- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #244.301
Sanada bitanemHaklisin abla unutmusum ben k.bakma insallah iyilesir artik :)
Genede Spor yapilmis harikasin insallah yarn güzel etki eder nekadar gitti süt detoksuyla merak ediyorm rakami yazsana yarn :)
Bende hemen uyumaliyim cok aciktimm kapadm gözlerimiiyi uykular canimm
Verenlerde çocuklara iyilik yaptıklarını sanıyolarhah işte sen de babannesin kolayla abur cuburla mı kendini sevdirmeye çalışıyorsun yoook neden çünküüü sen gençsin bilinçlisin de ondan
perşembe akşam dönücem eşim o kadarlık izin verdi cuma akşam oğlanın yüzme kursu var diye :)Senin adına çok sevindim cnm zaten gitmek istiyodun
Ne kadar kalıcan
Tartıda inş.güzel bişeyler göstersin canom
valla helal olsun sana , genç olupta yine de verenler elbette var hatta biri de yakınen tanıdığım ben senin gençliğine güzelliğine vurgu yapmak için yazdıydım sultanııımmmVerenlerde çocuklara iyilik yaptıklarını sanıyolar
Gençlikle alakası yokki cnm tv de bas bas bağırıyor dr lar
Benim adama bile o kadar söylüyoruz dün gitmiş meyve suyu almış
Vermedim tabiki :))
Bence güzel fikir cnm pınar için zor olmazsa iyi olur@Pnrrr-20 diyorum ki cnm her hafta spor listelerine bakıp yükselişe geçenler ,düşüşte olanlar diye listemi yapsan bir önceki haftayı baz alarak. Böylelikle bizde farkı görürüz hep beraber yorumlarız
Sağlıklı beslenmek gevşeme değilki güzelimen buna cevap yazmıstım galiba kafam karıstı. Alıntılar karıstı. Abla benim sıkmam lazım biliyosum gevseyınce gevsiyorum ben yaramıyorum. Bgn bide nişanlımda dedi ki sen nasıl kilo almayo beceriyosun benlede bili yemiyposun. Zaten arkadaşlarda demişti. Beni tahim bozdu bence. Bunu anlattım nişanlıma beni doktora götürcekmiş normal değilmiş. Ben tahin yediğimin ertesi günğ +1 çıkıyorum abla 3 gün üst üste yiyiym +3 olur. Yanı susama karşı öyle bişi olabilir bünye bu ama bizimki panik yaptı iş
Kız senin kilon bizden az zaten :))Tabiki ben ben . Hedef 65. Şunatı 4 gözle bekliyorum abla anlatamam
Çamaşırı haftasonu halledersin cnmOfff 3 yığın camasır var. Camasır askısı dolu. Odam darma duöan. Uykum var. İş var neresınden tutucagımı bilemedim ben
Misafir vardı güzelim yoksa burda hazır ve nazır olurdum :))Kızlar nerdesini yaaa az gelinde 2 lafın belini kırak
Pınarım eğer senin için zor olmazsa 2 grub yapabilirsin kalabalık değilizGüzel fikir aslinda canim buna bi kafa yoriyim bu hafta olmadi bidhaki haftaya yapicam güzel olur gercktn
Daha önce hiç pattis yaptınmıdın canomHaftaya bir detoks yapacam abla, kilo vermeden çok ilaçların yan etkilerini atmak için. Ama çok kasmayı düşünmüyorum. Cacığı da dene çok faydası oluyor. Ben her seferinde cacıktan fayda sağlıyorum.
Ayy ne bileyim annem hiç oturtma yapmıyor herhalde. Ya da ben 2 yıldır o tür yemekler yemediğim için görmüyorumCı
Dedikleri kadar etkisi olacağını sanmıyorum cnmAlçak ve yüksek basınç vererek kan basıncını yükselterek sorunlu bölgelerde yağ yakma işlemi. 1 ayda 1 bedene kadar incelme, 4-8 kg arası zayıflama sağlıyor. Haftada 3 günmüş seansları. Fiyat bilgisini telefonda vermiyorlar
bugün kim aç değilkiAh acıktım yatıp uyusam iyi olacak !
