra bitecek, eminim sen dengeleyeceksin
Bugün öğleyin hastaneye gittik akşam geldik
Ben gelmeden Misafirler gelmiş bile
Sonra başkalarıda geldi
Biraz önce gittiler
Geçmiş okumadım daha, biliyomusunuz bilmiyorum
Bilmeyen varsa öğrensin
Bu haftaki sonucumuz kızlar
Yakıştımı bize sizce
***9.TAKIM 551. Etap*** ETAP BEŞİNCİSİ
Pnrrr-20(73.3/73/0.3/%0.41)
asfarovski (69.3/69/0.3/%0.43)
melegimve ben (87.7///%)sabit
Zey-has (111.1/109.8/1.3%1.17)
Mefkurem(87/85.1/1.9/%2.18)
mer_4260 (67.6/66.6/1/%1.48)
eyledi (93.7/94.1/+0.4/%-0.43)
tugcekrblt(64.4/63.3/1.1/%1.71)
9.Takım ortalama : % 0.868
Günaydın canlar bu gece oğlum daha iyiydi şükür. Havuçlu çorba yapmıştım havuca tepki verdi üstüne bide üşütme olunca zor geçti alerji mafedio evladımı
Sagol cnm sanada. Çabucak atlatın bu süreci inşallahKuzum yaa alerji koca adamı yıkıyor ki o ben oluyorum o minik yavrucak nasıl dirensinçok geçmiş olsun
Canim dikkat et valla doktor ne dicwk bakalm merak ettim zorlama o ayagni ya valla bak kalici hasar olusur ben senden daha cok korktm ya
Ya kacamakli yemekte sorun yok da kilo alincaki moral bozuklugu yetiyor o yüzden o toplara hic girmemeye calisiyorm bakalm
yakismadi bidhaki hafta kendi adima elimden gelenin en iyisini yapicam abla..
Walla sarhostum. Ne yediğimi bilmiyordum:) ama bak bunun üzerine sabah kalktım 40 dk yürüdüm. Kahvaltımı yaptım okuluma geldim. Şimdiye kadar 1 lt suyumu içtim. Bir akşamlık cuma kaçamağı bana azim olarak döndü. Sen de affettttttttt beniiiiiiiiiHayal kırıklığına uğradım
Şaka değil gerçek
Çok geçmiş olsun tuğçe umarım doktordan istediğin sonuç çıkar korktuğuna değmezGidiyorum şimdi bakalım ne dicek. Ben de korkuyorum aslında ama belli etmemeye çalışıyorum. Ben zamanında çok düştüm , çocukken başıma gelmeyen kalmadı, işe ilk başladığım dönemde bir arkadaşım üzerime bayıldı yürüyen merdivende yuvarlandım. O an ayağa kalkınca iyiyim deyip doktora filan gitmedim, sanırım hep onların acısı çıkıyor şimdi.
Sporsuz yapamam, şu an tek terapim spor...
İyi olcak herşey
Benim kaçamaktan, yasaktan kastım hayatımızın %99 unu sağlıklı beslenme üzerine kurmak, ruh halimiz her zaman sağlıklıyı seçemiyor, yediğimiz zaman telafi etmek ki ilk sayfada yazıyor bu, şu bana yasak dediğimizde beyim sadece onu algılıyor. Ben çok yaşadım o durumu yiyene kadar içimi kemirirdi.
Aslında söylemek istediklerimi kelimeye dökemiyorum yaaAklım dağınık, menülerinize dikkat esin, sağlıklı seçimler yapın, bol hareket bol su hadi bakayım
Gözün aydın canım kizin da alışır bugün yarın daha iyi olur.Bugun aksam annemle babam geldi memleketten. Kizim baya yabanciladi inmedi kucagimdan. Pek vaktim olmadi buraya bakmaya. Sohbet muhabbet biraz ozlem giderdik anca yatmaya gelebildim. Herkese iyi geceler tatli ruyalar
Içki bütün kötülüklerin anasıdır sözünü bu davranışım ile doğrulamış olmanın gururu içindeyim:))nutkumun tutulduğu an
Valla abla sen dalgaya vuruyordu ama bizde bı Edibe vardı onu hatırlatayım sen banaIçki bütün kötülüklerin anasıdır sözünü bu davranışım ile doğrulamış olmanın gururu içindeyim:))
ökse yoğurt vs yeseydin ablaYine muhteşem menümü yazayım :))
11.30 civarıydı heralde
2 incir
13.30
2 yumurta 1 yk yulaf az sütle krep
Biraz lor
Akşam misafirler vardı
Görümcem kıymalı pide getirmiş
Yabancı birileride vardı
Banada çay kahve düştü :))
Açmıyım evet açım
Ama çok geç gittiler o saatte bişey yemek istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?