Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aminn canım çok sağol
Canım bn ölmediysm bu diyttn kmse ölmez herhalde
Plan yapmam lazım dur

Aaa senin boyun benden uzunmuş ben aynıyız sanıyodum
Ama senin yaşın küçük daha, incelik yakışır

Yaşayıp görecez kim önce görecek 6 ları

Baba evinde icilmezdi hiç kimse de aramazdı kendi evimde de içilmez yıllardır ama eşim severdi şimdi ona da yasakladım bir de enerji içeceğini bıraksa

Bende tüketiyorum o mereti ssabahlıcamda kahve kahve nereye kadar ama bazen çarpıntı yapıyor ki sorma tehlikeli işte o da aslında

Bende o kadar heycanlıyım ki seni sporda yenmek için. Subatta çok saplıklı ve sporlu beslecem. Ne de olsa gelinlik kızım ben dal gb olmam lazım.

Saf prom yaptım gb oldu bence. Yogurt peynır yumurta kıyma ve tabuk tukettım yalnız avakado dayanamadım 1 ince dılım yemiş bulunduydum sabah yogurtlu salata yapcam diye. Aolabilir abla az yiyorum diye de olabilir. Şükür yavaş yabaş toplanıyorum. Diyet kafası bambaşka bili. Bgn arkadasım geldi işe ruhmusun kızım adam gb bişi yerken görmüyorum seni diyor. Bizim iş yerinde çok zayıf bi erkek var hiç bişi yemiyor sabahları bizde simit pogaca fln olur ücretsiz onlardan alıp kuşlara atıyor. Bende hep dalga gecerdim onla. O da bgn dedi ki bana gülerdin benden kalır halin kalmadı. O yüzden biraz daha dikkat etmeye karar verdim daha düzenli ve sağlıklıya dönücem inş

Ayy evt haklisin cnm bu hafta cok güzel gecti benim icin insallah sonucta güzel olucak :)
Biz haftaya 4 günlük diäti yapcaktik dmi :))

Ben susar ve kenara çekilirim
Ama mazeretim var benim

Aaa ne mazeretin varmiss
Abla sende sporu cogaltsan cok daha hizli gider :)

Aynen cnm haklisin asil is korumada :) baya boyun varmis kiz 75de süper durur yani ama 70ler de fena olmaz :)

Pınar bu hafta sende süperdin

Ayy öyledim dmi biraz özgüven yükliym ki haftayada devam etsin böyle

Sabah 8:30
2 dilim çavdar ekmeği
2 kk peynir
1 yumurta
Maydanoz
2 ceviz

Ara 11:00
1 fincan yoğurt

Öğlen 12:00
1 dilim rosto köfte
1 kase yoğurt çorbası buğdaylı
2 kaşık yoğurt

Ara 16;00
2 ceviz
Akşam 19:30
1 tabak yoğurt
1 tabak tavuk sote
Salata
1 dilim ekmek

21:00
1 erik 2 kayısı suda beklettim

3,5 litre su

Ödem çayı1,5 litre

Selam Kızlar
dün ben gebelik testi yaptım 2 çizgi çıktı
ama çizgiler olması gereken yer de değildi.tabi benim kafa 1 milyon.bebeğim daha 7.5 aylık.öteki 3.5 yaşında. Ufağı emzirmeyecek büyükle ilgilenemeyecek.üst üste sezeryan nasıl olur.okula zaten yeni başladım.falan.nugün bi dha test aldım.normal herşey. Tek çizgi.meğer dünkü test bozulmuş.anlatamam dünden beri nasıl korktum.
Ama bu bana ders oldu.pzt.hemen tedbirini alaçam.c

Menüm

Sabah 08.00
1 dlm ekmek üstüne labne sürdüm. 2 çeri

Öğlen 13.30 6 lahana sarması 1 dlm ekmek

Akşam 18.00
3 lahana sarması 2 br tuzsuz ayran ve salata

Perşembe perşembe bu lahana sarması olmadı biliyorum.ama annem yapmış ve yemek yapacak halim de moralim de yoktu . Rwglim de gecikti. Yarın kaç olucam bakalım.

Çok güzel canım menün. Bu tarcınlı süt hep içiliyor ben bu sütü köpürtüp içsem nasıl olur ? Salep gb hisederim.

Ben buna cevap yazmıstım galiba kafam karıstı. Alıntılar karıstı. Abla benim sıkmam lazım biliyosum gevseyınce gevsiyorum ben yaramıyorum. Bgn bide nişanlımda dedi ki sen nasıl kilo almayo beceriyosun benlede bili yemiyposun. Zaten arkadaşlarda demişti. Beni tahim bozdu bence. Bunu anlattım nişanlıma beni doktora götürcekmiş normal değilmiş. Ben tahin yediğimin ertesi günğ +1 çıkıyorum abla 3 gün üst üste yiyiym +3 olur. Yanı susama karşı öyle bişi olabilir bünye bu ama bizimki panik yaptı işte

Tabi ki olur.Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın
Gerçi bn pilav yemem
Sen pilav yemez misin güzel olmuş bu kaşıkta yok onzaman​

Yarina cok heycanliyimm
ayyy bende bende çok merak ediyorum. Bu geçe yatmadanda tohum çiğnicem dua etcem yatcam

Aaa senin boyun benden uzunmuş ben aynıyız sanıyodum
Ama senin yaşın küçük daha, incelik yakışır

Yaşayıp görecez kim önce görecek 6 ları
Tabiki ben ben . Hedef 65. Şunatı 4 gözle bekliyorum abla anlatamam

Oyyy ama sen bi tane daha yapsaydın garanti olsaydı.

Oyy bu menü ne aZcık yemişsin ama kalorili yemiş sayılırsın labne ekmek sarma bi yran ve salata var güzel

Güzel fikir aslinda canim buna bi kafa yoriyim bu hafta olmadi bidhaki haftaya yapicam güzel olur gercktn

İşe yaramaz dersen tabi yaşamaz kız. Olumlu pozitif düşüneceksin ki herşey güzel olsun.
Her zamankinden daha da pozitif düşünecem öyle karar aldım :)))

Haftaya bir detoks yapacam abla, kilo vermeden çok ilaçların yan etkilerini atmak için. Ama çok kasmayı düşünmüyorum. Cacığı da dene çok faydası oluyor. Ben her seferinde cacıktan fayda sağlıyorum.
Ayy ne bileyim annem hiç oturtma yapmıyor herhalde. Ya da ben 2 yıldır o tür yemekler yemediğim için görmüyorum Cıss yesim bakayım senin evdekiler :))))

Alçak ve yüksek basınç vererek kan basıncını yükselterek sorunlu bölgelerde yağ yakma işlemi. 1 ayda 1 bedene kadar incelme, 4-8 kg arası zayıflama sağlıyor. Haftada 3 günmüş seansları. Fiyat bilgisini telefonda vermiyorlar maalesef. Bir takıldım bugün buna.

Kahve çok fena yaa, bana da çok yaramıyor aöa bayılıyorum kokusuna tadına. Ve bu aralar çok içmeye başladım yine. Gelinlik kıza bakalım ne kadar sportifmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…