HaaaaariiiiiiikaaaaaaaMenücüğümü yazayım
07:15 2 haşlanmış yumurta, 1 bardak süt
10:30 sade türk kahvesi
12:35 bir kase et suyu ( haftalık çorbam oldu , ayak bileğimdeki kırık için içiyorum), 6 yk ıspanak
15:00 1 dilim ananas, 1 çay bardağı tarçınlı süt
17;35 bir kase cacık
Ödem çayı, 4 litre su içildi
30 dk n.t. Yürüyüş *1=30
60 dk jilliandan daha hızlı birşey*4=240
270 puan @Pnrrr-20
Ayyy inş.herkes güzel eksiler görürBugun hepimiz guzel guzel uyuyalim bol bol yag yakalim yarinda muhtesem eksiler gorelim insallah ben kizi uyuttum sayilir. Bugun babamiz salonda yatacak bizde kizimla koyun koyuna yatacagiz bakalim gece uykumuzda fark edecek mi. Herkese iyi geceler
Münasebetsizmiş canom hiç takılmaBugün bir arkadaşımın doğum günüydü. Cevap olarak bana tek yaşlan dedi. Çok pis moralim bozuldu. Evlenmemek suç mu? Büyük konuşmuyorum kısmetim neyi getirir bilmiyorum ama evlilik merakım yok ama. Tek yaşlan pek bi dokundu bana
Nazarmı değiyor acaba cnm okusaydın iyiceAbla bende durum pek iyi değil 3 gündür uykusuzum kızım hasta değil çok şükür ama gece çok sık uyanmaya başladı ağlayarak uyanıyor
Uykusuzluk+Regl yaklaşıyor bugünde pek dikkat etmedim biraz karbonlu oldu ama 3 ten sonra bişey yemedim canım istemedi. Bu hafta 63 ü göremicem galiba inşallah haftaya
Menü çok güzel olmuş canomKızlar Özür dilerim mesajlara yarın cevap yazıcam geçmişi de okurum hiç musait olamadim sabah görüşürüz inşallah
Emziren ve diyet yapan anne menüsü
Saat 07.00 kahvaltı
Yumritasiz Menemen
3 zeytin
Salatalık
3 ceryy
Yeşillik
1 dilim tb
Saat 15.00 ara
Yarım armut
Saat 17.30 akşam
4 kaşık et sote ( eşim ben uyurken yapmış )
Salata
Su 1.5 litre maalesef
Spor yok inanılmaz yorgun um başım ağrıyor du
olsunnn hiç yoktan iyidir tatlım :))perşembe akşam dönücem eşim o kadarlık izin verdi cuma akşam oğlanın yüzme kursu var diye :)
inşallah gösterir yoksa ona küsücem zaten :)
Ayyyy tişikkür bebekimvalla helal olsun sana , genç olupta yine de verenler elbette var hatta biri de yakınen tanıdığım ben senin gençliğine güzelliğine vurgu yapmak için yazdıydım sultanııımmm
Haaa Haaamutfağın zemini çamaşır sularıyla sildim şimdi eşim uyumamış birden kapıyı açıp mutfağa gelince ben elim de yer silme sopası dondum kaldım adam da halılar yarıya kadar kıvrılmış hatun yer siliyor diye kapıda dondu kaldı ne yapıyorsun bu saatte diyoriyi de ben hep gürültüsü olmayan işleri gece yaparım ki :)))
dışarıda da kar fırtınası var kapılardan uğultu geliyor allah açta açıkta olanlara yardım etsin çok soğuk hava , ben de sıcak evde gece rahatça iş yapıyorum( yorgan altın da bile titreyenler vardır onlar geldi aklıma birden ondan yazdım)
Cümlemizzz için aminnnncümleten iyi geceler sabaha tartı herkesin yüzünü güldürsün inşallah
Benimki de 3.5 dan 5.5 a kadar uyudu noluyor bu bebislere anlamiyorum yaOğlum uyumuyor aglıyor napcam bilemedim: (
Bizimki hiç uyumadı sürekli ağladı doktora götürcez sabah olsun dedikBenimki de 3.5 dan 5.5 a kadar uyudu noluyor bu bebislere anlamiyorum ya
Arkadaşında ne o öyle beddua eder gibiBugün bir arkadaşımın doğum günüydü. Cevap olarak bana tek yaşlan dedi. Çok pis moralim bozuldu. Evlenmemek suç mu? Büyük konuşmuyorum kısmetim neyi getirir bilmiyorum ama evlilik merakım yok ama. Tek yaşlan pek bi dokundu bana
Hayırlı yolculuklar ablaaperşembe akşam dönücem eşim o kadarlık izin verdi cuma akşam oğlanın yüzme kursu var diye :)
inşallah gösterir yoksa ona küsücem zaten :)
Kesinlikle almalısın bu korkuyla yaşanmaz canmSelam Kızlar
dün ben gebelik testi yaptım2 çizgi çıktı
ama çizgiler olması gereken yer de değildi.tabi benim kafa 1 milyon.bebeğim daha 7.5 aylık.öteki 3.5 yaşında. Ufağı emzirmeyecek büyükle ilgilenemeyecek.üst üste sezeryan nasıl olur.okula zaten yeni başladım.falan.nugün bi dha test aldım.normal herşey. Tek çizgi.meğer dünkü test bozulmuş.anlatamam dünden beri nasıl korktum.
Ama bu bana ders oldu.pzt.hemen tedbirini alaçam.c
Oğlum uyumuyor aglıyor napcam bilemedim: (
Kızlar uyumama problemine b12 ve demir eksikliği neden olabilir bi bktırn istersenizBenimki de 3.5 dan 5.5 a kadar uyudu noluyor bu bebislere anlamiyorum ya
Şimdi bi tık daha güzeleşecek menülerim abla. Dısaeda yiyorum ya hep çok kuru oluyor bide. Köftelerde dışarda zaten küçüçük küçüktü dışarda kim veriyor bi sürü köfteyiKuzum avakoda kötü değilki hem ondada pro var bide wc içinde iyi
Tabi cnm sağlıklı beslenmek en güzeli yoksa insan çabuk pes eder
ayak parmağım halâ şiş cnm geçmedi bi türlü
Güzel olmuş canısı
Sadece perş.olduğu için akşamki ekm.olmayabilirdi :)
Kuzum önlemini alda için rahat olsun
Her ay yaşama bu korkuyu :))
Sarma detoksu yapılmış heralde
Gayet güzel cnm
Biraz köftelerin adeti fazla geldi
Mistik çayda içebilirsin cnm
Istenirse sütlede yapılıyor
Yine herkesi gönderdim takım tek başına bana kaldı
Ben yarın biraz yoğun olacam
12 de biyerde randevumuz var 11 de falan evden çıkmamız lazım
O yüzden normalden erken kalkıp erken tartılmam lazım
Benim tartı saati 11.30 -12 00 falandı
Bide sabah geç kalkmak bana iyi geliyor
Cumaları o yüzden geç kalkmaya çalışıyorum :))
Ordan ne zaman döneriz bilmiyorum
Yolda bakmaya çalışırım ama arabada teli okumak çok midemi bulandırıyor
Sonrada 17.00 de başka bi yerde randevu var
Son olarakda akşam işe gidilecek :))
Yine bi haftayı daha geride bıraktık canlarım
Yarın tartı inş.herkesi mutlu eder
Adeti bozmayalım ilk bildirim güzel olsun lütfennnn
Arkasıda öyle gelsin
Hepinize kokulu kokulu leptinlerrr :))
Bol eksiler
Hadi bismillah deyip cumaya adım atalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?